-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Speeedfire #163109 üzenetére
Részben igazad is van meg nem is szerintem
Attól függ honnan indul az ember: van az a szint, amikor kb ha az üditőt elhagyod, már látványos a fejlődés sokáig. Aztán ha a hozzáadott cukrot. aztán heti 10 perc kocogás is sokáig sokat lendíthet.
Van az a szint, amikor még elég, h egészségesen eszel, de nem feltétlen számolod a makrókat s elég ha rendszeresen gyúrsz, de nem ideális felosztásban s intenzitásban. De egy idő után ez is kevés lesz.Pl én amikor 135 kiló voltam, 40% körüli tzs értékkel, nulla mozgással s dohányzással, valszeg az általad vázolt módszerrel is repültek volna rólam a kilók s egyre jobban éreztem volna magam.
Azonban részemről olyan 20% körüli tzsnél már az egyébkén követett makróimmal s rendszeres de nem tervezett edzésemmel elértem egy plafont, amikor nagyon belassultak a dolgok s ez majd fél évig tartott. Kicsit átszerkesztett makrókkal, jobban kidolgozott edzéstervvel hirtelen el is indultam lefele megint, 15% tzs alá, cél a 10 alatti hosszabb távon, ha tartható.
Minél közelebb vagy a genetikai potenciálodhoz, annál lassabb ez s nehezebb s annál optimálisabban kell csinálnod, annál több dologra figyelve. Nyilván ameddig van rajtad 20+ kiló felesleg s addig semmit nem tettél a testedért, akkor eleinte kb bármit teszel, rohamosan fogsz fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest