Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz FollowTheORI #91298 üzenetére
Hogy jobban lássák a segged a pasik!
Egyébként jobban bele lehet guggolni, főleg ha bell van a kezedben nem ilyen kis rudacska.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz userxy #91297 üzenetére
mi is [link]
(#91298) NetTom : mert úgy jobban lehet pucsítani, hadd dolgozzon a tesztoszteron a közelben edzőkben, ha már egyszer megtermelték
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
userxy
őstag
-
Cassidey
senior tag
Én meg a nagy ugribugri közben nagyot ütközve érkeztem valahogyan, nem is tudom megfogalmazni pontosan, de belesajdult a bal térdem, azóta is fáj. A végén még Zolának lesz igaza és csak táncizni kellene.
Ezt a gyakit imádom most.
-
Eagl3
veterán
válasz IMIIKE1998 #91277 üzenetére
Napi 4-5 liter tejet igyál, az fedezi a fehérjeszükségletedet.
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #91292 üzenetére
wc-n mikor voltál utoljára?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-Mike-
addikt
válasz FIREBLADE78 #91289 üzenetére
De most már azt is tudod, hogy heti 2 bádibildingtől és heti 3 crossfittől sem. Turmixtól meg pláne nem.
-
userxy
őstag
válasz IMIIKE1998 #91288 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
válasz IMIIKE1998 #91288 üzenetére
Nem erről van szó. Én 17 évesen kezdtem edzeni és mégis tudtam h tesitől és egy alkalom edzéstől nem leszek izmos
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
IMIIKE1998
őstag
válasz FIREBLADE78 #91285 üzenetére
17 évesen az ember jobb esetben iskolába jár...
-
Woodslave
félisten
Láb. Qrva jó volt azt leszámítva hogy qrva xar volt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Peti78
őstag
válasz IMIIKE1998 #91282 üzenetére
Nos, én heti 3x, csirkemell, csirkemell sonka, szűzpecsenye, tojás, és hasonlók. De tolom a port is mint az állat.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
FIREBLADE78
addikt
válasz IMIIKE1998 #91282 üzenetére
Akkor nem írnál ilyet h tesi óra és egy alkalom elég e rendes izomzat építésére. Erről ennyit,de biztosan én vagyok a hülye
-
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #91283 üzenetére
Paleo étrend
-
nagyúr
-
IMIIKE1998
őstag
válasz FIREBLADE78 #91279 üzenetére
Ha nincs értelmes válaszod, akkor ****. A fórum társalásra van, ha nem írosgatnának az emberek, nem lenne fórum... És te nem ismersz, honnan tudod, hogy én vagyok a "butább"? -_-
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
Szerintem te direkt csinálod a hülyét. Fogyatékosoknak el kell olvasni az első hszt. Viszlát
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Ti hetente hányszor jártok gyúrni? Nekem van heti 3x45 perc tesiórám+heti 1x90 percet vagyok teremben. Szerintetek ez elég? Illetve milyen természetes fehérjéket szoktatok enni? Én tejet szoktam inni, szerintem hatásos. Por alapú nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
gaborn1
tag
-
nagyúr
-
gaborn1
tag
válasz FIREBLADE78 #91272 üzenetére
http://www.scitec.hu/other_events/2012_megatest-article.php
Vki itt linkelte ezt pár hsz-el ezelőtt. Sztem ehhez hasonló lesz csak a mostani kiegekre szabva.
-
mayday00
őstag
-
Zola007
veterán
dehogynem, térden állva is 110 kiló
nekem is akkor kellett volna idejönnöm észt osztani mikor még 100 felett voltam
itt úgyis csak a cm és a kg számít
Tisztára úgy érzem magam mint valami horgász-fórumban[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hát ennyit tudtam tenni PS ügyben a cél érdekében. Valóban jobbnak látszik a forma keskenyebb csípővel
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #91251 üzenetére
az csak nekem szólt
Nézd meg pl. Nightmare konstansan hozza a 63 kilóját
Az se tetszik Ijk-nak, akiről köztudott, hogy Svédországból importáltak neki babakocsit, mert 187 centivel és 98 kilóval születettMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz -Mike- #91241 üzenetére
komolyan nekem már csak ez a motiváció
még egy utolsó mert annyira nem nagy szám átalakulás. Ez az új kezdettől. Az első (amelyiken valamivel xarabbul nézek ki a gyerek születése nyarán 200 öööööö 9 ) a másik (amelyiken kicsit nézek ki nem annyira xarul) meg mostani. A két kép között youtube idő szerint 90 nap telt el
ja még 10 kiló lejöhetne természetesen
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #91235 üzenetére
hol a before?
nekem nem tölti be csak az Aftert(#91242) gaborn1:
ár felfelé, tömege lefelé változott[ Szerkesztve ]
-
gaborn1
tag
Amit most a scitec megatesztbe osztogatnak jumbo hardcore tömegnövelőt, abba mi az új, mondjuk a Jumbo profhoz képest?
-
Peti78
őstag
Eddig csak azt próbáltam, nincs panasz. Oldódik rendesen, most mást hoz a postás. Mondjuk a közlemény részbe direkt beírtam, hogy délelőtt hol tartózkodok, és azt követően meg otthon, ennek ellenére délelőtt kivitték a lakcímemre, ugyanis a közlemény nem jelent meg a futárszolgálatnak.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
userxy
őstag
válasz -Mike- #91232 üzenetére
Az is fasza
Nem is értem, hogy aki így megkérdi,hogy ez meg az milyen az minek kérdi meg. Úgyse számít neki.
Ha annyi esze nincs, hogy a keresőbe beírjon annyit, hogy myprotein akkor ahhoz sincs esze, hogy a táplálkozása rendben legyen. Innentől kezdve meg tök mindegy milyen szar port eszik. -
GoTReX
őstag
Szerintem nem volt rossz amúgy,a kevést úgy értettem tudod,hogy előtte teljesen legyilkolós szerintem nem naturáloknak való kiégető kar napok is voltak. Az mellett nem tudnám emelni a súlyokat progresszíven, egyszer-egyszer jó beiktatni de folyamatosnak az sok lehet. Öreg hibát is elvétettem sokszor,hogy na még egy gyakszi miértne, +4x8 egy másik gyakorlattal edzés végén. (intenzitást is nagyban rontja)
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
fmx
aktív tag
Myprotein-ról vélemény?
-
aelod
veterán
válasz GoTReX #91220 üzenetére
Elég lesz az rá amit írtál. Csinálj 4x15 ismétlést állva rúddal nagyon lassú végrehajtással. A scott padon húzz 3 normál egy lassú ismétlést és egy szettben ezt csináld meg 3x. Meg utoljára amit írtál. Mindjárt nem keveselled a bicepsz programod.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
GoTReX
őstag
válasz FollowTheORI #91215 üzenetére
Ez egy netről leszedett edzés,amivel teszek egy próbát. A has részt én otthon végzem általában ,vagy edzés végén ,mert van itthon hozzá minden. A lényeg a bicepszen van,mert én keveseltem.
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #91217 üzenetére
inkább úgy tűnik testkompozíciós diétán voltak
-
nagyúr
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #91214 üzenetére
Na valami ilyesmire gondoltam kb. (Szerintem a 2. sem natural)
Volt egy kidobó srác még a RIO-ban 26 éves volt akkor 180körül és 120 kiló. Elkezdett cuccolni 4 hónap alatt felment 135 kilóra és nem ment el a zsírosodás irányába. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy még egy eleve nagy izomtömeggel rendelkező delikvenst is látványosan megdob a szteroid, stb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GoTReX #91212 üzenetére
Én nem vagyok izmos, de ez a véleményem:
Miért haskerékkel kezdesz?
Arra még nem gondoltál, hogy a bicepsz edzést olyan gyakorlatokkal összefüggésben (napra) tedd amik áttételesen megdolgozzák eleve?
És akkor nem éreznéd kevésnek sem feltétlen.
Ezek ugye a húzó gyakorlatok, amikor magad felé húzol súlyokat/terhelést (evezés, húzodszkodás... stb).A nyomáshoz meg a tricepsz illik, hisz ezeknél a tricepsz is dolgozik picit/nagyobbat eleve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aelod
veterán
válasz FollowTheORI #91211 üzenetére
Pedig 3 féle tömegnövelőt is találtak a szobájában.
Alig van különbség a két kép között amúgy. Tudva azt, hogy koxolt is mellé elég gyenge. Egy 6 hónapos kúra brutálisa meg kellett volna hogy dobja.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Váltottam egy másik edzés felosztásra ,és a mell-Bicepsz nap az alábbiakban módosult:
Haskerék: 4x amennyi megy
Fekvenyomás: 4x8
Fekvenyomás ferde padon kézisúlyzókkal: 3x8*
Áthúzás: 2x10-15
Tárogatás: 2x10-15
Bicepsz állva egyenes rúddal: 3x8
Bicepsz Scott-padon egykezesekkel: 2x8
Bicepsz állva fordított fogással: 3x8**Korábban sokkal hosszabb,nagyobb volumenű volt a bicepsz edzésem.Azt szeretném kérdezni hogy, nem-e "sovány" ez így egy kicsit?
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #91205 üzenetére
jóvan kibaxta magát
de az azért megvan melyik a csuklya
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #91205 üzenetére
+ nyilván a koximaxi csak ezt a hatás fokozza ki mégjobban ennyi. Ezért gondolja szvsz mindenki ezt.
Állítom ha valaki lábra gyúrna főleg és a felsőtestet érintőlegesen csak, annak a lába lenne ennyire hangsúlyos koximaxival.
Röviden annyit akarok mondani, koximaxival is ott nősz legjobban amit a legjobban edzel. Meg annélkül is.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aleister
veterán
válasz FollowTheORI #91200 üzenetére
Ennyi.
(#91198) Peti78
Elvileg kell. Gyakorlatilag meg ki kell tapasztalnod, mert egyébfüggő.
Én edzés után eléggé rottyon lévőnek szoktam magam érezni. Ellenben ha belefutok olyan gyakorlatba pár nap múlva, amit már csináltam előzőleg (pl tolódzkodás van mell napon és tricepsz napon is, csak kicsit másképp végrehajtva, fekvőtámasz dettó), akkor nem érzem hátrányát a dolognak.Ez csak azon múlik, hogy milyen gyorsan tudsz regenerálódni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
nagyúr
válasz Woodslave #91195 üzenetére
Búvárruha, no mell, kar, stb....
Nem annyira búvárruha, van mellköz, kar is sokkal teltebb nagyobb...
Nemondmá hogy nem látod.
Meg ez nem ilyen csuklya csinálás kérdése... az aki elkezd gyúrni, mindenkinél szinte ez a régió nő leglátványosabban elsőnek (mell váll), mert ugye mindeki fekvenyom stb. Ez kapja a legtöbb terhelést.
Én mikor megyek a termekbe a legtöbb "gyúrós" embernél mindig a vállakat melleket látom nagynak elsőként... aztán bicepsze, alkarja meg lába már ugye embere válogatja... ki mennyire gondolt ezekre is.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Itt vannak régi képek. Aki kicsit is ért a fotózáshoz egyből kiszúrja a trükköt, de laikusnak sem kell sokáig nézni hogy a második képen teljesen más a világítás, például hátulról is kapnak fényt, a hát és a vállak kontúrjain jól látszik. Magyarul akár ugyanakkor is csinálhatnák a két képet, akkor is izmosabbnak tűnne a másodikon. Az egész parasztvakítás, ti legalább kaptok egy kóstoló csomagot, de szerintem nem éri meg az energiát beletenni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest