Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz ρσгτσ #234382 üzenetére
"Pont ez az, hogy konzolon van több alternatív lehetőség is a játékok irányítására."
Mert PC-re nem lehet kontrollert csatlakoztatni?
"Köztük a billentyűzet+egér is."
Már ami támogatja, fordított helyzetben sokkal több a támogatott játék, amit tudsz bill+egér mellett kontrollerrel is irányítani.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz persil #234101 üzenetére
"Es ezekert cserebe kaptok egy a kepen felvillano kis lofaszkat, hogy achievement completed... A hulyenek is megeri. "
Most nem tudom nekem mennyi órám van az Origins-ben, de DLC-kel együtt kb. 140 óra, most +2 óra egy és az utolsó kérdőjelért megéri persze, hogy "ezrezzem" a játékot. Nem is értem, hogy van aki 20 óra alatt végigrohan mindenen, az miért jó.
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #234094 üzenetére
"Kellett rákérdeznem. Most megint előjöt bennem, hogy csak 1 achievementet kéne megcsináljak a fullozáshoz. "
Egy kérdőjelet kb. 2 óráig kerestem a térképen, már mindent is állítottam, de úgy beolvadt a sivatagban, hogy normál esetben sosem találtam volna meg. Oda kellett álljak a TV elé ~1 méterre és négyzet centiméterenként átnézni az egész térképet megfelelő map szűrő állításával + nagyítás sem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #233852 üzenetére
Badass értelemben a karakter vetekszik Pagan-nal a maga módján. Hangulatos pillanat, amikor a hegyre kell felmenned szerintem(+a zene, The Bombay Royale - The River) és a többi zenék is jók Rabi Ray Rabana-t leszámítva. Inkább a Royal radio ezerszer.
Ami + volt még a négyben, hogy a karakterek szövegeit is jól eltalálták, még a mellékszereplő royal katonáknak is volt sajátos humoruk.
"May Pagan's light shine upon you all."
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #233737 üzenetére
"a DLC-k meg mindenhol letoltokodok. Szoval az nem oszt…"
Kivéve, amikor a lemez tartalmazza, nem standard kiadású játék esetén.
-
Beniii06
addikt
válasz szimszonos #233596 üzenetére
Marketinges lehúzás, powered by M$.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #233594 üzenetére
Az Ultimate szó miatt arra asszociáltam hirtelen, hogy csak GPU előfizetőknek jár az akció.
-
Beniii06
addikt
válasz Computer4U #233578 üzenetére
Külső meghajtót használsz usb-n? Korábban volt olyan hiba, hogy usb-s eszköz csatlakoztatva volt és akkor a wifi nem működött.
A vezetékes megoldás a legstabilabb, bár boxon ez sem sokat segít, néha olyan lassú a store-ból a letöltés, mintha adsl előfizetésed lenne.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
Inops Ingyenes (Xbox One/Xbox Series)
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #231250 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk, ez április 1 miatt lehet biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Bestbuy gyanús.
[Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy] 6800 Ft
"This collection contains all the definitive edition content from each critically acclaimed prequel title—Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, and Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. "
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #230739 üzenetére
Steam is elég gyanúsan lassan töltött, talán ezért
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #230729 üzenetére
"(Ja de szokott PS infókat is megosztani, szóval lehet PS Plus)"
Jöhet.
-
Beniii06
addikt
válasz norbertoth #230703 üzenetére
"Ki van kapcsolva a azonnali bekapcsolás, illetve energiatakarékos módban van, "
Ebben az esetben ez 100%-ban garantáltan bevált módszer, hogy ne kapcsoljon be: [link]
-
Beniii06
addikt
válasz #38464487 #229287 üzenetére
Várd ki a végét, lehet ez is csak félre kommunikálás, mint az áremelés vagy a korábbi gold mentes hétvége, azt is félreértette mindenki. (megszűnik a gold, free to play játékhoz nem kell stb.)
Egyébként, ha csak fortnite miatt vettél goldot, nem lett volna jobb konkurencia konzolt venni? Ott eddig sem kellett előfizetés a multihoz free to play játékok esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Milyen az a 2 box, fat/S? Nem játszottam ezzel a két játékkal, így nem tudom, hogy futnak.
"24-es noname mini tvn van, de olyan gáz a képpont távolság
Ha már ezt észrevetted, akkor egy még nagyobb kijelzőn ugyanakkora távolságból nézve csúnyábbnak nézne ki szerintem.
Talán a megoldás az egyik box one x-re cserélése lesz, azon nagyobb felbontáson fut a legtöbb játék és szebb grafikával + a fullhd miatt lesz egy élsimítás is.
-
Beniii06
addikt
"kicsi input laggal."
Ez az amit a tv esetén főleg, hogy olcsó is legyen nem fogsz megkapni. Inkább valami monitort nézz, azzal jobban jársz szerintem, ha csak boxhoz kell. A legolcsóbb tv is ebben a kategóriában ~50 ezer, annyiból már normális monitort is lehet venni.
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #227759 üzenetére
Azt csak ők tudják, de azóta számos körülmény változott. Lehet 315 forintos euró árfolyamnál megérte nekik, de most 360-nál ha beváltod mondjuk egy játékra, a kedvezménnyel már nem marad akkora árrés rajta, már ha egyáltalán marad. Nekem ez a tippem.
Nagyban kell mindig gondolkodni, most nem csak a te pl. 500 Ft-odról van szó, hanem ha ezt megszorzod több ezerrel(kedvezményre jogosult emberek) szép 'kis' összeg kijön belőle.
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #227755 üzenetére
"Erre jönnek ezzel a baromsággal, hogy csak boltban lehet elkölteni. Ha elakarnám költeni a pontjaim akkor meg utazzak min 100km-t. Nagyon megéri."
Pont ez a céljuk vele, hogy ne váltsd be. Biztosan nem érné meg nekik és tesznek is róla.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #227651 üzenetére
Én már csak a Youtube "tudományos tech" csatornákat várom, hogy linkelje ide valaki, akkor lesz teljes a k
(ó)örkép.#videobanismegmondtakakkorugyvan #ssdtöbbfpstad #4kshdmikabel #CEOfejjellefelehasznaljaakonzoltdeaszavaiaranybolvannak
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #227589 üzenetére
Akkor refund és vedd meg újra akciósan.
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #227566 üzenetére
Már vagy 3 pc-s topikban meg lett tárgyalva, hogy kamu. Különben is, ma Skyline volt, már borult a lista.
-
Beniii06
addikt
válasz Gyuri09 #227505 üzenetére
"ha partiban ketten beszélgetünk hibátlan minden, viszont ha egy harmadik ember becsatlakozik őnála amit én mondok rendesen vissza hallom. "
Meg is válaszoltad magadnak, a harmadik embernél van valami elállítva vagy nem használ fejhallgatót stb.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #225680 üzenetére
Ha egyszer nincs játék boxra, nincs mint bundle-zni.
-
Beniii06
addikt
válasz Madoc #225090 üzenetére
"Nekem is lesz ha kijön az új God of War,addig marad a ps4 is. "
Állítólag fog jönni 4-re pletyka szerint is + sony emberke is lenyilatkozta, hogy arra utasította a stúdiókat, ~3 évig még adják ki a játékokat 4-re is és mindkettőre fejlesszenek(4&5).
-
Beniii06
addikt
válasz szimszonos #224500 üzenetére
Késik az FC6? Valaki nem bírta kivárni és ő akart lenni a főszereplő.
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #223655 üzenetére
A kedvedért megnéztem én is egy teszt játékkal, szintén 1000/1000 net és itt is annyi, ne emészd magad vele. Később is nézd meg, van amikor 300-400 Mbps-el is tölt.
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #223649 üzenetére
"Mióta meghozta a futár azóta nyúzom."
Mit is?
Az, hogy nálad mennyi lesz a sebesség elég sok mindentől függ és nem biztos, hogy a végponti eszközzel van gond, ha vezetéken is annyit mérsz és az sem mindegy mivel, mikor és milyen szerverre mérsz.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #222824 üzenetére
"aminek kb semmi alapja nem volt."
Azért ott volt az a hétvége, amikor gold nélkül lehetett multizni és az MS csak 1 nappal később kommunikálta le twitteren, hogy ez csak ideiglenes, nem marad így. Akkor mindenki elkezdett cikkezni, hogy free multi lesz avagy gold megszűnik.
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #222082 üzenetére
" iOS-en erre hivatalosan nincs lehetőség, mókolások állítólag vannak, de nem tudom hogy működik-e."
Jailbreak kell hozzá, anno cydia-val tudtam cserélgetni az appokat szabadon és .ipk-t telepíteni(másik verziót pl), most nem tudom van-e változás.
-
Beniii06
addikt
válasz Remekelek28 #221348 üzenetére
"Van egy oyan x360 as vezetékes controllerem"
Szerintem One géppel nem fog működni.
-
Beniii06
addikt
válasz Def26 #220770 üzenetére
Nem, nálam is ~1.5 Mbps-el tölt. Ez már tényleg 'karcsú' kategória.
Mintha olvastam volna valahol, hogy tegnap az MS szervereiknél nagy leállás volt, illetve komoly technikai gondokkal küszködnek. El sem tudom képzelni, mi okozhatja ezt egy felhő(azure) nagyhatalomnál. Talán a cápák csoportosan rákaptak az optikára hús helyett(sushi) vagy nem is tudom, esetleg FAT boxokat raktak be szervereknek. Nagyon kellene egy dedikált EU boxos adatközpont.
-
Beniii06
addikt
válasz TaRka94 #220473 üzenetére
"első bekapcskor azt mondtam annyi hangja van mint a set top boxnak"
Aktív hűtéses beltérid van/volt? Az komoly. Szerintem azért volt hanja az S-nek, jobban mint az X-nek és még alkalmanként ott volt az a "cicergő" hang is. Keress vissza a topikban, sokan panaszkodtak rá.
-
Beniii06
addikt
válasz Zsadi #220351 üzenetére
Nem attól ultimate edition, hogy a kiegészítők kód formájában mellékelve vannak a tokban? Mert abban az esetben csak amelyik fiókon beaktiválták, ott lesz elérhető, másikon az alapjáték lesz meg csak. Ez jutott az eszembe hirtelen, nekem nincs meg konkrétan az a játék, de van ellenpélda is, ahol a lemezen vannak a kiegészítők is, pl skyrim special edition.
-
Beniii06
addikt
válasz lajosx #220169 üzenetére
"Úgy értem ha egy profillal telepitve lett,már másikkal nem is lehet használni?"
Ha a kódot egyszer beaktiváltad a saját fiókodra, onnantól kezdve érvénytelen lesz, így ha játékkal együtt hirdetted a konzolt, akkor illene kifizetned az árát vagy megvenni a játékot neki.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #219833 üzenetére
Lemezes 120€-ért? Nem rossz, de az itthoni akciókra jobban kíváncsi leszek a többi konzolra.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #218425 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is mióta megjelent nálam az új felület. Nem vagyok benne semmilyen insider programban, ez biztodan nem csak teszt/ideiglenes.
-
Beniii06
addikt
válasz Benoe77 #218399 üzenetére
Az nem lenne jó, egész jó "kódo"s árakat lehetett kifogni főleg előfizetésekre és ki tudja mi lenne a cdkeys, seagm stb. oldallal is. Volt KV mastercard akció is a hamarosan lejáró kódot miatt.
Mondjuk azt is megértem az MS részéről, hogy biztos sok panasz érkezhet lehúzások/nem működő kódok miatt(G2A stb.) és egyből megrohanják a supportot, a helyett hogy megbízható forrásból vásárolnának/megfelelő eladótól.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #218375 üzenetére
Valahol megvan még a fiók mélyén, előkeresem már.
SX-es topikban nézd meg a három limitált one x linkjét, attól tényleg megborulsz és ingyen van.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
TV-den csak egy hdmi bemenet van? Inkább vennék hdmi switch-et, mint hogy a box kezelje a boxot. Egyszer kipróbáltam, de elég körülményes a beállítása(oneguide) és ha csak tv-t akarsz nézni, akkor is mindig be kell kapcsolni a boxot hozzá, ami plusz idő és még ha frissíteni akar, akkor az is + a oneguide sem működik valami túl jól. Szerintem kár az iptv-t tovább bonyolítani ezzel, majd ha hiba lesz, elég lesz megkeresni mi a nem jó(xbox,onegouide,STB..).
-
Beniii06
addikt
válasz Siffredi #217629 üzenetére
"Azt hiszem, ez jellemzi a gwg színvonalát..."
Ami azt illeti, én sem vagyok megélegve azzal amiket adtak mostanában. A legutolsó, amit jónak tartok, az a qube 2 volt, azóta sem adtak olyat amit elindítottam volna, nem is újítottam meg az előfizetést.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #217513 üzenetére
"A 343 házatájára is erősen oda kéne nézni ugyan a Guardians óta mi a pék lovát hegesztettek..."
Általában ez szokott lenni, ha csak úgy ömlik a pénz, mindenféle teljesítmény nélkül. A pénz elfolyik és nincs mit letenni az asztalra. A helyükben csak egy fix alap összeget biztosítanék. Ha lenne valamiféle verseny a stúdióik között a magasabb összegért, akkor már biztosan lenne 2-3 plusz játék a startra.
Lehetne máshol is párhuzamot vonni, de ne tegyük inkább.
-
Beniii06
addikt
válasz Lifer092 #217409 üzenetére
Értem, de nem elég a hálózati részen áramtalanítani. Ha koaxon/dsl-en keresztül kapod az internet/tv/telefon szolgáltatást azokat is le kell választani a készülékekről, de ha csak kihúzod és melléteszed az kb. ugyanannyit ér, mintha ki sem húznád. Az elosztókon az elnyelni képes energiát J-ban adják meg, mindegy milyen márka apc vagy noname, nem képes annyi energiát megfogni, maximum ahogy írod egy-egy tüskét. A biztosítást nem lehet kiváltani teljesen semmivel.
Részemről is off vége.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Lifer092 #217388 üzenetére
Ez már nagyon off téma. Először tudni kellene különbséget tenni a villámlás elsődleges és másodlagos hatásaitól.
Elsődleges esetén nincs semmilyen garantált védelem, másodlagos esetén sem érnek sokat ezek a dugaljak. Nem azt mondom, hogy nem érnek semmit sem és jobb ha nem használsz ilyeneneket, de a valóság az, hogy kb. csak tizedik annyi energiát tudnak elnyelni jó esetben, mint a villámlás ereje(nézd meg a dobozukat mi van ráírva), ezért hamis védelmi érzetet ad. Ezek csak egy pillanatnyi és minimális védelmet nyújtanak. Profi védelem ott kezdődik, hogy az egész házat 2-3 millióért szakemberek felszerelik megfelelő eszközökkel, de az sem ér 100%-ot, ugyanúgy kell biztosítást fizetni mellette. Szóval a semminél jobbak, de a biztosítást nem váltják ki és ott sem mindegy milyet köt az ember.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #217367 üzenetére
Tegyél mellé egy izzószálas asztali lámpát, annál látványosabban nem fogja szerintem semmi sem jelezni az áram ingadozást. Ha nagyon zavar és tényleg ez a hiba, akkor használt szünetmentes lesz a barátod, de én inkább a beépített tápra gyanakodnék másodkörben, azzal meg nem tudsz mit csinálni gari időn belül, csak cseréltetni kompletten a gépet.
-
Beniii06
addikt
válasz chipesz #217004 üzenetére
Igazából nem, mert a kérdező írta:
"de hogy lehet nem azonos wifi hálózaton játszani az xbox one-on notebookon?"
"Sem mobilon, sem tableten nem szeretnek jatszani."
A win10-es app, pedig amikor legutóbb próbáltam, csak azonos hálózaton működött, de persze ***-el mókolható ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon