Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #134393 üzenetére
Ez a far cry 5, a következő battlefield, meg egy volvo xc60 és el is leszek idén. Nagyon várom, hogy ne legyen kamu az age of empire boxra.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #134397 üzenetére
Ha van egy kis eszük kihozzák, és ezzel indul el az egér+bill támogatás. . . . muszáj. Ha ezt sem adják ki akkor totál dilettánsok. . .
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #134393 üzenetére
Marhára REMÉLEM! Hozzáteszem PC-re már megvettem fél évvel ezelőtt, ettől függetlenül amit lehet X-en tolnék!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Vettem x1s-hez új 4k (sajna hdr nincs) monitort.
Konzolon belül milyen beállításokat érdemes használni, hogy minél többet kihozzak a monitorból?
yo
-
jox0425
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem a korábban GwG keretein belül ingyenes World of Van Helsing : Deathtrap játékot. Olvastam hogy van hozzá magyar felirat is (mivel magyar fejlesztésű játék) de én sehogy sem bírom rávenni a játékot hogy magyar felirattal jelenjen meg. Régió, nyelv magyarra van állítva box-on. Van valami ötletetek hogy mi lehet a probléma? Van valahol még valami beállítás, ami miatt alapból az angol feliratos verziót tölti le a játékból? Köszi minden segítséget.
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy néz ki lesz Age of Empires XO-ra!
Kép alján ** rész!
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segítségetekre lenne szükségem!
Adott egy xbox one, amin a gyerekek játszanak. (az én fiókommal bejelentkezve, ugyanis ezen van/lesz előfizetve a game pass, illetve ehhez van regisztrálva bankkártya) Nos kérdés az, hogyan tudom a vásárlásokat egy kódhoz kötni?(hogy ne vegyenek meg bármit, esetleg véletlen se nyomjanak rá a vásárlásra) Esetleg valami más megoldás ?(azon kívül, hogy regisztrálok nekik egy egy fiókot)
Köszönöm a válaszaitokat![ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz pauliboy23 #134384 üzenetére
szerda este nálam már futott
-
pauliboy23
senior tag
Lehet marhaságot kérdezek, az ingyenes
F2P R6 Siege csak péntektől volt tölthető ugye?Az eredmények megmaradnak de achievements is van?
-
El Gringo
senior tag
válasz axlfsi #134343 üzenetére
nekem másfél évre cserélték szó nélkül, nem is kértem tőlük. A garipapírt se kérték.
Csak megkérdeztem, hol lehet ilyet venni Pesten, erre elkérték a sorozatszámot, és mondták, hogy küldenek egyet
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Chumlee
senior tag
Ez szép és jó ,de az xbox-os verzió még mindig elég bugos...
-
dobobazsy
őstag
válasz Zoleee83 #134375 üzenetére
go go ALO!
ON:
ha tegnap a Mafia 3 első indításánál egy "we couldn't get your latest saved data" hibaüzit dobott, és csak úgy engedett tovább, hogy offline módot választottam, akkor mostmár úgy fut a játék, vagy mára megszűnt a probléma és azért nem dobta be újra ezt a hibát?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #134280 üzenetére
Hát nagyon úgy tűnik!
A Minardis korszakától kezdődően követem a spanyolt, eleinte voltak fura kommentjei, de sokat komolyodott az évek során.
Alonso a nagy kedvenc, emellett szimpatikus nagyon a McLaren utóbbi évekbeli hozzáállása is, megérdemelnének idén néhány dobogót.
A fiatal pilóták közül közül Sainz, Verstappen is nagyon tehetséges.
Nálam az elmúlt 19 évben nem volt kihagyott F1 szabadedzés/időmérő/verseny, mindegyiket láttam, talán ezt hívják fanatizmusnak.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134373 üzenetére
Tetszik de baromi ido igenyes. Foleg a sok edzes miatt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #134345 üzenetére
A Surviving Mars már előrendelhető [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134314 üzenetére
En most a 2017 nyomom. Jatsza meg valaki? Belekezdtem career modot. Nem konnyu!
-
IzI
senior tag
Sziasztok!
Xbox-hoz létezik kábeles gamepad,ez az akar lenni [link] ?
Meg tudnátok mondani pár ajánlott fülest?Ami fontos lenne,hogy a lépeseket és a lövéseket jól be lehessen határolni vele. Max 25-30e Ft-ig
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #134364 üzenetére
Kicsit wtf pletyka, olvastam én is, várjuk E3-at.
__
Rayman Origins is jön One-ra (Felbukkant ez is a korhatár-besorolás oldalán)
Live-Die-Respawn
-
Gijon
senior tag
válasz l.skywalker #134363 üzenetére
Nem folytatás, hanem új pálya: Laguna Seca + 7 ottó.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #134358 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz, az első kettővel még életemben nem játszottam.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #123688 üzenetére
oriic és az a pletyka mennyire lehet igaz, hogy a DmC5 PS4 exkluzív lesz? [link (német)]
-
l.skywalker
Topikgazda
Assetto Corsa hivatalos megjelent egy visszaszámlálás [link]
Folytatás?
-
l.skywalker
Topikgazda
MARVEL vs. Capcom októberben lehet, hogy kikerül a store-ból: [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem ez kimaradt, hogy jön a DmC HD kiadás... [link]
-
eeXaa
addikt
...létezhet az hogy mivel megvettem a steam-en a R6siege-t, Xone-ra is le tudom tölteni? a store-ban ugyanis az az opció van hogy install..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség Resetera fórumról:
https://www.resetera.com/threads/hdr-games-analysed.23587/Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
Valakitől vagy ha sikerült akkor valakiktől megint érzelmes búcsút veszünk......
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz axlfsi #134343 üzenetére
Bármelyik kütyüboltban veszel párszáz forintért, mediamarktban tescoban auchanban is tuti lesz. Amugy a cloud 2-t 2év garival vettem és mindenhol annyival adták. Nézz rá arra a garanciapapirra azért.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz FollowTheORI #134335 üzenetére
FAT-en össze vissza laggolt a BF1. X-en viszont semmi. Ha azt nézzük akkor már ez is nagy segítség.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #134344 üzenetére
Jah, ezt láttam már! Nem csúnya boxon a játék. Én ugyanazon a monitoron játszom mint PRO-val játszottam, PS-en kockásodott a füst, X-en nem. Nem tudom, hogy miben rejlik a különbség! Pedig PRO-ra van patch...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #134345 üzenetére
Én már megjelenés óta számon tartom őket (1-2 kivétellel)!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #134339 üzenetére
De más játékokban simán van X vs. S a PvP részben (azután, hogy megkapta az X patch-et a játék) is (Destiny2, Ghost Recon Wildlands, Titanfall2, COD IW, COD WWII, GoW4, Halo5, SWBF2...) most pont ilyen miatt ne vállalta volna be a DICE, miközben a Star Wars Battlefront 2-nél simán? Ez sem hiszem, hogy ok lenne.
[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
-
nagyúr
válasz zzola #134341 üzenetére
Ja de eszembe jutott... Jackfrag mondta...
Bár jogos hogy azt nem mondja szebb nem lehet, csak azt hogy gyorsabb nem. De csúnya lenne a BF1 boxon?
Na mindegy szerintem az EA azért nem hoz semmit, mert sebesség azonos kell legyen, szebbnek meg minek. Ez az saján EA véleményem BF1re.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
spiky03
veterán
Lehet csak nekem is elo kene fizetnem erre az EAs dologra mar.
Mert most nincs semmim csak a 3db jatekok, a Pass is lejart meg a Live is.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #134339 üzenetére
Mé nem?
-
nagyúr
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #134335 üzenetére
Ha az lenne, amit az első bekezdésben írtál, akkor gyakorlatilag halálra lenne ítélve az X. De szerencsére nem így van...
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz axlfsi #134336 üzenetére
szólj a supportnak, nekem küldtek újat.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Emlekeim szerint, sokunknak van hasonlo HyperX Cloud headsetje.
Nos, az tortent, hogy egyik naprol, a masikra, az elszto resz megadta magat:Van otletetek, hogy honnan tudnam potolni?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
válasz 3L1T3 #134307 üzenetére
+ ugye az a mondás hogy multiban nem lehet jobb az X mint az S pl... ezért szerintem nem is szorgalmazzák hogy gyorsabb legyen pl. 4K meg nem bírná valszeg a konzol, így szerintem letettek róla.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #32965376 #134321 üzenetére
Amiket beírtam is teljesen jól illeszkednek a témához.
A BF1 pedig azóta folyamatosan van fejlesztve. Sem a megjelenés után, sem fél évvel utána nem volt már üresjáratban, mert 2017 márciusában jött a They Shall Not Pass, utána ősszel jött az In the Name of the Tsar és most decemberben a Turning Tides DLC. Sőt az Apocalypse elméletileg már most februárban elérhető lesz Premium Pass-al.
(Én pedig Steve Jobs fekete gardróbja vagyok és Elon Musk a becenevem... És még mindig jobb Topikgazdának lenni, mint Troll-nak)
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #134325 üzenetére
"PlayerUnknown'sBattlegrounds - ez nem tudom mi?" - nemá, nem olvasod a topicot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #134240 üzenetére
Köszönöm a felajánlást! Lehet, hogy ha eljutok oda, hogyha befejezek mindent, amit elekezdtem, akkor élni fogok a lehetőséggel, feltéve ha még meglesz. Addig nem kérem el, mert valszeg csak polcon állna Nálam is.. Sok az elkezdett, belekezdett játék.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #134320 üzenetére
Osiris: New Dawn - PC-re megjelent, nincs ETA
Paladins - megjelent már (de lehet, hogy még csak BETA) - kapott X patchet is
Raiders of the Broken Planet - megjelent
PlayerUnknown'sBattlegrounds - ez nem tudom mi?
Unruly Heroes - idén "korán"-ra ígérték (early 2018)
Fortnite - Ez sem tudom mi...
Battlerite - még mindig csak annyi van, hogy 2018
Surviving Mars - március 15.
Robocraft Infinity - március
The Artful Escape - nincs infó
Astroneer - Game Preview elérhető (Xbox Play Anywhere)
Observer - augusztusban megjelent
We Happy Few - Game Preview elérhető
Fable Fortune - Game Preview elérhető
Dunk Lords - nincs infó
Minion Masters - nincs dátum, de már az Xbox One X Enhanced listában benne van
Brawlout - 2018 elejére ígérték
Ooblets - 2018
The Last Night - 2018 (Xbox One X Enhanced)
Black Desert Online - januárra már volt release date, de végül halasztották. Várhatóan a következő 1-2 hónapban kijön
Hello Neighbor - megjelent decemberben (Xbox One X Enhanced)
Path of Exile - megjelent augusztusban (Xbox One X Enhanced)
Ashen - már előrendelhető, idén jön
Ark - augusztusban megjelent (Xbox One X Enhanced)
Riverbond - 2018
Dark and Light - nincs infó
The Darwin Project - idén biztos jönni fog
Strange Brigade - nincs infó
Shift - nincs infó
Conan Exiles - május 8 a végleges, Game Preview elérhető (Xbox One X Enhanced)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #134318 üzenetére
Ácsi bácsi. Erre reagáltam:
"hiszen nem a megjelenés napján kaptak X-et. Akkor még bőven nem dolgoztak az új részen...."A BF1 2016 október 21-én jelent meg. 17 januárjában már rég a következő projekten melóztak. Szóval badarság, amit zzola írt.
Egy szóval sem állítottam, hogy azért nem jött X patch, mert már az új játékon dolgoztak. Ne adj olyan mondatokat a számba, amit nem mondtam. Köszi. (Azért nice try...)
"ebből is látszik, hogy nem hogy a fejlesztők világát nem ismered" Röpke 8 éve dolgozok az EPAM-nak. Remélem nem kell gugli linket adni hozzá, hogy megtudd kik ők.
Ismétlem...nice try. Topikgazdaként illene jobban odafigyelni, hogy ki mire reagál és mit ír.
[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
Mi lett az E3-on bejelentett indie címekkel?Van olyan egyáltalán ami megjelent?
-
zzola
titán
válasz IntelKiller7 #134317 üzenetére
Én senkivel nem veszekedek, csak kérdeztem....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #32965376 #134309 üzenetére
Ha megnézzük az X Enhanced listát, akkor azért van olyan játék, ami egy időben jött ki a BF1-el, DLC is jött ki azóta hozzá és mégis kapott X patchet.
Csak úgy hasraütés szerűen:
- Titanfall2
- Forza Horizon 3
- Gears of War 4
- ReCore
- Everspace
- Warhammer: End Times - Vermintide
- Mantis Burn Racing
- Farming Simulator 17
- Hitman
- Call of Duty: Infinite Warfare
- Dishonored 2
- Firewatch
- Darksiders Warmastered Edition
etc...Az meg hogy egy fejlesztő cég azóta már másik játékon dolgozik teljesen normális dolog. Ebből élnek. Elég hülye kifogás lenne, hogy azt mondják azért nem voltak képesek egy rohadt népszerű játékhoz X patchet kiadni mert épp végeztek annak a fejlesztésével és nem volt idejük rá, vagy épp benne voltak valaminek a közepében és nem volt idejük rá.
Nem szép, hogy ilyen módon próbáltad ezt a vitát lerázni, ebből is látszik, hogy nem hogy a fejlesztők világát nem ismered, de a nagyobb cégek működését sem. Ha egy cég akar valamit, ami fontos neki - stratégiailag fontos - akkor nem kifogást keres, hanem munkaerőt. Ha házon belül nem talál, akkor toboroz. Annyit amennyit kell és annyiért amennyiért kell. A DICE-nak csak a LinkedIN-en van majd 500 alkalmazottja, nem ma kezdték a szakmát, ha egy ilyen volumenű dolgot nem hoztak tető alá, az nem idő\pénz faktor - hanem egyszerű cég szintű döntés.
[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mike1334
veterán
Forza Horizon 2-ben is van Forzathon (vagy annak megfelelő "valami")?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz zzola #134310 üzenetére
Látszik, hogy nem vagy még csak hallásból sem ismereted a szoftverfejlesztés világában. Hidd el, így történt és így történik az összes évekről-évekre termékeket piacra dobó fejlesztő csapatoknál. Így is rövid a fejlesztési idő, nem tehetik meg, hogy ennél több időt hereverésszenek.
-
3L1T3
addikt
válasz zzola #134302 üzenetére
BF1 semmi updatet nem kapott. 1 évvel később jött mint a PS4Pro minek foglalkozzanak vele amikor már bőven az új részen dolgoznak?
Azért így is van bőven jatek ahol az X ereje megmutatkozik.
-
zzola
titán
Androidos app-al valaki próbálta már a party chat-et?
-
AMD Power
titán
Valaki forditana mirol szol a cikk?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vezetékes FEJhallgatók
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest