Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Bár van aki nem ajánlja én az egyik edzésen nagy súllyal alacsonyabb 5-6 ismétléssel a másikon meg magasabb 12-15-el nyomnám. Ha tudnám akkor a második elolguggolás lenne. A súly meg ha erős vagy a testsúly kétszerese már nagyon jó. Pláne pár ismétléssel. Nekem a guggolás olya hogy már rúddal is nehéz
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #92190 üzenetére
Úgy voltam, hogy hozok egy kis Lamb of God-ot de a füles csak zavar engem edzés közben. Nem beszélve a telefonról a zsebben. Félek, hogy kiesik összetörik. Így maradt a két mélyen integrált srác motivációnak
(#92191) dunc
2 bemelegítő sorozat után 4 munkasorozat illendő. A súlyok az erőszintedtől függnek.
(#92169) aleister
Nem értelek.
_______________________Bronzot ért ez a fizikum Prágában.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
dunc
nagyúr
Sima guggolásba, egy 78-80 kg embernek meddig illő felmenni? És milyen szériákba? (heti két lábedzés)
-
Woodslave
félisten
Vótam atta. Súlyos cm-eket pakoltam a karokra
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz ACAB95 #92181 üzenetére
Szerintem a 3 napos edzesnek a teljes testes edzesrol es alapgyakorlatokrol kene szolnia. Ez a kezdo terv. Par honap utan lehet valtani 4 naposra, ez esetben 2 reszre szokas bontani az edzest. Legalabb is en meg igy tanultam. Azota biztos sokminden valtozott, bar nekem bevalt a regi rendszer. Amit te szeretnel az mar inkabb 5 napos edzessel mukodne szerintem ami mar egy komolyabb szint.
[ Szerkesztve ]
-
ACAB95
tag
Összeállítottam magamnak egy 3 napos edzéstervet. Az lenne a kérdésem, hogy működhet e?
H - Bicepsz, Tricepsz, Has
Sz - Váll, Hát
P - Mell, Láb"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
madle
őstag
Köszi! Esküszöm nem tudtam, hogy ilyen "natúr ízű" a natúr mogyoróvaj. Kurva hülyén hangzik, de tényleg azt hittem hogy van valami köze a nutellához ízvilágban, de akkor amcsiban azért szereti annyira a kölök mert fel van ütve finomsággal.
-
Woodslave
félisten
neki még edzeni se kell ehhez. És pontosabb ha így írod 6 év alatt se
Lényeg hogy este tovább próbálkozom egy felsőtest nap keretében Most nagyon várom, mindjárt megeszem az edzés előtti kajám (zab, alma, dió és a lidl friss sajt) majd meglátjuk utána mennyire leszek motivált.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Woodslave #92150 üzenetére
Ja nem. Pont lesz@rom a pénzét, meg az életét, egyszerűen csak nem szimpatikus a homár feje, meg a stílusa. De ez egyéni vélemény, mint testépítő nyilván nem rossz. Lehet szerinted jóképű, szerintem meg egy kancsó azzal a szénné szolizott fejével meg a szedett szemöldökével.
Egyébként meg soha nem szerettem volna ezzel versenyszinten foglalkozni, én most is azt csinálom amit szeretek. A Toldi Zsuzsi nyilván nem rossz csaj, de elmész a Budapesti éjszakába és csokorszámra láthatsz jobb nőket. Az más kérdés, hogy pénz mindegyikhez kell, ebben nincs különbség.aelod: Ami késik nem múlik.
syl5: Azt senki sem állította, hogy ez egy olcsó sport, vagy könnyű lenne. Könnyebb esetleg szteroiddal lehet, de a sok kaja, sok pénz akkor is kell. És valóban nem verseny szintre gondoltam, az már tényleg főállású elfoglaltság.
Viszont az tényleg valós probléma, hogy egyes hobbi gyúrósok túl sokat edzenek vagy túl nagy súllyal és ezért nem fejlődnek.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz HussarF #92127 üzenetére
Nem, Te nem erről beszéltél, most meg félrebeszélsz. Arról beszéltél, hogy felbasztad magad. Kb. ennyi volt az értékelhető a második felében. A többi a csoffadt, nem csoffadtról szólt. Amiről te beszélsz az lehet, hogy izom, de análba hánynám magam, ha olyan fenekem lenne. Ilyen áron olyan test sem kellene. (mondjuk nem is lesz). Ez a használhatatlan sportkocsi kategória. 400-at megy, mit érsz vele?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
aelod
veterán
Lehet indul a Prága Pro-n. Woodnak meg azért nincs pénze rendes edzőcipőre
(#92157) syl5
Egy jó edző aki oda is figyel a kliensére és nem csak a fb-ot pörgeti egész nap, az eléggé le tud fáradni napi 10-15 vendégtől. Pláne ha kör edzéseket tart. Koncentráció és figyelem kell. Nem kicsi. De a többség úgyis leszarja....
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Runner_fxr #92149 üzenetére
Kitarto, rendszeres edzes, sok minosegi kaja es meglesz az eredmeny.
Pont ehhez kell a támogatás..
Értsd:
Miután kidolgoztad a beledet nem ugyanaz az edzés. Persze csinálod keményen, mert izmos akarsz lenni, de fáradtan nem tudod magad úgy odatenni. És hiába mondják a testépítők, hogy akinek 8 órás munka mellett nincs energiája edzeni az buzi, mert ők 10-12 órákat edzenek embereket az sem ugyanaz, mint amikor a gyárba húzod az igát, vagy egész nap szoftver fejlesztesz (ugye legtöbbször ezek sem 8 órás melók). Nézni, hogy csinálja az ember, néha besegíteni nem megterhelő sem fizikailag, sem szellemileg.
Másrészt a sok minőségi kaja brutálisan drága és sokszor elérhetetlen. -
Woodslave
félisten
mert? Pont most mondom milyen xar neki (asszony nem olvas ilyen hülyeségeket mint ph fórum, de egyébként külsejét figyelembe (- súlyzós edzés és műmellek, + 2 gyerek) véve még talán ez ami legközelebb áll Csuhai életéhez
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #92152 üzenetére
két ilyen nő között felébredni?
Vagy 3?
Azért a "Heffner"-szintig még hosszú út vezetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Runner_fxr #92149 üzenetére
nekem se szimpatikus. Izmos, jóképű, gazdag, azt csinálja amit szeret(nék) ráadásul a Toldi Zsuzsa a csaja. Qrva xar lehet neki, de nem sajnálom
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Woodslave #92147 üzenetére
Szerintem sincs benne olaj. Látszanak az erek es az izomrostok a vallan. A synthol ezeket elfedi. Ettol fuggetlenul nekem ez a csoka soha nem volt szimpatikus, olyan feje van mint egy homokosnak.
aelod: Kitarto, rendszeres edzes, sok minosegi kaja es meglesz az eredmeny. Amikor 60 kolosan eloszor lementem edzeni en sem gondoltam, hogy egyszer lehetek 80-85kilo is. Meg lehet 43-44-es pajszerom, aztan csak osszejott. Bar most nem vagyok a toppon. Egyebken sokan ott rontjak el, hogy tul sokat edzenek, agyon gyotrik magukat es vekonyak maradnak.Van amikor a kevesebb tobb.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
megnéztem Csuhai versenyképeit biztos nincs szemem hozzá, de semmi jelét nem látom hogy természetellenes (mármint azon kívül hogy qrva izmos ) válla lenne... Azok a képek edzés után bedurranva jó szögből (mintha nálam lett volna fotókurzuson ) lőtt képek. De mindegy nem védem mert qrvára lexarom, tőlem a scitec mellett a castrol is lehet a főtámogatója, csak megjegyeztem.
-
Az a növitől van
(#92144) prannk
Azért csak ésszel! De ha cukros lennék, akkor tuti én is felkutatnék minden irodalmat, megkérdeznék orvos/sportorvos vagy dietetikus ismerősöket, akik ehhez értenek, hogy hogy lehet a legnagyobb hatékonyságot elérni a tápanyag beépüléshez. Vagy magukat a kokszosokat. Mondjuk szerintem itt nincs olyan, aki ilyen komolyan tolna inzulint. -
Én mondjuk tuti kicsit megtolnám az inzulinbevitelt... Ha már legálisan kokszolhatok
-
Eagl3
veterán
válasz prannk #92138 üzenetére
Szia, egy ilyet találtam hirtelen: [link]
Én nem értek hozzá, de szerintem érdemes lenne megmérned edzés előtt fér órával, edzés közepénél, majd edzés után a vércukrod, gyanítom ebből ki lehet következtetni dolgokat majd ennek függvényében mindenképp az orvosoddal konzultálni.Szerk.: Na, nem vagyok én buta gyúrós [link]
"Ezért célszerű folyamatosan mérni a vércukorszintet, vagyis edzés előtt, közben, valamint edzés után közvetlenül, majd egy-két óra elteltével is. "[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Cukros vagyok. Az inzulint mikor adjam magamnak? Edzés előtt vagy után? Illetve a fehérjét inzulinnal?
-
aelod
veterán
válasz kk831228 #92134 üzenetére
Tegnap felmerült témaként a homofóbia. Amire te kíváncsi vagy arra vannak szakosodott oldalak
(#92133) brownus
Stand up-on gondolkodtál már?
________________________________Más. Toldi Jancsi nyilatkozata elég érdekes az Arnold után. Madridban ugyanis bevizesedett a lába. Magyarázat az volt, hogy szóltak neki, hogy menni kell színpadra és megivott 3-4 deci vizet előtte. Kiderült, hogy nem az ő kategóriája jön és míg várakozott vizesedett be...
1) Ezen a szinten ez hatalmas blama, pláne úgy, hogy egy stáb volt vele. Ennyire sötét, hogy nem tud angolul vagy én nem is tudom. Még ha csak ő is nézte volna be a dolgot de, hogy mindenki? Azt kétlem.
2) Élete formáját bukta. Állítása szerint.
3) Most a prága pro-n is van baj nem kicsi. Nem sikerült befogynia 80kg alá és a nevét is elírták.
Ág is húzza.
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #92130 üzenetére
uccso kép
-
válasz stickrs #92117 üzenetére
Kurva jó kép, valami ilyesmiről beszéltem ma délután ennek a kommentnek a második felében.
-
Alpachino
veterán
-
szőröscica
addikt
Váll-has volt, tömegelésnél a vállra nagyon rá fogok feküdni, mert hihetetlen szar vagyok benne, és utálom is a váll edzést.
-
stickrs
senior tag
válasz Woodslave #92115 üzenetére
szerintem is többnek tünsz, régebben tettél fel egy képet ami nem 80x90 pixel volt, meg nem volt a közepébe vakuzva, meg a fények is elég jók voltak, na ott meg főleg nem nézel ki 78nak.
am egy profi mellett az én pehelysúlyom kb így néz ki, kb mintha ott se lennék a képen
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #92025 üzenetére
Kb olyan ez a kép, mint amikor az újgazdag asszony megcsináltatja a csöcseit, és ahol csak tudja jól kirakja, megosztja. Na itt ugyanez történt, csak Jancsi a vállát tolta ki synthol-lal.
Az is egy értelmi szint amúgy amikor már a koksz sem elég, kell nyomni valami újabb szart hogy nagyobbak legyünk, meg szebbek, mert csak ez számít... Mondjuk az ecsethajú, kacsaszájas boozey képei után nincs is min csodálkozni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
Én is converse dorcoban nyomom. De eléggé szétjött, így nemrég vettem egy fila cipőt. Kényelmes és nem neon pink és társai buziszínű mint a mint a mostani edzőcipők többsége.
Guggolásnál nem szeretem a saroktámaszt. Egyetlen egyszer próbáltam baromi rossz volt. Soha többet.
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #92104 üzenetére
Én tudok teli talppal de most stílust váltottam. Szűken van a láb sarokemelés ráülve a vádlira combfeszítéssel indítva. Mondjuk guggolok is kemény 71kg-val 4x12 +50%szett ha már linkelted múltkor a t-Nation cikket ne legyen hiába
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest