Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
echterion
nagyúr
válasz dobobazsy #225930 üzenetére
A hátulján van egy matrica az egyik csavaron. Pont ez a bajom nekem is, ki akartam cserélni a vinyót egy SSD-re, de nem tudtam felszedni a matricát nyom nélkül, így maradt a vinyó és bedugtam az ssd-t az egyik hátsó usb portba. De sajna nem estem hanyatt a töltési idő rövidülésétől.
-
nagyúr
válasz dobobazsy #154163 üzenetére
Szerintem konkrétan most épp az okozza a problémát amiről a topik szól... szarrá vannak terhelve a store szerverek a sok kirándulóval világ szinten.
Minden egyes enter lenyomás egy tranzakció a szervereknek.(És az is lehet közben a háttérben meg heggesztik.)
Meg persze valószínűleg az új store felület sem épp bugmentes még.
Azért remélhetőleg hamar kikupálják majd.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Sify
senior tag
-
pzstm
titán
válasz dobobazsy #138778 üzenetére
Thursday March 22nd, 9am–12pm GMT
Saturday March 24th, 9am–12pm GMT
Tuesday March 27th, 9am–12pm GMTTessék olvasni, hivatalos csatornát nézni vagy a játék topikjába átfáradni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MasterMark
titán
válasz dobobazsy #137321 üzenetére
A CEC szabvány, nem olyan mint az infra.
Habár infrán keresztül Kinect-el vagy az infra adóval össze lehet hozni szvsz.
Egyébként meg ez az odakapcsol/bekapcsol nem csak egyszereplős dolog, a TV-től is, és annak beállításaitól is függ. Sony TV-n pl. külön engedélyezni kell egy eszköznek, hogy HDMI-n vezérelhesse a TV-t.
Switch Tax
-
-
zzola
titán
válasz dobobazsy #136902 üzenetére
Megjelenés napján vettem egy sima X-et, nnak tényleg, de tényleg semmi hangja nem volt. Sem a ventinek, sem a tekercseknek! Feleségem meg is jegyezte, milyen csendes a kütyüd, gyakorlatilag a silent-re állított PC processzor ventijének hangosabb a hangja!
Azóta több X volt nálam, de egyre sz@rabbakat kaptam. A Hollandiából jött 0 napos volt eddig a legrosszabb, annak zörgött a ventije. MS cserélte egy felújítottra, ennek nem zörög a ventije, nem berregnek benne terhelés alatt a tekercsek, viszont terhelés alatt a hangja majdnem akkora, mint a PSPRO-é! Beszélgetés közben már zavaró, feleségem meg is kérdezte, hogy megint cserélted a dobozod?Ez a darab épp azt csinálja, mint Jovanny2 kollégánál, alapban is hangosan tolja ki a meleget hátul, közben meg pulzálva még jobban felpörgeti a ventit! Qrvára zavaró tud lenni!
Ha a 22-24 fokos szobában ezt produkálja, akkor mi lesz nyáron, amikor 10 fokkal melegebb lesz?
Nem baj, majd megy vissza gariba megint, addig meg nyelek tovább...[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz dobobazsy #136902 üzenetére
Nekem is tökéletesen teszi a dolgát.
A sok kiakadást nem értem a hűtésre. Ha a venti nem zörög, viszont hallod ahogy dolgozik az miért gond? Egy hasonló teljesítményű gamer PC ezerszer rosszabb. Ha meg full léghűtéses akkor pláne.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz dobobazsy #136616 üzenetére
Nekem nagy szerelmem a BF3, szóval achik miatt végigvittem boxon mégegyszer PC után. A 4-et csak PC-n szenvedtem végig, a Hardlinet pedig még a bétában meguntam.
Az 1-nek nekiálltam, de kb a felénél otthagytam azt is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zoleee83
addikt
válasz dobobazsy #136562 üzenetére
Igen megértem, nagyon bosszantó mikor bugos a játék, nekem inkább az a fura hogy ez nem mindenkinél jelentkezik, dolgozhattak volna még rajta egy félévet és mindenki elégedett lenne.
Azért ha a szívemre teszem a kezem, a Mafia II sokkal jobb játék, nincs elnyújtva a story 30 órára a menj ide menj oda dologgal, változatos és kicsit filmszerűbb. Szóval jobb minden tekintetben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz dobobazsy #136527 üzenetére
Nálam egyáltalán nem volt ilyen probléma, sőt 1-2 bugra emlékszem csak, 50-60 órám van a Mafia III-ban.
Egyébként pont ma reggel játszottam végig a Mafia II-t, nagyon tetszett, fordulatos történet volt, még a régebbi játékmenet sem zavart, a story elvitte a hátán a játékot.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz dobobazsy #136549 üzenetére
Supportnak írj, ha digitálisan vetted meg akkor refundolhatod is. De lehet, hogy tudnak segíteni valamiben, habár tapasztalatom szerint nem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz dobobazsy #135780 üzenetére
Jah, de gondolom abban vmilyen kártya lesz mellé téve...dlc nem hinném, hogy jön. Amúgy sztem RDR2 ki fogja szorítani idővel, pláne ha olyan jó lesz annak is a multija. (Bár tudom, nem egy kategória a kettő.)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz dobobazsy #135763 üzenetére
Én egy dolgot tanultam meg. Egy játék hosszú távon csak olcsóbb lesz. Lehet nem minden pici akcióban, de évente a nagyobb alkalmakkor vagy stagnál vagy esik. Hiába töretlen a népszerűsége, egyre több az olyan ember aki már megvette, ergo kisebb a potenciális vásárlók száma (persze konzolok eladásával nőhet). Ha nézed a lemezes verziót, az elmúlt két hónapban 1-2e forintot esett az ára átlagban. Én ezért két szempontot tartok figyelemmel, ha veszek egy játékot: 1. Kevés időm van játszani, így inkább olyan játékkal játszok, ami kimondottan érdekel, és nem azzal, ami jó áron van. 2. Illetve csak akkor veszek meg egy játékot, ha tudom, hogy 1-2 hónapon belül játszani akarok majd vele. Mind a kettőt nehéz betartani, főleg nagyobb vásárok alkalmával, ezért a telón vezetett játék listám felé is odaírtam, hogy mindig olvasgassam, ha megnézem mit akarok megvenni (volt, hogy miután elolvastam kitöröltem ár játékot a listámból).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zoleee83
addikt
válasz dobobazsy #134035 üzenetére
A Gone Home nekem is tervben van csak még nem volt rá időm bár elvileg nem hosszú, asszem goldban volt nekem is így van meg.
A Layersből a kedvenc jelenetem a"Don't look back!" hát van ember aki nem nézett vissza? [ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NB2
aktív tag
válasz dobobazsy #132482 üzenetére
És akkor ráadásul vannak olyan hülyék mint én, akik online nem játszanak és a játékokban is csak azokat szeretik ahol hús-vér emberrel vagyok és nem szörnyekkel és gépekkel harcolok, hanem embereket ölök
Sokszor érzem azt - mint amúgy a filmekkel is -, hogy a jó ötlet már megvolt, csak a megvalósításhoz a technika nem volt meg. -
Czimby
addikt
válasz dobobazsy #132479 üzenetére
Szerintem csak az eredetiség hiányzik a kiadókból...
Van ezernyi könyv meg film amiből lehetne játékot csinálni,hamár nincs eredeti ötletük,
nem muszáj már meglévő játékokat koppintani.Segítségül lehet hívni írókat is, mint pl az Undying esetében anno..
Egyszerűbb lehúzni 5 rókabőrt egy címről ez van. Majd a COD 20-at már lehet tényleg nem veszi meg a kutya se és akkor elgondolkodnak kicsit...
Más is írta és szerintem is jó lenne már egy Vietnámos háborús játék, azért akkoriban már elég komoly haditeknika volt, de mégsem űrfegyverek. Pont jó lenne!
Egy jól leszimulált dzsuneglahrctól még a forgószékben görnyedve, kanapén fetrengve is leizzadna minden játékos.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
HKorn
veterán
válasz dobobazsy #132049 üzenetére
Olvasgasd a fórumját hogy kell buildet építeni, bár ez inkább csak lvl30 után lesz érdekes.
Nekem is anno lvl 21 körül volt érezhető a nehezedés. 4-en toljátok úgy mindig könyebb, vonjatok be random playereket ha kell.
Ne hagyd emiatt abba, nagyon szuper játék, rengeteg endgame tartalommal.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dobobazsy #130341 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.. Lehet spontán az Én szememnek nem jön be a HDR.. Lehet másnak igen... De, ez is ahány TV, annyi féle.. Lehet más tv-n kicsit jobb a hdr, ezt nem tudom.. Esetemben, erre a tv-re többen is azt írták, hogy inkább hanyagolják a HDR-t, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Madoc
veterán
válasz dobobazsy #130306 üzenetére
Ott kell hogy legyen,az access tulaj access programon belül kattintson az installra, nem kell hogy letöltse de ennyit meg kell csinálni. de pl a fifa 18 a 10 órás triallal nem fog így menni csak az előfizetőnél.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz dobobazsy #130302 üzenetére
Akinek előfizetése van annak el kell inditani először a letöltést, attól kezdve a másik a ready to installbol fel tudja rakni. Trial játékokkal ez nem megy, csak az előfizető trialozhat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
-
Keksz
senior tag
válasz dobobazsy #129847 üzenetére
Most tesztelem, vettem 3 hónapnyi kódot 10,21 EUR -ért, az áfa résznél (cím felvétele) egyszerűen kiválasztottam hogy áfa nélkül.
Eddig elfogadta.A 10,21 EUR-ban volt egy "payment fee", 0,64 EUR
Ez ahogy láttam a mennyiség/ártól függ
Ha 6 hónapra rendeltem volna, akkor 1 € és egy kicsi lett volnaMajd jelentkezem ha megjött és beváltottam
-
twi452
senior tag
válasz dobobazsy #128412 üzenetére
Valaki áradozott itt róla, hogy milyen über jól néz ki a division X-en még korábban.
És hát most, hogy játszottam vele pár órát ledöbbentem, hogy szerintem annyira nem jó ez azért
Pár helyen azt olvastam most, hogy még nincs felpatch-elve de készül úgyhogy ennek örülök ha tényleg így lesz.
-
Mankó
veterán
válasz dobobazsy #128214 üzenetére
Mehetsz egyedül, vagy haverral, vagy random emberkékkel ha nehéz lenne egyedül. A küldi indításakor, a küldit jelző táblánál X, utána Y hosszan és A párosítás. Ilyenkor vagy téged dob egy másik csapatba, vagy hozzád csatlakoznak mások.
Szinttől függetlenül bárkivel mehetsz, annyi, hogy ha pl te 12-es vagy, akivel mész az meg 30-as, akkor a gépi ellenségek a két szint közötti erősségűek lesznek, ergo könnyen halsz, viszont a csapatban lőtt pontok mindegyikét megkapod te is, meg a többiek is. Erősebb játékos mellett gyorsabb a szint lépés. Nagyobb szint, erősebb fegyverek, páncél. A 30-as szint után a rajtad lévő páncélzat értéke lesz a mérvadó.
A küldiket bármennyiszer meg lehet csinálni, szint növeléshez jól jönnek a pontok, a dobált cuccokkal meg vagy erősíted a páncélzatod, vagy meg eladod az árusnál - a pénzre később szükség lesz.
A fő küldik mellett csináljátok a színes 3 szögeket is, amivel a bázis szárnyait erősíthetitek, sok funkció csak akkor válik elérhetővé ha a 3 szárny ki van maxolva!Ha éppen fent vagyok, írjatok rám, vagy vegyetek fel barátnak, szívesen segítek! Nick: pszabi75
-
Csapoati
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz dobobazsy #122214 üzenetére
Ezentúl a te konzolod csak fizikailag a tiéd. Szoftver szintjén az övé. Ergo Xbox app-ban nem tudod "ébreszteni" a konzolt és ha PC-ről vagy App-ból akarsz játékot indítani vagy telepíteni azt az ő gépen fogja csinálni. Ill. tudtommal Home-olás esetén nem tudsz csak a partnered játékaival offline játszani
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest