Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #148194 üzenetére
azért tegyük hozzá lábjegyzetben a "képes kijutni"-hoz, hogy gyanúsan egybeesik az EB-k 24 csapatosra bővítésével, ami nélkül továbbra se jutottak volna ki.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148198 üzenetére
Nekem ez 'házon belüli' csere lenne
Az öreg Benzin-nel se biztos, hogy rosszul járna az inter! Pénzügyeket megoldaná a transfer + ~3 évig egy olasz bajonságban meglőné ő még a kötelező 20-25+ gólt. Ez megmenthetné az Intert attól, hogy jelentősen vissza kelljen épülnie a csapatnak, áldozatok sorával. Kiváló kompromisszum.
Az egyik legalulértékebb játékos sok hozzá nem értő Real szurkoló szemében, pedig kevés manapság az olyan klasszikus befejező csatár, mint Benzema.
Viszont ha ez a transfer bejönne, akkor azt is jelentené, hogy Perez választási ígérete meghiúsult és csak egy marad a pakliban (Haaland, Mbappé)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Benzema + 70mill€ ---> Lukaku
forrás The Sun
-
addikt
válasz atee_13 #148196 üzenetére
Pep biztos beéri majd egy fiatal tehetséggel az akadémiáról.
Fernandinho helyére is lehet ,hogy kell majd egy szűrő. Ez így 2x 60 misi. És mindketten ingyen mennek. Tehát rögtön - 120 misi.
És még Garcia is ingyen lép le ha jól tudom. Pedig tavaly el lehetett volna passzolni gombokért. De nem hajol le a City koszos 8-10 misiért.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
atee_13
őstag
Fa@a ebből azt sejteném, h most amikor az uefa az amúgy is látszat ffp re is tojik úgy odadurrant a city az átigazolási piacon, h csak na.
Most már csak abban lehet bízni, h pep ezt is megoldja -
IreN!CuS
őstag
válasz mephi666 #148193 üzenetére
Pont leszarom, hogy mennyi pontot szerzünk - legyen 3 értelmes meccs és normális hozzáállás. Szakadjanak meg a pályán, játszanak csapatként minden másra ott lesz az élmény, hogy telt házas meccsen "ülhetek" az öregemmel akivel sok sok év azon méláztunk, hogy lehet nem éljük meg, hogy közösen EB/VB meccsen legyünk.....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bagyulajuve
addikt
válasz mephi666 #148193 üzenetére
Igen, sajnos az a realitás, hogy itt mi nem szerzünk pontot, esetleg akkor, ha végén olyan ellen játszunk, aki már biztosan továbbjutott. Mind 3 csapat szereti a támadó, gyors focit és ez nem jó nekünk.
De ha 0 pont lesz a 3 csoportmeccs után, én akkor is büszke vagyok és leszek a magyar csapatra, mert azért az elmúlt 4-5 évben sikerült olyan stabil csapattá fejlődni, amelyik képes tornákra kijutni - szemben az azt megelőző 25-30 évet.
De boruljon a realitás, legyen meglepetés és hajrá!!!
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #148191 üzenetére
mind a 3 ellenfél csapatban van játékos, aki egymagában többet ér, mint a teljes magyar keret... sőt ha a legértékesebb Szoboszlait beleszámítanánk, majdnem úgy is többet érne asszem mindhárom ilyen 800millió euró körül mozog, a magyar keret meg tán Szoboszlaival volt 80?
megnézem most tm-en:
magyar válogatott 75milla (legdrágábbak: Gula 13, Willi 16, Sallai 13, Szalai 7)
német: 936milla (Kimmich 90, Havertz+Goretzka+Gnabry 70-70-70, Werner 65, Sané 60)
portugál: 872milla (Fernandes 90, Felix 80, Dias 75, Silva 70... és CR7+Jota 45-ön áll)
francia: 1milliárd fölött kicsivel (Mbappé 160LOL, Varane 70, Coman 65, Griezmann+Koundé+Pogba 60, Kanté)...és nem is említettem akkor minden nagyobb nevet reálisan mit is várunk el? én igazából csak tisztes helytállást... ha egy x-et ki tudunk hozni meg zakó nélkül megússzuk a többi meccset, már elégedett leszek... ilyen 3-1 / 4-2 meg hasonló eredmények legyenek, ne kapjunk 6-7 gólokat... ha már ezt teljesítjük, szerintem jók vagyunk... (amikor a bayern zakót mért a barcára nyáron, vagy 2014ben a német válogatott kitömte a brazilokat, szerintem nem lehet egy rossz szavunk se, ha rendes játékot játszva 4-2-re kikapunk mondjuk a franciáktól...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz mephi666 #148189 üzenetére
Reménykedem két pontszerzésben, de alapvetően nem tartom valószínűnek, egyszerűen csak jó lesz majd nézni, hogy legalább ott vagyunk és 3 VB és/vagy EB csapattal meccselünk.
Tisztes helytállással már boldog vagyok, persze tudom hogy lesz megint hiszti, hogy feneketlen kút ócska magyar foci, ha nem szerzünk pontot azért, ha csak kettőt akkor azért.
Mint 2016-ban, "ezek lebőgnek", "na majd a következő meccsen", "megmondtuk" "brüsszel négyet üzent". Ezt az egyet nem várom, amikor a szellemi pöcegödörből Unicumos bácsi módjára kidugják a fejüket keserűék.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #148175 üzenetére
Szerintem a németek ellen van esélyünk pontot szerezni: a fikamatyi hajlamos újabban betlizni és a keret is kiöregedőben... a portugálok nagyon kemények és a franciáknál is vannak nagyon jó játékosok... szerintem 80%, hogy portugál-francia-angol válogatottakból legalább 1 döntőben lesz
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz bagyulajuve #148180 üzenetére
Én a további karrierjét illetően is lehet, hogy igen komolyan vissza fogja vetni.
Ansu Fati is éppúgy nagy kérdőjel, ilyen fiatalon ennyiket kihagyni.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #148172 üzenetére
na, ennél rosszabb hírre nem is nézhettem volna be ide
de a lényeg, hogy rendesen épüljön fel és okozzon még az elkövetkezendő bő egy évtizedben sok örömet a magyaroknakResistencia eterna
-
gyuromoj
veterán
válasz Peterhappy #148178 üzenetére
Egyelőre én örülök, főleg ha a többi pletyka is beigazolódik. (Masodedzo, sportigazgató, Pintus)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Peterhappy
őstag
válasz bandus #148175 üzenetére
Hetfield papat idezve (James, nem Ottmar) : Sad but true.
En sajnalom Szoboszlait. Jo mentalitasu, kiemelkedotudadu, valiban tehetseges jatekos, csipetnyi csibeszseggel es allitolag nemi nagykepuseggel, de talan meg az is elnezheto neki. Ha az egiek is vele lesznek, esznel lesz, elkerulik a seulesek es nem igazol ostoba modon (lsd. meg: Juják), Europa-szintu klasszis, sztar lehet belole!
Persze, hogy ervagas, ha nem lehet ott.Bar mokas, micsoda vilagklasszisok, legendak hagytak ki, vagy jatszottak csupan perceket az elso vilagversenyukon.
-
sh4d0w
félisten
válasz BenHans #148162 üzenetére
Azért a rosseb, aki kiigazodik rajtad. Ha szuperklubok rekesztik ki maguk közül a többieket, az baj, ha a Serie A és B teszi, az nem.
A többiről: a Vidi a szezon elején elment vhova a Tisza mellé és rúgott egy 5-öst. Ez a nap abban a kis faluban valóságos népünnepély volt, a helyi játékosok örültek, hogy Mo. egyik nagycsapata látogatott el hozzájuk (@Tibiajax: tl;dr). Ugyanez megismétlődött, amikor a szomszédos Gárdonyba ment a Vidi (ahol gyaníthatóan többen szurkolnak a Vidinek, mint más mb1-es csapatnak).
https://www.coreinfinity.tech
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #148172 üzenetére
ha jol gondolom, nemetorszag, portugalia es franciaorszag ellen jatszunk, szerintem az eredmeny szempontjabol mindegy, hogy ott lesz-e szoboszlai vagy sem.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Richard!
addikt
2.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
gyuromoj
veterán
Carlo is back!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Soulfly842
addikt
Engem egyébként nagyon elkeserít, hogy Szoboszlai kiesett Ma ezen forgok... az ő szenvedélyének, hitének - ami az átlag mezőnyjátékos felett áll - is köszönhető az, hogy Izalndot megvertük rendes játékidőben... A klasszisa meccseket dönt el, az, hogy hisz magában, hogy szabadrugásból olyan gólokat lő, amire csak a legnagyobb klasszisok képesek.... Hinni akarok, ebben segítség kell.
Megverük nélküle a törökeket.
A lengyelek ellen egy őrület meccsen jobbak voltunk. Talán a védelembe hiányzott egy kis plusz.
Egy olyan plusz, mint amilyen pl. Szalai Attila lehet. Nagyott futott az utóbbi időben. Top csapatok figyelik, de féltem a válogatottat, minden leheletnyi erőre szükség lesz. ebből Szoboszlai vitathatatlanul hiányozni fog
Hinni akarok a csodába, s látom azt, hogy van egy reménysugár. Jó a keret, erős az összetartás, de ez mégis egy halálcsoport.
Akkor is mondani akarom: Meglepetést kell, meglepetést fogunk okozni.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #148169 üzenetére
Háhhááá, a hülyegyerek. Most, hogy jól kiqrt magával és hagyta hogy mérgezze az elméjét Raiola szerintem örül ha 6-7 milliót megkap más olasz csapatnál, vagy lehet menni a PL középmezőnybe.
3 éves szerződéssel számolva alsó hangon 50 millióért kéne eladni, hogy nyerjünk rajta.
Én azt mondom jobb a békesség és menjen a PSG-be. Ott Navas is 10 fölött keres és az idei teljesítménye alapján csereérett.
Talán mindenkinek így lenne a legjobb, nem utálná fél Olaszország.
--------
Miki végül csak +1 évre írt alá azaz 2022 júniusig.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #148165 üzenetére
Cseri Tamás beválogatását még mindig nem értem.
De Rossi mester tudja, el kell fogadni.
Lehet Céeréknek betalál kétszer, és akkor már megérte.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #148163 üzenetére
Poch - PSG folytatásra nem vennék mérget, ha ő visszatér a Spursbe, mehet Conte Párizsba.
Azt beszélik a Tottenham gondolt Contéra is, de valószínű nincs elég garanciájuk ahhoz, hogy aláírjon, így B tervként felmerült Fonseca neve is.
Jogos, Fonsi hajlandó az együttműködésre, ez Levy miatt elengedhetetlen, Conte biztos nem akarja, hogy más döntéseire kelljen hagyatkoznia.#148134 venember83: 100+ milliós keretbe csak befér az aláírási pénzük.
Xhaka is több mint jó lesz/lehet 20M alatt vagy még kevesebbért, mert elfogadnák Diawarát a pletyi szerint.
Miki is kérte Raiolát, hogy ne indítson licitháborút, mert maradni akar, ő is 5 millát fog keresni 2023-ig.
De amúgy nem hiányzik ide, ha csinálni fogja a feszkót továbbra is, vegye meg a juve és jöhetne vissza a polák.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #148166 üzenetére
az egyetlen elfogadhatatlan lépést letudta
..ő tudtommal nem is volt az inter edzője -
-
villamos
őstag
A magyar válogatott Európa-bajnoki kerete:
Kapusok: Bogdán Ádám (Ferencvárosi TC), Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig).
Védők: Bolla Bendegúz (MOL Fehérvár FC), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (MOL Fehérvár FC), Kecskés Ákos (FC Lugano), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Orbán Willi (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahce FK).
Középpályások: Cseri Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holender Filip (Partizan Belgrád), Kleinheisler László (NK Osijek), Nagy Ádám (Bristol City), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Schäfer András (DAC), Sigér Dávid (Ferencvárosi TC).
Támadók: Hahn János (Paksi FC), Nikolics Nemanja (MOL Fehérvár FC), Sallai Roland (SC Freiburg), Schön Szabolcs (FC Dallas), Szalai Ádám (1.FSV Mainz 05), Varga Kevin (Kasimpasa), Varga Roland (MTK Budapest)
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #148162 üzenetére
Én a Serie A-t és B-t is 18 csapatosra redukálnám
a serie b még pár éve 22 csapatos volt, most is lehetne az, v. maradhatna 20 szereplős.
az 1. osztályban sajnos valóban sok a 20 csapat.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #148158 üzenetére
conténak mi marad?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #148121 üzenetére
Így van, de még mindig jobb mint első okosság, hogy csak A+B 20+20.
Elvileg lesz még további tárgyalás.#148123 sh4d0w: Az SL kezdeményezést nem lehet ezzel összemosni semmilyen formában. Az egy 99%-ig kirekesztő, versenyellenes, gazdaságilag is egyoldalú védőpajzs, hogy bebetonozzák a helyüket olyan nagy támogatottságú csapatok amik sok esetben rosszabbak mint a szintén velük egy osztályban játszó társaik, nem beszélve többi topliga jobb csapatairól és a nevetséges "kiadó" helyekről ami pénzben ugyan BL szint de az első megerősödő bekerülőktől örökölni lehet legfeljebb a helyet minimális eséllyel.
--------
Én a Serie A-t és B-t is 18 csapatosra redukálnám, így marad 4 hely a kupára, és ha mindenképp ezt a 40 csapatos formulát erőltetnék, akkor a harmadosztályhoz hozzácsapnék kettőt, így az első hat indulhatna a negyedosztály top kettőnek pedig a maradékot.
Így az esélyt nem vennék el, csak teljesítmény alapján meg kell küzdeni érte.Saját példámból kiindulva amúgy nekünk sem esett jól egy tucat gólt kapni NBII/III-as játékosok ellen, mert leküldték őket edzeni ellenünk a BLSZI-es tarcsijukba. Már fél óra után éreztem, hogy nem fogom tudni tartani a tempót a második félidőben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szotyika77 #148160 üzenetére
Annyira jó ez a manapság divatos edzőkeringő...
Majd a memoárjaiban megírja, hogy 6 évig voltam a Real edzője, igaz 5 részletben.Go Gunners!
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #148158 üzenetére
Carlo lelép?
-
venember83
nagyúr
Szerencsétlen Everton még az edzője megtartására sem képes. Szánalmas. Csóró szurkolók, ilyen komolytalan klubot támogatni.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #148144 üzenetére
Igen, mi sem valószínűbb ennél, sőt magától értetődik, sőt ez tuti biztos, biztosabb mint a halál.
-
addikt
válasz Peterhappy #148155 üzenetére
Ezt a story nem vágom, de szegény öreg Drogba-t is megpróbáltam leigazolni, csak nem volt elég vastag a buxa.
Go Gunners!
-
Peterhappy
őstag
lol
-
Peterhappy
őstag
Szerencsétlen Szoboszlai Állítólag az edzőtáborban kiújult a sérülése. Reméljük nem hagy ki sokat, de baromira megérdemelte volna, hogy ott lehessen!
RM: nso szerint Ancelotti lesz a befutó.
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148152 üzenetére
Pont ezt akartam én is lineklni Nso értesülés is kickerre hivatkozottak alapján is ezt állítja. Kár érte, ha tényleg nem játszhat
Válogatott: Szoboszlai Dominik kihagyja az Eb-t – sajtóhír
A Nemzeti Sport Online viszont úgy tudja, a szeméremcsont-gyulladás kiújulásáról nincs szó, de a magyar középpályás nincs megfelelő fizikai állapotban a hosszú kihagyás után, ezért valószínűleg nem szerepelhet majd az Európa-bajnokságon.
-
Ringman
nagyúr
A Kicker szerint Szoboszlai Dominik kihagyja az Európa-bajnokságot.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #148149 üzenetére
de ezt úgy is lehet értelmezni, hogy "városi legenda" ha "man city legend" lenne, akkor lenne igazán gáz... a szimplán "city legend" inkább csak lekicsinylő, mert Rooney nem csak városi legenda, hanem mindenhol elismerik
-
mephi666
nagyúr
na most olvasom, hogy Szoboszlai már tutira nincs az eb-keretben ...elég rendesen kivette a részét a munkából, hogy ott lehessünk, erre az a k*rva sérülés hazavágta a lipcsei évét és a válogatottbeli szereplését is
#148146: mr manutd megvan? ki lesz az első, aki city címert varrat a homlokára? valami igazi "emptyhead"?
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #148144 üzenetére
Állítólag Sterling+G. Jesus + $$$ az ajánlat Kane-ért.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #148141 üzenetére
biztos akciós volt meccs előtt, mert a tetoválónak kellett a pénz sörre
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #148141 üzenetére
de hogyan lehet ilyen balfasz valaki, hogy előre TETOVÁL magára egy valamit, ami..nem is biztos
és ha nem lesz végül igaz, akkor 100%cikiség lesz csak -
DeathAdder
veterán
ő nem tartott attól, hogy Pep túlgondolja
ők meg simán leszarják
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #148132 üzenetére
meg eleve 2 (kettő) éves szerződést akart raiola kötni
-
dudu5130
őstag
válasz Peterhappy #148137 üzenetére
Hát ha marad akkor lelátó lesz belőle, mert a Lille-ből már Maignant le is igazolták.
-
Peterhappy
őstag
válasz szotyika77 #148135 üzenetére
+1
és ugyanezeket a köröket megfutották 4(?) éve, már akkor is visszataszító szitu volt.
De ha el is igazol, nem kell kardjukba dőlniük a milánói piros-feketéknek, mert a bátyja is Donnarumma (ha jól írom) és Ő akár még maradhat is -
Peterhappy
őstag
válasz szotyika77 #148130 üzenetére
Én is így tudom, csak most már túl sokat zörgeti a szél a harasztot...
Úgy nem lenne rossz, ha 20m-et kapna raiola és DR aláírásért, míg ~70m-ért eladnák MATS-et, mármint úgy legalább megérteném a vezetés gondolkodását, de egyébként nem. MATS 9 cm-mel kisebb és 7 évvel idősebb, de egy kapusnál a 29 életév még nem kor és szerintem egyelőre nincs egy polcon a két kapus (egyetértve Krisztiánnal).A +50m a kasszában jól hanzik, de kérdés, fizetne-e valaki ennyit MATS-ért. Tavaly rebesgették a Bayernt(?), a Juvét és angol topcsapatokat, de ahol ennyit fizetnének érte, ott most szerintem sehol sincs most kapuskérdés. Még esetleg a P$G-t el tudom képzelni.
És - SZERINTEM - MATS ezerszer jobban illik a Barca játékrendszerébe, mint DR, de tévedhetek is.
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #148132 üzenetére
Nem is értem am Donnát sem, legenda lehetne a Milannál, hasonló mint a Juvénál Buffon, erre az ügynöke és a pénz miatt elbassza. Pedig így se keres rosszul az tuti.
Még a Juvét olvastam Donna kérői között, ők Szcesnyi helyére igazolnák, csak hát a lengyelért sem kapkodnak a fizetése miatt. -
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz szotyika77 #148130 üzenetére
Nem nagyon van verseny Donnarummáért. Senki nem akarja kifizetni Raiolának a 10-15-20 milliós sikerdíjat, s mellette a játékosnak az évi 10 milliót. A Milannál az út lezárult, így szegények most nincsenek könnyű helyzetben. Még a végén kénytelenek lesznek valami kompromisszumba, fizetés- és sikerdíjcsökkentésbe belemenni. Borzasztó.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Peterhappy #148127 üzenetére
Stegennel kapcsolatban kijelentette a vezetőség, hogy maradna elsőszámú kapus. Viszont padra meg Donnarummát ültetni ilyen fizetéssel óriási balgaság lenne. Remélem nem jön.
Szerintem full felesleges lenne leigazolni, csak Raiola akar nyerni az átigazolásán. Vagy fel akarja nyomni az árát, hogy mégjobban versenyezzenek érte a csapatok, és több lecsó menjen a zsebébe. -
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #148125 üzenetére
Ja szerintem is inkább Upame a jobb (nem a gól miatt)
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Peterhappy #148127 üzenetére
Sosem fogom megérteni, hogy ter Stegen mellett, hogy a francba kerülhet be a kalapba ennek az olasz gyereknek a neve!
-
Peterhappy
őstag
válasz szotyika77 #148124 üzenetére
Neki nagyon örülök.
Tényleg nagyon nyomják Dummarummát (vagy hogy írja a nevét), ezek szerint eladnák MATS-et? Sajnálnám, nálam Ő világklasszis, top3-as kapus, bár lehet, hogy idővel a talján is azzá válhat. Csak ne raiola menedzselné...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szotyika77 #148124 üzenetére
ő védő?
és jó legalább?mondjuk piké-lenglénél bárki jobb..
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #148118 üzenetére
Upamecano legalább előre szépített
nem bánom, legalább egy-két meccsel kevesebb lehetősége van lesérülni.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
szotyika77
aktív tag
Barcelona: Eric García érkezett a Manchester Citytől – hivatalos!!
Végre, remélem így a Pique-Lenglet páros padra/eladásra kerül, és jöhetnek a fiatalok a védelembe. Araujo, Garcia, Mingueza, Dest.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #148111 üzenetére
eközben SAF: 1986-2013
szerencsétlen Kepa ára 3-4 év alatt megjárt már mindent...1-2 milliókról felment 80-ig, majd bezuhant pillanatok alatt... kb csak addig volt drága kapus, míg a chelsea meg nem vette
-
BenHans
addikt
Az olasz kupával kapcsolatban legalább annyit azért sikerült elérni , hogy a harmadosztály is indíthassa a tabella első négy helyezettjét.
-
őstag
válasz Tibiajax #148100 üzenetére
Ott állítólag még Depay végleges válaszára várnak. Aki azt nyilatkozta, hogy az EB-re fókuszál. A hollandok kapcsán lehet csak a tornát követően gyorsulnak fel az események.
Donnarummát is tolják még mindig meglepő módon, de lehet csak Raiola szponzorálja a cikkeket, hogy drágábban tudja eladni valahova. -
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #148117 üzenetére
Upamecanótok meg a Konaténk szépet balfaszkodott az u21-ben hollandia ellen
Upa benézi a lescsapdát, Konaté meg belóg 6 méterre és integet egyre biztosabb hogy ebből legalább az egyik flop lesz
-
ZavaBalazs
őstag
"nem is tudom láttam-e már ennyire összerakott csapatot egy beugrott edzőtől"
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #148114 üzenetére
a pre-abramovics chelsea az fasza volt a játékosedzőkkel, hasselbainkkel és zolával!
-
veterán
Ezt el szokták felejteni, mert korábban kezdték, mint a Sziti még Parizer...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
csak josé és conte majdnem 60-ba fájt
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #148110 üzenetére
Azok a hihetetlen rejtett lehetőségek abból adódnak hogy a pandémia kellős közepén, amikor a legnagyobb, leggazdagabb klubok is csak szenvednek, ők leakasztották Wernert, Havertzet, Silvat, és Chilwellt, akik végig kulcsszerepet játszottak, ja és Mendyt mert nem volt elég jó a nemrégen vásárolt 80 milliós kapus, ja és ki kellett rúgni szezon közben Lampardot nem kis végkielégítéssel, és kinevezni az a legjobb elérhető edzőt
Tuchel viszont tényleg zseniális, nem is tudom láttam-e már ennyire összerakott csapatot egy beugrott edzőtől. Kétség ne férjen Abra papa őt is ki fogja rúgni az első komolyabb hullámvölgyében. Ő már csak így működik (frissebb táblát nem találtam)
Amúgy Lampard azért be lett árazva
-
Soulfly842
addikt
válasz KisTücsök #148096 üzenetére
Úgy, hogy kiejtették a két madridi csapatot is... Valami hihetetlen rejtett lehetőségvan ebben a keretben.
remélem, hogy éhesek maradnak. Tuchel jó edző, most neki is van a lehetőség egy duplázáshoz
Ha Abra-papának is van esze, akkor most hagyja akár még tovább is építeni a keretet...
Nana, az inkább az MU idén nem az edző miatt nem ment Tuchel előtt, hanem Lampard nem volt még ehhez felnőve. Mint kiderült, jó játékosfelderítő (jók voltak az igazolások), de az edzői lét még ilyen szinten korai.
-
Ringman
nagyúr
serie a mvp:
MIGLIOR UNDER 23: Dusan Vlahovic (Fiorentina)
MIGLIOR PORTIERE: Gianluigi Donnarumma (Milan)
MIGLIOR DIFENSORE: Cristian Romero (Atalanta)
MIGLIOR CENTROCAMPISTA: Nicolò Barella (Inter)
MIGLIOR ATTACCANTE: Cristiano Ronaldo (Juventus)
MVP - MIGLIORE IN ASSOLUTO: Romelu Lukaku (Inter)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #148102 üzenetére
jaj nem akaroooom.. . nehogy már az Inter-nek egy Depay - Lukaku csatárkettőse legyen.... neeeeeeeeeeee
-
Ringman
nagyúr
eladnak mindenkit az internél
eddigi pletykák szerint
hakimi - psg
lukaku - chelsea
lautaro - barca/real
bastonit meg pep vinné, stb.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dudu5130
őstag
Én nem sírnék Lautaroért.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Tibiajax #148100 üzenetére
Még a végén Depay az Inda csapatánál köt ki.
Lautarot vinné állítólag a két madridi gigász, na meg a City is. Lehet lesz az a pénz, amit le tud tenni egyik, vagy másik klub érte.
És ekkor jöhet képbe a holland, aki Lautaro helyét veheti át az olasz klubnál.De persze ezek is csak úgymond szóbeszédek.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest