Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
L_YKing
addikt
-
cyberkind
nagyúr
-
cyberkind
nagyúr
Lewa ingyééé' megy a nyáron Münchenbe?
(#35209) DeathAdder
De elvileg csak nyáron lép le, addig szerződése van itt.[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
forceberg
veterán
válasz
itouchfan #35179 üzenetére
Attól még ugyanolyan kabaré a keret. A magyar játékosok csak sétálva tudnak focizni, ez a fő gond.
Attól, hogy most más falábúak kerülnek be, nem lesz jobb, max. annyiban, hogy a kifutó 11 legalább küzdeni fog.
Aki néz biszem-baszom ligákat is, az látja, hogy ezek a fiatalok(+ a többi játékos) sehol sincsenek, mert fiatal koruk óta nincsenek felépítve.(#35180) homeless09: túrós szájú Rudit már Győrbe is leigazolta, most jobbat vártál?
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
válasz
homeless09 #35180 üzenetére
Azért faja, hogy a fél Győr ott van (Liptákkal az élen), de Guzmics és Devecseri sem maradt ki... Filipovics nyugodtan alhat.
https://coreinfinity.tech
-
viharhozo
addikt
válasz
cyberkind #35208 üzenetére
Ebben mi a meglepo, kozismert, h nem volt hajlando tavaly hosszabbitani a Dortmunddal, ergo iden nyaron ingyen mehet.
Nem ertem a dolgot, Lewandovski nem Guardiola-kompatibilis jatekos, raadasul ezzel a fejlodokepes Mandzukicot is praktikusan elulodzik (allitolag a Juventus viszi). Mondjuk nagyot bukni nem lehet rajta, legfeljebb tovabball majd.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
cyberkind
nagyúr
válasz
viharhozo #35212 üzenetére
Én most az Arsenalról hallottam, ugyanis Lord Bendtner bokasérült lett, így venni kell valakit a télen.
Nem nézek csak angol, spanyol bajnokikat, max a BL-ből ismerem a többit.[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
cyberkind
nagyúr
válasz
L_YKing #35214 üzenetére
Őt is.
Talán mintha kezdene Wenger bá' rájönni hogy Giroud+Bendtner semmit se ér, és min. 1 bombacsatár nélkül semmire se lehet menni.
Costa+Koke kombót Moyes bá' is nagyon szeretné, nem érdekli hogy mennyibe fáj ez a tulajnak.(#35216) barca0519951
Ezt csak a rosszabb énem írta.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
nagyúr
Senki se lesi rajtam kívül az Arsenal-Tottenham FA kupa meccset?
1-0[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
bakker, pont a gól után értem haza
bakker ez a rohadt bt sports, most már szinte semmi angol meccset nem lehet nézni miattuk
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
szép volt ez a carzola durrantás, meg se rezzent a labda
-
bagyulajuve
addikt
miért játszanak színes labdával?
-
cyberkind
nagyúr
válasz
bagyulajuve #35222 üzenetére
Nem előírás ez télre?
2-0"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
Integra
titán
lol, ekkora hibát csak a hamburg szokott csinálni
-
Integra
titán
hoppá, ezt csak én láttam kezes tizinek?!
-
-
pohár
félisten
válasz
Integra #35218 üzenetére
memé? vagy mivan most?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
-
kutkut
addikt
válasz
NyxNyxNyx #35228 üzenetére
Bentaleb?! Nekem kb 20 perc után tűnt fel, hogy a pályán van.
A legrosszabb azt volt nézni, mennyivel kreatívabban játszottak az ágyúsok, mint a tottenham. Csak körbe-körbe passzolgattak, de semmi mozgás, semmi támadás. (Mint idén a többi meccsükön.
)
Egyébként, Townsend-del mi van, sérült?
Akármennyire is zöldfülű, nekem tetszett idén a játéka, legalább egyből próbált kapura menni, vagy gyorsan beadni, a lényeg hogy támadott.
Meizu MX3 32GB
-
itouchfan
senior tag
huh de jó volt ez az Arsenal-Tottenham
az az igazság hogy én eddig a spanyol focit jobban követtem, de itt sokkal jobb iram van
remek volt, hajrá Arsenal! (meg persze Barca)
"A képesség azt jelenti, hogy miben vagy tehetséges. A motiváció dönti el, hogy mit teszel. A hozzáállás pedig meghatározza, hogy milyen jól fogod csinálni."
-
pohár
félisten
gyors kérdés: jön valakinek itt HD-ben a Sport2?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
pohár
félisten
válasz
Tibiajax #35235 üzenetére
akkor gondolom Integrának is... nem lenne rá hajlandóságotok, hogy felvegyétek az éjjeli NFL meccset?
az NFL-et topikban sincs senkinek elvileg, nem is tudom, hogy melyik szolgáltató adja HD-ben[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #35237 üzenetére
egy valaki van, aki szokta töltögetni a magyar kommentárosat, de neki nincs HD-ben Sport2
az volt az első, hogy vele beszéltem, hogy mi a helyzetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
pohár
félisten
na épp ez az, ezt nem tudja senki!
-
Integra
titán
-
pohár
félisten
Vidanet, Tarr, ezeknél van Sport2HD amúgy... de innen ketten maszekolnak, azért van HD-jük
-
Integra
titán
erre gondolsz?
nem tudok felvenni, nincsen merevlemezem a beltérimben jelenleg. meg biztos, hogy nem magyarul fogom nézni, ha nem alszom el...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
pohár
félisten
válasz
Integra #35244 üzenetére
nemnem, ezt most nézem a TV-ben (kis fos CRT-m van, így a HD hiánya nem üt ki), erről lenne szó (2:10-től kezdődik)
nézném én angolul, de Ricsiék jól kommentálnak, meg azért csak jobb, na
akkor úgy látszik, már Tibi atya maradt a ringben...
IreN!CuS... ezt sajnos nem tudom, Inviteles analóg kábelünk van
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
kutkut #35231 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jól játszott, hanem hogy látszott rajta az akarás.
Townsend sérült még azt hiszem. Engem pár meccs után már a frász kergetett a "megoldásaitól".Nagyságrenddel gyorsabban járatta a labdát az Arsenal. De a United ellen meg pont a Spurs tűnt forma 1-es autónak kontráknál.
Comparison is the thief of joy.
-
pohár
félisten
válasz
Integra #35248 üzenetére
az első negyedet még talán... de utána nekem annyi
-
kutkut
addikt
válasz
NyxNyxNyx #35247 üzenetére
Ez igaz, a United ellen jól tolták.
Engem (jöhet a kövezés) Paulinho megoldásaitól "kergetett a frász" néha... Vannak szép megmozdulásai, de én úgy vettem észre, hogy többet van nála a labda, mint amennyit kéne, mint amennyiszer tud vele valamit kezdeni. Mondjuk, a legutóbbi meccsén jól játszott, erre lesérül ő is. :/
Meizu MX3 32GB
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Robotporszívók
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Xbox Series X|S
- Koronavírus topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő