-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
Nagyon jó, hogy több op meta sebző kari is van.
Most a shadow dh tetszik nagyon.TDI POWER
-
Elemental
addikt
Holnapig lehet várni a challange rift cache-re. Nekem ismét a szokásos god dh megy. Plusz egy archyr wd a set dungeon miatt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gawamatsu #116411 üzenetére
Valamikor s27 utan raktak ra az ovre. Amig nincs sok paragonod (legalabb p2000) erdemes Guardiannal menni. (Guardian Helm + Bracer) elvileg ha az ov meg a season power is aktiv, akkor tobbet proccol a Fist of Heaven.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gawamatsu
senior tag
A Fist of Heavens-es Crusader nagyon móka most. Nem is emlékszem, hogy a javasolt öv korábban csinált-e ilyet, hogy tolta magától a cuccot.
Nem elég, hogy a Steed Charge szinte CD-re tolható, még T13/16-in is oneshot a trash.
Mondjuk nem szabad megállni, mert sérülékeny. Para 40-on már megvolt a 20 perces boss kill 15 perc alatt, egyedül, a GR75...Ah, megvan, a szezon bónusz az az övön:
3.2.2. Fist of the Heavens Sanctification
The Sanctification power reads: "Every two seconds, call down Fist of the Heavens Fist of the Heavens on a random nearby enemy. After casting Steed Charge Steed Charge, this effect occurs more rapidly for five seconds." Its distinctive properties include:
The automated Fist of the Heavens Fist of the Heavens have the same properties as a self-casted Fist of the Heavens Fist of the Heavens, taking into account your current skill and elemental damage bonuses. They have a proc coefficient and can trigger Area Damage, as a normal FotH would.
This Sanctification's standard delay of 2 seconds is cut down to 0.5 seconds after using Steed Charge Steed Charge, lasting for 5 seconds after using the mobility skill.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Mi a legjobb season mentes build solo gr150-re?
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Süni 1985 F #116406 üzenetére
Ha a LoD WD opcio lenne bosskillernek, siman bevallalnam, vagy akar egy Shadow DH-t is, bar az ketlem eleg eros 150re.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Süni 1985 F #116404 üzenetére
s27-ben
TK Nekro (Trag'Oul Death Nova) vagy Wizard (LoD Meteor) volt
BK pedig Nekro (Rathma) vagy elvetve volt par WD (LoD Spider Queen) is.
Reszemrol en crusival fogok kezdeni farmolos karakternek, aztan Leaderboard alapjan meglatom, hogy lesz-e kedvem dps-t csinalni
De s27 ota sok minden valtozott, szoval nem tudom most mi lesz a meta.
Nekro kb mindig eros, csak mostanaban sokat toltam vele[ Szerkesztve ]
-
Süni 1985 F
senior tag
Tudni mik lesznek S tier kasztok?
Gondolom bk a necro de tk mi lesz?szezonra gondolok[ Szerkesztve ]
TDI POWER
-
ColdMan
tag
válasz
Pöttön #116402 üzenetére
"Szóval akit továbbra se érdekelnek a season-ok annak semmi ujdonságot nem nyújt a játék."
Ez pontosan így van.
Lehet ezen morgolódni, csak nincs értelme.
Én is egyre kevesebbet játszom D3-al, talán épp ezek miatt.
Season kezdéskor játszom 2-3 hetet, utána vissza Grim Dawn vagy valami más irányba... -
Pöttön
őstag
válasz
ColdMan #116401 üzenetére
Ja értem, szóval benne van, de még se.
Gyakorlatilag mostmár minden season-ba benne van fixen, de az alapjátékban ugyan úgy nem érhető el...
Szóval akit továbbra se érdekelnek a season-ok annak semmi ujdonságot nem nyújt a játék.
Sajnálatos hogy minden is már csak a season-okról szól ennél a játéknál.
Egy értelmes buildet nem lehet le lesni youtube-ról, mert be írod hogy solo gr150, és 10ből 10 season karakter lesz Anchient Ethereal meg Sanctified fegyverekkel, meg 3 fegyver képességgel, meg 4 tárgy képességgel meg minden egyéb bullshittal.
Szóval egy csomó olyan dologgal ami sose lesz elérhető az alap játékban..Gondolom a Visions of Enmity is csak season karaktereknek érhető el...
-
Pöttön
őstag
válasz
SQX_Barto #116399 üzenetére
Értem.
Ez lett volna a másik kérdésem, hogy most mi az aktuális patch?
Én konzolon (nintendo switch-en, és ps4-en) tolom.
Itt elvileg a 2.7.7 az utolsó patch.
Aminél elvileg igérték hogy az altar of rites-t be rakják az alap játékba is, de végül nem történt meg (a helye meg van new tristam-ba)
Akkor erre gondolom hiába is várok?[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Pöttön #116398 üzenetére
Ezek mindig csak seasonban lesznek, es utana eltunnek, amint belepsz azzal a karakterrel szezon zaras utan. Mar semmilyen patch nem lesz a jatekhoz, mert gyakorlatilag karbantartas modban van mar csak, regi szezonokat ujrahasznositanak es kb ennyi.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ezek a szines itemek (Anchient Ethereal-Sanctified) be fognak valaha kerülni az alapjátékba, vagy ezek maradnak only season itemek?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Tomek979
tag
Sziasztok!
Feleségemmel elkezdtük a Diablo 3at ps4en ( nemrég vettük) és amikor újra bejelentkeztünk akkor vettük észre, hogy csak az egyik karakter lett elmentve. Ezzel lehet valamit kezdeni? Külföldi fórumokból amik kb 2018as bejegyzések azt vettem ki, hogy a vendég játékát nem is lehet elmenteni. Ez azóta sem változott? Amúgy a vendég profilt regisztráltuk előtte, de úgy sincs meg.
-
SQX_Barto
addikt
[link] Jaunar 24 Season 34 - kokainos szezon
(feher por, ami egy extra legendary tulajdonsagot ad egy targynak)
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Ja várjunk csak ha LB-t nézem a necro death nova is jó sőt, akkor inkább az lesz.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Mostani szezonban mi a pöpec speed/push? Meguntam d4et gondoltam d3azok picit.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Zolabol
tag
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a D3 ROS-al. Wizzardom van, jelenleg paragon lvl 805.
Solo greater rifteket megyek, jelenleg 103-nál vagyok, de ott már úgy érzem kevéske.Hogy működik itt a progress? Mert sokkal jobb cuccok már nem esnek, szinteket ugyan lépek, de az vajmi kevés dpst ad... Egyszerűen érzem kevés a dps, és a túlélés.
Mi a progress út? Csináljam azt a greater riftet ami még megy, szerezzek pontokat és cuccot hátha esik?Armory-t lehet valahogy linkelni, hogy lássátok a buildot és a cuccaimat?
Firebird set van rajtam.köszi
-
Tomek979
tag
Sziasztok!
Vettem egy PS4 prot a kollégámtól és szeretnénk 2en játszani Diablo 3at, mert van 2 kontroller, de sehogy sem tudok rájönni hogyan kell.
Ez az első konzolom, eddig mindig pc-m volt.
Valaki tud segíteni? -
mpierre
veterán
válasz
grimm2015 #116374 üzenetére
Még az előzőt sem fejeztem be...
'csába kezdhetek egy új karit.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
grimm2015
senior tag
Öröm ez az új szezon is, fix első primal
Battlenet: Grimm#22690
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Héraklész #116371 üzenetére
Az Altar csak szezonban mukodik (most is van aktiv szezon, csak meg nem az, amiben a 4. kocka kepesseg lesz)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Héraklész #116369 üzenetére
1. A kovetkezo szezonban lesz csak aktiv, oktober 25.-en fog kezdodni.
2. A multi csak annyi, hogy masokkal egyutt jatszol, nem kapsz semmi extrat.[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
1. Hallottam a kockában ki lehet nyerni egy negyedik tárgy legendás képességét, hogy lehet arra frissíteni? Talán csak multiban van ilyen, szólóban nincs?
2. Van valami képességfa, amit multiban lehet megszerezni, de aztán szólóban is megmarad. Ehhez mit kell tennem?
Én csak szólóban játszottam eddig és csak egy rövid időre lépnék multiba, hogy ezeket a képességeket megszerezzem, ha lehetséges.
-
boeing
őstag
[link] Season 33 Shades of the Nephalem.
-
Héraklész
tag
válasz
ColdMan #116362 üzenetére
Ezt csinálom már egy ideje, a kívánt szet darabjai messze elkerülnek helyette volt már minden. Kadalánál minden 30. darab zöld kb.
# kövi
A sárga itemeket átforgattam, amíg volt hozzá alapanyagom. Most gyűjtögetnem kell.Szóval igaza van az angolnyelvű reddit threadeknek: véletlenszerű az egész.
-
ColdMan
tag
válasz
Héraklész #116361 üzenetére
Ha tisztán GR runokból akarod összeszedni, az úgy nehéz és lassú.
Futod a GR-t. Ha találsz olyan setet ami kell, elrakod.
Ha több darab jön pl. kesztyűből, akkor kockában átpörgeted.
Amikor összejön használható mennyiségű Blood Shard, Kadalánál gamble.
Így aránylag gyorsan kijön a set. -
Héraklész
tag
Hogy milyen készletdarabokat ad a játék, az függ a nehézségi szinttől? A Crusaderhez kellene a Light set, de minden mást kapok, csak annak darabjait nem. Vagy teljesen véletlenszerű? Azt figyeltem meg, hogy egy készlettípusból 2-3, azután vált, de közben nehézségi szintet is léptem folyamatosan, így talán azzal van összefüggésben... Esetleg a Greater Rift szintteljesítésétől függ?
-
SQX_Barto
addikt
"Updated on September 17: Hello Nephalem. While trying to launch the PTR, we encountered some unexpected issues that will cause a delay to its start. The team is currently troubleshooting a fix for these issues and we'll update you as soon as the PTR is stable enough to release. We apologize for any inconvenience and can't wait for your to test the new technical features coming for Mac."
-
TeeBee73
veterán
válasz
Héraklész #116352 üzenetére
A Wiki, az elmúlt néhány évben a legsilányabb információs adatbázissá lépett elő.
Nem magyar anyanyelvűek fejlesztik a magyar oldalt sem.MOD: mpierre: Igen, csak fegyvert. Ez mindig így volt.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
mpierre
veterán
válasz
faragojof #116354 üzenetére
Ramaladni csak fegyót és pajzsot socketel nem? Öltözékre csak a pörgettyű van Myriamnál... Vagy változtattak ezen is?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
faragojof
őstag
válasz
Héraklész #116352 üzenetére
Socket. Ez az egyik opció amit Myriamnál kiforgathatsz.
Ramaladni Gift,
Ezzel meg csak socketelhetsz. Így Myriamnál csak a fontos dolgot kell kiforgatni."Formicate Under Command of the King,,
-
Héraklész
tag
-
Héraklész
tag
Hogyan lehet foglalatot hozzáadni a tárgyakhoz? Hallottam erről, de sehol nem találom a leírását.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
ColdMan #116348 üzenetére
Koszi! Nem olvastam vegig a temat rendesen, akkor az meg viszonylag hasznalhato tema
-
-
SQX_Barto
addikt
[link]
Eleg ratyi egy szezontema leszIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz
boygabi_ #116336 üzenetére
Csinalsz egy zdh-t es keresel csapatot, akkor gyorsan lesznek 150-es kavicsaid.
DH-val a solo 150 eleg verizzados kb majdnem minden build, van sok mar karakter, amivel konnyebb.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
boygabi_
aktív tag
Hogyan lehet könnyen 150-es Legendary Gemeket gyártani?
DH: Én most csináltam egy UE Multishoot DH-t. Szinte csak singlebe megyek vele mert annyira papír, hogy csak én halok a csapatból. Ha magam megyek akkor is tisztítanom kell a pályát. Nem rohangálhatok pylonoktól bossokig mert meghalok nagy Gr-ekben. -
Valkűr
addikt
Most a DH elég zura lett, Wizzes vagyok, de ebben a Seasonba nem tudom letenni a DH-t
Azóta a Wizzhez hozzá sem nyultam csak felhúztam 70-re.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
TeeBee73
veterán
válasz
Gawamatsu #116332 üzenetére
Majdnem.
1: Enchanternél újrapörgethető stat. Ha egyiket újraforgatod, akkor utána csak azt tudod változtatni, másikat nem.
2: Kanai kockában kinyerhető, majd passzívként elhelyezhető bónusz.
3: Adott Legendary-ra jellemző érték, nem változtatható.
4: A csík az XP, ha egy citromsárga rombusz van jobbra valahol, addig él a +25%.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Héraklész #116331 üzenetére
Alul sárga csík a +25% XP bónuszt jelöli.
A kis rombuszok a Kanai kockában reforge vagy Enchanternél pörgethető statok. De ha egyet kiválasztottál pörgetni, mást már nem lehet.Az, hogy sötét vagy világos-e a rombusz talán class specifikus érték/feature lehet, passz.
-
Héraklész
tag
Kép 1
Mit jelentenek a bekarikázott pontok különböző állapotokban? Illetve erre angolul hogy lehet rákeresni? A 4. részen is előfordul, hogy a csíkon külön van egy pont megjelölve, annak is kettő vagy három színe lehet. -
Héraklész
tag
Második karakterrel (egy keresztes lovaggal) már jobb a játék számomra, gyorsabb és jobban átlátom.
Viszont a párpeszédeket át szoktam ugrani és véletlenül egy boss-fightot is átugrottam Cain megölésénél valahol az Act I-ben. Amit visszanézve nem találok, egyik questre sem írja a játék, hogy nincs befejezve. Hogy találom meg, amit kihagytam, hogy befejezhessem? -
mephi666
nagyúr
válasz
Elemental #116327 üzenetére
tegnap idegesített még kicsit és nekimentem a leírásotokkal: konstant elefáni, dash-dash-csimm-bumm
kicsit centizve lett a vége, de lényeg hogy megvan
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola #116325 üzenetére
Ez nem jelent gondot mert mire eljutok arra a ponthoz az oltárban, hogy kell a következő cache már jön is a köv heti Challenge rift.
'ez max akkor szopás ha nagyon szar challenge riftet kapunk arra a hétre..'
Nem játszok annyira sokat, hogy ez gondot jelentsen de ha mégis elérem előtte akkor elkezdek előre dolgozni a Staffon vagy valami következő ponton az Altarban azt akkor egyből unlockolom amint megvan kedden a cache.
Nekem többet ér a kényelmesebb kezdés.Ezen amúgy nincs egyetértés Wudi meg Raxx között sem mert Raxx szerint is az átlag casual pláne solo játékosok 90%-nak jobb kinyitni a cachet mert úgy sem érnek el odáig az altarban mire kéne a cache szal nincs miért tartogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola #116323 üzenetére
De ki szoktam mert csak SSF-ben játszom és ott azért sokat tud segíteni vagyis hát nekem kényelmesebb úgy a season kezdés.
Régen meg azért toltam le mindig a Challenge Riftet még season közben is mert én még split bountyt sem csináltam de mostanság ez már ugye lényegtelen mert annyira gyors minden még soloban is. 'max akkor nem toltam le ha annyira rossz volt, hogy tovább tartott volna megcsinálni mint egy full szet bountyt 1 speed buildel soloban'Most amúgy nem játszom jelenlegi seasonbe mert ezt a themet már játszottam amikor elsőnek volt.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz
faragojof #116318 üzenetére
egyedül elsőre meg lehet csinálni
ingeom bent van ugye, így folyamatos dash van az első elitpack kinyírása után (repülőmonk)
összehúzni őket>sima alaptámadás (ez felteszi jó párra a palmot automatice (tenyér ikon), aztán SevenSidedStrike és minden berobban
dash-dash-dash-dash->cyclone stike->way of the hundred fist -> SSS BUMM
egyedül csináld, csapatban nagyon nehezen megy valamiért! -
SQX_Barto
addikt
válasz
Daelion #116319 üzenetére
Oszinten szolva a szezonkezdeskor levo Challange Riften kivul kb sose csinalom meg, mert az a kis mati nem er olyan sokat (foleg ha valami idiota build van)
-
Daelion
őstag
válasz
faragojof #116318 üzenetére
EU-nak amúgy is szeret Blizzard mindenféle förmedvény buildes Challenge Rifteket adni NA-hoz képest, soha nem fogom elfelejteni amikor berakták Wudijo Lon Fok DH buildjét amit kb jó ha pár ember tudott játszani.
Lehetne még sorolni, hogy mik voltak az évek alatt hát volt olyan amit inkább hagytam a fenébe.'Régebben még Raxx is említette, hogy EU valahogy nagyon nem szimpatikus BLizznek ilyen téren mert ő is megfigyelte ezt a jelenséget'
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental #116314 üzenetére
Akkor nincs szerencsed, en eleg sok embernek osztogattam primalokat, hogy meglegyen nekik az oltar (meg szerintem kezdeskor en is kaptam mastol)
#mephi666: En sose hasznalom fel a Challange Riftet kezdeskor mar (sokszor direkt kesobb is csinalom meg, hogy nehogy veletlen elcsabuljak) A monkos formedvenyt meg se neztem
Elso Challange Rift sima liba volt, valami LoD-os frost wizard. (Persze tudom, te nyaralas miatt hagytad ki, nem mert felhasznaltad)#rumkola: Semmi gond nem volt a Conquestekkel, Chest bountyt ritkan adja, de random oda kell menni es lesz elobb utobb (vagy figyelni clan community chatet, ha kiposztolja valaki), Boss Mode-ot meg DH-val egyedul csinaltam, solo 75 az meg ugye nonsense
-
mephi666
nagyúr
válasz
SQX_Barto #116311 üzenetére
...most a challange rift-es batyuval kicsit megakadtam, mert idióta monkos riftet rakott be
frissebbnek kellett volna lennem és az előző hetire ránézni, az lehet könnyebb lett volna... a monkos nekem általában sajtreszelővel rejszolás... sebaj, tudok várni 2 napot, hátha a következő jobb lesz... (vagyis ennél csak jobb lehet)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
rumkola
nagyúr
Én kezdéskor 2 nap alatt eljutottam a szezon "végéig", amikor megláttam milyen még 2 conquest kellene. Akkor alt+F4-el kiléptem és befejeztem.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mephi666 #116310 üzenetére
En is az elsok kozott oldom ki azt, vasarnapra szerencsere kesz is volt az oltar, meg talan meg a Season Journey is. Innen mar csak paragon lapatolas meg primal gyujtes
Nalunk is estek a primalok rendesen. Biztos csak beetetes, hogy jojjenek az emberek jatszaniIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mephi666
nagyúr
válasz
SQX_Barto #116305 üzenetére
...nyaraltunk 1 hétig, tegnap reggel ugrott be, hogy új szezon van: első dolog, amit kihúztam az oltárban, az a szemétszedő spec volt
nem pörögtem rá annyira, most este 6 körül mentem fel gr70 fölé... 1-2 kört futottam és a garantált primalon kívül még 3-4 másik esett... emeltek ennek a dropján, vagy csak a hétvégi emelt drop játszik?
-
-
Daelion
őstag
válasz
Héraklész #116306 üzenetére
Csak maga a nagyobb szám 'zöld' nem jelent semmit ha pl egy Legendaryn ott van a + x% skill szorzó miközben a másikon semmi sincs ahhoz a skillhez amit használsz.
Alapvetően egy Primal Ancient random Legendary szarabb a konkrét buildedhez mint egy sima nem Ancient amin rajta van a skill szorzó.Ez meg build függő, hogy milyen Szetek/Legendaryk kellenek amik ezeket tudják lásd amit Barto linkelt pl Maxroll ott ezek le vannak írva/berakva buildhez.
[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
válasz
SQX_Barto #116305 üzenetére
Tényleg nem értem. Akkor miért vannak a számok? :-)
Az alapján sebzem az ellenfeleket és az alapján van védelmem meg regenerációm, nem?
A játék még segít is az összehasonlításban, amikor zölddel jelöli a magasabb értékeket.
Egy csomó legendaryt eldobtam, mert ócskább(nak tűnt), mint a sárga cucc, és kipróbálva tényleg ócskább is, hiszen a gyengébb sebzés az gyengébb sebzés.
Nem értem azt, hogy nem fontosak a számok... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Héraklész #116303 üzenetére
Ugy erzem nagyon nem erted a jatekot es hogy mukodnek az itemek...
Sarga cucc -> megy a kovacsnak. Legendary + set items -> hasznalod.
Az hogy esetleg a szamok mit mutatnak, nem jelent semmit, mert a legendarykban levo kepessegek a fontosak, meg a set itemeknel a set bonuszok. Erdemes build alapjan menni, akkor tudsz hatekonyan haladni. Maxroll vagy Icy veinsIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Héraklész
tag
válasz
SQX_Barto #116302 üzenetére
Volt jónéhány szó a hozzászólásodban, amit nem értettem. :-)
Én nem multizok, csak egyedül játszom, szóval semmi season.
A kislánynál vett receptek alapján pedig nem is 70-es szintűek ezek az ékszerek, a tulajdonságaikat tekintve pedig már most jobbak vannak nekem, amit kampány során dobott a játék. (112-szintes barbár karakterem van.)
Az Achievmentsben olvasva van olyan feladat, hogy készíttessek ilyen ékszereket, de 70-es szintűt...Például több eszközöm van, ami sárga (ritka), de nem cserélem le, mert narancssárga (legendás) is rosszabb náluk, legalábbis amit eddig láttam.
A Kanai kockájában is ha feljavítottam valami jó kis cuccomat, az bár magasabb szintű lett, összességében rosszabb lett, hiszen olyan eszközt használok, ami régóta szelektált, vagyis a sárgák közül nagyjából a legjobb mondjuk. Ha átkonvertálom narancssárgává, akkor abból meg nem a legjobb jön ugye... 100-at meg nem tudok próbálkozi, hogy szelektáljak azokból is.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Héraklész #116300 üzenetére
Egy ancient Hellfire amulett kell az oltar kioldasahoz, a Hellfire gyuru-t pedig az xpdh (meg esetleg xp barbar is) szokta hasznalni. Kraftolt cuccok-bol vannak olyanok, amik meg a Leaderboard tetejen is hasznalnak, pl Captain Crimson szet, Aughild szet, es szezon elejen a Guardian szet. Szoval nem korozik le mas cuccok ezeket.