Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fandango
veterán
Én teszek BCAA-t a reggeli felkelés utáni shakebe, edzés előtt, közbe, után is iszok.
Ártani nem árt, de lehet nem is használ. -
Woodslave
félisten
válasz patex1983 #127193 üzenetére
lehet hogy az izomláz mértékét vagy a kifáradást csökkentheti. De igazából semmi adat nincs arra, hogy ha a fehérje szint megfelelő akkor bármi hatása lenne izmosodás szempontjából. De nem lehet összehasonlítani egy klasszikus edzés előttivel.
mondjuk van aki szerint ízesítésnek jó a vízbe edzés közben. Más szerint meg csak drága cukor.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
patex1983
őstag
válasz aelod #127194 üzenetére
Köszi, így már világos... Igazából ami miatt én vettem, az a termék oldalán található leírás volt, ami azért kicsit másabb... "tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat, melyek nagyszerűen erősítik egymás hatását az izomépítés és az energetizálás szempontjából, valamint az izomban meghatározott természetes aránypárral rendelkeznek. A terméket kiegészítettük B6-vitaminnal, amely részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez."
Ami nekem ebből lejött, hogy segíti az izomépítést, energatizál és csökkenti a kifáradás mértékét. Emiatt írtam, hogy nem igazán éreztem ilyen hatását...
Bocs, ha hülyeséget beszélek, kérdezek, de még csak pár hónapja kezdtem el a témával foglalkozni és eddig csak olvasgattam a fórumokat.
[ Szerkesztve ]
X
-
aelod
veterán
válasz patex1983 #127193 üzenetére
A hatását nem érezni fogod hanem max látni. Azt is csak akkor ha null ch-n vagy mondjuk x napja és mellette szeded. Több izmot tudsz vele megtartani diétában mint ha nem használnád. Én azt mondom, hogy ez egy olyan kieg amit nem szükséges megvenni mindenkinek...
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz patex1983 #127189 üzenetére
mondjuk nem is csoda, hogy nem érezted mit éreztél volna de a bcaa-t nem azért kell hanyagolni mint az egyéb edzés előtti stimulánsokat. Már ha hanyagolni kell, de semmiképpen nem minden edzés előtt mert ha anélkül nem megy akkor más probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Body_builder #127159 üzenetére
Az edzés előttiekre hamar rá lehet szokni. Szüneteltesd őket. Próbáld ki a béta alalin+citrullin malát kombót. Esetleg tirozin.
Én amikor fizikai munkát végeztem napi 12 órában akkor használtam attackot edzés előtt egy ideig. De nálam nem vállt be. Fejzúgást kaptam tőle és a dobz végére hányingert az ízétől (cseresznye). Azóta sem használok ilyen szarokat.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #127179 üzenetére
(#127178) Apollyon
Ja most ez a divat. Bunny szerint csöves szakáll
Igen azért még sport ember ő is meg a Béla is. Ezek apró dolgok de ott és akkor nagyon jól esik az embernek egy ilyen gesztus.Wood
Biotech Usa Fitbalance International Cup.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
S e t h
nagyúr
Vezessék be az online videóbíráskodást! Otthonról lehessen bíráskodni!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #127167 üzenetére
Itt vannak az eredeti képek csak próbáltam kinagyítani nektek...hát elég töketlennek néz ki ez a szlovák fickó.
Aelod evés után dobj már be egy mért súlyt....ezt elmentem és ősszel ráállítalak a mérlegre megnézzük mennyire jól csinálod a dolgokat a tömegelésre.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
őstag
válasz Body_builder #127164 üzenetére
Nekem is sokszor ilyen szar főleg tavasszal hogy van egy átdolgozott nap és edzeni is kellene néha. A legjobb az lenne ha legkésőbb 5re leérnék, ehelyett nem ritka a 7-8ra érkezés. Ilyenkor az van hogy előtte már agyban elkezdek gyúrni, megtervezem mi hogy lesz és amikor belépek már csak a végrehajtás mód van
Megfigyeltem hogy bármely időben is legyen az edzés ha közvetlen előtte 1-2órában már arra gondolok hogy gyúrni fogok és mit hogy csinálok, akkor jobban megy.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Body_builder
csendes tag
válasz SchumiBácsi #127163 üzenetére
Jól látod a helyzetet
Amúgy senki semmi?
-
őstag
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #127161 üzenetére
Most, hogy végre telezabáltam magam meg pihentem íme:
Ezüst érem lett az eredmény. Amit linkelt képet angel a középső srác (szlovák, egyéni induló) megvert. Első blikkre élőben izomtömegben jobb voltam, ő kicsit szárazabb volt (főleg a lába), ezzel megfogott. Összességében elégedett vagyok.Fotózkodtam Bélával végre, Jancsival, Jenővel. Sok tapasztalatot és élményt szereztem ismét.
[ Szerkesztve ]
-
Body_builder
csendes tag
Sziasztok!
Az edzés előtti kiegészítőkről érdeklődnék tőletek.
Eddig a koffein tartalmú termékwket használtam, jók is voltak semmi gond nem volt, de most szeretnék váltani kogfein mentesre, mert én meló után edzek kb este 6
7-re érek le. Edzés után már sokszor az elvás gondot okoz a koffein miatt és emiatt előfordul hogy nem alszom ki magam mert fent tart a cucc.Esetleg van valakinek tapasztalata lész termékről vagy esetleg saját magának összerakott kombóról? Ami edzéden odaver de el lehet tőle aludni.
Köszönettel Zs
-
gagyilovag
aktív tag
-
őstag
válasz gagyilovag #127155 üzenetére
A sima állvány egyszerű és rég kész lenne, nekem viszont olyan kell ami befogja és vezeti a rudat. Egy ehhez hasonló módon.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz SchumiBácsi #127153 üzenetére
Csak csigám nincs,azért csinálok.
Van egy kombinált fekpadom,combfeszítővel.Guggoló állványt meg nem nagy kunszt összedobni. -
-
őstag
válasz gagyilovag #127150 üzenetére
Nem is tudom melyik módszer a jobb - nekem is van mód gyártásra, háznál ráadásul. Ha nem volna azt a lengőkaros gépet amit linkeltél sztem simán megvenném oszt jónapot. De így le kell gyártani mert csak olcsóbb
-
gagyilovag
aktív tag
válasz SchumiBácsi #127149 üzenetére
Divatnak nem divat Adott a lehetőség:fémipari végzettség,és munkahely,a többi adja magát
-
őstag
válasz gagyilovag #127147 üzenetére
Úgy látom Szabolcsban divat lemaszekolni a kondigépeket
Egyébként ja, a csúszás elég problémás tud lenni. Nekem a lábgép viszont nem nagyon enged más megoldást. Sokáig úgy volt hogy adott méretű cső, arra passzos PVC, amin csúszkálhat kénye kedvére a lapsúly. Azonban a napokban találtam egy lehetőséget ami szinte a gyári megoldásokkal azonos. Ezeken mehet a súly úgy ahogy a félmilliós gépeken
A smith gép és lábtoló tuti hogy egy pár 30 és 60mm munkahenger szárt fog tartalmazni (ha nem száll el az ára), a lábgép az függőben mivel kvázi nincs oldalirányú terhelés oda a sima cső is elég lehet, max nem csillog a PVC miatt
-
pityaa23
senior tag
válasz gyuri860213 #127146 üzenetére
Hát próbáld ki, felesleges biztos nem lesz. Legrosszabb esetben frissebb leszel napközben, beindítja az anyagcserét, több oxigén lesz az agyadban.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz SchumiBácsi #127143 üzenetére
Természetesen hely van mögötte bőven,és elképzelésem 800mm rúdhossz,4-500mm magasságban csatlakoztatva.
Tárcsa van,meg készül folyamatosan
Gondolkodtam,csúszó megoldáson,de azt jobb görgőzni.ha csak simán lógna,akkor könnyen támolyogna.gyuri860213
Simán elég lesz.
Én 10-15kg dobok le kardióval,meg diétával együtt.
Mostanában,1.5óra súlyzós edzés,és a utána egy 20-25perces intervallum futás gépen,heti közel -1 kg[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz gyuri860213 #127142 üzenetére
Szerinted mennyire logikus 1,5-2 óra intenzív edzés után még lenyomni egy 40-45 perces kardiót?
Szerintem semennyire.
De majd jön aki okosabb nálam, és felvilágosít. -
őstag
válasz gagyilovag #127139 üzenetére
Ha van elég hely a gép mögött (nyilván van ) akkor jó megoldás ez is. Ha még most veszel tárcsát azt is megcsinálhatod hogy egy-két fajtát veszel csak és több bekötési ponttal el tudod érni hogy pl. a 10kilós tárcsa úgy viselkedjen mint egy 15-20kilós.
-
gyuri860213
tag
válasz Fandango #127141 üzenetére
Foleg a gyakorlati tapasztalatok erdekelnek nem az elmelet. Mert elmeltben nyilvan jol hangzik az ehgyomros dolog kerdes h mennyire celszeru vegezni es mennyi izomvesztesggel jar hosszutavon? De ha mar ez a befuto akkor hany perc? 20 eleg? Aztan sima cardio 120/130 pulzus mellett vagy hatekonyabb az interval? Tudom sokat kerdzek de sokan vagytok itt akik szalkasak es van gyakorlati tapasztalatuk cardio téren. Koszi ismet.
-
Fandango
veterán
válasz gyuri860213 #127140 üzenetére
Ha jobban belegondolsz akkor a 2. megoldás lesz a válasz.
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
Tegnap mar kerdeztem itt ch bevitelrol most azonban a cardio mikentje es idozitese lenne a kerdesem.
10 eve edzem kisebb kihagyasokkal de nem cardioztam soha mert nem voltam dagadt. Most viszont h elmultam 30 es 5 eve irodai munkat vegzek mar kezdek zsirosodni a heti 4 edzes mellett is. Szoval mik a tapasztalatok mikor a legcelszerubb cardiozni? Edzed utan (1.5-2 ora edzed utan nem szivesen csinalom mar) vagy van az az elmelet is hogy reggel ehgyomorra bcaa tarsasagaban.
Koszi. -
gagyilovag
aktív tag
Most van készítés alatt egy csigás lehúzó,aminek a súlytartó részét az alábbi videón látható kialakítás szerint akarom elkészíteni:
A kérdésem,hogy mennyire jó megoldás ez a lengőkaros kialakítás?
Nem igazán akarok lapsúlyokkal variálni,vezetőt csinálni.
Így ránézésre,egy egyszerű és gyors megoldásValakinek esetleg tapasztalata ilyennel kapcsolatban?
-
őstag
válasz Angel2014 #127131 üzenetére
Ez is egy megoldás, csak ha 10-12kiló helyett 20-25kilós egy lap akkor 1:1 áttételnél elég nagy ugrás lesz az egyes súlyok között. Ezt úgy lehet kiküszöbölni ha felezik/csökkentik az áttételt de akkor minek ennyi súly? (persze a lapsúly gyártók sztem a legszívesebben beleraknának egy tonnát is gépenként csak ára legyen ).
Részemről "kicsi" 5kilós súlyok lesznek 1:1 áttételben. Majdnem ez is sok ugrás amikor hajlítóra edzek, feszítőre meg pont jó. 100kiló legmagasabb terhelés elég lesz nekem bokánál, akár hajlítóra akár feszítőre nyomom - figyelembe véve a mostani állapotokat (feszítőt csak melegítek a gépen, hajlítónak van nagyobb jelentősége)
-
Zola007
veterán
-
dybo
tag
válasz HussarF #127125 üzenetére
Nem mindegy, mivel a tésztában nincs se liszt se cukor. És írtam MINIMÁLIS (kb. 1 evőkanál) , erre te jössz a telelocsolással. Ülj le egyes! Nem mellékesen sokkal jobb mint a cukor, szóval állj fel, majd ülj le újra, egyes!
https://cleaneating.hu/taplalkozas/a-legtisztabb-edesitoszerek/
-
Zola007
veterán
válasz Jim-X #127133 üzenetére
Be bizony
Mindig is az volt a szava járása, hogy Yeah, Budi !Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz SchumiBácsi #127129 üzenetére
Ne filozofálj!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz SchumiBácsi #127129 üzenetére
nem a magasság lesz a megoldás hanem a vezető rudak széllessége szerintem...,hogy milyen szélesre tudod tervezni a gépet..így meg tudod 3 -4 szerezni a súlyt, laponként. Mondjuk a magasság is számítani fog.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Angel2014 #127041 üzenetére
Nem belevau, de akkor ez most hogy van?
Előbb még 450kiló "van rajta" most meg 302kiló az össztömeg. Elég sok gépet néztem már igaz csak neten, meg lapsúly tömböket is és sehol nem találtam 120kilónál nagyobbat. Egyszerűen nem fér bele több.
Egyedi combfeszítőt tervezek, és úgy tűnik a magasságot már tuti eltaláltam mert 156centis a tervezőasztalon, amit mutatsz az meg 152centis. Na most a pálya amin felhúzódik a súly ettől szükségszerűen kevesebb. Nekem 50cm mozgástere van 100kiló súlytömbnek (direkt vastagabb lapsúllyal számolok), gyanítom hogy a gyári gépekben se sokkal több 60 max 70centi lehet ha laposabb súllyal oldják meg.
Szóval ha 1:1 az áttétel akkor talán nem használja ki ezt a távolságot, (függ attól hogy az emelőkaron hova kötik be) de ahhoz hogy te 220kilónak érezd a 100-120kilónyi tömböt ahhoz 1:2 áttétel kell amit csak úgy lehet megoldani hogy a lábad által bejárt út dupláját teszi meg a súly. Ehhez nem lesz elég egy 150centis torony de még egy 2méteres se.
Itt egy másik leírás a gépről, ebbe már össze is ment a magassága 140centire. Igaz valahogy beleraktak csaknem 160kiló súlyt, és ha már ennyi belefért azt tuti 1:1 áttéttel van megoldva, remélhetőleg nem felezővel (olyan is előfordul) mert akkor romlik a helyzet
Úgyhogy sztem ezen a gépen maximum 160kilót lehet a lábfejen mérni, ami szintén betyáros teljesítmény, ha meg felezős akkor 80at - az se rossz.
-
Deck
titán
Pm megosztásért warn jár, töröld gyorsan.
PS5
-
senki11
aktív tag
Üdv! Otthoni terem összepattintásához keresek bumper tárcsákat. Van ötletetek, hogy hol tudnék felhajtani olcsón egy komplett szettet?
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #127104 üzenetére
Most voltak itt Botondék nálam azt üzenik kösd fel a gatyádat! Találkozni is fogtok! Ő az egyik edző a csiliben junior -90 kg ba.
Fittness21 Csepel itt edzettem én is korábban...
[link] meg ezt a sportot is űzte..[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Napi kálcium bevitel mennyi legyen összesen? 1000mg vagy 1500mg?
PS5
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #127104 üzenetére
testépítő verseny után lennék valszeg én is így gondolnám.
Mindegy előtt most megeszem a csirkemell-brokkoli-zöldbabot és utána meglátom. Mondjuk most pont úgy érzem hogy meg tudnám állni. Kivárok hátha a gyerekek meg az asszony megeszi mindet és nem marad
mindegy egyet eszek házi eperlekvárral, úgyis csk 2000 kalóriánál vagyok 200 ch alatt. Ennyi belefér
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #127099 üzenetére
Igen holnap lesz a verseny.
Akkor edd meg és ne számold bele. Én már elkezdtem felírni egy papírra, hogy miket fogok enni a jövő héten .
Egy hét terem off és azt eszem amit jónak látok.(#127102) KisDoc
Jó ez száraz.
[ Szerkesztve ]
-
KisDoc
csendes tag
válasz -Ben- #127093 üzenetére
2016 ősszel készült, akkor akartam v.mi miatt szintén ide feltölteni, de mégsem tettem.
Most is kb. ugyan ilyen a forma, vékony vagyok, de "szálkás".
Lábam szar, bár a felsőtestem is az normál fényben.
Itt a kép (remélem le tudom szedni később, nem szeretném ha rajtam csámcsognának, ja és a hátteret ne nézzétek)[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #127100 üzenetére
akkor qrvára izmos lehetsz vagy nem akarsz annyira szálkás lenni. Ilyen paraméterekkel, valóban szerintem se kell 150 ch vagy csak akkor ha nagyon gyorsan akarod ledobni az a 4 kg-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest