-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Kíváncsi voltam, mennyire nehéz: egy-két próba után hasonlóan nagy
előnnyel sikerült nyerni. (Amúgy nem játszom már egy jó pár napja.
Egész konkrétan ebből a German Legends-es dologból kimaradtam.*)*: persze szándékosan. Abba akartam már hagyni, itt volt az idő.
Amúgy jó a csapat nélkülem is, habár nyilván van fantázia egy magyar
válogatottban, ahol tényleg a legjobbak vannak... (Én sose voltam az.)[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Egy méter az egy méter! Amúgy ez tipikusan egylövetű ilyen távon. Az ember
megfutja, amit bír: mire megnézni az eredményeket, praktikusan le is járt az idő.
Szerk: azt hittem, sz*rrá vertem őket, utolsó pillanatban jött IMB. (Engem vágott
volna szét az ideg, ha egy ilyen jól sikerült pattogás nem lesz 10 pontos...)[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
Még az is lehet, hogy a helyezések aránya is. Ki szerezte meg az első helyet, vagy a dobogós helyeket, vagy hogy hány százaléka játszott a csapatnak.
Volt egy ma egy alkalom, hogy fel tudtam akasztani azt a rohadt rally autót....
Megérte várni rá.... Kis piszok azért került a gépezetbe, a 10K a végén, meg a 4-ik pályán a 6.3K jöhetett volna, de ott eszi meg a fene. A mostani ellenfelünket szerintem így is elverjük már.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DigitXT
Topikgazda
Nem vagyok akkora "analízer", de azért az csak feltűnik, ha valaki így kiugrik...
Amikor anno "beszóltál" (?), akkor is erről beszélgettünk, hogy előfordulhat ez,
csak akkor gyanús, ha pont elkezdi írni az illető, hogy próbálgatta a tuningokat.Pont nem érdekelt volna az egész! Ha nem írod, hogy elcseszted. Eleve minek
kell baszakodni az éles pályán tuningolt járművel, amikor versenyben vagy?De részemről itt vége a vitának, ahogy a kupának is vége. Ha lesz legközelebb
valószínűleg nem én fogom szervezni, szóval nem kell aggódnod a kioktatásért
(egyébként nem akart az lenni, de hogy stílszerű legyek: gondolj, amit akarsz).
Ui: sajnos miattad nem láttam misi belucci körét, mivel csak 5 játékost rak be,
ebből az egyik a legjobb időt futó, és ha messzi vagy az elejétől (mint én), nos
a második legjobbat nem fogod látni. Pedig megnéztem volna azt az űridőt.
Mindenesetre örülök, hogy a Top10-be sikerült beférnem, csak az hagy keserű
szájízt, hogy ugyanúgy kell befejezni, ahogy kezdtük, egy parttalan vitával...Szerk: nem értem azt a részt, hogy "hogy nyeltél eddig"? Mit kellett lenyelni?
Hogy a Super Diesel-lel is kiugrottál, és megverted Freddyt? Szóltam én érte?
Hát nem én! Észre se vettem. (Ja de...) Oké, mázlid volt, előfordul, ugorgyunk.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Izébigyó, te úgy tudsz szerkeszteni, hogy nem látszik, hogy szerkesztve?
Határozottan emlékszem, hogy nem volt ott a 88, meg a pontos idő. Mindegy.
Feltöltöttem a kérdésedre a választ, hogy mit láttam délután... még a Grip2 se
volt teljesen szög ugyanaz, lehet, hogy Grip3 kellett volna. És ahogy ugye írod
a Thrustered is huncutul erősnek tűnik így utólag, akkor persze ez fel se tűnt...
Ettől ez még lehet kurvanagy malac! Láttam én már karón varjút (írtam is róla),
de azt amúgy soha nem fogom megérteni, hogy miért kell úgymond feszegetni
a pofonosládát, hogy próbálkozik az ember egy kicsit feljebb húzni just4fun.
Aztán a végén elfelejt időben kilépni, és akkor jön a sírás-rívás, hogy biz' isten
valid volt az előző idő, csak a mostaninál sikerült koxos verdával indulni. Vagy
amikor nem indul a kupában, de azért odaver egy fullos kocsival időt a többiek
örömére... És akkor vegyem le a listából, aztán tegyem vissza, legközelebbre:
csináltam ezt eleget! Aksit viszont teljesen elfelejtettem már. Annyiszor sz.rta
telibe a kupát, mindezt persze azok után, hogy regisztrált rá, hogy indul. LOL!Mindenesetre ha már hosszú videó, a végén benne van a javítás (17.331), és ez
lett nekem a végeredmény is, mivel estére csak egyetlen 10-es próbám maradt.
Valószínűleg sz*rul csináltam, ezért nem jött az MF, mert csak MF nem létezik. -
DigitXT
Topikgazda
Egész biztos nem ragadt be annál az időnél a Grip kettesen? Csak mert
egyedüliként sikerült úgy kiugranod, mint senki másnak. És akárhogyan
próbáltam a "Perfect Startot" (akár még egy kicsit direkt elrontva is, mert
láttam már karón varjút), sohasem sikerült úgy indulnom. Ám Grip lvl2-vel
rögtön szög ugyanúgy sikerült. Nem gondolnám, hogy "szándékosság"
lenne mögötte ha tényleg beragadt, csak érdekel, hogy kísérletezgettél-e
azzal is, mert írtad, hogy gyakorolgattál aztán egyszer csak véletlenül be
is fejezted nagyobb tuninggal. Ami akkor is DSQ, ha nem volt szándékos.
A legtisztább az lenne, ha futnál egy 17.199 környéki időt videóval. -
misi_belucci
tag
A tiédet megdöntheted, az én 16.870-es időmet nem szabad.
Jól esne egy győzelem a végére.Tipp: a benzines kannánál fejre kell érkezni. Ha egyszer kiadja, akkor hatalmasat lendít előre.
De aztán fék, hogy az enyém maradjon a legjobb idő.
Szerk: csak P.Solbergnek el ne áruljátok.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Ma indultál? Elfelejtettelek visszarakni a listába, így nem láttam...
Sajnos este már nem volt időm játszani, így a Top10-ből is kiszorultam.
Mondjuk bejött HUN partizánkodni. Ami nem baj, csak piros lesz, mert
a nevezők közt nincs a linkje: gondolom fél, hogy a fél világ felvenné.Szerk: ami a meglepő, hogy hiába ver mindenkit agyon, mindenhol, itt a
No Tuning Cup-on Freddyt nem verheti senki (max. bagolyka + Gaborz1).[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt mondod?
Mi is megkaptuk megint a LEGENDS-et, asszem egy csúcsról lejjeb csúszott top csapat. Ütnek vágnak minket.
Nem beszélve arról, hogy soha nem ment ennyire rosszul event mint most. Az alján kullogok. Nem érzek rá.
Nekünk már az új van..... Jip vs. motocross.Amúgy linked van itt valahol? Sőt, aki nem lát engem, az jelezze már, mert nekem még csak a fele sincs meg a húszból, az első hozzászólásban meg már nincsenek linkek.....
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Nem kell hugyozni, se szélirányban, se szemben. Gyertek bulizni!
WC-n ülve dobtam össze ezt a kis videót, utólag hallom hangot vesz
fel a mikrofonról. Még jó, hogy nem fingott bele senki egy nagyot.Szerk: itt van képen is. Fogadjunk, hogy bagolyka* nyom egy 37-et?
*: vagy Freddy. Tudnám értékelni, ha jönne HUN is oktatni.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
A mázli faktor nem függ a próbák számától. (Elsőre is bemákolhatod, ha nem
vagy teljesen fakezű, aztán 100 próbából se sikerül megverni, ha úgy jön ki...)Azért nem így szervezzük, mert ebben a kupában éppen az a fun faktor, hogy
milliméterekért küzdünk, és annyira együtt van a mezőny. Szóval esszenciája
a ghost - nem csak a végeredményben látszó ezredmásodpercek számítanak.Pont azért kértem be a nevezéshez a linkeket mindenkitől (apropó, tőled nem
kaptam), hogy mindenki lássa a többieket a listán, így potenciálisan tudjon jót
versenyezni: értelemszerűen egyszerre csak 5 játékos van a pályán, de ahogy
javítasz, úgy mész az egyre jobbak ellen (mindig a környékedről ad ellenfelet).
Kivétel az abszolút rekord, az mindig benne van, legalábbis úgy tudom...Bennem az merült fel, hogy erősen tuti-megmondó hangulatodban vagy, még a
kupán való indulást is bojkottálod, mert állításod szerint csalók járnak köztünk.
Hát mi ez, ha nem meghurcolás? Ja, hogy név nélkül lehet: lónak a faszát...Beveszem a leszarom tabit, nem indulsz, nem indulsz. Csak jó lett volna tudni,
kire kell figyelni, mert 20 játékosból mindenkire egyedül biztos nem fogok tudni.
(Nézd meg a korábbi kupákat 6-7 fix játékos volt, mind fórumtag. Ez más lesz.) -
DigitXT
Topikgazda
És továbbra is nyomod, hogy "úriember", meg Pro. Mindezt névtelenül,
nulla bizonyítékkal. Mondtam, hogy írd le priviben, hogy mi a probléma,
de nem, inkább már "elengedted". Ezzel nem segítesz a jobb játékhoz!
(És szemmel láthatólag nem engedted el, hiszen továbbra is vádolod...)Az se derül ki, hogy végül megverted-e ezt a nagy csalót? Szóval lehet,
hogy a listában nem is előtted kellene keresni? Mivel NEM sokan voltak
előtted, ez eléggé felbővítené a kört. Főleg úgy, hogy akik előtted voltak,
azokat nekem mind beadta, s ott a videó, hogy teljesen korrektek voltak.Szóval keresünk egy csalót mögötted, akit vért izzadva megvertél, de Te
hótszentségesúristen, hogy véletlenül SE fejezted be extra tuningokkal?
Csak időközben ráéreztél a mikéntjére, ellentétben vele aki ugye fakezű,
s a legyőzése annyira kedved szegte, hogy inkább nem indulsz a kupán.Szomorúan olvasom soraidat. Mondhatni kezdesz felidegesíteni.
ha bővítenék a résztvevők listázott eredményeivel
Ez benne van. Mindjárt lövök egy screenshotot telefonról, és beszúrom...
(Ami nincs benne, hogy nem ad ghostokat, csak a kihívó ellen mész.)Íme (lehet jönni lenyomni, garantáltan ugyanaz a tuning mindenkinek):
Más kérdés, hogy pofátlanul sokba kerül, 10x annyi, mint a napi challenge,
minek következtében én se futok neki 80-100x ugyanennyi gyémántért.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Na várjál, akkor a te időd volt csaló? Fasza! Mivel nem dobott minket
össze, nem tudtam megnézni, mit bűvészkedtél. De elmész a fenébe,
hogy kelted a hangulatot konkrétumok nélkül, majd közlöd, hogy nem
is úgy volt, ne találgassak. Mégis mi a frászt csináljak, szervezőként?
Máskor leszel szíves egy ilyen kirohanást alátámasztani rendesen.Ez mindenkire vonatkozik! Felnőtt emberek vagyunk (legtöbben 30+),
szerintem ilyen korban az ember már tudhatja, hogy alaptalanul nem
vádaskodik, ha meg biztos a dolgában, tesz mellé bizonyítékot, úgy a
célját is eléri hiszen alap, hogy, aki nem tisztán játszik az idejét bukja.Szándékosság(!) esetén nem csak az adott futamról zárjuk ki, hanem
az egész kupáról, ha közösségromboló hozzáállású, a csapatból is.
Ugyanez vonatkozik a játék hekkelésére is: nem hiányzik egy kollektív
büntetés a csapatnak csak azért, mert vki trükközik, Igen, volt ilyen is.Azt viszont senki ne próbálja meg, hogy "bizonyítékként" csaló idővel
egerészi fel magát a listán, aztán még neki áll feljebb! Köszi! -
DigitXT
Topikgazda
Utólag láttam, hogy amúgy elég erős eredményt mentél, így kizárásos alapon a
két "jómadarat*" vádolhattad közvetve csalással. Rászántam az utolsó órácskát,
hogy megverjem őket végig videóra rögzítve a dolgot, hátha. Majdnem sikerült.
Azért is jó a videó, mert vissza lehet nézni, képkockánként, hogy hol szúrtam el.
Tessék megfigyelni mekkorát veszítek, ahol kénytelen kelletlen belefékezek.Egyértelműen valid eredményeket futottak... ez mondjuk nekem eddig is triviális
volt, azt hittem, valaki ismeretlen, nem fórumos arc hátrébb ügyeskedett. És áll,
amit írtam a gázelvételről... és az MF-ről, mert ekkora előnyt illett volna behúzni:*: azt nem hinném, hogy esetleg engem (csak mert előtted voltam pár századdal).
= PH! - No Tuning Cup! - 2019 =
Warm Up Session FINAL STANDINGS
===============================
1. Freddy - 38.734
2. bagolyka - 38.856
3. DigitXT - 38.870
4. P.Solberg - 39.259
5. [BH]Gejgoke(c) - 39.305
6. ThisNoAll1 - 39.461
7. kalauzhal - 39.492
8. misi belucci - 39.573
9. EPER - 39.743
10. TroRac - 39.802
11. Free - 39.956
12. Heathenreel - 39.998
13. AKIspest - 40.178
14. AtiTheSnail - 40.183
15. droci - 40.464
16. Tibcsi - 40.751
17. Aksi - 40.770
18. Runo - 41.029
19. odium - 41.038
20. tzsolesz - 41.175 -
DigitXT
Topikgazda
Ööö, debizony van ám pedálvoodoo. Konkrétan nyomogatni kell a gázt:
ki néz hülyének kit? Ha elkapod a ritmusát valóban olybá' tűnhet, hogy
erősebb autóval megy az illető, mert különben hogy a fenébe hagyott ott?
A valóság ezzel szemben az, hogy jobban kezeli az autót, ill. a játékot...Mások nevében nem tudok beszélni: én max. videót tudok neked felvenni,
hogy én hogyan csinálom, aztán eldöntheted, hogy ez tiszta, vagy sem...
Nyilván nem fogom tudni felrakni a legjobb időt, mert oda azért MF is kell,
de ha minden (!) nekifutásomat videóra venném, akkor az is meglehetne...Kérdés, hogy szükség van-e erre? Én el tudom fogadni, ha valaki ennyivel
jobb nálam és akár emiatt rámosolygott párszor Miss Mázli is. Nem kéne
rögtön csalást kiáltani: volt olyan anno, hogy valaki elkapta a rajtot, csaló!De várjunk kicsit ne vádaskodjunk: kiderült, hogy nekem is megy, csak az
esetek 10%-ban maximum, ennyi szerencsefaktor azért van a játékban.
(Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor tényleg nem neked való a kupa, de
kérlek, hogy alaptalanul ne vádold a nálad jobb versenyzőket csalással.)Szerk: ha azzal van a gondod, hogy emelkedőn nem a padlógáz nyerő, azt
még megérteném... de ha már több éve aktív játékos vagy, akkor nyilván jól
tudod, hogy ez ilyen, főleg tuning nélkül, amikor teljesen irreálisan pattog...
Ezt a pattogást / első kerék elemelkedését tudod gázelvétellel csökkenteni:
próbáld ki! És készülj fel, hogy más járművekkel még rosszabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Na várjál, ez így nem vicces. Ha belengeted, akkor csak végig kéne vinni.
Nem tudok más módról, minthogy LVL1 minden mindenkinek... Tuning cucc
sincs, az kapásból látszik. Egy kósza LVL2 talán nem feltűnő - de lebukhat.Ha jól értem, ilyet láttál: vagy ilyet véltél látni, csak nem fejted ki, de azért a
kedved van szegve. Nem értem! Mint írtam volt, nem vicces... Ha valaki nem
azonos feltételekkel indul (értve alatta az autót: a kezét nem tudjuk levágni),
akkor DSQ lesz a jutalma: elég világosak a feltételek, a szigor is adott, nem
a te kedvednek kéne elmennie, hanem annak aki a fentiket nem értette meg!Ha nem nagy kérés, fejtsd ki priviben, mert legkésőbb hétfőn indulnánk.
Szerk: nekem rajta van egy fizetős skin, a teljesítményt nem befolyásolja.
Skin megkötés nem volt... és nem is szeretnék, épp elég nehéz néha felfogni,
hogy pont melyik autó billegését szabályozod, amikor egymás nyakába rajzol.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Ööö, konkrétan gyanúsítasz valakit a mostani gyakorlókörön csalással?
Csak mert az ilyesmit nem toleráljuk, így DSQ-t von maga után élesben.Gyorsan megnéztem, mi lehet a gond, 18 embert látok, reális időkkel, s
el is indítottam egy futamot: abszolút head-to-head mindenki. Amíg nem
kell elkezdeni trükközni a gázzal. Szóval abból az 5-ből, akiket nekem a
játék bead, nem tudok rámutatni senkire, hogy te erősebb autóval mész!Szerk: megjegyzem, volt már rá példa, hogy valaki véletlenül "kettesen"
hagyott egy tuningot. Jelezte becsülettel, hogy elbaszta. De kizártuk.Freddy: mi még nem tartunk ott, hogy bevezessük a BoP-ot, de ha nagy
lesz a felháborodás, hogy más liga, akkor ősszel jöhet a Handycap Cup.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Igen. Ebben igazad van. Sajnos akik csak nem reg kapcsolódtak be ebbe a világba esélyük sincs beérni a nagyokat, akiknek majdnem minden maxos. Ők valóban szerencsések ilyen téren. Nekünk pedig meg kell küzdenünk minden kicsi eredményért. Én ezt elkönyveltem magamban, és ennek tükrében értékelem a saját errdményeimet. De behozni régi motorosokat akiknek minden maxos, és van nekik 30000 gemük, meg 50milla coinuk lehetetlen..... Az meg újra más kérdés, hogy melyikük hogyan tett szert ekkora előnyre és ekkora vagyonra a játékban. Gyanús hogy nem csak farmolással....
Egyébként jelenleg 20k amit tudok produkálni a jelenlegi team eventben. Én ezzel kb elégedett vagyok, annak tudatában hogy kb 22-24k ösdzejönnw ha nem baltaznek el mindig egyet.... A nagyobb legendaryk közül sokan nem jobbak tőlem, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Hoppá, jól sejtettem. Akkor pedig nyomom neki ami csövön kifér. Én meg takarékoskodtam eddig vele. De gyanús is volt.
Mondjuk rájöhettem volna abból is, hogy ha úgy borulok fel, hogy nem tudok mozdulni, akkor is kifogy a benzin.
Persze a gázadással jobban fogy, ez tuti.... -
tzsolesz
nagyúr
Értem. Engem most azt riaszt vissza, hogy 51K-ért +6 boost pl. a motor. Csak én gondolom úgy, hogy nem éri meg? Persze fel akarom maxra fejleszteni előbb-utóbb, ez egyértelmű, hiszen az egyik legstabilabb autó bármelyik pályán. De előtte is csak ennyi pontot adott egy alkatrész fejlettségéhez? Már nem emlékszem.....
-
DJ. Ru$y
félisten
Nincs egyéb szempont, random. Esküszöm, nem vettem fel, mert nincs fent képernyő rögzítő ami videót tud csinálni jelenleg, ha álltam 10 másodpercenként cserélgette az elsőt, ha egyforma pontja volt mondjuk 3-4 embernek, akkor meg össze-vissza.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
athomi
veterán
Köszi neked is és Gaborz1nek is, így már 7-9 pontokat kaptam.
Most pedig egy újabb kérdés... hányas szintű thruster kell, hogy long jumpon baromi messzire repkednek az emberek? Nekem kettes szintű van, az nem sokat ér. 3-as szintre fejlesztéshez kell 40.000 srap, de bele se fogok a gyűjtésébe ha 3-as szinten se sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
DigitXT
Topikgazda
Erre most bedobnak egy ilyen himihumi ugrató teleszkópot, hát nem tudom...
Persze azt adogatja mindenhez. Kipróbáltam. De valahogy nem győzött meg!
Biztos jó lesz valamire... Max. ha másra nem csinálnak neki eventet.Szerk: egyébként az árazás vicc. Maxolnám az OC turbót. Csak 240K lenne.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Pont azért szoktunk (2 alkalom már szokás?) No Tuning Cup-okat rendezni, mert
akkor mindenki indulhat, nem kell semmi tuning a járgányra. Úgy izgalmasabb is.expander: nem, csak kikapcsolta a "Show Player Names" opciót. Én anno erre
azt hittem, hogy akkor nem mutatja a neveket, nem zavar futam közben, de nem.
Helyette ez van. Szerintem marhaság... Max. ha vkit zavar a sok FCK TRMP stb.[ Szerkesztve ]