-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Van valami gyűjtőhely a tippeknek/trükköknek?
Gondolok itt oyanra, mint pl a Flying Log pályán a plusz üzemanyag kanna. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #4895 üzenetére
Elmész a tudod hova... XD Szép menet!
Régen mikor kezdtem csak Sport Car-ral toltam, nem tudom miért, de azt maxoltam először, nagyon későn szoktam át a Rallyra, na akkor lehet tudtam volna vele ilyeneket, de most, annyira átszoktam a Rallyra, hogy ihaj, teljesen más a két autó karaktere a játékban.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4893 üzenetére
Logikus amit mondasz. Mondjuk az, hogy volt már egy update és a 12 órás számlálót cseszték visszarakni, az engem bosszant.
-
misi_belucci
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4891 üzenetére
Grat Misi, láttam, hogy Local 1. én is mennék rá, de nincs időm bassza meg... Te tudsz valamit arról, hogy ezt nullázzák július elsején vagy sem?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #4889 üzenetére
A kék ládás szívatásba én is belefutottam, elsőre, ennek ellenére az
összkép nekem pozitív, jó kis statisztikákat csinál. 21 autó, 12 pálya,
plusz az extrák: el lehet vele szöttyögni, szerintem feldobta a dolgot.Ui: és végre 4 jegy van az extra pályákra, igaz, már több is van belőle.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Délelőtti elmélkedés az új Adventureről.... Előre szólok, nem lesz túl pozitív, szóval, nem feltétlen javasolt a tovább olvasás.
Fingerfosék rájöttek, hogy az Adventure módból túl sok gemet tud kiszedni az egyszerű játékos, így jól elbaszták azt. Ugye eddig a kék ládák java részét jármű megkötés nélkül adta a game. Ahogy én most látom, minden alkalommal fentre dobja a kék ládát és vagy mész azzal a járművel azon a pályán vagy bukod. Teszteltem ugyanis, ha belépsz és ki, akkor nem csak a pályát és a járművet cseréli, de kukázza a ládát is. Mentem a Diesellel reggel egy 7000 m-t már nem tudom melyik pályán, majd beadta Monoval Desert-et, köszönöm nem kérem, beléptem, meghaltam pár méter után, mert itt még azt sejtettem, hogy pörgeti a ládát a következőre, hisz nem értem el 500 m-t, kilépés után beadta az új pályát Patchworköt a Sport Carral, ezen sem mentem meghaltam 500 m előtt, hisz tesztelek címszóval. Majd fogadott a meglepetés, hogy beadott egy pályát talán robogóval, de nem volt kék láda. Szóval itt már nem tudsz cserélgetni, mint eddig 1-et sem, nem tudsz "járműkorlát" nélkül, mert mindig adott pálya adott jármű van, és ami még egy szájba tekert nagy hülyeség, hogy a ládák idejét is elvették, elvileg 12 óránként adja a 3 ládát, de nem számol sehol vissza, gyakorlatilag nem tudom, mert tegnap este kellett volna, hogy adjon, ha nem indították újra a számlálást, de nem adott, valamikor éjjel adott, mert reggel ott volt, ezt még tesztelem majd, hogy tényleg 12 óra vagy mi a .....
Fingernek jó, mivel a sok kötöttség miatt sokkal kevesebb gemet fogsz összeszedni, ezért, ha kell a gem fizetni fogsz, nem hiszem, hogy nekünk a sapkák miatt akkora buli + 1.000.000(!) méternél a láda, hűha, mekkora ajándék, érezzük magunkat megtisztelve. A cupot megszoktuk látjuk nagyjából mit kapunk stb, de szerintem ez borzasztóra sikerült.
-
M.Matyi_
újonc
Szerintem az 1es pályára a cb(3) ab(7) és winter tires(15) jó, általában csak ezen szoktam menni
[kép]
Sikerült egyszer 1 perc 7 másodperc is, de azt nem fotóztam le sajnos[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4880 üzenetére
Ráadásul a gemeknek is jól oda lehet verni, ha belemerül az ember.
Nah igen, rád minimum 15 gemet elbaszok mire rájövök, hogy kár volt.
De ezt elmondhatnám AFÖLDI-re is, meg suszira is..... Matyit is inkább hagyjuk, abba már bele sem lépek.....[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #4874 üzenetére
"Állítólag" az oroszok már valahogy csalnak ebben IS, tegnap este én harmadik voltam, engem 0,2 sec-kel előztek meg ketten, aztán 10 sec-kel a vége előtt beesett egy orosz 20 sec-kel rövidebb idő alatt az első helyre, gyorsan ráindítottam és ugyanúgy szárny + coin + lánc kombóval ment, de hát mire elindult stb nem lehetett ugye vele párhuzamosan menni, hogy lássam mit csinál...
-
zeon.hu
nagyúr
Ha új challenge-et indítok, az miért tűnik el rendszeresen?
A többi akár napokig kint van.
Más tudja törölni az enyémet esetleg? -
zeon.hu
nagyúr
Jövő héten alig leszek, minden nap hosszú lesz, pláne az ország másik felében.
Így lehet, hogy kimarad néha a játék. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4866 üzenetére
Ha egy nagyot hibázol, még van idő újrakezdésre... Nyilván, ha már
végig toltad, 1:2x idő alatt, akkor nincs esély még egy hasonlóra.
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy maxos Rally = stabil Top10.
(Nyeréshez azért kell mázli, hogy ne legyenek erős ellenfelek. Vagy
persze lehetsz te magad is az erős, de nekem még nem sikerült.)
Legjobb eredményeim zsinórban két második hely: kaptam jó kettő
másodpercet, pont ugyanattól a sporttárstól = ennyivel jobb nálam.[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4864 üzenetére
Ja, fölöslegesen hosszú a 3 perc, legtöbbször csak 1 menet fér bele az időbe. A legjobb kombó a rally + szárny, hólánc, coin. Esetleg superbike + szárny, burner, hólánc. De az életveszélyes.
Nem csak nálad ilyen, sokan panaszkodnak. A Finger vizsgálja és javítja majd egyszer...
Én a heti eventen szívtam meg vele. Beértem a célba (simán 9 pontos idővel), aztán offline lett, meg írta, hogy "No event". Persze az időm ment a levesbe. Buktam a jegyet. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Csak nekem fosta össze magát a játék és nem tudok "csatlakozni"? Pont Adventure váltás lett volna, erre connection problem...
-
zeon.hu
nagyúr
Érdekes ez a "Get up to get down".
Javítási lehetőség nincs, mert mind rá idő.
Az első nyeremény 40 pont után jár, ami egy nadrág... -
Cadal
őstag
Speed(R), DJ. Ru$y, misi_belucci, Köszönöm a tippeket, megfogadom őket!
-
misi_belucci
tag
Ha a 3 órás ládákat kinyitogatod "free"-ben, akkor mindig lesz 6, 8, 12, 24 órás, ami meg szépen végigketyeg. Ha folyamatosan mennek a ládák, az elég sok coin + alkatrész.
Ehhez viszont sokat kell menni a Cupsban.
De mindenképp érdemes a sok órás ládákat pl. alvás előtt elindítani, vagy ha suliban/melóban vagy.Adventure-re meg a rally cart ajánlom + mágnes, coin, hólánc, szárny, OC turbo. Ezek közül érdemes választani a tuningokat.
Már egy közepes autóval is sokáig el lehet jutni, ha megtanulod a pályákat.
Viszont az adventure elég sok idő... Ha nincs annyi időd, érdemes akkor is elmenni legalább 500m-ig (az első ládáig). Mert 12 óránként ad 3 új "feladatot".Az autók tuningolásáról:
A superbike, supercar és a kamion leszorító erejére (downforce) nem olyan fontos költeni, legtöbbször úgyis 1-re kell levenni. Ezeket egyelőre elég addig húzni, amíg ingyen tudod.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ennél már csak azzal tudsz gyorsabban haladni, ha veszel egy vagon gemet és nyitod a Cupsos ládákat, amennyire csak időd van. De nyilván ez pénz, amit nem akarsz beletenni, így nehéz felzárkózni sajnos. Adventureben a legjobb gépeddel menj és minél többet próbálj így adja a gemet a kék láda szintjétől függően:
1-3 - 1 gem
4-7 - 2 gem
8-11 - 3 gem
12-15 - 4 gem
16-19 - 5 gem
20-23 - 6 gem
24-27 - 7 gem
stb. (minden negyedik szint után [2000 m] ad +1 gemet) -
Speed®
titán
Tolni kell a cupsokat, folyamatosan ládázni, ahogy lehet, adventureben mellette fosni a kilométereket minden járgánnyal minden pályán és ahogy írod, eventeket kimaxolni, ill. team eventben jó csapatban lenni, ahol mindenki hajtja a ládába a távot, ill. nyer. Kb. ennyi..ha nem tolod bele a zsetont és gemezel, marha lassú a haladás, nem véletlenül ugye :S
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Helló! A pénzgyűjtésnek mi a leghatékonyabb módja a játékban? (Garage power: 2573, ezen szeretnék javítani)
Amit én teszek:
- VIP előfizetés, (ennél több pénzt nem kívánok rákölteni)
- Minden nap megcsinálom Adventure módban a feladatokat.
- Minden nap a Cups módban nyerek versenyeket (5-10 futam) de a piros ládát minden nap kinyitom (Season points 40180).
- A shopban a free chesteket mindig nyitogatom, ahogy az idő engedi.
- a Public eventeket mindig végig csinálom.
- Tagja vagyok a PH!2 csapatnak, onnan is jön bevétel, csak néhány kocsim még eléggé low és nem tudok magasan teljesíteni a Team Eventekben!Lehet ezeken kívül mást is tenni az ügy érdekében, vagy ezeket kell szorgalmasan, rendszeresen elvégezni és majd jön a pénz?
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv mindenkinek. Talán páran észrevettétek, hogy az A-TEAM tegnap előtt délután (2020.05.21) restartolt, tehát lementünk egy vadonatúj csapatba feltöltődni, pihenni, és kicsit gyűjtögetni. Egyelőre 1-2 hónapra gondoltunk csak, úgy néz ki nem hozzuk fel a ranglistára (7000 pont a 10K hely kb.), tehát azért mi kicsit rövidebb időszakra tervezünk.
Az okok ismertek. Már a legbrutálisabb taktikával sem tudtuk elérni, hogy ne minden második indításra a TOP20 (legtöbbször TOP10) ellenfelet adjon a sorsolási rendszer.
Akispestel sokat cseteltem erről, és mindig megdöbbenve lesett rám, mikor látta ő is hogy valami nincs rendben. Kizárólag verhetetlen ellenfél jött minden nyert meccs után.
Miközben a pontjaink megközelítőleg a TOP50 szintjét (kb. 10500 serleges csapat) hozták. A 42-ik Teknősökkel kétszer is szoros meccset vívtunk, és több csapatot is látok a TOP50 környékén, akikkel szoros meccset zártunk, még a fúzió előtt is. Sajnos elkéstünk a nagy fúzióval. Hiába erősödtünk meg brutálisan, 2020. márciusában az algoritmust a játék átírta. Ezáltal már csak 1 helyben toporogtunk. Kinéztünk TOP70-80 ellenfeleket mikor végeznek, hogy ráindítunk, felvettem a kapcsolatot 3-4 TOP10 csapat leaderével, mindhiába, mert ezeket elkerülvén adott kicsit lejjebbről (Speedys, CHIMERA stb...). Hiába indítottunk rá hasonló erős csapatokra, inkább kiváratott nekünk egy TOP20-at. Tegnap végleg betelt a pohár, azzal hogy 6 hónapja nem érdemelt meg a csapat zsinór 2db győzelmet egyszer sem.
Újrakezdtük, leköltöztünk, majd jövök még infókkal, mindenkinek kitartást. Hajrá magyarok.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #4848 üzenetére
Én csak azt sajnálom, hogy amennyire para volt, annyira sima lett a
nálam ügyesebbeknek hála, így feleslegesen szórtam el sok jegyet.Hihetetlen mennyire nem tudják belőni a szintet a Fingerfostosok...
Egyik eventen a WR sem elég a 10K-hoz, másikon meg a 100-ból 95
játékos van 30K pont fölött, és ótvar szar futásra is ad 10K-t. Röhej!
Csak azért nem mindenki 40K-s, mert nem kizárólag ügyességi, így
a Mázli Faktor ellentéte a Pech Faktor itt sokakat kivéreztetett.Szerk: legalábbis többen írták, hogy 35-38 simán reális.
Ami azért
más, mint amikor 20 futásból egyszer s nem is sejted, hogy sikerült?
Én már azon röhögtem kínomban, hogy veres nyom 3x10K-t, viszont
ahol nem adta ki neki igazán, ott még én is lenyomtam... de csak ott.Szerk: a tuninghiányt már ne is említsük.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
PH! kis csapatban tessék játszani, csak 2 pont az előnyünk!
-
zeon.hu
nagyúr
8 db 3 órás ládát nyitottam most reklámmal.
Ez valami új feature vagy bug? -
frőBácsi
tag
Sziasztok!
Én hiába próbálkozom, hogy a moonlanderről leváljanak a kerekek a rajtnál, csak átvált, de a kerekek mindig rajta maradnak.
Nincs esetleg összefüggésben azzal, hogy nálam a "Brain" még nincs maxon? -
DigitXT
Topikgazda
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
misi_belucci #4807 üzenetére
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #4806 üzenetére
1. Green cup - Spartan Racing
Supercar
20/20/1/20, OC, szárny, coin, vagy
20/20/20/20, a.burner, coin, szárny2. big air cup - big air
Formula 20/20/9/7, OC, landing, szárny3. Epic hills - belter road
Hot-Rod, mágnes, coin, fuel boost, vagy
Diesel, a toplistáról le lehet lesni, hogy hogyan4. Dark roads - Visions of victory
Diesel + start, szárny, rugó, esetleg
Mk2 így: ( de a Diesel gyorsabb)
[link][ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki dobja már be, az új eventen mely pályák vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest