-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Herczi #128839 üzenetére
lehet újra reggelnék működne. Így benne vannak a cuccok a kosárban, valóban 5kg ízesített 47E, de ha rámegyek a fizetésre, akkor kéri a címet és ott nem lehet Magyarországot választani csak német, svájc, stb.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Herczi #128345 üzenetére
Powerlift még elmegy, az csak 15mm emelés, de egy zero-drop cipő sokkal jobb SuD-hez, mert sokkal jobban kell érezni a talajt, mint conventional-nél.
ha mobilitásod kiadja, csinálj sok deficitet mínusz 2,5-5 centiről és pause ismétléseket (elemelés után azonnal megállítva), mert SuD- nél nagyon stabilnak kell lenni a csípőnek, mivel nincsenek aktiválva annyira a hajlítók mint CoD-nélÉn a csípőszerkezetem miatt csinálom a SuD-et, mert CoD-hez nem tudok felállni
Én nagyon szeretem, mert sokkal technikaibb mint a CoDMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Herczi #128329 üzenetére
nyomás nagyon technikai, ott nem lehet kiizmozni, azért is megy mindig az a legrosszabbul mindenkinek
megindítani nehéz vagy orr/szem magasságban van egy megtorpanási pont?Volumenre figyelj, ha sumo-ban húzol, mert az adductorok regenerációja sokkal lassabb mint a többi csípő és combizomzaté és nagyon hamar bele lehet futni túledzésbe.
Illetve legyen stabil, jól tapadó, lapos, zero-drop cipő hozzáÉn semi-sumoban húzok, nekem egy Sabo Deadlift van, tudom ajánlani vagy egy jó széles, lapos talpú teremcipő
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MATEO6600
őstag
válasz Herczi #128335 üzenetére
Rákerestem erre az edzésmódszerre, tetszetős!
Mindig is vonzott az erőemelés része, főként guggolás-felhúzás-fekvenyomás köré építem az edzéseimet, noha testépítő "módon".
Ami ebben az 5/3/1-ben nem tetszett az 3 gyakorlat:
Good Morning - ezt nem tudom elképzelni, hogy én csináljak ilyet...
Hanging Leg Raise - ahányszor próbáltam mindig a fogásban fáradtam el, a hasamat nem is éreztem
Dumbbell Row - hasonló a helyzet itt is, nem érzem a gyakorlatot -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Herczi #128313 üzenetére
nekem ilyen van, teszi a dolgát
bár ez nem erőkeret, csak hasonló[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest