-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2854 üzenetére
2016. decembere óta. Akkor volt egy jó kis farmolási lehetőség (ládák). Pár milla
összejött. Később meg volt egy fasza bug, amikor szintén pár millát hagytam az
orrán pörögni a Rally Cart. Ezeket sajnos javították, és hackelni sem lehet. Nem
is lenne nagy baj, ha nem vertem volna el felesleges tuningokra sok millió coint...Persze ahogy Rocket célzott rá, ez a csapatversenyes megoldás pont azt akarja
előtérbe helyezni, hogy nincs felesleges verda és felesleges tuning: költened kell!
(Meg ugye, ahogy írod, pár éve még nem voltak benne az új, drága járgányok. És
nem voltak extra tuningcuccok se, amik szintenként többszázezer coint visznek.)[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2856 üzenetére
Sosem költöttem a játékra, napi 1-2 óra max ami beleszalad, de így is minden autóm maxos, tuningok terén van még mit tenni az nyilvánvaló, de van 31 millió coinom, és 8500+ gemem (sosem vettem gemet, ezek ládákból jönnek). A gemet kell farmolni minél jobban, azzal lehet utána a ládákból a coint farmolni ezerrel. Rally cart éri meg a legjobban maxra húzni, aztán azzal lehet tolni, mint állat.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2859 üzenetére
Adventureben 12 óránként ad 3 db pályára kék ládát.
1-3-ig 1 gem
4-7-ig 2 gem
8-11-ig 3 gem
talán 12-16-ig 4 gemHa csak 3 gemig számolom mondjuk. Az pályánként 4000 méter ugye, kapsz 3 lehetőséget, szóval naponta 6-ot. Az napi 18 gem.
Farmolás, a Coin / gem gyűjtés.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2859 üzenetére
Halkan jegyzem meg, hogy korábban a bronz ládák 4-5000 coint adtak, az arany
meg 15000 körül, de közben valahogy sikeresen lecsökkentették 2/3-ára: rablók!
(Nem megalapozatlan vélemény, hogy a fejlesztők pénzéhsége "felőrli" a játékot:
ahogy írod, aki most kezdi, vásárlás nélkül szinte sehova nem juthat el... persze
a vásárolható "javak" ára is rendesen megemelkedett. Bár volt, ahol visszavettek
az arcukból, pl. a 35 KHUF-os (!!!) pakk eltűnt: azóta volt már 11K is, most 15K.) -
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2863 üzenetére
Pont gyűjtés. Pörögni, repülni coint gyűjteni, célba érésre is ad pontot, szóval célszerű beérni is. Only Buggy, Air Control, Mágnes, Hólánc.
Coin és nem coint, bocsi, de zavaró, hogy folyton teszel mögé egy t betűt.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2866 üzenetére
Ide se árt a fullos verda, meg a megfelelő tuningok. (Lehetőleg fullosak.)
Akkor nem gond a többieket leverni, ha amúgy tudod mit kell csinálni.
Szerk: eddig ez a három menet volt meg, eddig 30 pont. Megéri? Nem.
(Mármint csak ezért a játék módért beleölni a csillió coint a Buggy-ba.)Szerk2: negyedik, egy vadiúj pálya, szerintem lehet itt 2000 pont is majd*:
*: ha nem repülök bele feleslegesen/idő előtt az adott benzineskannákba.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2872 üzenetére
Utolsó előtti ládára adja a Moonlandert (ha igen, akkor mi azért nem látjuk, mert nekünk megvan)? Mert én csak az utolsó ládában látom, de ott csak skint ad, ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz tzsolesz #2879 üzenetére
Jól van, nagy láma voltam, igen azok az értékek vannak a "/" jel előtt, és ha kigyűlik pl. a 25/25 akkor egy reklámnézésért cserébe lehet tuningolni.... Erre eddig nem figyeltem. Régebben (1-2 éve) még nem volt ez a scrap....
Ti nyomjátok a csetet a csapatban?
Amúgy a mostani csapatharcot bukni fogjuk úgy néz ki (A-Team), 100 pont előnye van az ellenfélnek. De sok az erős köztük, 27-30k pontosok.
Nekem most a max 14600p. Nem tudok rajta javítani, szerencsém volt első alkalommal a holdjáróval, és egy elég nagyot sikerült ugratnom a fúvókák segítségével, de azóta sem tudom megismételni.....[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2882 üzenetére
Chaten főleg eszmecsere megy, pályákra autó ötlet, hozzá tuning cuccok ilyesmi. Ha nem lenne benne chat sem lenne nagy veszteség, nem a játékban élünk 0-24, szóval nem hinném, hogy olyan létfontosságú a chat. Nyilván jó, hogy van az elején említett okok miatt, és nem kell a fórumon megbeszélni, de meglennénk nélküle szerintem.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2889 üzenetére
Sejtem ki volt az... (Nem én.) Szerintem nem kell félni, hogy gyorsan betelik,
vagyunk vagy 28-an? Akkor lenne érdekes, ha nagyon az elejére kerülnénk. De
mivel az elején alig voltak tagok kb. 1 napig, így az első menetet buktuk, azóta
is amiatt vagyunk hátul.** Vagy nem vagyunk. Mint írtam: lényeg a szórakozás.*Szerk: viszont aki eleve PH!-s, az tényleg jöhetne hozzánk, ha már ide ír.
*: nincsenek ilyen ambícióim, hogy a "Legjobb Magyar Csapat". Tudok olyat is,
akinek vannak (névleg), és tényleg elég komolyan nyomja, pedig ide is írt anno.**: "De így legalább nem lettünk sztárok." - Morfológus, Vektor
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2891 üzenetére
Megértelek... Azt viszont nem értem, hogy mire felkelek, honnan lett a
csapatban 12-13 új tag. Úgy látszik ez a gerilla marketing nagyobb léptékű
volt, mint gondoltam. Ha vki itt olvas, akkor megerősíteném, amit az imént
a játékban is megírtam: semmi baj azzal, hogy jönnek újak, viszont csupán
az volt a jelszó célja, hogy a fórumot ismerők legyenek csapattagok. Az se
baj, ha emiatt regisztrálnak ide, csak örülnék, ha elérhetők lennének. Ami a
chaten megy, az egy napon belül kipörög és már nem lehet elolvasni, én se
láttam a mai beszélgetés elejét. Lehet, hogy vki oda beírja a tuti tippet, ami
eddig kb. két napig olvasható volt, most már pár órán belül ott se lesz.
Annál ritkábban lépek be, hogy mindent elolvassak ott, és ha kell reagáljak.Amit ide írnak a tagok, azt garantáltan olvasom, legfeljebb vmivel később...
Hogy egy klasszikust idézzek (Halálos fegyver): öreg vagyok én már ehhez. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2894 üzenetére
Digitnek és a Co-Leadereknek most már figyelni kell ezt is legalább összebeszélni és kidobálni az ilyeneket... Ugyanis innentől nem lesz nekünk sem sétagalopp. És azért vannak köztük elég "kicsik", akik akárhonnan is nézem...
@DigitXT
Jelszót nem lehet cserélni?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2912 üzenetére
Nekem az jött be, hogy közvetlen a szikla mellől indítom a kilövést, full tankkal.
Akkor átviszi az egész sziklát, és a túloldalán 360 méter körül csapódsz be.
A szikla alatt lebegve szvsz nem lehet eljutni 360 méterig. De lehet, tévedek.Szerk: egyébként időközben 49-en lettünk, lassan aktuális a "ki maradhat" bent:
mivel a csapat a fórumozóké, így ha valaki itteni szeretne belépni, de nincs hely,
akkor konszenzusos döntés alapján csinálunk neki. De olyan nem lesz, hogy
csak azért, mert valaki nem ért rá akármennyit futni, ki legyen rúgva. Marhaság!
Nekem végtelenül antipatikus ez a teljesítménykényszer, egy játék esetén.Szerk2: voltam pl. "mesterlövész" játékban jó magyar csapatban stabil dobogós,
aztán szépen ínhüvelygyulladásom lett az eredmények erőltetésétől. Lefokoztak
és kirúgtak. Hiába tudtam jól játszani, ill. segíthettem volna a csapatnak később.
De nem bántam meg, mert meg is untam kicsit - magamtól is leléphettem volna!Ez a lehetőség itt is nyitva áll, aki megunja, nyugodtan kiléphet. Ha két hónap
múlva mégis visszajönne, lehet, éppen más lesz, aki megunta, megint lesz hely!Ha meg valaki nagyon kekeckedik, akkor szólunk neki, hogy ezt megunhatná.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2922 üzenetére
Írtam neked anno, hogy Rally cart kell fejleszteni, erre elkezdted húzni a Sport Car mellé a Buggyt?
Minden hónapban változik a pályák összetétele, de igen, innentől havonta lehet menni a ládára. 50k-tól adja a maxos ládát.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2922 üzenetére
Minden hónapban változik a pályafelhozatal, most ezt kell szeretni.
Vagy hát nem szeretni, de kibírni... (Ha nagyon unod, még van egy
szabad hely a PH!-ban: egyik "pontvadász" szó nélkül lelépett.)Szerk: és közben feljöttünk a legjobbak közé, szóval nem számított
az sem, hogy jött 1-2 ilyen vadász is, a többség odateszi magát.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2927 üzenetére
9500 pont az jóval több, mint aki nullázik... (Mondjuk csak egy ilyen volt
nálunk, és ő is csak most, távot csinál, nincs para; és ez 49 játékosból.)
Az a bosszantó, hogy hiába futom meg a legjobb magyar időt (májusban) az
adott pályán, ha élesben soha nem adja ki. Biztonsági játékkal meg messze
10000 pont. Bár azt még most sem tudom mennyire: ha vki eléri, írja be!Ui: csak én érzem ellentmondásosnak a 25 potyalesőt, egy jó csapatban?
Nálunk a szabad hely egyelőre az is marad, amíg vki innen nem jelentkezik.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2936 üzenetére
A teamevent nem a "pár hónapja" beszállt versenyzők játékrésze. Ezt be kell vallani, ha nem egy kis csapatban mész, ahol megfelelő ellenfél lesz, ott szinte 0 élményed lesz, a Legendaryk között. Nálad is ez a baj, egy jobb csapatban vagy, amiben mások hozzák a pontokat, te pedig sodródsz velük és próbálkozol.
Félre ne érts, nem bántani akarlak, de ez így van felépítve sajnos.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #2942 üzenetére
Most vágtam bele 1.2M Coint a tankba, a motorba (meg a Rally Car szárnya is kapott belőle), és 0-t tudtam javítani kb. Szóval szép játék ez.
Nektek 2000 gemért mennyi Coint akar adni? Ati írta chaten, hogy neki 1.25M-t, nekem 2000-ért csak 600k Coint akar adni...
-
rocket
nagyúr
válasz tzsolesz #2958 üzenetére
Nalam meg 1 ora 38 perc van hatra Springtime Sprintebol Croatia ellen
(masik csapat, leesett kozben )
Elejen kristaly tiszta volt, hogy mi a celjuk a deveknek ezzel a pay2win jatekmoddal, nem kell tul komolyan venni, ez csak egy JATEK, raadasul az osszesitett ranglista nem ad semmi jutalmat, csak e-p3nis novelo hatasa van
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #2978 üzenetére
Az "ellenség" mindig az aktuális eredményeidhez igazodik. Ha egy pályán még
nincs mért időd, általában tök bénák. Ha már volt időd, akkor kb. annyit mennek a
jobb ellenfelek: néha jobbak, így PB-re van szükség a győzelemhez, de ez ritkább.Az más kérdés, hogy ha te voltál annyival bénább a legjobbadnál, és az nem elég.
Szerk: általában egy fejlesztés semmit se ér időben, csak ha nagyon határon volt.
(Inkább tuningoknál jelenthet valamit, ha pl. attól már épp átrepülsz egy akadályt.)Szerk2: mivel a kupák jellemzően 3 versenyből állnak, belefér 1-1 második hely, a
ládát akkor is megkapod, sőt, pontegyenlőség esetén is mindig jár a láda, még ha
mondjuk harmadik helyre is sorol a listában (Pl. 5-5-5 pont az első háromnak...)[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3017 üzenetére
Fullosan kb. mindenre jó. De azért ajánlott rá a hólánc, hogy jobban meginduljon.
Érdekes, amit írsz, mert a Buggy kifejezetten lassú. Persze kilő, de nincs benne
semmi tempó, harmatos a végsebessége... azért Adventure-on nem haszontalan.
(Meg ha ugrabugrálni kell nagyon jól bírja a borulásokat, ezért is jó a Holdon...) -
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #3025 üzenetére
Az első is és én is buggyval. Az ő alkatrészeit nem tudom, én lánccal, fuel boosttal és coin boosttal voltam.
A víz alatti pálya a legjobb, nagyon minimális gázjátékkal lehet haladni előre, mert megtart a víz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tzsolesz #3027 üzenetére
A csapatjátékban az egykerekezésnél ha robogóval megyek és rajta van a bukócső, akkor soha nem indul el a kis "csík" amikor hátradől teljesen. Van, hogy olyan szerencsétlen helyen áll meg, hogy hátradőlve marad egy helyben. Ilyenkor se dob ki a játékból. Meg kell várnom még kifogy a benzin. Persze kell hozzá az erős bukókeret.
Más: a rally autón nálam FB, OT és hólánc van. Nagyon ritkán veszítek csak, és akkor meg is vagyok sértődve. Az alap tuningok fullosak rajta de a kiegészítők közel sem.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #3057 üzenetére
Km-t egyszerűbb gyűjteni és hosszabb a periódus, amíg lemegy egy teamchest az alatt lemegy 2-3 csapatverseny, amiben pörög majdnem minden, a Gemtől a Scrapig, szerintem nem olyan nehéz ezt eldönteni.
A km-t meg azért gyűjti, mert az egyéni érdekei (Cup, Adventure) miatt játszik, de a csapatért nem tesz annyit, hogy 1-2x megpróbáljon elindulni.
-
DJ. Ru$y
félisten
Amit kihagytam az előzőből: nem azokat akarja senki kirakni, aki mondjuk utolsó a teameventben, és minden ellenfél előtte van, hanem azokat, akik nulláznak, akiknek annyit nem ér a csapat, hogy bármilyen kezdetleges járgánnyal és tuninggal nekiugorjon 2-3x és ami van abból megpróbálja kihozni a maximumot.
-
DigitXT
Topikgazda
Engem nem érdekel, mennyi km-t tett meg, ha a csapatversenyre oda se szagol:
az a 4 ember lett kivágva, akik már jó ideje 0 pontot adtak a csapathoz. Most az,
hogy pár km-t lement, nem számít. Sőt, attól rosszabb, mert azt mutatja, hogy a
játékba belép, játszik, csak éppen nem érdekli a csapat: akkor ne legyen tagja...Ha se km, se csapat pontszám, az megint más, mert lehet, nem ér rá...
Én nem fogok minimum követelményeket megfogalmazni, és az alapján bárkit is
kirakni, mert ez nem munkahely, hanem egy játék, és hazavágná a szórakozást.
(Nyilván hülyén néz ki, ha vki csak 1000 pontot ér el, de legalább megpróbálta...)Amúgy nem l'art pour l'art történt a kirúgás, hanem konkrétan a erős csapattagok
jelentkeztek (ennek örülök, és ezúton is köszönöm), nekik csináltam helyet.DJ. Ru$y: azért jelentettem ki anno, hogy senki nem lesz kivágva, mert elkezdtek
egymásra fújni a tagok, hogy ki, mennyit ment, és ezért ki kell rakni. Hát nem.
Remélem a fenti írás fényében mindenkinek világos, hogy most sem erről van szó.
Szerk: a kijelentésem után én többet ilyen marakodást nem láttam a chaten.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3083 üzenetére
Hát ennyi erővel fél év múlva, ha megint frissül, be lehet írni, hogy tévedés!
Rusy utólag szúrta be a képeket, ha megnézed a dátumokat, mikor is beszéltük.
Én se rögtön frissítettem, ugyanazon a verzión voltam, ami még a 60 gemes volt:
ha tudtam volna... Mondjuk a gem mindegy, befizettem VIP-re, egy próbát megér
alapon, inkább az elv zavar, hogy megfelezik a nyereményt... (Még a ticketet is.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt DDR5 memória
- Forza Horizon 1 Xbox 360 és Forza Horizon 2-3 Xbox one-t keresek!
- Szinte új,garis Kingston FURY 32GB RGB! KIT DDR5 6000MHz CL36 BeastBlack RGB EXPO.Akár garis lappal
- Rossignol Saphir 38-as / 305 mm-es / 26,5 cm női sícipő (Veszprém)
- LG Ultragear 27GP850P-B Garancia: 2026.05.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen