-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
manu felébredt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
homeless09
őstag
Azaz Vida!
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
Fukc... nem nézem a topicot tovább, nálam még csak most egyenlìtett Vida.. lelövitek a poeént...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #35504 üzenetére
Hát, ha drága anyósom elő állna ehy ilyen ötlettel, azt hiszem bepüréznék, az biztos..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
Szép volt Clev!!
-
Integra
titán
azt hittem fölé lövi...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #35508 üzenetére
= fölé, tudod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35506 üzenetére
Ha még Fergi lenne a Boss, ez nem tizi.. Bár szerintem amúgy sem volt az, legalább is nekem nem tűnt annak...
-
homeless09
őstag
Annyira látszik Moyes arcán, hogy fogalma nincs mit kellene csinálni.....
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35511 üzenetére
Szerintem szedálják minden meccs előtt...
-
Integra
titán
válasz homeless09 #35511 üzenetére
esküszöm sajnálom.
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35514 üzenetére
Pogbát kellett volna akkor játszatni , nem reaktiválni Scholest és akkor most lenne egy jó középpályásunk...
Meg lehet már szekszuálni, ha a középpályánk 80 éves, és nem azért, mert négyen vannak ott...
Nevetséges az egész. Mojos meg olyan tanácstalan, mint egy kisközség...
Nem egy győztes alkat, nem elég jó... Ez van, kevés ide...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
-
homeless09
őstag
Bryan Robson, Sir Alex Ferguson és Sir Bobby Charlton a lefújást követően. (Sir Bobby a fejét is csóválta elég feltűnően)
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #35517 üzenetére
Na most hogyan tovább, mert egy Chelsea-től vagy nagyobb vereséget kapnak, vagy egy B Chelsea 2-0-ra győz.
Én ugyan nem néztem a meccset, de gondolom a játékosokban abszolút nem volt tűz, csak szaladgáltak azt kész, igaz?[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Azért (mindenfajta trollkodás nélkül) elég gáz, hogy 3 meccset zsinórba veszítettek most.
Az meg még inkább hogy Moyes megint bírózik.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
cyberkind
félisten
válasz salival #35521 üzenetére
Inkább az utolsó 2 amivel kiestek két kupából,
és a Liga Kupát simán vihették volna, legalább tűzoltásként.
Haháá, most látom csak, oda-visszavágós ez a kupa, akkor nincs probléma, csak "kicsi".
RvP és Rooney visszatér aztán jajj mindenkinek.
Nem a bírót kéne szidni, elvégre nem a Chelsea új igazolása fújt most .(#35520) homeless09
Pár hónap alatt elfelejtett edzősködni vagy mi van vele, az Evertonnál túl jól csinálta ezt, itt miért nem megy a minőségibb, jobb játékosokkal, érthetetlen az egész.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ligakupában van idegenbe lőtt gól szabály?
Mert ha van, akkor nincs is akkora szarban a manu.. -
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #35523 üzenetére
Sőt egyenesen szárnyalunk...
-
Ps Vita
őstag
cikk Moyes-ról,még csak bele olvastam én is
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #35514 üzenetére
Visszavehetik Pogbát, ha akarják. A rendelkezésre álló százasért vihetik.
-
Assimilator
őstag
Elnézést kérek az összes MU szimpatizánstól de öröm nézni a csapat a teljesítményét.
Évek óta akkora arcuk van, hogy a nyitott Tower Bridge-n nem férne át. Rájuk fér egy kis földön járás. -
Enzolord
addikt
válasz Assimilator #35528 üzenetére
Not arrogant, Just Better..
(#35527) venember83 Annyiért vihetnénk az egész csapatot...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
November közepe és január közepe között tartják meg a katari foci-vb-t.
Juhúúúú, remélem nem volt még.
-
IreN!CuS
őstag
válasz darál0w #35534 üzenetére
Meleg gondolom én
Ünnepek alatti foci vb , jááájjj mennyi válóper lesz
Biztos ott is az volt....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
homeless09
őstag
David Moyes a tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatón tagadta, hogy le szeretné igazolni Fabio Coentrao-t.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #35541 üzenetére
nap híre..
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KisTücsök
addikt
Ha ezt a hót gyenge MU-t nem verjük le a Stamfordon, nagyon morci leszek.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz darál0w #35536 üzenetére
"Afrikában nem volt meleg?"
nem, mert telitüdőből fújták azt a szájba*tt vuvuzelájukat, és így volt egy össznépi léghűtés.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
Moyest vizsgálják, mert a tegnapi meccs után a bírókról papolt...............
Hitzlsperger meg homár
„Hosszú és nehéz folyamat volt, amíg rájöttem, hogy meleg vagyok. Csak az elmúlt néhány évben derült ki, hogy jobban szeretek egy másik férfival élni.”
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek