- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Hello.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha Románia felől jövünk az M4-esen akkor az út a határtól fizetős vagy az első lehajtótol? -
Dolphine
addikt
válasz lacentos #19124 üzenetére
A térkép frissítést a beállításokban végzed el?
Azért kérdezem, mert az új verzióknál eddig ha elindítottam a Wazet, akkor fekete képernyő fogadott, de ez úgy tűnik, hogy működik! Legalábbis elindul, élesben holnap tesztelem!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Essejó
veterán
válasz Donki Hóte #19122 üzenetére
Na ezen fellelkesülve ma visszaállítottam mindent a megszokottra.
Jelentem nekem meg se nyikkant. Szóval nekem még nem jött meg a javítás. 🥹
Szóval kapcsolhattam ki a mindig a telefon hangszóróján szóljont, így legalább mondja, ha a BT-t a Waze indítás idejére kikapcsolom, majd mikor elindult akkor vissza és kézzel csatolom fel a telefont a BT kihangosításra.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
whbear
senior tag
válasz spiky03 #19090 üzenetére
Lehet használni a Google Mapsot driving módban. Csak nem a fő alkalmazásból kell indítani, hanem a widgetek között van 5 db különböző widget a Google Mapsnak és a Driving widgetet felveszed a kezdő képernyőre és már van is driving mód.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
petir
senior tag
válasz lacentos #19128 üzenetére
Köszi!
Waze 4.100.1.0 akkor ezt itthagyom útókornak.
Mondjuk ahogy nézem ez egy 2023 december 24.-ei verzió és most látom, hogy a főverziószám is ugrott azóta.Jelenleg 5.2.1.0-nál járunk.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #19123 üzenetére
Nálam tegnap frissült a Waze, szóval könnyen lehet.
#nincsbennetarcsi
-
Essejó
veterán
Bár úgy lenne, tegnap volt egy hosszabb utam sok megállással. Minden egyes motorindításnál eljátszani vele, hogy a telefon is ki legyen hangosítva és a Waze is szóljon, a puttonyom teli volt délutánra vele.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
lacentos
tag
Elképzelhető az is. Én mondjuk nem igazán variálok régebbi verziót használok Csilla hangjával minden működik kamerák mondása stb.
Kocsiban AA vezetékkel. Waze frissítéseket kihagyom csak a térképre vonatkozót frissítem. -
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #19122 üzenetére
Lehet most jött ki a javítás, ami visszacsinálta a korábbi, sok-sok évig működő állapotot.
-
veterán
válasz lacentos #19120 üzenetére
Na, új helyzet van!
Nekem sem beszélt korábban a navi, az itt kapott tanács alapján OFF-ba tettem a "Mindig a telefon hangszóróján szóljon" kapcsolót és bármennyire is logikátlan, akkor szólalt meg a hangszóró
Ez így működött ma hajnalig, amikor is megint nem beszélt
Mi lett a megoldás? Hát az, hogy ON-ba tettem a kapcsolót, most így beszél
Nem igazán értem ezeket a módosításokat a használatban
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
degec
senior tag
Tiszteletem ! Segítsetek pliz.. köszönöm előre is ! Régóta használok Waze-t, de Samsung S22+on, és A53-on is ugyan az a hibajelenségem van, hogy telefon saját hangszórón iszonyat halk a navigáció, minden maxon a beállításokban, és csak telóhangszórón szólaljon meg opció van beállítva, de teljesen néma szinte...telón az alap hang beállítások is maxon. Kocsiba a telók bluetoothon vannak, ott a telefonálás tökéletes, korábban bluetoothos telózás mellett simán a telefon saját hangszóróján nyomta vadul a navit, de most mióta ez a legújabb verzió van. K.O. Kocsi fejegységét tavaly frissítettem szaGszervízbe, de ez csak most jött elő ugyanezen telefonjaimnál. Bénázok ? köszönöm ha segít valaki !!!
-
bivalyos
tag
Sziasztok, most jelenleg akkor csak lotti mondja be? Dec20 volt nálam az utolsó frissítés, még be mondja lotti a trafikat, meg lehet is trafi jelentést küldeni,de azota ki kapcsoltam az automatikus frissítést.
A másik kérdésem kocsiba androidos fejegységen, valahogy be állítható ha indul a fejegység automatikusan el induljon a waze is? Tudtok ajánlani ilyen alkalmazást ami jól is működik?
Üdvözlettel: bivaly
-
Essejó
veterán
válasz Intruder2k5 #19111 üzenetére
S22+on se.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
MODERÁTOR
Redmi Note 8-on nem jelentkezik ez a nyíl pozicionálási hiba.
-
Đusty
addikt
válasz Winner_hun #19108 üzenetére
ok, reméljük.
A lényeg akkor, hogy ne dobjam a telot a kukába nem az tehet róla.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
MODERÁTOR
-
Essejó
veterán
válasz Intruder2k5 #19104 üzenetére
Nekem sajna ugyanazt produkálja mint a gyári. :(
Nekem egy rutin fut le az S22+ban amikor indítom az autót, a telefont felkapcsolja a fejegységre a kihangosítés miatt, és indítja a Waze-t.
Azt a rutint szerkeszthetem.
Addig már eljutottam vele, hogy a Waze elindul és a telefon saját hangszóróján szól, és a telefon felkapcsolódik a fejegységre, de azzal a lendülettel le is kapcsolódik. Szóval még kisérleteznem kell a rutinnal.
-
MODERÁTOR
-
Đusty
addikt
válasz Intruder2k5 #19102 üzenetére
"wazerek"
kösziMilyen mókolt verzió? Elérhető valahogy? Az jó lehet?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #19099 üzenetére
Szintén Motorola?
Na, akkor lehet, hogy hasznos lesz a mókolt verzió amit múltkor feltettem a stock mellé. Mondjuk én nem Motorolán használom.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz Donki Hóte #19096 üzenetére
Akkor mi lehet a baj, esetleg valaki tudja?
Teljesen alap beállítás van, ahogy feltelepült. -
veterán
-
Đusty
addikt
Motorola telefonon a nyilat ahol tartok alulról felviszi a képernyő felső harmadába és úgy mutatja tovább az utat. Alig látszik valami alul meg az van ahonnét jöttem. KB. 10-ből kilencszer van így egyszer talán ott marad a nyíl alul. Találkozott már ilyennel valaki?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #19092 üzenetére
És Essejónak is!
Köszönöm a tippet, holnap kipróbálom az autóban
-
Essejó
veterán
válasz Donki Hóte #19091 üzenetére
Ha be van kapcsolva a mindig a telefon hangszórójén szóljon, akkor azt kapcsold ki. De olvass vissza kb 2 hetet, a Waze frissült ilyenre és nem az androiddal van a baj, legalábbis nekem az S22+on Android 14 van és azon is trükköznöm kell, hogy normálisan szóljon az AA nélküli Prius+ban. És ezt minden induláskor el kell játszanom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #19091 üzenetére
Nézd meg ezt! [link]
-
veterán
Két hete jött a telefonomra az Android15.
Azóta sajnos a waze-nak nincs hangja. Bármilyen beállítást babrálok, nem tudom a hangot visszahozni. Már töröltem és újratelepítettem az appot, de akkor sincs hang
Milyen praktikák vannak a hang előcsalogatásáre
-
spiky03
veterán
válasz whbear #19088 üzenetére
Hát igen, én is észrevettem, hogy az utóbbi időben fura útvonalakat tervez.
A Google Map-el nekem még az a baj, hogy csak "simán" nem lehet használni, mint a wazet, hogy nem tervezek útvonalat és akkor is jelezze az útinfokat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
MODERÁTOR
-
whbear
senior tag
válasz Intruder2k5 #19087 üzenetére
Első amit kikapcsoltam. Ugyanarra az útvonalra a Google Map ésszerű utat tervez. Ez szerintem nem véletlen, hanem így terelik át a népet a beszántás előtt, hogy ne sajnálja senki mert úgyis sz@r volt. Legalább a megyei matrica rendszert átemelnék már és tényleg nem lenne mit sajnálni. A fekvő rendőr jelzőt vagy az állandó köd jelentést vagy a sok fals traffit?
-
MODERÁTOR
-
Essejó
veterán
válasz flash- #19084 üzenetére
Azért rövid útvonalon is produkál dolgokat. 15 kerületből a Fóti Auchanba rendszeresen a Szerencs utca M3 kivezető, M0 Fóti kijáratot tervezi. Mikor nyil egyenesen mehetek a Rákos út, Régi Fóti út, Külső Fóti út irányba. Visszafelé hasonlóan tervez, még akkor is ha piroslik az M3 bevezető és a Szerencs utca környéke.
-
Essejó
veterán
Készülj fel rá, hogy dobozhangúbb mint eddig.
Nekem Andrissal is megy, ha induláskor lekapcsolom a BT-t újra indítom a Wazet, vissza kapcsolom a BT-t és kézzel társítom a fejegységgel a telefont. Sajna a Prius+ban nincs AA Viszont a mindig a telefon hangszóróján szóljont ki kell kapcsolni. Így is azon szól, de ha be van kapcsolva, akkor csak suttog.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Qru
MODERÁTOR
Mostanában nem szól a Waze ha fix traffi jön. Ez vmi bug vagy én állítottam el vmit benne?
#nincsbennetarcsi
-
whbear
senior tag
válasz flash- #19070 üzenetére
Sajnos hosszú útvonal tervezésében nem jó. Nem is arra lett optimalizálva. Inkább városi dugó elkerülésre. Nekem is teljesen buta útvonalat tervez még városon belül is. Megtervez 18. kerületből 15. kerületbe, érkezési idő 8.55. Elindulok az ismert úton, csökken az ETA és 8.26.-kor megérkeztem. Ezt meg hogy? Ez ilyen. Bárcsak ismerné a Google Map a megyei matrica rendszert.
-
flash-
veterán
Nektek nem tervez neha rosszul a waze?
Pl monorrol szeretnék ugy menni tihanyba hogy csak pest megyei matricám van akkor nem a 7es uton tervez sokszor hanem biatorbágy-bicske felcsút utvonalon..
Ez ugye 30km-er tobb es hosszabb is 10 perccel.. Es az alternatív utvonalak koze se ajanlotta be a 7est..masnap meg egybol ugy tervezett pedig előző nap se volt ott se dugo se forg korl. a waze szerint 🤔
Oke ott a koztes pont funkció de azért erdekesIntruder :köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz Essejó #19068 üzenetére
1x működött, viszont Lotti sokkal doboz hangúbb lett mint eddig volt. Némi kísérletezéssel meg lett a megoldás a Prius+on. A kocsi indításakor beindul a fejegység ami BT-n felcsatolja a telefont, ez kell a telefon kihangosításához. Ez elindít a telefonon egy Vezetés Módot amikor betölti a Waze-t. Ilyenkor lekapcsolom a telefonon a BT-t. Megszakad a kapcsolódás. Majd vissza kapcsolom a BT-t és a kocsi fejegységén kézzel csatlakoztatom a telefont. Így működik a kihangosítás és a Waze is mondja a telefon hangszóróján amit kell, ahogy eddig tette, a fenti bűvészkedés nélkül. Remélem mihamarabb vissza csinálják ezt a ficsört, hogy továbbra is működjön normálisan külön kapcsolgatás nélkül.
-
Essejó
veterán
válasz Intruder2k5 #19067 üzenetére
Nekem a Karácsony előtti héten kezdte a suttogást Andris. Az újratelepítés egy alkalomra megoldotta, de azóta megint csak suttogva közli, hogy indulhatunk. A telefon hagszórókán szóljon meg azért kellett eddig mert a Prius+ban nincs AA viszont a telefont BT-felcsatolja a médiára és úgy működik a kihangosítása, viszont a Waze-t nem, ergo néma volt. Most átállítottam Lottira és kikapcsoltam a telefon hagszóróján szóljont, nemsokára megyek el itthonról, kiderül majd, hogy működik-e.
-
flash-
veterán
Miert baromi halk a waze? (Android 13,xiaomi Poco f3) A media hengero maxon van, es a wazeban is fel van hangosítva maxra a hangero a navigacios hang megis nagyon halk
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Intruder2k5 #19064 üzenetére
Lassan jó lenne összefoglalni, mi a chupőpito előnye, mik a változások, mert most olyannak tűnik, hogy karácsonyra picit összeszedték magukat.
Nálam megszűnt a hang gond, nincs már "méter múlva", hanem rendesen mondja, a trafi mindegy, mert betartom a szabályokat, mondjuk ha egyet pittyenne, az is jó, de ettől még marad Dórin, illetve a navi és a zene külön szabályozhatósága nem létkérdés, de nagyon nagy előny.
Ha a chuppito a régebbi változatra épül, amiből ezek közül egy is a problémás, akkor nekem nem biztos, hogy ér annyit, hogy mókoljak vele.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
whbear
senior tag
válasz Intruder2k5 #19057 üzenetére
Működik. Csak annyi történik vele, hogy a csomag át van nevezve com.wten-re. Derrin csinálja, innen megbízható.
Cloned version[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hozzátenném még ehhez a Waze Chuppito témához, hogy ha valaki csak kipróbálni szeretné, vagy inkább megtartaná mindkettőt, akkor van ennek egy "cloned" verziója, az állítólag telepíthető az official változat mellé, nem kell azt sem legyalulni. Linket nem adok, mert nem tudom mennyire biztonságos források ezek, de saját felelősségre mindenki megtalálja egy Google kereséssel. Én az imént letöltöttem, de még nem tettem fel, majd délután arra is sor kerül, akkor referálok, hogy működik vagy se.
-
No.01
őstag
Jól olvasom, hogy nem is a frissítés a probléma hanem a hang és ezért nem mondja a trafikat?
-
retesz147
addikt
válasz simico #19050 üzenetére
Igen, média hangerő lett, eddig volt külön "navi" hangerő, mostmár nincs, médián szól a Waze. Ki kell venni a "mindig a telefon hangszóróján...", mert különben csak a beszédhangszórón szól.
Nálam bármilyem új Waze verzión (Chuppitó is) csak Lotti hajlandó a trafikat mondani, többi magyar hang nem.Szvsz jól elcseszték most... Bekavarták rendesen.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Rick4
félisten
válasz simico #19050 üzenetére
Volt régen egy olyan funkció AA-n, meg androidos rádión, hogy ha a pl a tunein szólt, akkor a hangerővel a zene hangerejet tudtad állítani, viszont amikor megszólalt Dóri, akkor a hangerőszabályzóval a navi hangerejét tudtad állítani, és mindkettő úgy is maradt, azaz halk rádió mellett is hangos volt a navi, vagy hangos rádiózás mellett se üvöltött Dóri, hogy forduljak jobbra.
Namost ez egy éve,.másfél is, hogy eltűnt. Lehet ez jött vissza?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
simico
aktív tag
válasz retesz147 #19017 üzenetére
Ma már engem is szivatott, mondjuk én tényleg frissítettem valamelyik reggel, 5.2.0.3. Tényleg mintha a média hangerő beállítását használná, persze csak miután kikapcsoltam a telefon hangszóróján szóljon beállítást. Mondjuk ott a beállításoknál levő navigáció hangereje csúszka most már semmit sem csinál, mármint semmit nem módosít a Waze hangerején - ráadásul nálam eddig is majdnem maximumom volt, aztán most csendes szobában is éppcsak hallottam valami cincogást a telefonból...
-
petir
senior tag
Reggel visszaállítottam Dórira.
Azt vettem észre, hogy Dóri nem csak a traffipaxot nem mondja hanem az értesítéseket se, csak villog a jelzés hang nélkül, úgyhogy nem csak a traffipax baj itt...Én vissza is tettem Lottira! Jelenleg ő mondja amit kell! Nekem mondjuk csak figyelmeztések vannak.
Chuppito megy AA-n?
-
whbear
senior tag
chuppito.apk = sehogy. Ha kérdezed miben jobb mint a Gmaps akkor szerintem nem jobb semmivel számodra. Tényleg nem kötekedésből, tapasztalatból. Kell használni egy hétig ezt is azt is és egyéni preferencia alapján eldönteni melyik tetszik. Azt én nem tudatom mik a személyes igényeid. Az én igényeimet jobban kiszolgálja és van még itt néhány fórumtárs akinek szintén tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz WhiteWalker #19029 üzenetére
Szívesen. Törölhetem is?
Nálam felkerült, 100km úton végig hibátlan volt Dórival.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz WhiteWalker #19025 üzenetére
Áttettem neked a drive-ra: [link]
Nincs mókolás, megáról leszedtem, saját drive-omra feltoltam.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LimaBravo69
tag
Friss helyzetjelentés:
Új verzióval (5.2.0.3) is, android autóval tökéletesen működik minden.
Nálam nem jeletkeznek a fentebb említett hangproblémák."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
whbear
senior tag
válasz WhiteWalker #19025 üzenetére
Mert nem megnyitni kell. 3 pont jobb oldalt a file neve mellet, download.
-
whbear
senior tag
válasz WhiteWalker #19023 üzenetére
Nem kell letölteni semmit. - - > Continue in browser.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz whbear #19021 üzenetére
Töltsem le azért az appot. Erőlteti , mert e nélkül nem lehet letölteni...
Oké letöltöttem, nem lehet az appba beállítani hogy hova mentse (lehet én vagyok a béna ) , hogy később kimásoljam a telefon másik mappájába...
Mert letölti az Android/data/mega.privacy/cache mappába , de innen nem lehet kimásolni.Az appban utólag sem lehet megnyitni innen .
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz WhiteWalker #19020 üzenetére
Ezt nem értem. A megáról a legegyszerűbb letölteni.
-
whbear
senior tag
Waze Chuppito 5.2.5.0
Nincs hang probléma. Jól működik ellentétben a korábbi 5.2.x.x verziókkal.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
retesz147
addikt
válasz simico #19016 üzenetére
Valszeg befrissült a hátzérbe, ahogy az enyém is. Én se frissítettem, közbe mégis befrissült, már nem az a 5.1.0.1,hanem.5.2.0.3.
És nekem most a media hangerejét használva tudom hangosítani, halkítani. Korábban egy külön hangerőt használt.
Nálatok is így van?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
simico
aktív tag
válasz retesz147 #19007 üzenetére
Pontosan ez történt tegnap a feleségemmel is. Este panaszkodott, hogy egyáltalán nem hallotta hazafele a Waze hangját, pedig semmit sem változtatott. A megoldás is ugyanez volt mint amit írtál. Eléggé érthetetlen, mert a Waze nem lett frissítve, nem változtatott semmit a telefonján tegnap.
-
Márton
nagyúr
Tarts jobbr!
800 méter múl menj tovább egyenes..Mi9 -Dóri
mi ez a butaság?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Winner_hun #19012 üzenetére
Írtam privatot.
-
Winner_hun
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet valahol jelenteni , hogy egy "út" nem az , hanem "utca" minősítésű?
-
LimaBravo69
tag
válasz plömplöm #19008 üzenetére
Most frissítettem manuálisan, kösz az infót!
A mai napon Lotti szépen tette a dolgát még a régebbi 5.1.0.1 verzióval (nálam a hang "Csak figyelmeztetés" esetén szól), mondott mindent előre.
A frissített verziót majd holnap ellenőrzöm, de talán mostmár nem lesz gond."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
MODERÁTOR
válasz retesz147 #19007 üzenetére
Időközben volt még egy pesti köröm, és hazafelé a Megyeri úton hallottam, mintha valami motyogna... Először azt hittem a lehalkított rádió az, de aztán rájöttem, hogy a Waze. Na gyorsan feltekertem minden hangerőt maxra, úgy az Android-ban és a Waze-ben, is, de sokat nem segített. Akkor akartam írni ide újra, és láttam meg a posztodat... Kipróbáltam, és ez nálam is megoldotta. A tegnap esti frissülés meg nálam úgy értendő, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva, és hetente egyszer manuálisan szoktam frissíteni, szóval lehet ez az update is korábbi volt már pár nappal, csak nekem tegnap került fel.
De a lényeg, hogy ez volt a hiba, köszönöm!
-
plömplöm
őstag
válasz LimaBravo69 #19005 üzenetére
androidon frissült, 5.2.0.3
nekem bejön az új Lotti, értelmesebben mond olyat, amit eddig bután hangzott
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
retesz147
addikt
válasz Intruder2k5 #19006 üzenetére
Nálam ma elkezdte azt, ha be van állítva, hogy "Mindig a telefon hangszóróján szóljon", akkor a beszédhangszórón szól iszonyat halkan.
Ha ezt kivesz, akkor újra kell indítanom a Waze-t, hogy a a telefon rendes hangszóróján szóljon normál hangerőn.
Évekig így volt beállítva, szólt rendesen, ma valami megint változott, pedig a progi nem frissült.
Nálad nem ez lehet?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Látom másoknak is vannak panaszaik a hangra, nekem a következő a gondom. Egy Redmi Note 8 telefont használok kizárólag Waze navigációra, tehát más nem is nagyon van rá telepítve. A rendszer Android 11. A megújult Lotti hangok még megvoltak, bár bevallom azt nem is figyeltem, hogy mondja-e a traffikat és a kamerákat, viszont tegnap este megint frissült az alkalmazás, és azóta semmilyen hangja nincs. Ma már megjártam a Vác-Budapest utat oda-vissza, de egész úton meg sem szólalt. Próbáltam a hangot ki-be kapcsolni, másikat választani, gyorsítótárat törölni, de semmi.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz retesz147 #19002 üzenetére
Vicces..
Visszaolvasgatva a hozzászólásokat, ma reggel átállítottam a hangot Lottira.
Verzióváltás nem volt, frissítés nem jött, továbbra is 5.1.0.1.430 km-en tesztelve gyönyörűen mond mindent, fix traffit, rendőrt, stb..
Ezekután kíváncsi leszek, mi lesz holnap"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Waze alkalmazásban egy bizonyos helyen út lezárást jelöl. A jelentés 4 hónapos. Már nem aktuális. Hogy lehet ezt módosítani? -
vlevi
nagyúr
válasz Laslow #19001 üzenetére
kugli mapsban is változtak a hangok. Azt vettem észre, hogy egyes helyeken, talán a körforgalmaknál más hanghordozással, másképp mondja a szöveget, de utána a következő mondatot már megint az addig megszokottal.
Úgy tünik ugyanaz a hang, de mégis érezhetően eltér a korábbitól. -
retesz147
addikt
Ezt kaptam ma indításkor... De nyilván se Dóri, se Csilla nem mondja a trafit... "Régen minden sokkal jobb volt."
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Laslow
senior tag
Én évek óta Lotti hanggal használom. Most valamelyik frissítésnél írták, hogy picit módosítottak a hangokon, hogy természetesebb legyen, és valóban: azóta nekem valahogy sokkal dobozhangúbb Lotti hangja.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB