-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
alexw801 #6921 üzenetére
Néztem videót, igen éles kis képe van!
De az aksija annak sem valami atom!
Az akciókamera, ami majdnem ugyanolyan árban van, az meg szuperkasival rendelkezik! Érdekes.
De nekem most a g1wh-val van némi gondom, és nem akarok újat venni!Főleg, hogy ritkán használom a kocsit!
-
tibcsiworld
aktív tag
Nem tudom, hogy mi lehet, vissza is olvasgattam G1WH -ra keresve, de lehet még régebbieket kellene!
5-10 percenként kikapcsol, és újra kell indítani a kamerát a bekapcsoló gombbal! Ez mi lehet? Aksi? És mi lenne a megoldás? Előre is köszi a segítséget!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
MaCS_70 #6690 üzenetére
Az a vicc, hogy erre a 32-re 5 óra anyag fér fel! Tehát nem egy 20 perces 2 gigásat gyúrtam, illetve nagyon keveset autózok! Van úgy, hogy 2 hétig nem ülök bele! Egy ideje meg van a kamera, de ennyicske használat mellett, ... passz!
Veszek egy 16-ost, azt 1200-ból megúszom, és meglátjuk! Most hirtelen ezért tuti nem veszek másik kamerát, de pót sd kártyát lehet!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
Nah valamelyik nap hozom be a G1WH-t, hogy rátöltök itthon is, meg a videókat is átmásolom, erre:
nem tudja visszajátszani a felvételeket, azaz egész pontosan egyet sem lát! Kamera megy, képet tudok készíteni, de semmi nincs a felvételek közt! Már féltem, hogy vége a gépnek!
Sd adapter, és be gépbe a microSD. tele videókkal, de nem lehet róla másolni! Akkor sebaj,format! Lenyomja, a végén kiírja, hogy nem tudja befejezni! Gyorssal is megpróbáltam, és még 2x így is, úgy is, de semmi!
Transcend 32 gigás. De legalább nem a gép ment el!
A vicc, hogy most osztottam szét az összes microSD-met, mert nekem úgy sem kell!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
dniki88 #6341 üzenetére
Nekem be van kötve! Gyújtásra indul! Van bele egy 32 gigás transcend, ami kb 5 órát tud, de jó bele a 2 gigás is a maga 20 percével (Fhd), csak hamarabb kinyiffan! Vitás helyzeteknél meg a kormányt fogod forgatni, és ha eszedbe is jutna bekapcsolni, 3-5másodperc, míg indul. Akkor meg már felesleges mennie!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
tibcsiworld #6255 üzenetére
Meg vaaaannn! Tényleg Te linkelted, de nem ma volt már!
-
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok! Már rég voltam itt, és már visszaolvastam usb- keresőszóra az összes találatot, és nem találom!
G1WH-ta akarok szivargyújtóról usb-re átcsinálni, és anno linkelt valaki 3m-es usb kábelt hozzá, ami tudja is tölteni! Tudnátok ebben segítni? Előre is köszi! -
tibcsiworld
aktív tag
Köszi a segítséget és a tapasztalatot is!
-
tibcsiworld
aktív tag
Van, de nem sok értelme van!
Egyrészt a kameraaksija nem bír sokat! 10-15 perc!
Másrészt oldalról így is védtelen a kocsi! Pl egy kulccsal elmegy a gyerek, és mire bekapcsol a kamera (amennyiben oldalra is rögzít), csak egy csíkot rögzít, ami fejre emlékeztet!
Nagyon kicsi az az esély, hogy beazonosítható személyt vagy jól látható rendszámot kapj adott esetben, főleg este, amikor még a világítás is esélyes, hogy szemből jön!
Tehát drága felszerelésért nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
lafaty80 #5427 üzenetére
Én konkrétan ezt rendeltem, és itt ajánlották az 5%-os kupont is, és nem fizettem adót!
Az eszközzel semmi baj! Igaz, nem is mókoltam vele semmit! (jobb nem lesz, elrontani felesleges)
-
tibcsiworld
aktív tag
-
tibcsiworld
aktív tag
Kérdés, hogyha mész 80-al, és a szembejövő is, akkor a 160km-es összsebességnél látható lesz e valami? Esetleg a rendszáma! Esetleg alkonyatkor, vagy éjszaka a sötét homályon kívül valami?
Az tuti, hogy a bíróság nem fog belekötni, mert sem rendszám, sem felismerhető személy nincs a felvételen, de pontosan dupla ennyiért (adómentesen, mert megoldják) a g1wh éjszaka is tűrhető felvételt készít, ...
Csak jó szándékkal, nehogy később kidobott pénznek ítéld meg ezt a 20 dodót!
-
tibcsiworld
aktív tag
Igen, nekem egy 2 Gigás van benne, és 20 perc a felvételi idő! Én nem szeretnék (nincs időm) 3-400 gigát nézegetni, és igazából arra kell, hogyha gáz van, vissza tudjam nézni! Erre nekem elég a 20 perc (bár nem baj, ha apróbb balesetnél pörög még kicsit, de a nagy balesetnél max 30-60. másodperc a fontos). Erre kissé feleslegesnek tartom az 5 órás kapacitást! (Ebben a vonatkozásban kérdeztem!
)
Valami ilyesmire gondoltam, hogy Nektek mi jár a fejetekben?
A többieknek:
Tudom, hogy nem nagy tétel, és nem is ezt kérdeztem! De csak azért nem veszek valamit, mert olcsó! Mert ugye kis vacak mindenkinek van 2-3 db, mert azt szórják már egy ideje. Mindenkinek más az igénye, és ez érdekelt!Ha veszek, nyilván a nagyot, de más a kérdés.
Bocsi a túlbonyolítástól, csak 4-kor keltem, és picit fáradt vagyok! (megbántani sem szeretnék senkit, ha esetleg félreérthető lennék!
szerk: jó a kérdésed, és én igazából ezt szerettem volna feltenni Nektek!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Gépötty #4474 üzenetére
Nem csak az eleje ilyen. A legvége is ! Ez a tecső tud valamit!
(#4481) bajvan2
"Ja például a belső sáv lakó vánszorgó népséget.
"
Ki vánszorog a belső sávban? Szerintem ha van előtte valaki, és nem dudálja le, az nem a vánszorgás kategória! És amúgy sem autópálya!
Furcsa vezetési szokásaid lehetnek! A fotóhoz meg mosolyogni!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Gépötty #4205 üzenetére
Az ilyen olcsóbb terméknél( más kategória és fontos volt) igaz, belföldi vásárláskor én 2-t vettem alapból, hogy ha az egyik elmegy, legyen másik!
Igaz, ez más eset, de a 2. rendelésekor lehet reklamálni az elsőt, ami oda-vissaz posta + javítással 3 hónap alapjáraton! Ha nem fontos az a 3 hónap, míg kiesik, nem kell a 2.![ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
JJ hunter #4174 üzenetére
Marha viccesek! A képeken meg gondosan mutogatják, hogy a nem postázott töltőt hogy kell beszerelni!
Majdnem megrendeltem én is bakker!
Akkor marad a bang!
(#4193) Wheelbarrow
Nem baj, hogy 4-5x nagyobbak a fizetéseik, de legalább a lényeges dolgok is olcsóbbak nálunk! Tiszta vicc!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Gépötty #4117 üzenetére
Amennyiben a felsorolásból az első 3 meg van, akkor lép csak életbe a szerencse. Addig esélyed sincs megtudni, mi lehet a hiba!
Utána minden egyes alkatrész csere után 1%-al több az esély, hogy a következő alkatrész lesz a rossz!A telefonokkal kapcsolatban volt hasonló tapasztalat! (bár ott talán több lehet a hiba) 5 milliós gépekkel sem lehetett kideríteni, mi a francot kell kicserélni benne!
-
tibcsiworld
aktív tag
Felülmúlhatatlan ár egy alulmúlhatatlan kameráért:
-
tibcsiworld
aktív tag
-
tibcsiworld
aktív tag
Valakit ennyire be lehet csapni????