-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #42783 üzenetére
Pontosabban nem szükségszerű, hogy releváns legyen. Az a gond, hogy nem igazán találtam róla infot, mi van ennek a hátterében, és semmi garancia nincs rá, hogy a következő generációban nem bukkan fel. Ráadásul az EM680 2023. júniusi gép, az akkor már több, mint egy éves 6800U-ra épül, ismert chip volt, és mégis kiadták így.
Meg az is lehet, hogy a chip nem csinál semmi rosszat, hanem a gyártó bénázott - akár még az is, hogy az EM680 egyszeri mellényúlás volt. Csak akkor megnyugtatóbb lenne, ha a gyártó erről köhögne erről pár őszinte sort, könnyebb lenne bízni a későbbi termékeiben...#42781 huskydog17: miért ne játszanának a legújabbakkal? Pl. Xbox Game Pass-on vannak új játékok, a többség nem fog önmegtartóztatás jelleggel lemondani róluk a gyenge HW miatt, csak ha fizikailag nem futnak el.
Meg amúgy is, ezek a 10-20%-ok nagyon hamar érdektelenné válnak, ha az ember elmozdul az aktuális high techrő kocagaming irányba. Nemrég játszottam a Plague Tale: Requiemmel, meg egy éve az AC Valhallára épülő Viking Age-dzsel - tűrhető sebességgel ment mindkettő, azt sem néztem meg, hány FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest