-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz Miamiquake #92398 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #92398 üzenetére
Birkózó híd. Ezer éve bevett gyakorlat náluk, legalábbis nekem minden birkózó ismerősöm csinálta.
-
szőröscica
addikt
válasz Miamiquake #85769 üzenetére
Kávé.
Vagy jól idegesítsd fel magad valamelyik fórumos idiótán, majd vezesd le a dühöd a súlyokon.
-
törölt tag
válasz Miamiquake #85771 üzenetére
Elsőre próbálj ki szerintem sima koffeint tablettát. Nagyjából 10 forintra jön ki egy tabletta, van benne 200mg koffein, lehet hogy beválik.
-Mike- így így
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
A legjobbat számodra szerintem nem lehet megmondani.
Szerencsére sok fajtából van teszt kiszerelés.
Vegyél mindegyikből egyet egyet, és meg fogod találni mi válik be.Nekem mondjuk a legerősebbek nem jöttek be, mert nem tudtam tőlük aludni. (este 7 körül ittam meg őket)
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #60114 üzenetére
röviden: kristályos kukorica
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
Én bnőm is vett "ajándékot" azért idézőjelben, mert adtam neki 20K-t, hogy vegyen * magának cuccokat meg nekem valami meglepetést. Hétfőn adja ide, de ha vett nekem egy zsírégető tablettát célzásképp a fejéhez kúrom
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
edzés utáni ch (nagyrészt szőlőcukor + malto)
-
Dicker
őstag
válasz Miamiquake #58238 üzenetére
Az meg gondolom visszér.
-
Dicker
őstag
válasz Miamiquake #58236 üzenetére
Volt balesete? Nem az amikor leállt a gyomra?
-
Gergosz2
veterán
válasz Miamiquake #57707 üzenetére
ez már annyira szakállas videó mint amennyire a faszi a videón
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
S e t h
nagyúr
válasz Miamiquake #57578 üzenetére
Most vagy ő sem tudja mi az az időzítő, vagy nincs ki lefotózza, mert olyan büdős gittet nyomott a mögötte lévő retyóba.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
N.Ferry
senior tag
-
nagyúr
válasz Miamiquake #57649 üzenetére
Ez az opció még mindig ott van.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Casanova*
veterán
válasz Miamiquake #57578 üzenetére
nagyon brutál,jó forma! ő Janesz,az ufó?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
shteer
titán
-
stickrs
senior tag
válasz Miamiquake #57453 üzenetére
lehet én is veszek egy olyat akkor, ha hirtelen ekkora erőnövekedést lehet vele elérni
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Woodslave
félisten
válasz Miamiquake #57449 üzenetére
ez a lényeg. Végre került vmi a rúdra
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
littlelion21
addikt
válasz Miamiquake #57440 üzenetére
Ilyet már próbáltam, kalap szar. Maradok a hagyományosnál.
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #57438 üzenetére
attól függ milyenre gondolsz
Ha sima rátekerős szalag, akkor csak ésszel, mert a bandázstól a térded és az izmok sem lett erősebb csettintésre, csak merevíti az inakat és így rövidíti a nyúlástartománytMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shadowbull
addikt
-
deniro2
senior tag
válasz Miamiquake #57384 üzenetére
Bicepszedet megfogták? Nem? Akkor viszlát
-
bandus
veterán
válasz Miamiquake #57379 üzenetére
mi olyan hihetetlen ebben? neked a hajas, igenytelen nok tetszenek?
rwin: azt ugy mondjak, hogy jokepu. amilyen pl. en is vagyok
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
rwin5
őstag
jó ez most olyan tudományos megállapítás volt kb, hogy egy szép arcú pasihoz jobban közelednek a csajok mint egy okádék ronda igénytelen faszihoz - ez a széparcú elég ratyis megfogalmazás volt de a lényeg remélem átment
(#57383) bandus: eskü nem jutott eszembe a szó, igazad van, ebből is látszik, hogy milyen bunkó vagyok mint egy 6 osztállyal rendelkező pahhaszt
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
mert ez igy van
-
nagyúr
válasz Miamiquake #57249 üzenetére
Viccet félre téve amugy 35-ös volt akkor...
Szóval én még akár el is hiszem a 40-et ciberének. Minden relatív.
Ljk meg csal... letagadja a centiket.16-os a csukló... már írtam nemrég.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KoVee84
senior tag
válasz Miamiquake #57150 üzenetére
pisztolyoznám
-
nagyúr
válasz Miamiquake #56828 üzenetére
Ez valami gyúrós koncsita???
-
God Vazzeg
veterán
válasz Miamiquake #56828 üzenetére
Kiválasztottad a leggusztusosabbat
-
S e t h
nagyúr
válasz Miamiquake #56561 üzenetére
Legyél kicsit maszkulinabb, aztán békén hagynak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Woodslave
félisten
válasz Miamiquake #56561 üzenetére
valaki csajnak nézett és zaklatott?
-
Dicker
őstag
válasz Miamiquake #56229 üzenetére
Ez egy emberi test?
-
Ijk
nagyúr
válasz Miamiquake #55813 üzenetére
Attól függ ha izmos vagy akkor izmos, ha nem vagy izmos akkor csíra, aki azt hiszi szabályosan guggol 110-el.
Amúgy meg csak irigy vagyok./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #55497 üzenetére
Flector és feketenadálytő krémek, recept nélkül kb ennyi
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #55212 üzenetére
Philips bodygroom, 8000 ft volt
mondjuk én csak a hasam, hátam, combom nyírom rövidebbre mert mióta lement rólam a sok háj, még sűrűbb lett bozont(#55210) ludsimon: könyörgöm, ne abból a csókából indulj ki, az még az eukaliptuszlevéltől is izmosodna.
így könnyű Vegának lenni, mert az injekcióban nincs egy gramm disznóhús sem#55220) Woodslave: külsősök nem látják
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
hajnyírógép, nyáron inkább borotva. honaljra meg a veet-es krém,mert a sima borotvától mindig kipattogott.
-
KoVee84
senior tag
mellkas -> kozmetikus gyantázza
minden más -> borotvaDeszar: ez elcsépelt maradi hozzáállás, ha meg már ezt vallod, attól néha még megborotválkozhatnál
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Ferfiak nem szortelenitek.Vagy te buza vagy?
Give me your cum,bull!
-
Dicker
őstag
válasz Miamiquake #55118 üzenetére
Hatalmas trauma érte. Most mehet a rosszfiuk.hu-ra.
- Miért sír az osztrák nő?
- Mert férfi...
[link] -
userxy
őstag
válasz Miamiquake #54753 üzenetére
első 1 évbe felpakolt magára kb 15 kiló izmot vagy többet
Jó a genetikája
-
PowerBuldog
veterán
3 év alatt, naturálban, hát hogyne én meg propeller vagyok
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Yeffy
veterán
megfelelő kenőanyaggal sok minden reális
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Woodslave
félisten
ja 10 éve írunk ide kb. egy ilyet nem láttunk. Ja de Janeszt
-
nagyúr
A 19-20 közötti a legnagyobb változás... szerintem ott befigyelt egy kúra valami... aztán utána már igen, a többi lehet "naturálabb" simán.
(#54755) Ijk
Miért ne? A 21-22 között a zsírszázalék a legnagyobb különbség, az izomtömeg kb ugyanaz lehet. Persze amikor csökken akkor "izmosabbnak" fogsz látszani meg nagyobbnak mint valójában vagy.
Amugy nyilván tolta az összes pörgetős, vaszkularitást fokozó, creatinos, anabolikus vackokat, (amit pl egy testépítő is verseny előtt). Nem mondom hogy 100% hogy naturál, de akár úgyis megoldható.
Nyilván gyógyszertárt hugyozott közben, de nem feltétlen koxot.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Reális, láttunk már ilyet, hogy 3 év alatt pokémonból félistenné változott. Zyzz aki naturál volt.
NetTom: Igen a 22 éves forma az nyilvánvalóan naturál. Szerintem neked is összejön jövő nyárra.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Morris
veterán
válasz Miamiquake #54741 üzenetére
Mert Te nem koxolsz.
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #54599 üzenetére
Akkori táplálkozási szokásos mellett nagyon kimagasló genetikával voltak csak 15% tzs. alatt
Ott a népesség 98%-nak ha volt kajája, tömni kellett két pofára, ki tudja holnap lesz-e alapon.
Voltak bivaly emberek az ókorban és a középkorban is szép számmal, de leginkább szobrokon a sportolókat örökítették meg vagy néhány definiált katonát.15-20 kilós kard nem igen volt, a legnehezebb kétkezes hosszúkardok (150-160cm) voltak 3.5-4 kilósak
Persze ez nagyon durva tehetetlen tömeg, átlag embernek megemelni nehéz félig nyújtott kézzel.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #54599 üzenetére
a testépítés fokozatosan fejlődött, a tudományok is fokozatosan fejlődtek mellette, és így kitolódtak a határok.
most meg már az információáramlás is egész gyors lett vagy 15 éve lassan.
van aki felzárkózik, van aki nem
nincsenek fél hetekkel tele a termek sehol. pár országban jártam már. meg elég sok teremben pesten is. és szerintem a legnagyobb teremekben(pl Gilda) is lazán megszámoltam egy kezemen azokat akik erősebbek voltak nálam fekvenyomásban. pedig egy versenyen tök esélytelen lennék normál eredményt elérniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #54595 üzenetére
Tudom, hülye példa, de akkor honnan szedték az ókoriak a modelleket az izmos szobrokhoz. Meg hogyan lóbáltak a középkorban 15-20 kilós kardokat, hogyan bírtak futni páncélban, hogy tudtak kézi ekével szántani? Mert ezek mind kemény fizikai tevékenységek, egy nyeszlett kis fiúcska nem képes ilyesmikre. Nyilván nem voltak az emberek felhővé gyúrva, de nem is voltak olyanok, mint egy etióp menekülttábor.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #54595 üzenetére
jaja, meg dzsásztinbíber is hatalmasra gyúrta az izmait..
nagybátyám 40 évvel ezelőtt már 200 felett nyomott fekve és 52es karja volt. ill olympiára is mehetett volna ha nem bojkottálják a gyökerek loszándzseleszt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dicker
őstag
-
Morris
veterán
válasz Miamiquake #54146 üzenetére
igen!
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #54078 üzenetére
Nemtom mennyit szánsz rá, de egy 35-40 literes táska pont ideális méret szerintem. Az enyém legalább 5 éve megvan, bár most, hogy 1 éve otthon edzek keveset használom, Decathlonban vettem valami 6 ezerért. Egyébként vannak jók: például ez.
De egyébként a közepes túrahátik is jópofák, egy ideig olyat hurcoltam.
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Hallod!
Azt nem mondták, hogy az edzőterembe nem neked kell vinni a súlyokat?(#54088) Woodslave:
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Én már feladtam. Viszem a sima hátizsákomban.
Ami jó lenne edző táska az k*rva drága.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Ribi
nagyúr
válasz Miamiquake #53515 üzenetére
Fáradt olaj? Áhh... motorolaj a tuti
-
Coccolino_O
őstag
válasz Miamiquake #53425 üzenetére
Lábra tényleg fölösleges edzeni. Úgyis naponta járkál az ember.
-
törölt tag
válasz Miamiquake #53417 üzenetére
Szalonnabőrrel dörzsöld át és akkor izmosabbnak fogsz tűnni! Nekem bejött!
-
Zola007
veterán
Persze
Csak míg áthalad a törzseden addig lesz egy is mellékízeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
venge
aktív tag
Na látod! Kezdesz beilleszkedni!kolosanyi: Ezt kár volt! Most lebuktattad bát! (Ő volt, pár évvel korábban)
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz Miamiquake #53410 üzenetére
Ez a beszéd! Próbáltam segíteni, de nem találtam!
-
kolosanyi
veterán
Szerintem a szilikon implantátum jobb seggre, tartósabb.
-
BÁ Nutrition
addikt
keresd deszart priviben
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
stickrs
senior tag
válasz Miamiquake #51234 üzenetére
mért, áttérsz szkanderre?
-
Dexar007
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #51107 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #51100 üzenetére
Egyébként van rá saját súlyos progresszió, de veszélyesnek tartom, inkább a hámos, súlyzós gyakorlatok.
-
kolosanyi
veterán
Headbangelés metál zenére?
-
Sotho
őstag
-
userxy
őstag
csuklyázol és esetleg állighúzol amellett külön nyak gyakorlatnak nem hiszem hogy lenne sok értelme.
Hacsak nem vmilyen küzdő sport miatt kell az erős nyak a fojtások miatt.
Lehet venni fej hámot amire lehet súlyokat kötni. Azzal bólogatni. De sztem fölös.
De youtubera beírod, hogy neck training elég sok szabad súlyos gyakot is kidob.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #50625 üzenetére
Egyébként tényleg borzasztó.
margithid
Szerintem sok értelme nincs, azt a pénzt inkább fektesd bele egy rendes futócipőbe és járj el kocogni.Szerk.: egyébként 16-ért 45 kilós? Hol vettél te ilyen olcsón súlyzót?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Miamiquake #50347 üzenetére
És az orvos aki másnak vasalja az magának is kivasalja?
-
Casanova*
veterán
válasz Miamiquake #50275 üzenetére
még nem tapasztaltam ilyet. nem szedek glutamint,bcaat sem. csak proteint,kreatint,meg néha valami tesztófokozót. többi cucctól nem éreztem semmit,még a halo v2-től sem.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
gooool
őstag
válasz Miamiquake #50169 üzenetére
Nem az én szobám, abban rend van.
Jobb, mint volt ez biztos, de még messze a cél.96hunter96:
Fogadjunk csak a mai nap miatt regeltél be álnéven...[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
userxy
őstag
válasz Miamiquake #50119 üzenetére
Télen is 23 fok van a kondiba meg nyáron is 25 körül
Nekem mind1
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #50038 üzenetére
Szerintem nehéz nyomások nélkül kevésbé fejlődik a váll, szóval fej fölé nyomás minden variációja. Aztán remek gyakorlat még a kézállásból nyomás (ma is csináltam, rendesen szétkúrta a vállam), illetve a LaLanne fekvő, vagy ennek az izometrikus tartása is jópofa levezetője lehet egy váll programnak (ez elég komoly törzs gyakorlat is).
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
válasz Miamiquake #49745 üzenetére
Becausenak mutattam, ő vette észre.
Nade, valami ontopik.
Kivételesen kellemes cickó-bickó napom volt. Ezt betudom a kedd-szerda zabálásnak
Szóval ami említésre érdemes:Nyomás ferdepadon:
8*90
8*95
8*95
8*100Nyomás vízszintesen:
8*90
8*95
itt éreztem, hogy ez kevés lesz...
8*105
8*110
és még a végén beletoltam 120-ba 3-at.Az állvabicó 50-el már hab a tortán.
Mellben mindig kegyetlen fos voltam, de a mai azért jól esett.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
N.Ferry
senior tag
-
rwin5
őstag
válasz Miamiquake #48251 üzenetére
én régebben egy másfél-kettő évvel ezelőtt nyilván sokkal vékonyabb voltam, akkor sokkal egosabb voltam a testemre, ment még a feszítgetés-majomkodás, fényképek stb, azóta, hogy kb 2x akkora vagyok teljesen szerény lettem kinőttem ezt a dolgot.. idejét nem tudom mikor készült rólam egy feszítős kép Szerencsére látok elég embert feszengeni helyettem is
-
shteer
titán
-
rwin5
őstag
válasz Miamiquake #48248 üzenetére
nekem csak olyan, hogy vékony
-
Drizzt
nagyúr
-
_NCT
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47978 üzenetére
mi ez madmax?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47785 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47781 üzenetére
mindegy, annyi pénze van hogy ráfanyalodnak a nők így is
-
_NCT
addikt
válasz Miamiquake #47735 üzenetére
Jól néz ki, de el nem tudnám képzelni, hogy ne egyek valami emberesebb kaját ezután....Fél fogamra elég kategória....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47719 üzenetére
melledzés elvileg
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #47371 üzenetére
A piros kapszulát! Amúgy az izomfeszülési idő a kulcs, 40-50 másodperc az optimális a tömegeléshez, azt mondják. Hogy ez hány ismétlés, az már kevésbé fontos. De miért nem kombinálod és csinálsz egy progressziót a tervbe?
Vagy akár edzésen belül is variálhatod, ahogy God mondja.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
-
xcds
őstag
válasz Miamiquake #47371 üzenetére
Sztem tömegnöveléshez nagy súly kell. Attól meg nem durran be úgy az ember. De mindenki máshogy reagál...
-
Silverr
aktív tag
válasz Miamiquake #46838 üzenetére
Monohidrát, nincs közöttük eltérés csak oldódásban.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz Miamiquake #46838 üzenetére
Nekem semmi, ma toltam le az első napot, újonc vagyok. Az edzőm azt mondta csak a monot vegyem, "semmi dizájner ratyi". Itt a fiúk pedig ajánlottak párat, Dymatize, Olimp, Myproteint került főleg szóba ha jól emlékszem!
-
Cassidey
senior tag
válasz Miamiquake #46823 üzenetére
Pedig a kreatin monohidrát azon kevesek között van, amik újra és újra bizonyítanak a kutatásokon, miért hagynád ki?
Érdekes egyébként, a BCAA-ban és a glutaminban szuperül feloldódott a kreatinom, lehet teszek hozzá máskor is egy picit. Gyomorpanaszok nem voltak.
A karom és a vállam kezd szépen alakulni, ma amiatt örömködtem, összehasonlítottam korábbi képpel. Annyira megértem miért szeretnek a pasik felsőtestre edzeni.
-
dragonfx
veterán
válasz Miamiquake #46829 üzenetére
4x1 óra intenzíven.
és a kreatin kell.amino mehet edzés alatt.rád van bízva bcaa vagy a glutamin.sokak szerint előbbi hazsnosabb de ez közel sem bizonyitott gyakorlati tény.olyat vegyél amibe mind2 van és ha lehet porosat.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
stickrs
senior tag
válasz Miamiquake #46823 üzenetére
Én inkább a glutamin-bcaa-t tartom feleslegnek tömegelésnél. Nekem krea kúra után minimális visszaesés van csak,ezért is ajánlottam. 5x2 óra az túl sok.. esetleg még d3-at vehetsz,azt irják az okosok,hogy növeli a teszto szintet ,meg igy télen amúgy is jó ha megy.
-
Silverr
aktív tag
válasz Miamiquake #46829 üzenetére
Mind a kettő sok egybe meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest