Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabross
tag
válasz DeathAdder #149086 üzenetére
Nekem ez még mindig hihetetlen, h a francia válogatottnak nincs/nem volt szüksége egy Laporte-ra...
-
paatrick
őstag
Unai Simon olyanokat lepkézett be év közben, hogy lehet hogy nem De Gea véd
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
válasz Peterhappy #149088 üzenetére
Ott van Ronaldo, régebben Shevchenko. Hátukon vitték a nemzetet, pedig nem Real Madrid, ManU, AC Milan szintű játékosok vannak velük ilyenkor. Azért lássuk be egy Bayern Münchenben legjobb csatárnak lenni nem nagy kunszt.
Mondjuk Portugália most nagyon penge játékosokból áll. Ronaldo nélkül is veszélyesek.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
volt (európában) nagyobb szakadék egy válogatott és az adott válogatott egy játékosának kvalitása között, mint lengyelo - lewandowski párosnál? (svédo.-ibra és macedónia-pandev jöhet még szóba, esetlen finno.+litmanen kicsit régebbről)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
Na de most akkor a bayern a világklasszis vagy leva?
-
Peterhappy
őstag
válasz paatrick #149085 üzenetére
Pont ugyanannyi lövése volt eddig a tornán, mint Roncinak, vagy Messinek. A legjobbaknak is lehet néha rossz napjuk
Viccet félretéve azért nem mindegy, hogy Klich-ek tömnek-e hátulról labdákkal (nem a legjobb példa, de az ő nevét tudtam leírni) vagy
Müller-ekComan-ok meg Sane-k. -
paatrick
őstag
Jól látom hogy Bryan Gil-t be se hívták a keretbe???????????
-
DeathAdder
veterán
Ez a kezdő többet mond ezer szónál...
Spain XI for Euros opener: Unai Simón; Marcos Llorente, Laporte, Pau Torres, Jordi Alba (c); Koke, Rodri, Pedri; Ferran Torres, Morata, Dani Olmo.
-
paatrick
őstag
válasz paatrick #149081 üzenetére
Ha jól számoltam mester Lewandowski ezt a meccset is lehozta 0 db kapura lövéssel.
Hogy lehet valakit a legjobbnak nevezni hogyha amikor kéne akkor sosem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
paatrick
őstag
Ahh a világ legjobb csatára 5 év után újra bizonyítja hogy ő a legjobb...
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Holnap kimennenk haverommal valahova kivetiton megnezni a meccset. Elony ha esetleg nem muszaj megvenni ott a piat, hanem lehet vinni magunkkal. Az se baj feltetlen ha sokan vannak, legalabb meglesz a hangulat. Tudtok segiteni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Tibiajax
nagyúr
most nézem csak mi gólt vágott a skótok ellen a cseh gyerek....
jaaaaaj te -
drachoHUN
senior tag
Juve játékosok jól tolják a EB-én gólszerzést tekintve: Demiral, Szcsesny....
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
mephi666
nagyúr
Na, csöcsnyi szépen bepattant a búrájáról
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Jól látom, hogy a lengyel keretbe már nem fért be BJ Blazkowicz? sajnálom, mert Lewa mellé elfért volna még egy öreg róka a kp-ra is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz paatrick #149070 üzenetére
Az olasz fehér nekem is tetszett, a portugál pizsama egészen rettenetes
Szerintem nem rossz a belga hazai. A fehér full fehér is egész jó lett, de a legjobb talán (sajnos?) az idegenbeli német.
De egy-két jobb mezt leszámítva sajnos elég ötlettelenek lettek idén. Pedig volt idő gondolkodni rajtuk.Csak a "poén" kedvéért ITT vannak a Copa America mezek is.
-
paatrick
őstag
válasz Peterhappy #149054 üzenetére
Nem tudok dönteni hogy a belga hazai vagy a portugál idegenbeli a legszarabb
Lengyelek nem vitték túlzásba a design-t, de lehet ezért is valaki felvett vagy 10 ezer eurót. Németeké nagyon jellegtelen. Talán az olasz idegenbeli tetszik a legjobban, de arany pumával még jobban nézne ki.
-
Tibiajax
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
iszonyú lúzerek a skótok, mostantól nekik szurkolok
-
Cartevo
őstag
válasz Vismajor01 #149066 üzenetére
Tehát ez mégsem halálcsoport (csak nekünk).
-
Vismajor01
addikt
válasz Soulfly842 #149039 üzenetére
De erted olyanokat irnak, hogyhat tavaly is 3-3 volt a portugalokkal iden megverjuk oket.
Ad1 a portugalok sokkal erosebbek mint akkor
Ad2 1 pontrugas es 2 tavoli lovesbol lett 3 golunk amibol 2 megpattant :DSzerintem siman kikapunk a Franciakrol es a Portugaloktol es mivel a 3. Is tovabb mehet a 3. Meccs a nemetek ellen nekik a tovabbjutasrol fog valoszinuleg donteni kicsit se fog kiengedni es jobban megvernek mint amugy barmelyik :D
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
DeathAdder
veterán
5 perc alatt a torna gólja meg a torna védése
-
Peterhappy
őstag
Jó a jutalomrúgás
-
SpaceKombajn
aktív tag
Ez jól Schickerült.
spacetime
-
BenHans
addikt
Schick te kis #*ci, nálunk meg Szczesnybe lőtted 5 méterről mint egy szellemileg alultáplált.
Óriási!Örülök neki, de az ideg megesz.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cartevo
őstag
A csoportunkban akár a gólarány is dönthet a továbblépésről.
Így Gula úgynevezett óriásölő lehet.
-
villamos
őstag
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bagyulajuve
addikt
Schick
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
ez a mekktamás tarolás is érdekes hogy nem lett tizi
-
Peterhappy
őstag
És hozok még egy csodát, hátha valakinek erre porcosodik
Jópofa, én minden hülye világversenyen végigklattyintgatom böcsülettel
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #149055 üzenetére
Na akkor úgy "válaszolok", hogy szerintem Mpubiéktól többet kapunk, mint Mülleréktől.
Igen, a realitás kb. 0pont, 0-12(+) gólarány, de persze ne így készüljünk.
A gólarány szerintem számukra mindegy, ellenünk kötelező a 3 pont mindhárom csapatnak, az egymás elleni eredmények fognak dönteni. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #149051 üzenetére
igen, de ismerjük a hülye germánokat.. élükön fricvalter müllerrel...
a németek nem olyanok, mint a szintén pro, de nem-német francia, vagy argentin, vagy mittomén olasz válogatott.. müllerék nem arról híresek, hogy jó, vágnak 3-4-et, max 5öt aztán jóvan, kb le is állnak, mert minek hajtani, úgyis mindenki látja hogy klassziskülönbségek
ezek addig fognak berugdosni majd labdát a hálóba, amíg tart a 90percszóval ezért is tettem fel, eme költői kérdésemet
-
Peterhappy
őstag
Euro 2020 mezek.
Ha esetleg más is gerjed ezekre -
BenHans
addikt
válasz mephi666 #149046 üzenetére
" szenegál és dél-afrika is verte már a francia válogatottat"
Megverték magukat?
Azért a németek ellen én nekik fogok szurkolni, ha esetleg nem mi leszünk az első két hely valamelyikén, akkor legyen francia portugál egyenes továbbjutás és jó lesz a 3. hely.
--------
A másik, hogy megpróbáltam jóérzéssel leülni az angolok meccse elé, de akkora lufi az a csapat, hogy csatlakoznom kell venemberhez, aki pontos leírást adott a #149014-ben.
Ukrajnának szívesebben szorít az ember. Remélem a skótok jók lesznek ellenük legalább egy pontra. Ők is szigetlakók, de bennük van vér, whiskey-n nőttek fel, a vérük 86 fokos.It's coming home! It's coming home! It's coming home!
FootballEngland is coming home![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
paatrick
őstag
válasz Vismajor01 #149037 üzenetére
Íjj azért könnyű leszűrni hogy ki a szezonális focidrukker, meg ki az aki érti is mi folyik itt. Tény hogy a portugálok ellen van némi esély de azt mondani hogy 4 évvel ezelőtt is megszorongattuk őket ajajajaj. Portugálokkal is pont ezért elfogultak az emberek, pedig ha az eredményeket nézed még jobbak is mint 5 éve. Akkor meg megnyerték az EB-t
Én 0 pontot várok. Ne legyen illúzió. Örüljünk annak hogy a top nevek ellen játszhatnak 3 meccset, mi meg/vagy aki ott lesz a stadionban élőben is nézheti ezeket a sztárokat. Mivel ilyen halálcsoport a mienk így szerintem egyik se fog tartalékosan kiállni ellenünk, lehet hogy a gólarány dönt a végén.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #149045 üzenetére
csak egy kérdést szeretnék feltenni, aztán...nem is szólok a témához többet hozzá.
münchenben, 10alatt vagy 10felett fogunk kapni gólt?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #149042 üzenetére
ja hát bízok én is: mert hát szenegál és dél-afrika is verte már a francia válogatottat ...bármi előfordulat minden meccsen... az már alapból öröm, hogy ilyen csapatok ellen játszhatunk részben hazai rendezésű eb-n... ha teljesítményben odatesszük magunkat, akkor kedvezőtlen eredmény ellenére is dupla öröm... ha pedig pont(ok)ban mérhető eredmény is lesz, akkor tripla öröm
-
Peterhappy
őstag
Legalább 8 pont vagy csalódás a szereplésünk.
Viccet félretéve. Én optimistának tartom magam és hosszú évek után tudok szimpatizálni a válogatottal. De/És. Ha nem 0 ponttal ÉS 0 rúgott góllal végzünk, én már elégedett leszek, és minden grátisz pont extra sört jelent.
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #149040 üzenetére
Van egy olyan csapatrészünk, ami az utóbbi 20-30 évben a béka se'e alatt volt.
Most van két belső védőnk, akiktől sokat várok, s aki nagy segítséget jelenthet (régen volt már ilyen):
Orbán Vili és Szalai Attila. A fenernek több meccsét láttam, hibátlanul játszott, most szerintem ő komolyat robbanthat ezen az EB-n. Egyedül emiatt bizakodó vagyok. Jó lett volna, ha Dominik is játszik, ő képes lett volna szorított helyzetben is dönteni (reméljük, hogy így is lesz, aki dönthet). Bár a realitás tényleg az, hogy jó esetben 1-3 pont, de bizakodjunk a végsőkig, hiszen magyarok vagyunk, a nemzeti válogatottunknak szurkolunk és nem adhatjuk fel. Hajrá Magyarok, bízzunk csak azért is a csodában!
A hazai rendezésű meccsen a szurkolók meg legyenek a 12. ember a pályán!
úúúú, de jogos
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #149039 üzenetére
ha 7 pontot szerzünk ebben a csoportban, erősen elgondolkozok, mit adjak el, hogy az összes pénzünket feltegyem a magyar válogatott végső győzelmére 1 pont is nagy szám lesz, de ennyit se várok... menjünk fel, tegyen oda mindenki 200%-ot, rúgjunk 1-1 gólt mindenkinek és ne kapjunk ki 2 gólnál nagyobb különbséggel... ha ezek teljesülnek, szerintem senki sem lehet elégedetlen... (és kb ez a realitás)
-
Soulfly842
addikt
De érted.... a matekzsenit...
7 ponttal már továbbjuthatunk! de hat ponttal is büszke lennék (ha azzal nem jutunk tovább...)
ööööö.... jóvann. Ügyes vagy fiam. Ülj le, elégtelen!
Tisztában van azzal egyáltalán, hogy hányan jutnak tovább, hogy a legjobb csoportharmadikokkal mizu, stb-stb?
Érted... ha három csapat szerez több, mint hat pontot, akkor már kva nagy lesz a gáz! Hogy számolta ezt ki? Oda-vissza vágós rendszerrel, vagy mi?
-
fatal`
titán
6 meg 7 pont. Ha szerzünk legalább 1 pontot már az is nagy eredmény szerintem.
Azért van, aki reálisan látja.
-
Vismajor01
addikt
Ez meg volt skacok? Egyesek hol élnek?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Cartevo
őstag
Érdekes, hogy az ukránok szegény országból mentek gazdag honba, amely ukránok viszont gazdagabbak az átlag hollandnál, így hiteltelenül és eredménytelenül képviselték hazájukat.
-
sh4d0w
félisten
-
mephi666
nagyúr
a női futball szépségei (érdemes elejétől végignézni)
-
Peterhappy
őstag
Eb 2020: az Inter ultrái molinón méltatják az életet mentő Milan-játékost
/nso.hu/
Bár ne lett volna szükség erre, de ez nagyon szép és nagyon sokatmondó gesztus.Nem tudom, láttátok-e, a tegnapi angol meccsen Kane nekicsúszott a kapufának és a horvát kapus azonnal felpattant és futott hozzá, hogy megnézze, megsérült-e a játékos, biztosan minden rendben van-e vele, dacára annak, hogy addigra (ha jól emlékszem) már hátrányban volt a csapata.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #149029 üzenetére
óriási respect
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #149027 üzenetére
Azért volt neki kifejezetten sokkoló, mert tavaly nyáron egyszer meccs közben leállt a defibrillator. Olcsón megúszta az esetet, de most sokkolta, hogy mennyire máshogy is járhatott volna... A személyes érintettség és az, hogy Chris a barátja, azért sokkolta rendesen.
Tavaly augusztusban történt egy, a hertha elleni felkészülési meccsen:
[link][ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #149027 üzenetére
olaszoknál szívproblémákkal nem lehetsz profi sportoló, majd kiderül, hogy ez az eset minek minősül.
kanu is focizott a szívműtétje után még kb 15 évet.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #149024 üzenetére
ma olvastam, hogy Blind-nek meg beépített defibrillátor implantja van és úgy játszik mondjuk nála szívizomgyulladás áll a háttérben, gondolom mennek majd a vizsgálatok ezerrel, hogy 100% pontossággal kiderítsék, Eriksen-nél mi áll a háttérben... valamint ha ez megvan, tudnak-e rá olyan megoldást, amivel biztonságosan edzhet és játszhat
Holland defender Daley Blind - who is fitted with a defibrillator due to heart inflammation - reveals he considered not playing against Ukraine after former Ajax team-mate Christian Eriksen suffered a cardiac arrest in Denmark match
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #149024 üzenetére
semmit sem lehet tudni, ami biztos, hogy kb minden monitoring-lehetőséggel fognak élni az orvosok, hátha kiderül h mi okozta.
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #149023 üzenetére
Kórházban marad Eriksen, próbálják megérteni, mi történt vele
Már csütörtökön ott lenne a meccsen, h. legalább szurkoljon...
Nem egyszerű ez, hiszen azt se igazán értik még mindig, hogy mi történt vele. Semmilyen okot, vagy nyomát nem találták az esetnek. A vizsgálati eredmények mind kielégítőek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #149019 üzenetére
pont jelezni akartam, h a készülékedben lesz a hiba mert nekem sincs külön tv-m és én is az összes meccset tvgon-néztem
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #149018 üzenetére
Az vagyok hát, én ezt egy percig sem tagadtam. Főleg mire rájöttem, hogy az utcalány ublock fogja meg a TVGO-t.
Jó, azért nincs okom panaszra, a 100 colos vásznon se élvezhetetlen a kép. Bár egy normálisabb hangfalszett még elférne körülötte, sajnos a Genius 1250B karcsú oda (a madzag is rövid), de ha egyszer megszalad, oda még érkezni fog egy 2.0 megoldás.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #149016 üzenetére
béna vagy...akkor is
valamelyik nap kérdeztem be, tudtok-e használható sztrímet... Soulfly842 be is tolta, itt vannak ezek közül tuti találtál volna valamit.
..ha már nincs egy redvás 70colos 8k tv-d meg hozzá egy digi dvb-c előfizud[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #149013 üzenetére
*2021-ben.
Tibikém, egészen konkrétan ez történt.
A Digié hulladék volt, az m4sport-é kockás, mint Ibra hasa, a TVGO-nál én bénáztam (de erre csak utólag jöttem rá), a mindigtv-ig nem jutottam el, mert addigra már elpattogott nálam a pöttyös...
Persze én vagyok a hülye, miért nincs tv-m...Mindenesetre eddig minden meccset láttam, olyanok is voltak, amilyenek - ezt most nem néztem és "varázslatos" volt. Szóval szívesen.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #149014 üzenetére
szénné égetted az irónia-meter-t........
: D -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #149009 üzenetére
Az olasz válogatott meccséről is lemaradtam valami hihetetlen véletlen/balszerencse folytán. De rendkívül elkötelezett PL-rajongóként végigizgultam az angol-horvát meccset. Leírhatatlan élményben volt részem, végre láthattam futballt, nem csak azt a híg ürüléket, amit az olasz klubfutball ad a szurkolóknak/nézőknek. Volt futkosás, tempó, fineszes megmozdulások, hihetetlen volt.
Ja, nincs egy eladó Raheem Sterling mezed?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #149010 üzenetére
de most..nem értem. nem tudtál egy szaros streamet sem nézni, az egész web-világban??...
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #149011 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #149010 üzenetére
Legközelebb használd a mindigtvgo-t csak egy regisztráció kell.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #149005 üzenetére
ó bassza meg, miről maradtál akkor le...
de egyébként se olasz, se juve-játékos nem volt pályán, tehát érdektelen volt a számodra
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #148962 üzenetére
nem feltétlen pótolni kell 1-1ben, mostanában echon sok olyan okfejtés volt, h más formációt választhat klopp
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #149004 üzenetére
Igen, a Juve is leigazolhatta volna, amikor távozott a Laziótól szerződés lejártakor, de Torinóban is alulértékelték. Ez van. Azért nem panaszkodhat, a Lazio után egyértelmű az előrelépés számára, idén bajnokságot nyert, most a válogatottnál bizonyíthat, jó év ez neki.
Tibiajax: Ne már, a tegnap este meccs volt? A mindenit. Lemaradtam róla teljesen...
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #148925 üzenetére
És a röhej, hogy mennyire alul értékelt. Már a 14-es vb oszlopos tagja volt Stefan mikor van Dijk a kanyarban sem volt és még idősebb is Virgil.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest