- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz baluka26 #1947 üzenetére
haverom kint volt, ő fotózott. azt mondja, hogy a helyiek támadták be a szurkolókat, ehhez képest őket vitték be. majdnem őt is, teljes fotós felszerelésben. azt is mondja, hogy nem érti mi ez a megelőzésből, mert mind a 22-őt a stadionnál állították elő.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #1951 üzenetére
Jaja, majdnem, a Chelsea-nek már nincs egy szál kölcsöne sem.
Ja, és a 2011.06-2012-06 játékospiaci cash flow pozitív volt, de mindegy. Féktelen költekezésAmúgy azt a 76 millió fontot nem hiszem el, mutathatnál forrást. Én 20 körülről találtam csak.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #1954 üzenetére
Bruma, Mancienne. Problem?
Azt valaki értesse már meg velem amúgy, hogy a donyecki brazil különítményből hogy a fenében van olyan, aki még nem is játszott válogatottban?...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz baluka26 #1955 üzenetére
úgy az egész, ahogy van...
Mancienne nem rossz, de hihetetlenül tapasztalatlan. pont fordítva, kész katasztrófa volt az elején, drámai hibákkal. aztán felszívta magát úgy ahogy, de még mindig nagyobb a neve, mint amit az asztalra lerakott. most, hogy az új középpályával újraéledt valamennyire a csapat, ő is ügyesebb lett. jön a tapasztalat, azt kapja dögivel, kudarcot és sikert is bőven. a tavalyi év neki is pokol volt, rendesen kapta az ívet
néha renkdívül jól játszik, ahogy westermann is van, hogy a tökét is ledolgozza. de néha meg kész katasztrófa. nincsen konstans stabilitás, absz rapszódikus az egész, és ez nagy baj.
hsv tipikusan az a csapat, amelyik 90 perc alatt a bajnokok ligája érett klasszis csapattól az úristen rúgjuk ki mindetig, mindent végigjátszik.. és semmi sem garantálja azt, hogy az év végén az első 10-ben végzünk. nem hogy európaliga......[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz baluka26 #1953 üzenetére
Minden évben 90-100 milla körül szokott lenni. Pusztulat sokat akasztanak a szponzoroktól, a jegy bevételek fedezik a játékosok kifizetését, a mez eladásokról és a saját márkás termékekről nem is beszélve. Ha hazaértem előásom.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Sickboy25
addikt
válasz Integra #1946 üzenetére
Ez egy rohadt nagy kamu... Ismerem a legtöbb szurkolót (természetesen nem személyesn) csak a stadion környékéről és soha semmilyen balhé nem volt... A baselieket is ismerem, mert van kint 4 ismerősöm, akik ott élnek, mivel svájciak (ezt ugye senki nem gondolta volna ), ők mondták, hogy a közbiztonság is egy kalap kaka és biztos vagyok benne, hogy ők támadták be a magyarokat... (köcsögök)
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #1945 üzenetére
Persze, kifejtem.
Az nem tetszik, hogy mindig, minden körülmények között el akarják hitetni, hogy ők mennyire felsőbbrendű klub, és rájuk csak irigykedni lehet. Ezt elég sok szurkoló hangoztatja is (nem rád gondolok). Holott vannak ugyanilyen sikeres vagy még sikeresebb klubok, ahol ezeket nem hántorgatják fel. Régebben jellemző volt, hogy egy másik német csapat sztárját igazolták le, de lehetőséget nem kapott sokat. Plusz van ott néhány ember, akinek az arca talán nagyobb, mint a focitudása. Persze ott is vannak (nekem) szimpatikus játékosok, mint például Lahm vagy Müller.
Ezektől függetlenül még jó csapat a Bayern, mert ez csak egy személyes vélemény.
-
homeless09
őstag
válasz baluka26 #1953 üzenetére
Belekeveredtem a számokba hirtelen
Igazad van, az éves végső profit 23,3 Millió lett.
Valamint 110millió-val tudták csökkenteni az adósságot az IPO-s bevételeknek hála.
Előzetes spekulálások szerint a klub 2015-re elérheti a nettó 100millió fontos profitot.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #1961 üzenetére
IPO bevétel csak akkor van, amikor kiviszik tőzsdére, szóval egyszeri. Minden szám csökkent tavalyról, adósságból is van még sok. Kíváncsi vagyok, hogy ki és hogyan számolta ki 3 év múlvára az 500%-os profitnüvekedést...
-
homeless09
őstag
válasz baluka26 #1962 üzenetére
Igen, tőzsdére dobtak 10% részesedést, azt hiszem 14dolláros áron lehetett egy részvényhez hozzájutni(A tervezett 16-20 helyett), így 223 millió dollár jött abból be. Az 500 milliót pedig a média bevételek folyamatos növekedéséből, az új szponzori szerződésekből(amik drasztikusan emelkedni fognak). Ha jól tudom az AON évi 25-30 millió ellenében hosszabbított volna a klubbal, de ez fel sem veheti a versenyt a General Motors évi ~80milliójával szemben, ami 2014től lép érvénybe. Ugye a DHL-től is visszavásárolták a jogokat, így már csak logisztikai partnerként maradnak. Gondolom valami nagyot kasználnak vele, mivel nem szokás még élő szerződést felbontani. Az edzőmezről a DHL logó ez év végén fog lekerülni.
Egyébként a Carringtoni edzőkomplexum fejlesztésen/bővítésen esik át, a tervezettnél hamarabb fog elkészülni, kb 2012 végére. Új orvosi és média részleg, kibővített akadémiai épület, új pályák, új környezetbarát csatornarendszer mellett van pár érdekes elem a traffordi tanácshoz benyújtott tervrajzokon. 25 méteres vörös neon Manchester United felirat a tetőn, elég látványos lesz. Bár ez utóbbi nem tudom kinek/minek.
Igen sajnos csökkentek a bevételek, BL és kupakiesések vonzottak magukkal mindent. Kevesebb meccs, kevesebb eladott jegy, kevesebb média bevétel. Adósság 370 millióra csökkent a részvényeladásokkal. Glazerék minden évre tervezik csökkenteni az adósságot, persze az ennél több bevételhez szükség lesz arra is, hogy a kupákban a United legalább negyeddöntőig jusson.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Higuain 21 napra dőlt ki izomszakadás miatt. Az elkövetkezendő hetekben CR fogja betölteni a "false nine" szerepét.
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #1964 üzenetére
3 hét alatt összenő az elszakadt izom, és rá is tud már edzeni? én azt hittem, ezek hónapos dolgok, mint egy csonttörés
elég sokat lesz akkor pályán Callejon meg Kaka, úgy néz ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #1961 üzenetére
Majd akkor hiszek a könyvelőknek, amikor a közvélemény-kutatóknak.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #1968 üzenetére
Nem könyvelő készítette, csak aki szeret ilyennel foglalkozni. Egyébként miért kételkedsz a hitelességében?
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #1969 üzenetére
Ha nem bennfentes, akkor nem fér hozzá olyan információkhoz, amik alapján ilyet készíthetne, max. olyanokhoz, amiket publikálnak és már eleve nem tényszerűek, pl. pont a tőzsdén való részvétel miatt. Ha egy ország (Görögország) képes meghamisítani mindenféle pénzügyi jelentést, miért gondolnánk, hogy többszáz millió euró adóssággal rendelkező klubok ne tennék meg ugyanezt a hitelességük, elnézést, hitelképességük megőrzése érdekében? Ha azt vesszük, ez a hitelt adó érdeke is, hogy megmaradjon a hitelezőjének a pénzügyi ereje, még ha látszólagos is.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #1970 üzenetére
Igen, publikált adatokból dolgozott az illető, de nem hinném, hogy nem fedik a valóságot, nehezen tudom elképzelni, hogy a való életben veszteséggel működik a klubb, akkor nem mennének bele újabb sok tíz milliós beruházásokba véleményem szerint.
-
baluka26
nagyúr
Népsport Opta-ról: 253 - Az idei szezonban eddig a Nancy-Rennes meccsen jegyezték fel a legtöbb sikertelen passzt a Ligue 1-ben.
Azért ez felfoghatatlan számomra..They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
Neee. Jól látom, hogy a holnapi Chl - Pool rangadót egy kurva streamen kell nézzem?
Ezért kell minden lehetséges szar közvetítési jogot megvásárolni. Digi sport 3 mikor jön?
-
KisTücsök
addikt
-
fatal`
titán
válasz KisTücsök #1977 üzenetére
Mondjuk a jégkorongot nem tudom hányan nézik, egyébként szerintem simán lehetne három csatorna. De most is elég sok jogot elvesztettek (Serie A, Ligue 1), gondolom nem indítanak mégegyet, mert aztán úgy járnak, mint a sport tv (nem tudják műsorral kitölteni a sok csatornát).
(#1979) Sickboy25: Nem is gondoltam volna, hogy van még valaki ebben a topicban, aki kézit néz.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #1981 üzenetére
Én is kb. 10-12 evet játszottam jobb szelsőként majd jobb átlövőként
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
-
Integra
titán
na ilyen micro komponenst keresek a hálóba.
sajnos az ájfón dokkolót nem ússza meg az ember
pioneer xc-hm81
ezt hangdoboz nélkül árulják, szabadon lehet választani hozzá bármit. kérdés, hogy ez meghajt e rendesen egy bose 301 méretű és teljesítményű hangdobozt e vagy sem..
van esetleg köztetek aki picit belemélyedt ezekbe az eszközökbe? alapvetően a nagyobb gyártókat nézem, pio, h/k, sony, mert talán itt találok a legjobb eséllyel valami minőségibb és tudásban megfelelőt.tényleg, arról mit tudtok, hogy áll mo-n a dab rádió sugárzás? sehol vagy már mindenki sugároz digitálisan? érdemes ezt a funkciót is néznem?
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
A Tuttosport értesülései szerint a Bayern München 15 millió euróért szerződtetné az AC Milantól, Kevin-Prince Boatenget.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Dzsudzsi golpasszt adott, ugy latszik hatott az orosz vadallatok fenyegetese, jon fel a Dinamo.
hábm bábm
-
Ps Vita
őstag
Jobb a Frankfurt,nem lesz ez így jó
Atyagatya mekkora passz volt,Ribérynek,de a védés is szép volt sajna[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #1990 üzenetére
Boateng ki is dőlt, ez szakadásnak tűnik...
a Schalkét meg szopatják otthon rendesen[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tomi0703
addikt
hali.
gomez meddig serult? (most a bayern meccs kapcsan eszembe jutott) ja, es miota?
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Huhh,ez a gól szép volt,Alaba előretörése és passza,ahogy Robben észrevette,hogy ez neki nem jó,Martinez passza...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na végre, Giroud és Poldi
-
KisTücsök
addikt
Hú de jó ez az Arsenal.
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1996 üzenetére
az Everton is alkot remélem megfordítják a meccset, hadd jöjjön a pénz
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Alabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(mondjuk nem volt tizi )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
alakul, Arteta összehoz egy 11-est
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest