Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
HELLAFLUSH #573 üzenetére
Beállítások- kezdőképernyő-új alkalmazások a kezdőképernyőre funkció be van kapcsolva?
-
HELLAFLUSH
őstag
Azt esetleg valaki nem tudja, hogy a manuálisan telepített APK-k miért csak a beállítások/alkalmazások menüpont alatt érhetőek el?
A főképernyőre miért nem helyezi ki az appot -
fontalaci
kezdő
Az sms értesítés hangját hogy tudom kicserèlni sajátra a gyáriakon kivűl?
-
Kint van a márciusi frissítés:
-
domos
senior tag
Szereztem egy A56-ot, délután összehasonlítom őket élőben is.
-
Eleve nagyobb az akkumulátor S24 FE-ben, és szoftveresen is sok évvel van tovább támogatva.
Meg mindenben jobb kb:
S23 FE vs S24 FE -
motofi
aktív tag
Sziasztok! S23 Fe - ről váltott valaki? Üzemidőben van előre lépés?
-
-
samu74
addikt
válasz
bud.spencer4 #541 üzenetére
Dupla koppos képernyő ébresztést kapcsold ki,és semmit nem fog a zsebedbe csinálni a tudtod nélkül.
-
fontalaci
kezdő
válasz
HELLAFLUSH #555 üzenetére
Anno nekem egy ütéssálló land rover telefonomnak a kijelzője így törött be, rossz szögben érkezett a padló csempére, úgy hogy
Igazad van
-
direwolf
őstag
válasz
HELLAFLUSH #555 üzenetére
Én nem akarok senkit meggyőzni, a vélemény szabad.
A gyakorlat az ismeretségi körömben engem igazol, én ebben hiszek. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
direwolf #553 üzenetére
Az üvegfóliák se akadályozzák meg jobban a törést.
Ez olyan rossz beidegződés az embereknél amikor leejtenek egy üvegfóliás telefont és ha bereped az üvegfólia már egyből azt gondolják, hogy megvédte a kijelzőt, pedig az a kijelző védelem nélkül se repedt volna be valószínűleg maximum csak karcos lenne.A videós összehasonlítós tesztek pedig értelmetlenek mert nem lehet mindig ugyan abban a pozícióban és sebességgel leejteni egy telefon.
-
direwolf
őstag
válasz
HELLAFLUSH #548 üzenetére
"soha többet nem vennék üvegfóliát mert a legkisebb ejtésre is képesek berepedni és ugyan úgy tudnak karcolódni is"
Az üvegnek pont az a lényege, hogy inkább az törjön, mint a kijelző. A fóliák nem akadályozzák meg az ütés miatti törést. -
válasz
Luck Dragon #550 üzenetére
Bizony, a Te tanácsod hatására léptem meg jelentős mértékben. Amit külön is köszönök Neked.
Istenem, A54-nél is ezzel kellett volna kezdenem a Samsung sajátja helyett, ami szintén ennyibe került, aztán még nem is üveg volt. Aztán a Telekom féle Hydro gélek (abból kettő, de legalább pénzembe nem került), majd a 3K-s üvegek... még van egy bontatlan Alisom A54-hez.😆Annak meg kifejezetten örülök, hogy a Spigen nem tért le az edzett üveg vonalról, a fóliásra. 👍
-
-
válasz
direwolf #543 üzenetére
Edzet üvegfólia:
Korábban akadtak gondjaim a Hydrogel vagy az edzett üveg fóliák felhelyezésével:
Ezt a minőségi Spigen pontos nevén: ”Glas.tR EZ Fit” SamsungGalaxyS24FE tempered kijelzővédő fólia felhelyező kerettel (2db) fólia + felhelyező kerettel oldottam meg hibátlanra, elsőre úgy, hogy nem kellett utána igazítanom semmit!
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
direwolf #543 üzenetére
Én már évek óta csak hydrogél fóliákat használok és soha többet nem vennék üvegfóliát mert a legkisebb ejtésre is képesek berepedni és ugyan úgy tudnak karcolódni is és sok esetben van olyan tok amit nem lehet miattuk használni mert beleérnek.
Az iphone Xr-emen már több mint 5éve rajta van a hydrogél és még mindig olyan mint amikor feltettem rá, pedig elég sokszor leejtettem már az évek során.
Az S24FE kb a megjelenése óta megvan és még ezen is bírja, még a hátlapra is hydrogélt vettem.Csak egy nagy hátránya van, hogy nehezebb felhelyezni mint az üvegfóliát.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
direwolf #543 üzenetére
Én jó ideje csak minőségi spigen tokot használok, emiatt nem tartom szükségesnek a kijelző védőt. Az üveg alapban is elég erős, nem tartom a kulcsot és telefont egy zsebben, leejteni pedig egy éles kőre kellene ami telibe kapja a kijelző közepét. Erre relatíve elég kevés az esély. A tok mindenképpen lógjon rá a kijelzőre. Spigen liquid airt használok most mindkét Samsungnál.
-
direwolf
őstag
Challenge question: kinek milyen kijelzővédő mennyi ideje milyen áron mennyit bír?
Felütésnek: aliról rendelt nagyon olcsó (4db 3.15$) üveg nekem 3 hónap után elkezd hólyagosodni. Második van rajta, első is 3 hónapot bírt, a mostani is most kezdi a bal felső sarokban. -
Fuvaros
senior tag
Képernyő tükrözés mindenkinek jól megy? Nekem 1x jó volt a sony tvvel de azóta nem megy. De ugyanilyen volt az előző telokkal is
-
"Nagypapa" tokot használok a sétához már mert bármelyik sima tokkal hozta a problémát sajnos. Eddig 4db A35-el, 2db A55-el és az S24FE-vel próbáltam ki. Mindegy merre volt a zsebemben a telefon akkor is produkálta és nem egy évben egyszer, mert az nem érdekelne. Minden egyes alkalommal sajnos
Nekem akkora nagy változásokat nem hozott az S24FE sajnos. Persze a kijelzője élénkebb de azon kívül túl sok minden újdonságot nem vettem észre hiszen az A35 sem egy lassú telefon (nekem amire használom bőven elég...)
Én is csak Power gombbal rakom el, ilyenekre nagyon odafigyelek. Lehet hogy rossz a klíma itt ahol élek és egy itteni ázsiai verziót kellene vennem belőle -
direwolf
őstag
válasz
bud.spencer4 #533 üzenetére
Az elmúlt hét végét szinte végig a zsebemben töltötte a teló. Volt túrázás, esti partyzás stb. Egyszer vettem észre, hogy melegszik, mert egy fotó után feloldva maradt. (mindig power gombbal rakom el) Eddig még ilyent nem tapasztaltam az elmúlt fél évben. Én jónak mondanám a virtuál szenzort. Főleg annak tudatában, hogy előző S21FE a fizikai szenzorral is produkált 2 év alatt 2-3 alkalommal ugyan ilyen "hibát". Statisztikailag 0,1%-ra tippelném. PIN/ujjlenyomat/arcfeloldás és egy db. helyalapú feloldás (otthon) van beállítva.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bud.spencer4 #535 üzenetére
Gyerek még évekig fogja használni megelégedéssel az S20 FE-t amúgy nálunk, így megértem ha nem akarsz váltani, magamnál sem éreztem a mindenképpen váltás kényszert, de úgy hozta az élet, hogy cseréltem. Jobb a kicsit nagyobb és jobb minőségű kijelző, hosszabb üzemidő, és a kamera is jobb képeket lő, meg nekem a friss android is hiányozni szokott.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bud.spencer4 #532 üzenetére
annyit javaslok, hogy ne a tested felé legyen a telefon kijelzője, ez futáskor, biciklinél is jó, ha zsebben tartod. Tokot használsz? Véletlen érintések elleni védelem aktív?
-
válasz
bud.spencer4 #535 üzenetére
Oké, csak új Androidot már nem kap, meg biztonsági frissítés sem.
-
-
válasz
BenyPotter #523 üzenetére
Nem, nem maradtál le, csak akkpr vagy nem sétálsz amikor a zsebedben van, vagy jobb szériát foghattál ki
. Igen zsebben hordom egy Sony bluetooth-os fejhallgatóval és állandóan ugrál a számok között. No meg lezár. 20percig nem lehet feloldani mert túl sokszor lett próbálva kinyitni. Pinkód is van meg ujjlenyomat is....
-
-
Igen és pont nem ér egy kalap kakit sem. Az A35-nél elnézem de 269000ért meg nem. Igen zsebben hordom egy Sony bluetooth-os fejhallgatóval és állandóan ugrál a számok között. No meg lezár. 20percig nem lehet feloldani mert túl sokszor lett próbálva kinyitni. Pinkód is van meg ujjlenyomat is....
-
-
Pontosan. Bírom az ilyen meglátásokat, hogy 4 éves telefon nem gyengébb...
Compare Samsung Galaxy S20 FE vs. Samsung Galaxy S24 FE - GSMArena.com
Amúgy az érdekes, hogy az már 2020-ban megkapta a WiFi6-ot, mi meg nem kaptuk meg a WiFi 7-et, de legalább a WiFi 6E pipa. -
noezmegmi
tag
válasz
neked is Üdv
szerintem nyugodtan várjál ne kapkod el, nem éri meg szerintem. S20FE-ről akatam váltani fenti készülékre, de meg is vettem , de olyan szinten visszalépést érzek ami brutális, igen tudom tepsi ó, van benne mesterséges butaság ( aki tudja használni annak egszségére) de nem hiszem hogy olyan sokig fogja, kamera szerintem nem csinál annyival jobbat, akkumulátor ugyan olyan gyenge, mivel ennek nagyobb és gyorsabb és felesleges bele.. igy nyugodtan mondhatom mostani készülékem tudja azt amit az új most tud, természetesen üzemidőben.
Ami idegesitő ami nálad még nem volt, de ezt mindenki megkapja a samu gondoskodik a boldogságról, nekem van amikor zsebben hordom és kivéve ki vagyok zárva 5, 10.. 60 percre? izgalmas érzés amikor gyorsan szólnál haza vagy valahova és nem tudsz ... nekem pin, újjlenyomat és ennek ellnére is fogadott ilyen esemény. Szerintem direkt kapanak az emberek régi készülékre ilyen biztonságinak álcázott noszogatást, hogy ugyan már cseréld le.. Nekem ami betette a kaput amikor 4 órára zárta le magát a telefon, pedig minden be van állítva, az ügyfélszolgálat segített benne
Ami fura és nem vagyok konteó hívő, de flip tokaban volt a telfon, kizárt a közvetlen érintkezés, most hogy új készülékben átköltöztem illetve vissza azota nem csinálja. Pedig most direkt mezei szilikon tokot tettem rá és nem zár ki a telefon -
noezmegmi
tag
válasz
Graphics #183 üzenetére
És van ez fordítva is, amikor nem tudnak segítséget kérni normálisan, pedig ott van egy kimásolandó kérdéssor... Aztán meg behisztiznek, hogy micsoda szar topic ez.. Jah, amilyen a kérdező... Olyan.
Kétoldalú a dolog.
Nem mindenki él itt és nem mindenki van itt 24/24-ben én se tudom hol lehet a varázslatos masolandó kérdések, de ha megmutatod azt nagyon szépen köszönöm.Sőt a keresőt sem tudom használni mert munka közben telefonról találtam megoldást fenti készülékre hogyan kell magyar nyelvi csomagot varázsolni, illetve kedvenc samu internet böngészőt hogyan lehet rábírni a fordításra... Nem értem S20FE bőngészője tökéletesen ferdít minden nyelvről hazaira és a nagy mesterséges butasággal tuningolt S24FE meg nem tudja hazai nyelvre. Most ezt vadászom hogyan lehet akár, hogy bármelyik böngészőben nézett vidónál automatikus felirat szinte minden fontos nyelven van angol, román, lengyel ..stb hazai nincs.. Esetleg valaki tudja a titkot az nyugodtan mondja.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Nekem soha nem oldott fel zsebben se ez se az a35 se még a korábbi s20 fe. Mítoszírtókat kellene hívni 😃 van külön menüpont melynek neve védelem a véletlen érintések ellen ez pont erre van. Szóval ez pont arra szolgál hogy ne legyen az amit írsz
-
válasz
...ha már egybe sikerült írni: jó, hogy nem shemale .😅
A kérdésre a válasz, azt nem tudom, hogy ők lezárt telefonnal szívnak e, de az fix, hogy fülükhöz tartják, azaz se nem hangosítják ki, se nem használnak headsetet.
-
BenyPotter
újonc
Üdv hölgyekurak!
S22-ről tervezek S24FE-re váltani. Végigolvastam a teljes topicot (igen, nincs jobb dolgom szombaton és igen, megbántam). Egy kérdés megfogalmazódott bennem. Panaszkodnak emberek, hogy a virtuális közelségérzékelő zsebben problémát okoz.
Van egy A35-öm is, amolyan "égetős" telefon, ha jól tudom abban is virtuális van. Jelszót és ujjlenyomatot használva soha az életbe nem fordult még elő, hogy zsebben bármi olyan történt volna a telefonnal, amit nem akartam.
Akik panaszkodnak a közelségérzékelőre, azok jelszó meg minden kód nélkül használják? Lemaradtam valamiről?
-
fontalaci
kezdő
Hali, használat közben, 60 perc után, ti is tapasztaltatok enyhe melegedést, nem vészes, csak kicsit zavaró.
-
Fuvaros
senior tag
mire érdemes állítani:
Alapértelmezett SMS-alkalmazás: Messages vagy Üzenetek (most a Messages megy)
ezt még nem értem, az mms-t is szeretném fogadni, annak van feltétele? -
Sonex79
aktív tag
válasz
bud.spencer4 #515 üzenetére
Hát nekem mindkettő van, abban igazat adok H kinézetre tokban ami nekem azonos spigen liquid air, nem igazán tudom megkülönböztetni a kettőt amíg nincs bekapcsolva a kijelző. De onnan azért a kb 2x ár különbség kijön. Ami a Samsungot dicséri hogy a gyengébb a35 szoftveresen hibátlan így egész jól használható telefon a mindennapokban, céges telónak teljesen jó.
-
Abszolút igazat kell adjak véleményem szerint. Olyan mint az S24FE vs A55. Design, kinézet, minden hasonló számomra. Ezért is vettem vissza az S24FE-met A35-re mert számomra semmi nagyon újat nem tudott mutatni a 63000Forintos, tavaly újonnan itt a hardverapro-n vett A35höz képest. És az S24FE 269000Ft volt tavaly októberben....
-
válasz
GoodSpeed #495 üzenetére
Az enyém elég sokszor csinálta hogy 3 óra múlva is 100%-on volt. Én nem figyelgettem annyira de arra emlékszem hogy rá egy órára meg 94%-on. Én betudtam az új model varázsának... De rengeteg olyan dolga volt amit nem tudtam betudni ennek:-(((( A legjobban a virtuális közelség érzékelője volt nekem a gáz ahogy írtam is korábban.. De aki - mint te is - "laboratóriumi" körülmények között használják nyílván más:-)). Tőled lesz érdemes megvenni amikor majd sok év múlva eladod:-)))))
-
fontalaci
kezdő
válasz
direwolf #512 üzenetére
Ez igy van ahogy goodspeed mondja, nekem túl hasonlónak tűnt, bocsi
A következő hibába futtam bele az miért van, hogy ha beállitom hogy csak 4g-ig lássa mobil hálózatokat,
Mert csak ez van felénk inkább, a telefon gondol eggyet s felhúzza magát hogy a 5g-seket is lássa amiből felénk kevés van -
-
válasz
GoodSpeed #509 üzenetére
Az S24 FE-nek, ha lenne FE-sített verziója az kb. tényleg egy A56 szintű készülék lenne. Mi más is lehetne? Már csak abból a szempontból is, hogy az 1580 valószínűleg Exynos 2400 architektúrára épül. A nyers proci erő számok alapján a 8300 ultra felé viszi a meccset, de ez is csak egy szám. A 45 vs 67W pedig nem igazán számít nagy különbségnek.
-
A kolléga S24 FEFE-nek minősítette amire tartom amit mondtam,mert ahhoz képest gyenge. Egy tavaly márciusban megjelent 130 E forintos POCO X6 PRO 5G 12/512GB-os, MediaTek Dimensity 8300 Ultra SoC-os konkurenshez viszonyítva is gyenge. Ott még a töltési sebességben is alulmarad mert az 67W-ot tud.
Az A55-höz viszonyítva erősebb, az A54-hez viszonyítva meg pláne erős. Viszonyítás kérdése, de amennyibe kerül az A56, annyiért már lehet kapni sokkal erősebbet hardveresen,csak ugye akkor a szoftveres jó dolgok egy részétől esik el az emberi, mint amilyen a samsungos ökoszisztéma vagy a Z éves támogatás. -
-
-
fontalaci
kezdő
Közben kijött a galaxy a56, ami nekem egy karcsúsított s24 fenek tűnik, lehetne neve s24 fefe😁😁
[link] -
fontalaci
kezdő
Le volt rakva az asztalra, ma aktívabban használtam 73%-on van most
Intenziv használat (egyszerre tik-tok, youtibe, facebook, messenger használat) mellett lassan merült nekem,
Intenziv telefonálás mellett, 2 óra folytonos beszélgetés 8-9%-ot merült,
Nekem is elöjött a fagyás jelenség, hik-connect kamera kezelőt app fagyott ki kétszer
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ950-B - Nano IPS ATW - 3840x2160 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest