Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Google Drive
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! One X eseteben letezhet olyan, hogy a HDMI csatlakozoja tonkremegy? haveromnak ajanlottak egy ilyen gepet eladasra, es begondolkodott rajta. ha igen hol lehetne megjavittatni es kb mennyiert? koszonom ha valaki felvilagosit
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! egy One X-en meglátszódik valahol, ha megbontják?
-
dobobazsy
őstag
válasz Wesder #218350 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy pénzt kérnék érte.. Nem valószínű, hogy visszatérnék egyhamar az xboxozáshoz ha tényleg eladnám, gondoltam jobb mintha kárba vesznének a birtokolt játékok. Az accountomat nem akarnám eladni amúgy sem, mert használom.. a számítógépemen is ebbe vagyok bejelentkezve. Szimplán benne hagytam volna az accot pinkódra zárva és ennyi. de valószínűleg igazatok van és hülye ötlet volt.
Köszi mégegyszer!
-
dobobazsy
őstag
Sziasztok!
Fontolgatom a gépem eladását a kihasználatlansága végett.
Felmerült bennem, hogy talán jobb vétel lehetne, ha lennének hozzá játékok is, viszont azok nekem digitális formátumban vannak meg. Az jutott eszembe, hogy nem törölném a profilom a gépből. Így talán ha az új tulajdonosa belépne mellé a saját profiljával, akkor elméletileg "használhatná" a birtokomban lévő játékokat? Lehet ilyet?Köszönöm előre is, ha valaki felvilágosít!
-
dobobazsy
őstag
koszi sracok! akkor nem egyedi a problemam, megnyugodtam. majd probalkozom..
insiderben en is benne vagyok, de fontolgattam mar, hogy en is kilepek... -
dobobazsy
őstag
szóval ma jelenik meg a GTA V Prémium kiadása az X Enhanced patch-el karöltve?
pedig én hittem benne, és megvettem a játékot, hogy fel legyek készülve rá -
dobobazsy
őstag
Sea of Thieves másoknál se megy? néztem egy streamet vagy egy óráig a játékról, aztán mire megjött a kedvem hogy szétnézzek én is beléptem a játékba, de ezt a temporarily unavailable (kiwibeard) üzenetet kaptam.
-
-
-
dobobazsy
őstag
válasz Jovanny2 #138397 üzenetére
hmm.. van esetleg a kódoknak valami "elévülési ideje"? vagy esetleg beválthatta más? nem örülök, mert a jómúltkor, amikor valaki linkelt ide olcsó 1 hónapos gamepass kódot, vettem is mindjárt 6-ot belőle. kb egy hete váltottam be a másodikat, az még oké volt. de akkor ne lepődjek meg nagyon, ha majd nem sikerül beváltani
más: tud valaki valamit a GTA 5 enhanced patch-ről? nem találom a hivalatos listán sem, hogy egyáltalán készülne. szomorú lennék, ha nem jönne, mert amiatt vettem meg a legutóbbi akcióban
-
dobobazsy
őstag
válasz MasterMark #137328 üzenetére
én most jöttem rá, hogy nálam nem is a hdmi-n keresztül kapcsolgatja a tv-t, hanem az infra blasterrel. eddig azt hittem, hogy az csak egy infra vevő a box elején
kikapcsoltam a simplink-et a tv-n (ez a cec ugye) és így is ki-be kapcsol a tv-m. más beállítást nem találtam aminek köze lenne ehhez. gyanítom, hogy akkor nekem buta tv-m van -
dobobazsy
őstag
válasz Draken #137317 üzenetére
én arra gondoltam, hogy talán a box nem a megfelelő "remote code"-ot állítja be a tv-hez, csak egy olyat amin megy a ki-be kapcsolás. elvileg az én tv-mnek is tudnia kellene ki-be kapcsolni hdmi eszközöket, nem csak fordítva, de mégsem teszi. az xbox bekapcsoláskor a tv is bekapcsol, de nem állítja át nálam sem a forrást, ha nem azon volt..
-
dobobazsy
őstag
válasz 3L1T3 #136904 üzenetére
Úgy érted, hogy a Project Scorpio kiadásból? A sima X-ből nem volt annyi? Még jó, hogy nem volt a MM-ban, csak ez az egy sima
(#136903) IntelKiller7: Akik nem éltek még együtt hangos PC-vel, lehet nehezebben nyelik le a hangját mondjuk ez valamilyen szinten érthető is. Az meg, hogy zörög a venti, vagy épp üresjáratban is hajtja, az valóban nem normális..
(#136912) zzola: Én a megjelenés után egy nappal vettem. Arra én is kíváncsi leszek, hogy hogy fogja viselni a nyarat.. Minden esetre ez nem túlságosan megnyugtató, hogy az is megadja magát, aminek előtte semmi baja nem volt
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
válasz oriic #136684 üzenetére
akkor az nem az Access-ben van, mivel nem EA játék.
de most hogy mondjátok, lehet hogy van trial belőle. akkor viszont elnézést kérek, erre nem gondoltamszerk. igen, van trial, csak velem nem közölte a home társ, hogy azt kellett igénybe vennie.
csak nálam volt a játék, ő meg kitalálta, hogy nyomjunk egy pár kört együtt. mondtam is, hogy szerintrem nem fog menni, de erre ő csak annyit, hogy deeehogyneem.. aztán rá is csodálkoztam, hogy megy a játék nála is[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
hát akkor vagy játék függő, vagy az a forgatókönyv, hogy az eredeti tulajnál mehet lemez nélkül ha a home társnál bent van a lemez és épp játszik? más nem lehet
valaki próbálja ki ezt
szerk. az közben beugrott, hogy tőlem kérte a lemezt, ha nem volt épp benne akkor nem indult
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz bulikavagyok #136675 üzenetére
komolyan mondom, hogy játszottunk pár kört együtt multiba, pedig csak egy példány volt a lemezből
nekem van EA Access, de annak mi köze hozzá? -
dobobazsy
őstag
válasz Gombinyó #136642 üzenetére
kb mindent közöl a szerverekkel a masina. nála csak fel volt telepítve, de mivel a home társnak adta kölcsön a lemezt, aki szintén feltelepítette és indította, így gondolom egy időben futhatott a játék a két gépen.
igazából én sem gondoltam, hogy működni fog. megkaptam kölcsönbe a CoD IW-t, hogy játszogassak vele, aztán egyszer nagy unalomba mondta haver, hogy toljuk multiba. mondtam hogy lehet nem fog menni, mivel nálam van a lemeze, de elindította és nem kért tőle lemezt. toltunk is pár kört multiba
egyébként nálam azóta is ottvan a CoD IW a "ready to install" listában, pedig a lemezt már rég visszaadtam.
én sem értem pontosan
-
-
dobobazsy
őstag
válasz IntelKiller7 #136618 üzenetére
akkor kb ugyan azon a véleményen vagyunk
én azért sajnálom, hogy nem erőltetik már meg magukat a jó single player-hez.. egy jó lövölde egy évben elkélne szerintem -
dobobazsy
őstag
válasz IntelKiller7 #136613 üzenetére
szívemből szóltál!
kb az ünnepekkor kitaláltam, hogy nagy unalmamban végigjátszom a BF 3-4-Hardline trió kampányát.
a 3-tól is majdnem agyérgörcsöt kaptam párszor, de annak legalább bejött a sztorija, úgyhogy végigvittem.. na de a 4... azt már nem bírtam idegekkel... úgy fel..szott.. ahogy kiléptem belőle 5 másodperccel később már fent se volt a konzolon a játék a Hardline-nak tudtommal még gyengébb a kampánya, úgyhogy azzal már inkább meg sem próbálkoztam -
dobobazsy
őstag
kértem a Mafia 3-ra refundot és meg is kaptam pedig 20-30 órám benne volt a játékban, de egy ilyen bughalmaz inkább ne legyen meg, helyette megvettem gyors a GTA 5-öt, One-ra még úgysem volt meg
nagyon korrektek a Microsoftnál, le a kalappal
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
válasz Ti Bo #136553 üzenetére
teljesen egyetértek! ha csak a fő sztorit nyomod akkor kb az idő kétharmadában, vagy legalább felében ugyan azt csinálod. de bár ez lett volna a legnagyobb baja, mert akkor most nem panaszkodnék..
(#136554) l.skywalker: ha tényleg volna rá módom, bizony Isten meglépném..
(#136557) Zoleee83: nálam elég sokat bugolt, kicsit már az elfogadható szint fölött.. újra is kellett néha indítanom, mert vagy a grafika/hang bugolt, vagy nem volt küldetés a térképen,meg voltam még más apróságok is.. de még ezeket is benyeltem volna, ha nincs ez az orbitális glitch.. a 2. részt anno én is nagyon kedveltem, még PC-n játszottam végig kár ezért a 3. részért
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #136550 üzenetére
[link]
megtaláltam. nem egyedi eset... csak nálam ha beadja a játékot és nem vagyok már halott, még le kéne tennem a pezsgősüveget, mielőtt felveszem a fegyvert és lelövöm a testőröket[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #136541 üzenetére
na megvolt a játék újratelepítése is, és ez is. nem oldotta meg. ment a levesbe a Mafia 3 karrierem
azért ez egy elég komoly probléma a játékkal, ami mellett nem lehet elmenni. vigyázni kell hol halsz meg -
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #136528 üzenetére
cache törlés? ilyet még nem csináltam. azt hogy kell?
most próbáltam meg a gépet újraindítani, de nem változott semmi. tölt-tölt-rezeg -
dobobazsy
őstag
válasz oriic #136523 üzenetére
megpróbálok egy teljes konzol restartot, bár nem tudom van-e értelme ha úgy se, akkor letörlöm, és letöltöm újra. jobbat már úgyse tehetek.
csak ezt muszáj volt elmesélnem. bocsi, ha túl dramatizáltam, de gyerekek.. hát ez kabaré
3-4 ezer pénzért talán tudnám ajánlani a játékot, de aki játszott már egy GTA V-el, az tudja, hogy ez nem az a színvonal, max a történet ami jó benne. -
dobobazsy
őstag
gyeeerekeeek!! ekkora viccet én még nem láttam. ezt látnotok kellett volna..
játszottam a mafia 3-al, jónéhány órám benne van már. nálam kezdett már totál unalomba fulladni ezzel a monoton "
" dologgal, amivel eleinte még nem is volt bajom, sőt.. a sztori egyébként tényleg nem rossz, az vitt el idáig, ahol most tartok..kapd szét a bandákat/szervezeteket, és osszátok el a területeiket
viszont most egy végzetes hibát követtem el, amit úgy tűnik a játék nem fog elnézni nekem.
rosszkor, rossz helyen haltam meg a bénaságom miatt ( )
nevezetesenamikor Olivia Marcano vérét kellett volna kiontanom. lenyomtam az unalmas pezsgőtöltögetős részt, majd miután be kellett volna menni a csaj után, ahol a testőrei is bent voltak vele, majd egyszer csak meg kellett volna ölni a testőröket, de hirtelen nem tudtam hogy mivel kellene ezt megtennem, mert a fegyvereim nem voltak ennél a résznél nálam. meg is öltek a testőrök. na ez a halál úgy néz ki végzetes katasztrófa, mert azóta a játék csak tölt-tölt-tölt. elkezd rezegni a kontroller agyba-főbe (még mindig a töltőképernyőt látom), egy kép villanás és utána megint tölt-tölt-tölt. néha a kontroller rezgései után bedob a játékba, amikor már késő, mert megint megöltek. ott térdelek a földön. ezután kezdődik előlről a töltögetés. ekkor vált világossá, hogy a "töltés" közbeni rezgések a bekapott sebzést imitálják.
eeezz miii??? újraindítottam a jéátékot már 3x de semmi. ugyan ez. a játékot újra tudnám kezdeni, de inkább azt kihagynám már így a játék második fele/végefele, főleg hogy már inkább az idegeimre ment sokszor, minthogy élvezzem. az achik meg a sztori miatt akartam csak végigvinni már..
dühös vagyok
ti néhányan erről a mafia 3-ról beszéltetek, amikor azt mondtátok, hogy nagyon rendbe szedték a kezdeti bughegy jelenség óta? hát én nem egyszer tudtam volna visítani, olyanokat láttam benne
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz #78687232 #135770 üzenetére
amikor indítanád a checkpointtól nézd meg mire nyomsz. egyszer én is így jártam, de utána láttam, hogy nem is a checkpointtól folytatásra mentem hanem az újrakezdésre. ha csak simán nyomkodod az újrakezdést választod
mike1334: egyet értek, csak abból indultam ki, hogy az enhanced patch kiadásával egy időben megint megvásárolható lesz valami elég horror áron. nem is tudom pontosan milyen prémium kiadás, de volt itt is téma a multkor. na annyit nem adnék ki érte, viszont mégiscsak szeretném behúzni, ha már úgyse lesz új GTA egy jódarabig még. ha tudnám biztosra, hogy lesz még rá jobb akció akkor ráérne, mert most úgyis Mafiázok
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
válasz l.skywalker #134626 üzenetére
volt nálam a múltkorában egy turtle beach fejes, abban volt egy ilyen headset adapter. simán beledugtam a jack-es kontrollerembe, és működött
-
dobobazsy
őstag
válasz Zoleee83 #134375 üzenetére
go go ALO!
ON:
ha tegnap a Mafia 3 első indításánál egy "we couldn't get your latest saved data" hibaüzit dobott, és csak úgy engedett tovább, hogy offline módot választottam, akkor mostmár úgy fut a játék, vagy mára megszűnt a probléma és azért nem dobta be újra ezt a hibát?[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
ma ki akartam próbálni a Mafia 3-mat, de az elején "we couldn't get your latest saved data" hibaüzit kaptam. offline-ba lépett csak tovább. ez miért volt?
-
dobobazsy
őstag
válasz Zoleee83 #134055 üzenetére
HyperX Cloud-ot ajánlottam volna, ha nem lenne feltétel a bluetooth. egy jó hangú fejhallgatót kerestem, ami kényelmes is, és rá is találtam egy Cloud II személyében
sanszos, hogy ez az Astro meg se közelíti hangzásban az "audiofil" cuccokategyébként milyen audiofil fülesed van?
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
én is gondolkodom, hogy behúzom a Mafia 3-mat. a sztorinak mennyi köze van a második részhez? anno azt is végigtoltam pc-n, de már annyira nem emlékszem. igaz, hogy azt meg úgy toltam végig, hogy az elsőt nem vittem ki soha
-
dobobazsy
őstag
válasz ImpersonatoR #133614 üzenetére
nekem patrol tech van, de szerintem az X kontrollere is jo. hasonlo a masik is csak gumis betetek is vannak rajta, illetve az egesz boritas kicsit masabb anyagbol van.
-
dobobazsy
őstag
válasz MasterMark #132618 üzenetére
persze újabb fajta one kontrollert próbáltam.
valószínű, hogy az lesz, amit hackeeeee mond, hogy EDR-t nem támogat. egyébként fogalmam sincs, hogy az mi valószínűleg 2014-es kiadású a gép, lehet akkor még nem létezett ez a "technológia"
MunezXBK: na azt még nem próbáltam, de az biztos menne
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz TESCO-Zsömle #132614 üzenetére
nekem elvileg BT 4.0 van a laptopomban, mégsem találta meg a kontrollert
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz MasterMark #132481 üzenetére
igy van, a sztorit leszamitva a lenyeg ugyan az. mesz es losz. nincs azert egyszeru dolguk a jatekfejlesztoknek sem, amikor meg akarnanak felelni az elvarasoknak. bar teny, hogy az utobbi CODok pl ossze voltak csapva, meg ez a szinvonal sem mindig volt meg
-
dobobazsy
őstag
válasz mike1334 #132454 üzenetére
en is gondolkodtam mar ezen, de szerintem szimplan az a helyzet, hogy akkoriban meg total attoresnek szamitottak amikor bejottek ezek a jatekok. mara ki lett mar vesezve szinte minden, nehez ujat mutatni. ha most kiadnak egy uj jatekot, sok esetben egybol az jut eszunkbe, hogy ez megint csak egy lehuzott rokabor.. engem is sokszor csak az az 1-2 jatek tud lekotni, amiben van ujdonsag
-
dobobazsy
őstag
válasz HKorn #132073 üzenetére
pont lvl21 vagyok, de már kb 17-nél kezdtem nehéznek érezni
nem fordultam el teljesen tőle, csak pihentetnem kell egy kicsit build építés? na ennek majd utána nézek
egyébként próbáltunk egyszer-kétszer matchmaking-el behívni valakit, de nem mindig talált hozzá playertAMD Power:
belekezdtem.ott tartok, hogy kiszöktettem a fegyenceket. eddig se olyan rossz de még beindulóban van a történet. még ezután lesz a kórház? vagy én rossz adást nézek?
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #132046 üzenetére
igen biztosan, és mi sajna csak 2-en játszottuk.. vagy amire én még gyanakodtam, hogy gyenge a gear rajtunk.
mindenesetre asszem egy időre én most pihentetem a játékot, aztán majd elő lesz véve mert egyébként nagyon átjött a hangulata, meg az egész.
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #132038 üzenetére
akkor talán menni fog csak ugye kontrollerrel bénácska vagyok még picit. meglátjuk.
jut eszembe. látom Te elég jól boldogulsz a Division-nel. nem tapasztaltál valahol lvl-15-20 körül jelentősebb nehézség változást? én már teljesen kiábrándultam a játékból. egyszerűen túl nehéznek érzem. a lila/sárga "jelölésű" ellenségek egyszerűen nem akarnak halni, több tár is elmegy egyetlen hostile-ra, miközben én ha véletlen kibújok 1-2 másodpercre egyből lekapják a hp-m nagy részét. emellett támadnak minden felől, úgy érzem esélytelen vagyok. a cuccaim nagyrésze kék, vettem egy lila fegyvert is, de akkor sem. fejlesztésekből is van jópár. ilyen lenne normál esetben, vagy én vagyok a noob?
azt elfelejtettem hozzátenni, hogy néhány headshoton kívül inkább testet érnek a lövéseim, örülök ha eltalálom őket
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz l.skywalker #132033 üzenetére
ha lehetne nyilvánosan véleményt alkotni én is odaírnám, hogy mi a f...om ez az ajánlott és akciós ár
AMD Power: én is épp ma gondoltam belekezdeni a Last Lightba, 2-3 éve akasztottam ki PC-n a 2033-at.
most fejeztem be valamelyik nap a RotTR fő sztoriját, még gyüjtöttem 1-2 acsit, aztán mostmár kell megint valami lazítós játék. remélem nem bitang nehéz, a CoD WWII kampánya szerintem néha kabaré
egyedül én nem nevetek, az AI meg annál inkább[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz insidious_ #131271 üzenetére
azt gondoltam.. még jó, hogy jöttél, és felvilágosítottál
-
dobobazsy
őstag
válasz turikoczka #130669 üzenetére
innen is csak annak lesz kódja akinek sok ideje van próbálkoztam én ma az itt megosztott kódokkal, de mint be volt már váltva
-
dobobazsy
őstag
bíztam is benne nagyon lassan töltötte az energizereket, de úgy tudom az jobb is nekik.. csak legyen feltöltve egy pár mindig, és gond egy szál se
hackeeeee:
egyet értek. ahogy olvastam kb mindenféleképp próbáltad, de nem győzött meg a látvány. ezen felbuzdulva megpróbáltam kikapcsolt HDR-el én is, de mintha nálam úgy fakóbbak lettek volna a színek. igazából meg sem tudom mondani pontosan, hogy milyen különbségeket láttam, de ki-be kapcsolgatáskor nálam a HDR-re esett a döntés valószínűleg nem is ezen múlik az összkép -
dobobazsy
őstag
na megoldottuk a fenti problémát. megtévesztette a home társat, hogy kiírja az árat, de attól letölthető ingyen is ugye az access miatt...
ki akartam még térni én is a HDR problémára. nekem még valószínűleg a KU6400-as szintjén sincs a TV-m, de akkor is szebbnek találom HDR-el a képet. anélkül mintha fakóbb lenne az egész. az eredeti beállításokat nem nagyon piszkáltam el, csak annyival, hogy kikapcsoltam a dinamikus kontraszt, szín meg ilyesmi baromságokat, ahogy a konzol guildjában is le volt írva. nekem így is tetszik a látvány, milyen lenne egy OLED-el
illetve még egy kis akku téma. beszereztem én is 4db Panasonic eneloop pro ceruzaelemet MM-ből. még az energizerjeimet használom amit a tescoból vettem anno, amihez volt töltő is. az energizer töltő + eneloop akkuk jó páros? vagy ehhez más töltő is kéne? az energizer akkukat a második kontrollerembe szánnám így, az eneloop-ok meg a patrol tech-be felváltva/töltve használnám
-
dobobazsy
őstag
köszönöm mindenkinek!
akkor vagy a ready to install listából, vagy a store-ból kéne tudnia elérni? merthogy elvileg sehogy nem tudta letölteni, pedig egyből eszembe jutott, hogy talán fel kéne előbb nekem telepíteni, és ezt meg is tettem
-
dobobazsy
őstag
válasz bulikavagyok #130303 üzenetére
köszi a gyors választ!
és ugyan úgy az EA Access Hub-on keresztül kell nála is működni? elvileg oda nem tud bejelelentkezniMadoc: pont ugyanezt csináltuk, de elvileg nem jelent meg a ready to install listában.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
srácok! biztos volt már tárgyalva, de nem találom
home-oláskor az EA Access-ben található játékok is elérhetőek annál a félnél, amelyiknek nincs előfizetése?azért kérdezem, mert nem tudja letölteni a Fifa 17-et, elvileg kiírja az árát, hogy vegye meg
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz Madoc #129378 üzenetére
áhhá.. nincs túl sok infó a neten erről a laptopról, egyetlen forrás volt, ahol szó esik a BT-jéről, aszerint 4.0.. de nem kizárt, hogy mégse.
#129387 ollie: igen, matt az xbox gomb körüli rész. (model 1708)
egy kis ON:
már vagy 4. napja csak a Tomb Raidert pörgetem. még csak 24%-nál vagyok. kitérek a mellékküldikre is és a DLC-sekre is, beszopott rendesen
van benne akció, kalandozás, gyűjtögetés/craftolgatás, ugrálgatás, kissé gondolkodós részek, izgalmak (vadállatokat lemészárolni, nekem kihívást jelent néha ) no meg néha a látványtól is leülök a hátamra. bánt, hogy nem vagyok egy perfekt angolból, mert nem teljesen értem mikor mi történik. eddig nem sok hasonló kaliberű játékkal játszottam, talán emiatt is jön be ennyire, de valóban nagyon ajánlott kategória[ Szerkesztve ]
-
-
dobobazsy
őstag
válasz Bogyi007 #129030 üzenetére
ha már szóbahoztátok a tévék HDR képességeit. nekem LG 49UH6207 tévém van. ismeri valaki? némelyik játék elején a HDR-es beállító csúszkánál nem tudtam elérni azt a "hatást", ami a magyarázatban volt alatta. pl húzzam addig a csúszkát míg elkülönül a két kör, vagy valami hasonló. utoljára a CoD WWII-t kezdtem, ott be tudtam állítani.
lehet nem tud valódi HDR-t a tv?
-
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
az igen! kikerült a The Crew 2-ről egy
nagyon sokat mondóvideó: [link]facebookra is kitették, ahová aztán valaki hozzáfűzött egy képet, amit a videóból ragadott ki:
hát ez nagyon csodás
-
dobobazsy
őstag
válasz pzstm #128240 üzenetére
én már megvettem 2013-ban 360-ra, 2015-ben PCre, de harmadjára még ezen az akciós áron sem bírtam rávenni magam, pedig lehet, hogy egy enhanced grafikával már nem bírtam volna ellenállni..
a játék az nálam beadta anno, de mostanra már nem érne nekem többet úgy 5 rongynál
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #128227 üzenetére
én elkezdtem egyedül, utána jött haver és összeverődtünk, miután lenyomta a tutorialt.. de képes voltam akár órákat is bíbelődni a gear-em, fegyvereim fejlesztésével/modolásával/kalibrálásával. úgymond beszippantott
de egyedül én sem élveztem annyira, mint amikor bohóckodtunk közben, meg megbeszéltük a "taktikákat"
egyébként felvettelek, Costdalvik a GT-em.
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #128219 üzenetére
ezen az egy ponton vérzett el nálam picit a játék.. ha van "társam" akivel játszanám, akkor kb csak vele kéne játszanom.. vagyis úgy vettem észre.
bár nem is néztem a körzeteket, lehet van több körzet bizonyos szintekre
-
dobobazsy
őstag
válasz sugarforce #128216 üzenetére
áhá.. nálunk is előfordult ismétlődés az elején, de aztán már összehoztuk a kampányunkat és mostmár minden küldetés új mindkettőnknek...
és nagyobb szintkülönbséggel együtt játszani sz.r? mert én már játszanék veleközben megnéztem a játék nyelvét, tényleg van benne magyar... mi meg angolul szenvedtünk
egyszer nem nézem végig a támogatott nyelveket egy játékban[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz lacy86 #128128 üzenetére
én másodikán rendeltem meg, de a webtrace szerint azóta is "Initialization"... trans-o-flex-el kértem, lehet ott rontottam el...
(#128185) Mankó:
a Tom Clancy's The Division-ben? ne máár, én meg angolul játszom? pedig jó lenne néha a magyar, mert ugyan kapizsgálom az angolt, de azért elég sok szavat nem tudok lefordítaniha már Division.. egy haverral játszottuk csak szinte együtt, egyedül max néhány mellék küldit csináltam. én lvl 12 vagyok, haver 11. ha játszanám egyedül vagy másokkal akkor utána tudnánk még együtt játszani? ha én kapcsolódok az ő játékához akkor az ő meglévő küldijeit játszanánk, tehát előfordulna, hogy kétszer csinálok bizonyos küldiket? tetszik nagyon a játék, de így gáz, hogy csak akkor játszom amikor haver is fent van, mert az elég ritka.. kb 1-2 hetente volt 1 alkalom.
-
dobobazsy
őstag
válasz lacy86 #127941 üzenetére
mennyi idő volt a kiszállítás?
én nem is nagyon figyeltem, hogy ők szlovákiából küldik a motyeszt..
ma kaptam emailt, hogy kiszállításra vár, és holnap kezdik meg a szállítást. viszont az Alza oldala szerint 8.-10. között lesz kézbesítve. azért nincs olyan messze Pozsony[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz Bogyi007 #127827 üzenetére
BÚÉK mindenkinek!
én is meg akarom újítani az utolsó nap a gamepassom 200 ft-ból. melyik nap a vége pontosan? 5.-e?
más: reggel rendeltem az alzáról egy patrol tech kontrollert. kiváncsi leszek rá az a színén kívül eltér valamiben a recon tech-től?
még egy jó fülest kéne beszereznem 20 körül, és asszem elleszek egy darabig egyelőre nem tudtam megállapodni egyik ajánlott mellett sem, mert érzékeny vagyok a hangzásra, illetve kényelmeset szeretnék, mert a hagyományos sony fejhallgatóm 1-2óra után nagyon elnyomja a fülem. ja és szívesen kipróbálnék már egy jó térhangzással rendelkezőt, de gondolom azt ilyen árkategóriában jobb elfelejteni..
-
dobobazsy
őstag
látom megint 200 ft a gamepass. ha nekem a jelenlegi január 7.-én jár le van rá mód, hogy előtte én is megújítsam még egy hónapra 200 ft-ért?
-
dobobazsy
őstag
mi volt ez az értesítés az EA Access-ből, hogy Battlefield Bad Company arrived? vagy én néztem be valamit?
rámentem de nem adott be semmit, csak töltött... -
dobobazsy
őstag
a live fiókban az előfizetéseidhez belépve a gold-nál sem tudod beütni a kódot? én először sima redeem code-ba ütöttem be de nem oda kellett. microsoft live oldalon belépsz a fiókoddal és az előfizetéseidnél próbáld meg
szerk.: [kép]
kezelés-re rámész, és ott lesz hogy kód beváltás[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
látom elég sűrűn vannak leárazások a store-ban. talán sokszor észre sem vesszük. hogy leakciózzák, amire vágyunk.. viszont örülök, hogy ti résen vagyok, és linkelitek az akciókat ide
akár oda is írhatnátok ilyenkor, hogy "AKCIÓ!!!" én meg csak rákeresnék itt, és már látnám is milyen leárazások vannak
szemezek is a The Division-nel, csak nem tudom lekötne-e annyira, hogy megérje nekem.
illetve a WWII, amit muszáj lesz megvennem. szerintetek lesz ennél nagyobb akció rá karácsonyig?
-
dobobazsy
őstag
válasz l.skywalker #122216 üzenetére
koszonom szepen mindannyiotoknak!
valaki tudna jonni valamikor privatba esetleg errol a homerol beszelgetni kicsit? nem tiszta minden es szeretnek par dolg9t tisztazni, es nem akarom teleszemetelni a forumot
-
dobobazsy
őstag
válasz MasterMark #122211 üzenetére
lényegében "ami az enyém az övé, és fordítva".
oké. lehet csak nekem volt elsőre fura ez.
mostmár elvileg tudja tölteni a játékaim, csak kellett lehet pár perc, hogy müködjön a dolog.köszönöm a gyors segítséget!
-
dobobazsy
őstag
akkor sem megy. nem értem..
az én konzolom most az ő profilján otthoni konzol. az övé meg az enyémen. (wtf?)
én látom szerintem az ő játékait, bár az egyik ingyenes amúgy is, csak mostt megjelent a "ready to install" menübe.
elvileg haverom nem lát semmit az én játékaimból. akkor most mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest