Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
Apollyon
Korrektor
válasz Kari1 #151057 üzenetére
Szerintem meg egyébként úgy értette, hogy a tápkiegekből bevitt "többlet" kreatin mikor ürül ki a szervezetből. Mert ha nyomod a kreatint, akkor a pisiben/vérben megemelkedik a kreatininszint, ami orvosi vizsgálatkor kibukkan, aztán a dokinéni/bácsi pampog hogy mi a frász ez. Aztán amikor meg elmondod, hogy hát ez azért lehet, mert viszel be tápkieget, akkor meg leszabnak a dokiék, hogy hülye vagy fiam, ne egyél ennyi szteroidot, mert leáll a szived meg a veséid azt meghalsz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Kari1 #150136 üzenetére
Így van, tehát jobb, mint a csirkemell.
According to the Health Promotion Board, a 100g serving of stewed crocodile meat contains 46g of protein. The nutrient content of a similar serving of stewed, boneless chicken is only 25g. This makes croc grub a treasure chest of the muscle-building nutrient.
forrásutdetailing.hu
-
wertigo1984
őstag
válasz Kari1 #132652 üzenetére
2013ban Jojo forumtarssal a kozos edzesunkon ezt toltuk, azota az egyik kedvenc porgetom volt.
(#132477) God Vazzeg nekem csak a 7ese tetszik...almom egy olyan, viszont magat az embert nagyon nem szivlelem...elegge nagykepu.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Woodslave
félisten
válasz Kari1 #128014 üzenetére
ja így gondolom én is. Mondjuk nekem már eleve az jött le abból amit olvastam, hogy az edzésterve a heti egyszer megküldjük az izmot max volumennel, szuperszettezve (ugyanazon testrészt) intenzitás fokozó technikákkal aztán hagy szóljon. 8 hét alatt megfelelő kajával még el is tudom képzelni, hogy lesz némi pumpálódás aztán mindenki boldog.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Kari1 #127498 üzenetére
Igen, ott ritkán akcióznak és akkor se fehérjét, főleg az dobozos dolgokra vannak kuponok.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
válasz Kari1 #126224 üzenetére
Meglepődnének az emberek, hogy a húsiparban milyen körülmények között megy jó pár dolog, és nem kell elmenni a garázsüzemekig, de lehet böngészni NÉBIH videókat, biztos lesz most húsvét alkalmával jó pár ínyenc dolog. Amúgy jó pár éve a monsterban is találtak egeret, azt asszem az is kamu volt, nem mondom erre hogy nem lehet igaz mert 10 millióból 1x nem hiszem, hogy ne fordulna elő ilyen.
-
szőröscica
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest