- Vírusirtó topic
- Asustor NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
ZavaBalazs #112469 üzenetére
Tudom és ez így is van.
Csak bántja a szemem a fószer, eltűnhetne már végleg a futball térképéről.
-
Ringman
nagyúr
napoli eléggé belefutott a késbe (6 gólt kaptak 3 meccsen eddig, előző idényben összesen 29-et)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Peterhappy #112493 üzenetére
magyar fociban ugy en bloc régóta baj van az allokepesseggel (is), meg az FTC/Vidi-nel is, a többi csapatnal meg plane
ha tenyleg oda akarnak erni EL-ben is a kiesesbe, akkor igencsak ra kell menni erre a temara, mert ott sor-virsli meccs nem nagyon lesz
-
Peterhappy
őstag
válasz
villamos #112484 üzenetére
Összességében igazságos eredmény született. Az első félidőben jobb volt a Fradi, ha 2-0-val fordulnak a csapatok, nem áll fel a Vidi. De nem így történt. Szerintem kicsit a semmiből jött össze nekik a szépítés. A második félidőben így is több meccslabdát elszórakoztunk, ez megbosszulta magát. Azt kell mondanom, a végén örülhettünk az egy pontnak. Teljesen elfáradt a Csapat, sajnos fizikálisan egyértelműen jobb volt a Vidi, azzal együtt is, hogy kedden még ki-ki meccset játszottak Athénban.
Ami gond: a bemelegítésnél megsérült Botka, aki amúgy kimondottan jól helyettesítette a sérült Otigbát és Frimpongot belső hátvéd poszton. A padunk nagyon vékonyka volt. Jó indulattal lehet persze azt mondani, hogy a Vidi és a Fradi kezdője nagyjából egyforma játékerőt képvisel, de a fehérváriak kerete jóval mélyebb és ez bizony most is és a tavalyi szezonban is sorsdöntő volt. Hullafáradtak voltak a fradisták, de nem igazán tudott volna Rebrov kit bedobni.
Lehet, hogy máshogy alakul a meccs, ha nem dől ki Botka és ha nem kell Nándit húsz perc után lecserélni. Sosem tudjuk meg, "mi lett volna ha".
Ami számomra csalódás,
- Leo, borzasztóan szeretem és tisztelem, de ma rendkívül rosszul játszott, ráadásul csapatkapitányként igenis oda kellett volna mennie a vidisekhez, a bíróhoz egy-egy kérdésesebb szituáció után, ezt nem tette meg. Ettől még minden tiszteletem az övé, de ez nem az ő meccse volt.
- a játékosok erőnléte. Anno Doll azzal kezdte, hogy a Csapat erőnlétét alaposan rendbe rakta. Rengeteg meccset húztunk be azzal, hogy az ellenfél kimerült és az utolsó 20-30 percben lefociztuk őket. Ebből mára semmi sem maradt.
- a Vidi. Borzasztó unszimpatikusan, alattomosan játszottak, rengeteg olyan megmozdulásuk volt, amit még egy jobbféle angol bíró is lapokkal honorált volna. Plusz nem éreztem úgy, hogy ezt egyformán ítélte volna meg mindkét irányba a spori, de biztosan az elfogultság beszél belőlem.Lovre gólja élményszámba ment, körülbelül ott ment el a hangom teljesen.
Mindent egybevetve jó meccs volt, jó irammal, egész jó színvonallal. Jó hangulattal, sok nézővel. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk.
Ami biztos: nem fog unatkozni Rebrov a következő hetekben.
szerk: A B-közép kiállt a Vidi ultrák mellett és drapériával üzent. Mindezt 10000+ szurkoló tapsa kísérte.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
LyonnaisFan1 #112491 üzenetére
A spanyoloknál nem megy ki a spori, csak a fülére szólnak, hogy mi a stájsz ...
-
válasz
LyonnaisFan1 #112488 üzenetére
Nem videóznak?
-
LyonnaisFan1
őstag
A biro szepen elcseszte az andaluz derbyt ezzel a piros lappal.
Fognak meg arrol beszelni. -
itouchfan
senior tag
Kinn voltam, ez egy magyar szinten kiemelkedő, de egyébként is élvezetes, színvonalas meccs volt, főleg a második félidő. Szurkolók is voltak, ilyenből kéne minél több...
-
vond
MODERÁTOR
Mi volt ez az agyonmosott Palermo mez a MU játékosokon? Ki találja ki ezeket az idegenbeli szereléseket?
A bíró sporttárs megint érdekesen vezette a meccset. Rashford ráfázott arra az örök igazságra, hogy mindig azt büntetik, aki "visszaüt".
Lukaku dupla, de rúghatott volna akár négyet is. Mourinho egyelőre marad.
Ez a Watford nem semmi, ahogy kezdte a bajnokságot.
-
villamos
őstag
Így elszúrni ezt a meccset...
De legalább nem kaptak ki, bár ez egy vereséggel felérő döntetlen.[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Ilyen mákos gólt.
Ezt Dibusz nagyon benézte.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #112481 üzenetére
Megérdemelték. Kemény matchup a Watford ezzel a bíróval meg mindenképpen, mert szereti hagyni a kemény játékot. Dembele borzalmas volt.
-
L_YKing
addikt
Bezzeg a Bl selejtezőben meg az El selejtezőben..
-
villamos
őstag
Micsoda hatalmas gól!
2-0 -
salesman
őstag
Ez az! 2:0!
-
gyuromoj
veterán
Watford nem kicsit szívta fel magát a bekapott gól után.
-
DeathAdder
veterán
Throy Deeney, a haver
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Az a Spurs gól
-
salesman
őstag
Hajrá Fradi!
Ma is győzni kell!Más:
Thx alázógyík!
[link][ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
ZavaBalazs #112469 üzenetére
de-de, egy jó edzővel a mu overkill lenne
-
szami777
addikt
Na vajon Mou edzo lesz holnap ilyenkor?
Hajra Burnley!
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
Cristiano Madridban felejtette a góllövő cipőjét
-
Tibiajax
nagyúr
-
jbalint18
tag
Lenne egy kérésem de csak akkor ha engedély kapok rá.Van egy nagyon jó Atletico-s oldal amit sajnos eléggé kevesen követnek Ezért szeretném itt megosztani ha engedélyt kapok rá és ha nem túl nagy kérés akkor terjesszétek azok körében akik egy kicsit is szimpatizálnak a csapattal .
-
bagyulajuve
addikt
Azért ha meg kellene szavazni, hogy ki a legtechnikásabb hivatásos labdarúgó, én biztos Douglas Costára szavaznék
-
LendvaiFeri1
addikt
BB páros nagyon megy...
-
Patrick
addikt
válasz
bagyulajuve #112449 üzenetére
Egyébként igen. Nem értem miért nem képesek belátni, hogy pl Chiellini ide vagy oda, fiatal gyors védők kellenek, a BL-ben szanaszét fognak minket futni, mert ugyan lövünk gólt, de kapunk is...
Khedira pedig semmit nem csinál... a labdát szemmel követi... jó, próbálkozik. Ennyi. Pirlo 40 évesen többet tenne a meccsen, mint ő... De még Tacchinardi is...
Szczesny nagyot védett...
Nem lesz egyszerű szezon.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112446 üzenetére
-
Patrick
addikt
válasz
bagyulajuve #112446 üzenetére
Bonu ismét lemaradt a védőjéről...
-
omfgk
veterán
Újfent kikívánkozik belőlem : Nem értem mit lát Allegri Khedirában. Vagy bárki más. Megint kezdő.
-
bagyulajuve
addikt
na, hurrá, Egri Viktor...
-
jbalint18
tag
Úgy látszik Matracos oldalon mindig hulladék a szezonkezdet de már évek óta ............
-
Peterhappy
őstag
Közben egy ligával "lejjebb" ég az ATM.
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #112434 üzenetére
Én ezt a juve felállást nem értem.
Cancelo, dybala, costa, can? -
Tibiajax
nagyúr
ha a szekér beindul....
-
Tibiajax
nagyúr
ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sempre!!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #112429 üzenetére
Khedira vajon kezdeni fog?
-
Ringman
nagyúr
nem értem a mestert, 3. fordulóban is teljes kudarc a játék, újabb felállás, 0 kreativitás.
vettünk egy csomó szélső támadót/védőt (politano, keita, asamoah, vrsaljko), valamint itt van dalbert, dambrosio, candreva perisic, aztán ennyi. + ott van a belga és lautaro, de utóbbi megint a padot koptatja, majd be fog állni a 87. percben.
mi volt a koncepció?
-
Ringman
nagyúr
icardi lesérült, keita balde a támadóék.
ja végül karamoh-t kölcsönadtuk a bordónak.
-
Ringman
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112427 üzenetére
spanyol- és olaszországban még dedikált nemzeti stadion nélkül is megy a dolog...
-
venember83
nagyúr
Nainggolan kiváló döntést hozott. A Juve szempontjából ellenszenvesebb csapatot nem is választhatott volna, biztos, hogy a Juve-utálat vezérelte a döntését.
bagyulajuve: itt egy harmincezres stadion épült állami pénzből egy olyan csapatnak, ami tavaly pl. a harmadosztályban járt. Nagyon kevés helyen képesek a klubok saját stadiont építeni, Olaszországban is milyen a stadionhelyzet pl., de Angliában is komoly fejtörés zajlik egy-egy stadionépítés előkészítése során.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #112423 üzenetére
§
-
vond
MODERÁTOR
Ezért aztán érdemes volt 20 ezres stadiont építeni Debrecenbe.
Remélem, mindenki a mennyeit nézi, nem ilyen biszembaszom cselszkiket. :D
A kis riporter csaj is 2rule-ban feszít. Ejjj...
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Újabb Szalai gól.
-
Cartevo
őstag
Ha nem sikerül továbbjutni a Vidinek, akkor nem sokkal nyújt többet az Újpestnél.
Mindkettő idén esik ki, miután Budapestre hoztak 1 sztárcsapatot.
-
Ringman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #112417 üzenetére
jóban van a főnivel, szóval le fogják igazolni
-
máyköl
veterán
Miért hiszi minden kapus azt, hogy ő a Neuer?
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #112110 üzenetére
Meg is volt az első, lehet több lesz itt mint kettő
-
Z'Z"
őstag
válasz
DeathAdder #112411 üzenetére
Nincs kétségem afelől, hogy továbbjutnak, viszont a BATE okozhat meglepetést, illetve a PAOK csapatát se írnám le, független attól, hogy összességében 5:2-re kikaptak a Benficától.
A Vidi itt csak pontvadász lehet, de szerencsés napot is kifoghatnak.
Azért remélhetőleg tanúltak a BL selejtezős, főleg egyéni hibáikból és nem követnek el hasonló bakikat, mert azt egy Chelsea könyörtelenül kihasznál. -
DeathAdder
veterán
-
Z'Z"
őstag
Miután kiderült, hogy a Chelsea az Európa Liga L-csoportjába került a pénteki sorsoláson a MOL Vidi FC, a görög PAOK és a fehérorosz BATE társaságában, a különböző közösségi oldalakon reagáló londoni szimpatizánsok egyértelműen fellélegeztek az erőviszonyokat és a továbbjutási esélyeket illetően.
A “Football.London” nevű portál szedte össze a különböző reakciókat, íme:
“Az U18-as csapatunk is megnyerné ezt a csoportot”“Mi az a Vidi?”
“18 pont a zsebben
“18 pont vagy lázadás lesz!
“Köszi, hogy ezzel a sorsolással a jegyárakat is levittétek”
“Inkább hagyjuk ki ezt a sorozatot”
“Mi ez? Hol az igazi sorsolás?
“Csak jelentsék be egyszerűen, hogy megnyertük az Európa Ligát”
forrás:csakfoci
Csak nehogy úgy járjanak, mint a norvégok.@(#112409) Ringman:
Az szép.😂[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
azt hiszem közelít a megoldáshoz a spanyol közvetítés kérdése is: [link]
-
Lazovic ehhez képest kutyafüle: http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-oriasi-mueses-es-balhe-pirosat-kapott-a-brazil-csatar-2655755
-
Peterhappy
őstag
Moussa Dembele (Celtic) --> Lyon-t csicseregnek. Komoly fogas lenne, kvazi bagoert (20m €)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #112400 üzenetére
azon röhögtem én is, amikor elkezdtek sorsolni..
hihetetlen az az ember. örökké így fog kinézni. szerintem még 60évesen is ugyanez a kölyök képe lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vírusirtó topic
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Asustor NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo FMC - drón szett 3 akkumulátorral és kofferrel
- LEGO szettekhez állványok, fali konzolok, tartók
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- BioTechUSA és Scitec Nutrition termékek jelentős kedvezménnyel
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék