- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit bír egyébként mint a Samsung Galaxy A54 (5000 mAh).
#687ProEvoFan: POCO X6 PRO 5G-nél ez volt a rekordom:
De akkor nem volt már benne SIM kártya, csak Wifi-n lógott folyamatosan.
Viszont nálam az S24FE-ben van két eSIM, egy Telekomos, és egy Yetteles, borzasztóan vacak térerővel, és fut két GPS-es app is, utóbbi kettő csak akkor ha nem vagyok itthon, sőt akkor még egy harmadik is pl Google térkép.
Amikor ezek futottak a POCO is merült... ha meg valaki még a kijelzőt is aktívan használja világít, és kapacitív módon érzékeli az input jeleket (gépelés), akkor pláne az tapasztalatom, hogy még nem volt olyan telefonom, amelyik ne ment volt le a 20% körüli töltöttségi szintre a nap végén. Na meg ugye nálam a nap nem 0:00-tól kezdődött sosem, meg nem is előző nap este 20:00-tól, hanem reggel 6 és délelőtt 10 körül.
Ameddig be nincs nálam lakva egy telefon, addig mindegyik jól szerepelt. Utána kezdődtek a problémák
-
Fernet
senior tag
válasz
GoodSpeed #686 üzenetére
Ha bír annyit mint az A34-es (ez a gyerek telefonja, fényképek, videók, messenger, tiktok, stb.) akkor nincs semmi gond. Mondjuk az 5000 mAh. Nekem jelenleg S20 FE van, az 4500-as, de nincs gondom vele üzemidőt tekintve. Pár hónapon belül tervezzük a cserét, maradnánk a Samsung vonalon, ez a telefon jön be leginkább, megfelelő kijelzőméret, vezetékmentes töltés, normális kamera. 256Gb-os verzió lenne a kiszemelt.
-
Intenzív használat esetén, ahol megy a GPS is, kijelző is, én még nem találkoztam olyan mobillal amelyik kibírná az egy teljes napot. De 5000 mAh- volt nálam a legnagyobb. Kivéve az iPad-eket.
A 2025-ös iPad (A16 chip) beépített akkumulátora 28,93 wattórás, ami 7693 mAh kapacitásnak felel meg.
-
-
-
-
Az Androidon eltérő metódust alkalmaznak a gyártók mint az Apple.
Az Applenél nincs különválasztani a főverzió + x év frissítés.
Ott gyakorlatilag az a helyzet, hogy megkapja az x verziót, annak az alverziójával aztán redőny. Androidon meg X fő verziót és plusz 12 hónapnyi sec. Update-et. -
-
fontalaci
kezdő
válasz
bud.spencer4 #676 üzenetére
Szerintem az iphonet másolják max 7év lesz a főverzió támogatás.
Majd át térnek a felhő alapú telefonos op rendszereket, lesz egy keretrendszer a telefonon a többi a netről fog jönni, ez a jövő zenéje.
-
-
kid46
tag
válasz
bud.spencer4 #674 üzenetére
De szerintem megvárom az S26 ultrát es akkor veszek egy új Android fő verziót.. én már ezen is gondolkodtam , lehet erre játszik a Samsung 😆🤣
-
Reméljük összekapja magát a Samsung. Már a OneUI 8at fejlesztik de még a 7 sem működik jól -
kid46
tag
válasz
bud.spencer4 #672 üzenetére
Sebaj , mikor kijön az Android 17 béta2 , mi megkapjuk az Android 15-öt pici buggal 🥶🤣
-
Gyárilag hibás az Android 15 óvatosan vele.. Már visszavonta a Samsung a hivatalos oldalán is.. Írja az S24Ultra is hogy elérhető. De amikor rálépsz hogy töltse le nem mutat semmit. Itt kint az A55-nél is ez a helyzet...
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék, hogy az aksi mennyire birja a strapát?
Pl rengeteg youtube, chrome használata mellett.?
Gondolkodom az a54 telefonom cseréjén, mert ez sajna közel 2 év használat után, 3,5-4 óra kijelző időnél nem bír többet. Kimondottan a samsung procira gyanakszom...szerintem ez zabálja az energiát. S24 fe-ben is az van ugye.... -
-
fontalaci
kezdő
Köszönöm szépen
-
fontalaci
kezdő
A kamera fényképkészítés hangját hol tudom kikapcsolni?
-
-
-
-
fontalaci
kezdő
Hali, valakinek megjött az android 15?
-
fontalaci
kezdő
Energiatakarékos módban 3 napig bírta a tellót aktív használat mellett, ezt nem gondoltam volna
-
-
-
Nekem úgy tűnik, hogy az S24 FE gyakrabban keres automatikusan mint az A54, mert utóbbinál manuálisan reggel szinte mindig van találat, S24 FE-nél viszont általában mindig minden a legfrissebb.
-
-
válasz
direwolf #640 üzenetére
Igen, észrevettem, hogy olykor több a topicban az érzelem, mint a tárgyilagosság, de ez van. Szerencsére én mentesítem magam az ilyesmitől, de akkor sem vagyok túl hiteles az Ultrámmal.
Kíváncsi leszek, vajon mit hoz majd az S25 FE..
bud.spencer4: igazán nincs mit, szívemből szóltál.
-
direwolf
őstag
válasz
bud.spencer4 #641 üzenetére
A baj az nem itt kezdődik. Itt csak eszmecsere zajlik.
Megjegyzem, nekem egy fillérembe se került a telefon -
-
direwolf
őstag
válasz
bud.spencer4 #639 üzenetére
Szerintem mindenki pontosan érti ezt. Viszont a csúcstechnológia soha nem arról szólt, hogy megéri-e. Van különbség. Pont. Hogy ez hogy van árazva, és ki hajlandó megfizetni, azt meg a piac dönti el. Egy olyan topicban, ahova általában azok írogatnak akik ezt kifizették, azt mantrázni, hogy márpedig tök jó a másik is, hát nem tudom...
-
Nagyon nagyon szépen köszönöm a megértését annak amit írtam
Sokan nem értik meg még mindig... Nem értik hogy nem kell összehasonlító videókat ide tenni, látjuk az interneten mi is. De egy átlagfelhasználónak régen elérte azt a szintet egy Samsung telefon amire használva van... Értem hogy 1.5millió ANTUTU a 600000hez képest de minek? 1-2 másodperccel gyorsabb valamilyen app betöltése? Engem ez annyira nem érdekel. A kijelző sem annyira. Nekem az A35 is bőven megfelel. 2 kártyát használok én is azon kívül semmi extra. Inkább a TV-re kötött számítógépemen pötyögök az nekem jobban megfelel. De azt is ezért írtam hogy a Samsung nagyon jól csinálja mert mindenféle telefonra van igény úgy látszik. Mindenki megtalálhatja a saját magának valót -
-
kid46
tag
válasz
fontalaci #617 üzenetére
Nekem A55 volt, azt odaadtam anyumnak, S24FE-re váltottam. Mindenben jobb a 24fe. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem melegszik , üzemidő nálam nagyon jó. 2 SIM kártyával használom , rengeteg telefonálás , net, gps. Én ezt a telefont ajánlom mindenkinek.
Én már nagyon várom a One UI 7 frissítést. -
válasz
fontalaci #630 üzenetére
Igen, igaz, ellenben egy átlagfelhasználó számára ezek nem valószínű, hogy döntő tételek. Azért is írtam, amit írtam.
Ráadásul úgy vetettem fel mindezt, hogy A54-ről S23 Ultrára vàltottam - igaz az A széria csak szükségmrgoldás volt a Note 20 Ultra után - de nem estem hanyat a flaszteron a nagy váltás következtében.
-
-
sfefe
addikt
válasz
fontalaci #628 üzenetére
Ott neztem már neki....
Szoftverben egyforma a támogatási idő..mármint ugyanaz a droid lesz a végén mind2ben...
Vezetéknélküli töltés az nem hinném, hogy érdekli az ismerőst...
Kamara jó ha jó de mind2ben lévő kamera valószínű ezerszer jobb mint az ősrégi j4+ -ban ami van neki..
Ahogy nézem a 24FE prociban azért erősebb az A56ban...kérdés ez majd a 6. droidnál meg akkor majd a programoknál mennyit számítana.. -
Swift és Swift is között igen nagy különbség van. Ha úgy érzed, hogy egy S24FE és egy A56 között annyi különbség van, mint mondjuk egy 1991-es Swift és egy legalább 2010-es Scross között, ám legyen.
Ha pedig azonos idejű generációkról beszélünk, akkor viszont nincsenek hegynyi különbségek. Óvatosan megjegyzem, az Scross a szívó benzin 1.6-tal volt a legoptimálisabb opció.
-
válasz
fontalaci #617 üzenetére
Ebben a topikban természetesen jól értelmezhető az S24FE és az A56 közötti különbség. A való életben ezek dolgok a felhasználók döntő része számára elhanyagolhatóak.
Az A56 gyors? Gyors. Jó a kijelzője? Igen. Jó az akksierő? Teljesen, sőt. 45W-tal tölthető? Simán. Sztereó és vízálló? Igen. Jó képeket, videót lő egy átlagbéla számára? Teljesen. Igényes anyagokból van? Eléggé. Sokáig frissítik? Igen. Ár? Egyre jobb. -
hematoma1
aktív tag
Jó ez a telefon csak ne lenne ilyen nehéz.
-
fontalaci
kezdő
Szerintem is igy van az A széria nem veszi, fele a teljesítményük, fel a versenyt az S szériával, lassan már 2 hónapja van meg az s24fe, s nagyon megvagyok elégedve vele, egyedül a virtuális közelségérzéklőt nem tudom megszokni, de hátha majd android 15-el javitják szofteresen.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bud.spencer4 #615 üzenetére
Sokkal gyorsabb rendszer bármelyik s24-es telefon mint egy A széria. Nem azonos kategória. S24+ akkor már inkább ilyen sufni gsm boltban vennék olcsóbban, de persze az még így is elég drága, 300 felett van. Ezért jó számomra H akciósan/ sufni gsm áron már jó ár az S24 fe ár. Év végére, lehet nyárra már alapban sztem a gyári garis 200 körül lesz.
-
Megértem, aki újban gondolkodik rendben. De fél éves S24+ volt fent 185000-ért és azért a kijelző, 45W töltés, kamera minősége egész más. Az S24 kisebb valóban de előbb vennék mint S24FE-t azt biztos pláne hogy lassan minimális árban a különbség. Nekem nagyon túl volt árazva egy A55-höz képest annyival nem nyújtott többet. De ezért megy ilyen jól a Samsungnak mert van igény az ilyen "olcsósított" S osztályra hiszen mindenkinek más a szempont a telefon vásárlásánál
. Szerintem picit nagyobb a füstje mint a lángja. Én ezért is váltam meg az enyémtől nagyon hamar. De lehet hogy velem van a baj, megöregedtem és érzékenyebb lettem az ilyesmire
-
-
direwolf
őstag
-
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bud.spencer4 #590 üzenetére
A 24FE bővíti a lehetőséget a Samsung részére H vevőket szerezzen. Nem vetélytársa az S24-nek, mert akkora különbség van a kijelző méretben (és nem tudásban), hogy nekem eszembe sem jutna az S24 mint alternatíva, de elég sokan vannak ezzel így. Az S24 plus aminek az olcsósított verziója a S24FE. Na viszont annyit én személy szerint nem akarnék telefonra költeni (229-ért vettem alzanal az FE-t), tudásban csak minimálisan van az alatt így a user experiencem csak kis mértékben sérül. Éppen az ilyen vevőknek találták ki ezt a sorozatot a Samsungnál és biztos H sikeres mert jönnek vele évről évre.
-
direwolf
őstag
válasz
bud.spencer4 #609 üzenetére
Az enyém 5 éves, de ebben sincs
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
bud.spencer4 #605 üzenetére
Nem győzködni akartalak,, csak kiegészítettem pár dologgal.
-
direwolf
őstag
válasz
bud.spencer4 #604 üzenetére
Előbb-utóbb minden kocsiban lesz.
-
-
-
válasz
GoodSpeed #591 üzenetére
Akkor bocsánat. Nemcsak akartam senkit megbántani ezzel. Hiszen írtam korábban nekem is volt de én nem ájultam el tőle az A55 és A35 után... Ennyi pénzért többet vártam volna... De lehet velem van a baj
Tudom hogy nem ide illik a kérdés de felmerült hogy a SIM1-et tiltották egy barátom telefonját ott Magyarországon. Ha kihozom ide Thaiföldre ahol élek itt működhet az itteni SIM-el?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest