-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz marked one94 #128498 üzenetére
Igazad lehet!
Gondolkodtam már, hogy meglátogatom Angel mestert, mert viszonylag közel van a Chilli 4.
-
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #128492 üzenetére
Tehát aki nem kajakozik, bírkózik az nem lehet később testépítő magyar bajnok? Értem. Én csak azt látom koksznak ami valóban az. Eddig akiket linkeltél ide versenyzők mind azok voltak. Amivel nincs is baj mert mindenki azt csinál amit akar.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #128488 üzenetére
Nézd barátaim 7 éves gyermeki ...mind ketten bajnokok 7 évesen...az erőt és az izomzatot is figyeld...
Kajak:
Bírkózás:
Nemzetközi Bírkózás videó : Ukrán ellenféllel! [link]
És ezek az alapok megvannak a 4 főgyakorlattal ...és netán idősebb korban abbahagyod a versenyzést és a sportot és lemész badyzni nagyot fognak dobni ezek az alapok...na te ezt látod koksznak.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Fandango
veterán
Én meg a 90 kilómmal érzem magam vékonykának, igaz van hozzá 2 méter magasság!
-
Zola007
veterán
válasz God Vazzeg #128481 üzenetére
Ezt arra értettem, hogy tipikusan azok ekézik a 75 kilós testépítőket, akinek ugyanolyan testzsírral még annyi se lenne a súlya.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #128484 üzenetére
Nem nem nem nem nem és nem!!!
Nem kokszosok hanem volt egy gyermekkori alapjuk 5-6 éves kortól bírkózás cselgáncs , box , kenu, kajak,stb....ez az alapja az egésznek és a 4 fő gyakorlat fekve nyomás, felhúzás guggolás , és mellről nyomás....kenu , és a kajak nagyon kemény...eldobnátok a tökeiteket edzéseken.
Lóci kokszos...
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz aelod #128484 üzenetére
Gondoltam, hogy magadra veszed, pedig hidd el pont nem rád céloztam Úgy általában írtam a naturált testépítésről a személyes véleményemet. Pl. a mostani kissé betömegelt formád, nekem sokkal jobban bejön, mint a 70 párkilós verseny súlyod. De tudom.....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
aelod
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz Zola007 #128480 üzenetére
Persze, csak ugye pont ez itt a bibi, hogy ha nincs elég izom, akkor egy viszonylag moderáltabb tzs-vel optikailag sokkal jobban néz ki az ember, mint esetleg csont soványan 8-as tzs vel......de hát a verseny az verseny én személy szerint meg sem nézem a naturált bajnokságokat pont emiatt. de ez csak az én véleményem és a belerakott melót viszont elismerem és nagyra becsülöm.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Angel2014
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #128479 üzenetére
Van itt még a fórumon pár etióp terminátor, akiket lehetne 70 egynéhány kilósan csodálni, ha ledobnák a 90 kilójukról a téli bundát.
De szerencsére nem fog aelodnak túl sok kihívója adódni, mert jellemzően ezek az emberek azt hiszik, hogy van rajtuk legalább 80 kg zsírmentes tömeg.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #128475 üzenetére
ne nézd meg, csak csalodni fogsz, latsz egy laposseggu csajt bikiniben es ennyi
nem undorito vagy ilyesmi csak attol van krva messze h elalljon a lelegzeted
jah, vagom. sorry
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
valaki tudná linkelni a cikk címében szereplő képet?
mert nekem nem tölti be, hanem valami instagramos lapos csaj képe kitakarja [link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MATEO6600
őstag
Tippeket kérnék, mit kezdjek a fájó térddel?
Az utóbbi pár hónapban kezdett el fájni a térdem. Nem intenzív fájdalom jelentkezett, csak egyszerűen érzem, hogy valami nem okés, mikor leguggolok.
Először akkor jelentkezett, mikor állat akartam lenni és 4 sorozat nagysúlyos guggolás után csináltam még 4 sorozat nagysúlyos felhúzást, bízván abban, hogy ez jó ötlet... hát nem volt, túl sok terhelést kapott. Azóta érzem a térdem, de mint mondtam nem vészesen fáj. -
Angel2014
addikt
válasz aelod #128472 üzenetére
Ezt nézd Kohári világbajnoki fellépése....[link]
Láttam élőben a vidánál brutáll nagy volt 50 -e felüli karral...most olyan 44 lehet volt miből diétáznia...ezért nem értem a mai napig a te felkészülésed,hogy mennyire tolod fel magad és mennyi megy vissza versenyre.
-
rwin5
őstag
csak nekem tűnt fel úgy hogy Vörös Zoli "szépen" megöregedett? Ebbe a tegnapi live-ba belenéztem, rövid a haja, nyilván kopaszodik is, meg ez az őszes szakáll is elég sokat dob rajta. Persze nyilván már, ő sem 20 éves, csak van a terembe nálunk egy régi poszter róla, hát van különbség
szerk. tudom már: az Argoból volt/van Kovács Lajosnak ilyen arcszőrzete
[ Szerkesztve ]
-
kilinked
csendes tag
-
-
GoTReX
őstag
sziasztok
Bodó Imi csomószor hivatkozik általa írt cikkekre,de nem találtam. Ezek csak facén vannak?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #128460 üzenetére
Dupla huzi - toli állvány
(#128461) Radnix
Vágom. Ja nem...(#128458) Zola007
Yt-on én mostanában ezt nézem. Edzés témában meg valami daily motivation-t. Szakmázni nem onnan kell megtanulni meg az instáról ebben igazad van.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
én is azért írom 2 részletben ezt a hozzászólást, mert YT statisztika szerint ha 20 percnél hosszabb videót töltesz fel, akkor kb. a kutya se fogja megnézni és ha egy fórumon 10 sornál többet írsz, akkor ----nak elolvasni.
Most próbáld meg az emberi ízületeket vagy a több mint 600 részes izomzatot 5 percben elmagyarázni
Emiatt a részletesebb információt igénylőknek továbbra sem onnan érdemes tájékozódni, bár tény, hogy egyre több egyetem tölt fel vagy indít online kurzusközvetítést.
Mekkora királyság már, hogy az MIT vagy a Stanford egyetem előadójától tanulhatok programozást online, én, csóró ungarische Zolika, Debrecenből a székemben ülve, zabpelyhet rágcsálva.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
igen, dokik, gyógytornászok, mobilitási szakértők vannak, de sportélettan és biomechnanikai témában nagyon kevés anyag van fent.
A másik az űr, ami az érdeklődő hobbista és a szakirányú /csendesbolond típusú érdeklődő között van.Az emberek nagy része azért megy fel youtube-ra, mert 5 percben szeretné megtudni a "tuti titkot"
Ebből él a sok youtuber.
szerintem nincs itt olyan a fórumon, aki még nem írta be YT-ra, hogy "how to squat" és nem dobta fel neki Candito vagy Alan Thrall valamelyik videóját.
Nincs ezzel semmi baj, csak ezeket a témákat nem lehet 5 percben előadni. Minimum 10 edzés és 1000 ismétlés egy kezdőt alapszinten a nulláról megtanítani guggolni. Már ha guggolás alatt mindketten egyénre szabott mozgást és preventív edzésfilozófiát értünk. Mert favágó módon az utca közepén a buszmegállóban is el tudom mondani valakinek 5 percben, hogy tartsa guggolás közben a súlyt, a fejét, lábát, farkát.[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Mit szóltok ehhez az erőkerethez?
Nem gondoltam amúgy, hogy ilyen nehéz erőkeretet találni, már ha nem akar irreális összegeket kiadni az ember. Nagy csomó kis takony zártszelvényből készült erőkeret van, fél méteres lyukkiosztásokkal. Na meg használtan nincs is, azt hittem majd találok, de nem. Smith keret van egy jó pár, de az meg bőven nem az én világom.
A fenti oldalt is a google legmélyebb bugyraiban találtam.
-
celf
őstag
válasz Zola007 #128452 üzenetére
insta tényleg felejtő. illetve ott kezdem, hogy nincs mit elfelejteni, mert kb egyszer felraktam a telefonomra, és töröltem is a 'csába
youtube-on most azért vannak jó csatornák. dokik, fizioterapeuták, anatómia, élettan, stb videók. manuál terapeuta dolgok is vanna k dögivel. sokat fejlődött az elmúlt 2-3 évben.
-
Kari1
aktív tag
válasz goodboy007 #128453 üzenetére
Most nem azért de ha az aakg-t nem érezted akkor a mega arginin-t sem kellene. Amúgy ha nem szedsz sűrűn edzés előtt "pörgetőt" akkor kb csak a koffeint érzed (esetleg a beta alanine bizsergését) mivel ezekben az NO fokozó részek mindig alul vannak méreteive.
Pl citrulin malátból olyan 4-5g-nál kezdődik a potens dózis az arginin pedig ennek többszöröse.
Nálunk kb nem is kapsz olyan edzés előttit ami normális összetétellel rendelkezik (talán a MP Black assault-ja) bar az sem tökéletes de az még meg lehet venni olyan 6-7500ft-ert. -
goodboy007
senior tag
Ez a Béla nem hülye, tegnap a Kathi Bélás videó nyomán kicsit görgettem a profilján és nem szépítek, bekajáltam a "before, after" képet a "dupla adag Powered 2.0 + dupla adag Arginin"-ről.
Hát tettem is ma egy sétát a bótba és mit ad isten, a kettő féláron van, 6000 párszáz a kettő együtt úgy, hogy külön-külön is ennyibe kerülnek.
Na de a lényeg, hogy brutál módon fáradhatatlanná tett edzés közben, ezért a pénzért a nagyjából kéthavi adag mindegyikből, elég baráti ár!
Az AAKG, Beta Alanin, Citrullin-Malát kb. semmit sem ért nálam, de ez valami brutál mód energizált."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Zola007
veterán
A sporttal kapcsolatos dolgok 95%-át nem ott tanultam, hanem autodidakta módon és többnyire bárki által hozzáférhető könyvekből.
SOTE-re se vesznek fel akárkit, az agyad meg van hozzá, csak a sport iránti szereteteden múlik hogy mit tanulsz mellé. Szerencsére jó korba születtünk, interneten, könyvtárból bármilyen szakirodalmi anyag elérhető.
Amit a sportról valaha tudni lehet és érdemes, annak a 99%-át már leírták könyvekbe, NCBI-on.
El kell felejteni a youtube-ot és az instagrammot, ha szakmai oldalról / hivatásból akar valaki foglalkozni a témával és nem csak a pénzkeresést / hobbit látja benne.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
celf
őstag
válasz Zola007 #128448 üzenetére
Ahhoz képest egy fizioterapeuta képzés kismiska. Tiszteletem.
Amúgy annyira irigykedem, most pont nem tanít egy nagy prof sem minket. Nyugdíjba mentek és már csak a saját városukban tanítgatnak. A Tarsoly Emil is, a Bálint prof., stb-stb... Dr. Farkas Zsuzsanna van most nekünk ortopédiából, de az annyira régi dolgokat próbál keresztülverni rajunk, hogy kész szenvedés.
Meg a Szita tanár úr nagy koponya még. Traumatológus.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Nézzétek élőben...[link]
-
Zola007
veterán
-
celf
őstag
válasz Zola007 #128442 üzenetére
Hangody-ról igen, Módisnak csak a neve ismerős.
A történelmi vonatkozásán lehetne vitatkozni, vörös húsok elég divatosak voltak a múltban. Igaz, a köszvény is gyakori vendég volt a középkorban.
Halászat a köbön: Dánia partjai mentén óriási kupac hal és egyéb tengeri élelőények maradványait találták. Kb szemétdombok formájában. Tehát volt olyan idő, amikor nagyon sok halat ettek a part mentén lakók. Ekkor Angliát még szárazföld nyelv kötötte a kontinenshez. Meg lékhorgászat is létezik.
Elhiszem, h 3 év tartós használat nem okoz semmilyen gondot. Simán benne van.
Egy valamit azért nem árt mondjuk figyelmebe venni: ezek a tanulányok azt hiszem csak glucosamin szulfátot néztek. Ezekben a készítményekben van 3 másik összetevő is.
Mégegyszer, te mit is tanultál amúgy?
-
Zola007
veterán
válasz tepenzed #128443 üzenetére
én nem tennék szobába semmit, amiben 120 liter víz van
-
tepenzed
őstag
Sziasztok! Nem teljesen gyúrás, de végül is a teremben is van boxzsák
Szóval nekem van a garázsban egy 50 kg-os boxzsák. 2 probléma van, a garázs lassan már szétesik, nem bírja már sokáig tartani a zsákot. Másodszor már annyira szétütöttem, hogy újra is kéne tölteni.
Viszont szeretném a cuccost átrakni szobába/teraszra, csak álló zsák jöhet már szóba.
Ezt néztem ki kemény ütésekhez: [link]
Szerintetek ér ez valamit? Bírni fogja? Valakinek esetleg tapasztalata a témában? -
Zola007
veterán
Nem rémlik, hogy a kreatin az 1980-as évekig mindegyik spájzban megtalálható lett volna vagy a csigás tricepsz lenyomás az emberi mozgás alapvető részét képezte, most mégsem kérdőjelezi meg senki a létjogosultságukat.
Azt sem hiszem, hogy az emberi faj történetében jellemző volt, hogy generációkon keresztül egész évben fogtak halat és dúskáltak a vitamindús ételekben. Ugyanis télen be volt fagyva a tó és -10 fokban lassan érik a paradicsom (-> skorbut)
Szóval ezen megfontolás mentén ezentúl a C-vitamint és az omega3-at is kúra szerűen kellene szedni, kizárólag májustól októberig.De visszatérve a glukózaminra, az emberi szervezet saját maga is szintetizálja glutamátból és cukrokból kis mennyiségben, sokféle formában
Egyrészt ha valaki allergiás a tengeri dolgokra, akkor vegyen szintetikus glukózamint és kondroitint.Másrészt 3 évi tartós szedés nem okoz semmilyen problémát: [link]
Azzal a kitétellel, hogy cukorbetegek és tengeri állatokra allergiások ne szedjék. De ez logikus, mert a mogyoró se egészségtelen mindenki számára attól, hogy vannak mogyoró-allergiások.Harmadrészt több tanulmány szerint gyakorlatilag semmi haszna az ízületi egészség szempontjából. [link]
Negyedrészt a volt tanárom, Módis professzor úr (Hangodyékkal közösen dolgozik a mozaik-plasztika tökéletesítésén, a neve valószínűleg mindkettőnek ismerős számodra) véleménye szerint képtelen az ízületbe érdemi mennyiségben diffundálni, amilyen makromolekuláris formában a jelenleg elérhető készítményekben megtalálható.
Természetesen ugyanúgy lehet igazad mint nekem, sajnos az emberi létezést lineáris és soha sem fogjuk megtudni egy konkrét szervezet esetén, hogy "mi lett volna ha" szedi/nem szedi az adott szert
Ezeknek a dolgoknak a nagy része ipari érdek vagy tiszta spekuláció.
De ha már spekulál az ember, akkor tartsa magát a spekuláció eredményéhez.Így ha valaki hisz benne és megvette, akkor én a folyamatos szedést javaslom, mert a terhelés és az ízületi károsodás is folyamatos és ha segít valamit, akkor folyamatosan kell szedni, mert a hialinporc anyagcseréje lassú, felnőttkorban főleg csak passzív diffúzió van csak az intracelluláris tér és az interstícium között, így tápellátása nem tűr meg szüneteket.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #128440 üzenetére
Költöztetek is teherautóval egyik barátommal...
-
celf
őstag
válasz Zola007 #128424 üzenetére
Ez mondjuk pont nem egy olyan dolog, amit éveken keresztül szednék. Lehet, h nem okoz semmi szervi gondot, de na... nem egy monohidrát, vagy halolaj kapszula.
Nem hiszem, hogy az emberi faj történetében jellemző volt, hogy generációkon keresztül porított kagylóhéjt ettek a nem tudom... frissen fogott hal mellé.Szóval én maradnék a kúraszerű alkalmazásnál. Max 4 hét. Aztán 3-4 hét szünet.
De ezt nem csak az én álláspontom.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz aelod #128427 üzenetére
Biztos örülnél neki ha telefontokon lévő fényképedet egész nap a nadrágzsebben hordaná a ....-tól 5 centire?
-
Bling95
őstag
Szerintetek Collegen liquid felbontás után mennyi idővel romolhat meg? kb egy fél éve áll a szekrényben
-
Shingen
addikt
Ma mell-hát volt nem érzem atta volna ebben a fülledt melegben majdnem szédültem is.
風林火山
-
Zola007
veterán
válasz Fandango #128417 üzenetére
Jól összefoglaltad, nincs mit rajta ragozni.
Szeded vagy nem szeded, ha szeded, akkkr szedd elöírat szerint.Legtöbb ember nem azért szed "kúrában" ilyesmiket, mert annyira hatásos, hanem mert nincs rá pénze folyamatosan.
-
rwin5
őstag
válasz aelod #128418 üzenetére
Nekem van egy haverom a kondiból (aki azóta már nem gyúr, mert összejött neki a mellékhatás egy 5-6 év masszív cucc után) na szóval röviden tömören, pár éve kérdeztem tőle, hogy most tol-e valamit. Mondta, hogy nem, aztán 5 perccel rá előttem dobta be a szemest edzés előtt. Mondom neki ez mi? Elkezdi a szemes nem számít koxnak, azt csak úgy dobálta mint más a napi vitaminokat
-
Herczi
senior tag
válasz Angel2014 #128411 üzenetére
Annyit tudok hozzá szólni, hogy nem tudom milyen áron tudod beszerezni. De innen kb fél áron van a magyar átlag árhoz képest, még postával is. Én múltkor olvasgattam vásárlói véleménykét, nem igazán győztek meg, de személyes tapasztalatom nincs. Na meg sokan írták, hogy érdemes 2 dobozzal enni, mert mire "beütne" el is fogy.
-
Herczi
senior tag
-
Fandango
veterán
válasz Apollyon #128405 üzenetére
Legközelebb javaslom, hogy tegyél egy próbát ezzel: Myprotein Joint Plus
Glucosamine HCL 1.05 g
Rosehip 1 g
Chondroitin Sulphate 450 mg
Methyl Sulphonyl Methane 400 mg
Celadrin 150 mg
Olive Leaf Extract (5:1) 75 mg
Curcumin 52.2 mg
Hyaluronic Acid 38 mg -
-
Apollyon
Korrektor
Hosszú idő után végre eljutottam oda, hogy rendelek a stillmass-ről.
Tegnap meg is érkezett a pakk: msm, glüközamin, kondroitin, mindhárom por alakú. Az msm okés, a kondroitin elég rossz ízű, kissé kénes és taszítja a vizet, a glükozamin meg egyenesen hányingert kelt. Annyira rossz, hogy azonnal öklendeztem. Az ALC ehhez képest egy gasztroorgazmus. Valami olyasmi van ráírva, hogy tengeri lények kitinpáncéljából származik. Faxa Na mindegy, asszony allergiás a halra meg hasonlókra, szóval neki ez emiatt kiesett.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit off lesz, de azért írok ide, mert talán az itteni topiklakók ismerik a legjobban a fórumról a BioTechet.
Amennyiben ezt a kulacsot szeretném megvenni, akkor ezt csak neten keresztül van lehetőségem, vagy előfordulhat, hogy boltban is találni ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest