- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Lassan egy hete a kövekező problémát tapasztalom telefonon használva: [kép]
Mobilon, mobil nézetben, Chrome böngészővel, mikor a Csoportok-nál a Továbbiak-ra kattintok.
Próbáltam másik böngészővel is és ugyanaz a hiba.
Másnál esetleg működik?Köszönöm előre is a segítséget!
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Facebook marketplace: Ha feltöltök valamit a marketplace-re és nem törlöm akkor meddig marad fenn? ítéletnapig =amíg nem törlöm? vagy vagy automata lejárati ideje?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, nem vagyok rutinos FB használó és nem találok egy olyan bejegyzést amihez hozzá szóltam. Pontosabban egy bejegyzés hozzászólásához (tudom a nevet) szóltam hozzá. Tudnátok segíteni?
-
katalin888
aktív tag
Mi változhatott az androidos mobilos appnál, a napokban vettem észre, hogy a megosztásra kattintva nem ajánlja fel a küldés üzenetként opciót!?
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Tompie
őstag
válasz
krizmo_ #22936 üzenetére
...és ez csak "rövid" ideig tart, max pár óra és PC-n is minden a régi.
Illetve még lenne egy kérdésem, Oreo óta facebook appból nem tudok letölteni közzé tett doksit, pdf, doc stb azaz mutatja hogy letölti de nem nyitja meg és a filet keresve sem találom.
viszont böngészőből belépve letölti, ezt valahogy lehet orvosolni, hogy újra menjen a letöltés appból is? -
Tompie
őstag
Sziasztok!
"Ideiglenesen le vagy tiltva
Úgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva."
Ez mitől van az utóbbi időben kb rendszeresen? és nem tudok belépni egyetlen csoportba sem amikben már benne vagyok. PC-n van csak ez, telefonon be tudok lépni a csoportokba mind facebook appból mind böngészőből.Semmi olyat nem csináltam amiért a facebook tiltana, valaki jelentget?
Köszönöm -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy egy csoportban az ismerőseimet ki vette fel csoporttagnak? Vagy ki hagyta jóvá a jelentkezésüket?Pár hete még meg lehetett nézni úgy, hogy az adott csoporton belül rákattintottál a felhasználóra és egy felugró ablakban a felhasználó és néhány infó róla volt látható.
köszönöm -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Oldman2 #22930 üzenetére
Hogyan tudom valakinek a letiltását visszavonni a Messengerben?
iPhone és iPad:
1. A kezdőlap bal felső sarkában koppints a profilképedre.
2. Koppints az Emberek, majd a Letiltva pontra.
3. Koppints annak a személynek a nevére, akinek a tiltását szeretnéd visszavonni.
4. A tiltás visszavonásához koppints az „Üzenetek letiltása” pont mellé.Android:
1. A kezdőlap jobb felső sarkában koppints a profilképedre.
2. Görgess le, és koppints az Emberek pontra.
3. Koppints a Letiltott személyek pontra.
4. Koppints a Feloldás lehetőségre annak a személynek a neve mellett, akinek a tiltását fel szeretnéd oldani.
5. Koppints a Tiltás visszavonása a Messengerben parancsra. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Olyan problémám lenne hogy nem tudok hozzászólni és lájkolni semmihez csak a megosztás gomb van ott. Mi lehet a probléma?
-
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S #21970 üzenetére
Srácok, Újévben csoda történt. Nézem a régi email címemet, mondom mégis hátha van valami, már ma vagy 3x átfutottam rajta, mire észbe kaptam: Hoppá, reggel 6:50-kor email a Facebooktól? Hm, a szöveg: Észleltük, hogy problémád adódott a bejelentkezés során... mondom mi a f@sz
Végigmegyek a lépéseken, sikerült az új jelszót beállítani, új emailcímet megadni, minden fasza
Találtam közben olyan fület is, ahol mutatja az elküldött emaileket felém, van egy rakat(amiből persze csak a mait kaptam meg, pedig utoljára is már vagy 1 hónapja próbálkoztam).. az első május 30-án jött
-
bigdady
nagyúr
Jól látom már nem írja a Facebook ha valaki lájkol valamit? Vagy csak én iratkoztak le túl sok emberről?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
bwin.party #22923 üzenetére
Üdv,
Ha elindítasz egy adománygyűjtést, akkor arra meg kell hívnod rá az embereket, így arra következtetek, hogy nem fogják látni az ismerősök, hacsak meg nem osztod.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
A Facebookon létrehozott adománygyűjtés indítása után az ismerőseim is látják, ha indítok egyet? Vagy azt el lehet rejteni, hogy az ismerősök ne lássák? Erre nem találtam semmilyen infót és kíváncsi vagyok, hogy működik.
Köszi!
-
Tompie
őstag
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy tudnék olyan zárt csoportból amiben én is benne vagyok videót leszedni, FULL HD minőségben? A videó lejátszásánál lehet változtatni a felbontást de 1080p-ben sehogy sem tudom leszedni, már sokféleképpen próbáltam.
Köszönöm
-
mycso
veterán
Köszi, srácok, közben a kártyát letiltottam a bankom tanácsára.
Igen, telefonon első körben azt kaptam, hogy nem adnak ki infót....
Aztán, csak sikerült kicsikarni belőlük, hogy telefonon keresztül is adjanak valami infót: valóban valaki megpróbált összeget leemelni, de csak a zárolásig jutott a folyamat, a tényleges levétel nem történt meg.És bocsi, hogy teleszórtam a topikot, bár lehet az infó másnak is jól jön.
-
mycso
veterán
Ebből a kevés infóból annak tűnik.
De a facebook fiókomban megnéztem, a fizetésnél semmilyen tétel nem szerepel. Hirdetni, meg életemben nem hirdettem ott, még a hirdetési rész létre sincs hozva, csak felajánlja, ha rálépek, hogy hozzam létre/állítsam be.
Természetesen kártya sincsen hozzáadva.
Ezért is nem értem, hogy honnan jött ez.Van ezeknek, valami magyar infó vonala??
-
mycso
veterán
válasz
tylerddd #22907 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy levont valamit, mert akkor nem küldene sms-t. Természetesen a bank telefonban nem ad semmilyen infót, csak személyesen.....
Biztosan nem adtam meg a számla adataimat, a facebook-ot semmi ilyen jellegűre nem használom. Ezért is vagyok értetlen, hogy ez most hogyan???
Ahol online fizetek, ott biztosan nem facebook felhasználói adatokkal vagyok regelve, illetve mindenhol biztonsági kódot kér fizetés előtt, így ezt mindenkép kizárnám.
-
-
mycso
veterán
Sziasztok, egy kis helpre lenne szükségem.
Most nemrég kaptm egy üzit, hogy a facebook levont valami összeget a számlámról?
Miért?
Hogyan?Honnan tudják a számlaszámom (nem, nem adtam meg nekik soha, sehol)?
Milyen jogon vonogatnak???Megőrülök.
Ha a linket megnyitom, akkor a facebookos hirdetések szabályzatához visz el (nem hirdetek és nem hirdettem ott soha, semmit), illetve egy varázslót akarna velem elindíttatni, hogy állítsam be a hírdetéskezelésem....
-
tylerddd
veterán
Az Androidos Messengerből hogy lehet kilépni?! Az app-ben semmi ilyet nem találok, egyedül a készülék beállításaiban a fiókok menüben tudnám eltávolítani a fiókot. Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest