-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Na, az új Messenger kinézetet elkezdhették aktiválni, én megkaptam (android, béta verzióval)
A sötét módot még nem találtam meg, a cikkben említett harmadik ikon pedig nem helymeghatározásos, hanem egy "felfedezés" (explore), kb. mint Instagramon, pl. cégeket lehet találni vele és a játékok is ide lettek rejtve.
Lettek új chat színek is meg egy-két dolog megváltozott, másképp működik stb.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hhenry
őstag
Kiváncsi leszek rá de ez a dark mode jól hangzik.
-
szabacsik
őstag
Helló!
Azokat a fényképeket amiket csak idővonalra töltöttem fö ("Fényképeid" fül alatt található képeket) nem lehet utólag albumba "küldeni"? Albumba csak újra feltöltött képeket lehet helyezni? Nem akarom, hogy két helyen legyenek megtalálhatóak ugyan azok a képek./\____/\
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Számítógépen chat esetében volt olyan opció, hogy Chat kikapcsolása, és azon belül be lehetett állítani, hogy kikapcsolás néhány ember számára. Ezt egy pár hete láttam, de akkor nem volt rá szükségem. Most lenne, de egyszerűen nem találom, és messengerben sincs ilyen funkció, csak tiltás.
Hogyan tudnám előszedni mégis? Vagy másnál is eltűnt ez a funkció?Galaxy S23 256GB Cream
-
-
Krystal_s
addikt
válasz szabacsik #21860 üzenetére
Amikor megnyitod a képet és főlé viszed az egeret, akkor a képen alul megjelenik pár funkció...
Most, hogy megnéztem nálam az Albumoknál eltűnt az "Idővonalra feltöltött képek" album. Az idővonalas képeim csak a Your Photos alatt láthatóak. Igazából mióta létezik a FB még nem volt olyan, hogy hibátlanul működött volna. Mindig van valami hiba. Egy ideje nekem nem jelzi, ha valaki "lájkolja" a képeim és még ki tudja mi nem működik...
-
szabacsik
őstag
válasz Krystal_s #21861 üzenetére
Nincs ilyen mint neked. Nálam ilyen
Viszont meglett, hogy bele kell menni az "idővonalra feltöltött fényképek" albumba. Ott módosítás és minden képnél van jobb fent egy lefelé mutató nyilacska. Na oda bújt nekem az áthelyezés. Itt ni
Köszi mindenkinek
/\____/\
-
Tiger.
nagyúr
Facebookon kívül nincs más alternatíva, ami a stream videókat is lejátsza, pl a filmvilag2.
Nálam nagyon szar az app, igaz csak s9-en másnak jó.
Van hogy be ragad a csoportba és nem tudok a kezdore menni mert kilep. Újra kell indítani, egy ideig jó.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
krizmo_
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Uge PC-ről is feltölthető simán mp4 formátumú profile video (profil képnek)
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Árulja el valaki, hogy hol a jó túróban találom az alkalmazás beállításokat a facebookban (automatikusan elinduló videókat szeretném letiltani). Eddig mindig megtaláltam, most változott a menü???
Plusz ha már itt vagyok azt is szeretném megtudni, hogyan lehet beállítani azt, hogy mindig a legfrissebb dolgok jelenjenek meg a hírfolyamban és ezt jegyezze is meg??
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
"Árulja el valaki, hogy hol a jó túróban találom az alkalmazás beállításokat a facebookban (automatikusan elinduló videókat szeretném letiltani). Eddig mindig megtaláltam, most változott a menü???"
- Videók automatikus lejátszása"Plusz ha már itt vagyok azt is szeretném megtudni, hogyan lehet beállítani azt, hogy mindig a legfrissebb dolgok jelenjenek meg a hírfolyamban és ezt jegyezze is meg??"
- Nem tudod beállítani, hogy megjegyezze, mindig be kell állítani.[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Sziasztok! Mi a teendő akkor, ha kizártam magam a facebookból? Az istenért sem emlékszem a jelszóra, elmentve meg nincs. Csak gépen nem sikerül belépnem, telefonon és Messengeren (még) be vagyok jelentkezve.
Igen tudom, kérjek új jelszót.. ezt megtettem, kértem emailre vagy 300 jelszót, és ebből egy sem érkezett meg, más megoldást meg nem ad.
Üdv.:M.
-
Tiger.
nagyúr
Hogy lehet email címet változtatni?
Odáig eljutottam, hogy küldi a kódot, de nem küld semmit.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Jinxb1rd
addikt
Hogy lehet beállítani, hogy a linkek ne a Facebookon belül nyitódjanak meg?
We are only Stardust...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz minek?:S #21878 üzenetére
Üdv,
Itt próbáltad már?: Találd meg a fiókodat...
Érdemes megvárni, hogy kiküldje a jelszót/kódot, elég egyszer kattintani, sokszor futnak bele abba a hibába, hogy nyomkodják folyamatosan és a sok kiküldés miatt nem kapnak semmit.
-
bopeti98
őstag
-
kidnou
őstag
válasz bopeti98 #21885 üzenetére
Velem is művelte ez kb minden 2. belépésnél a facebook app, most már jó. Nagyon valószinű, hogy amelyik szerveren vagy azon épp kisérleteznek. Most a messenger csinálja napi rendszerességgel, hogy nincs ismerősöm. Többszöri ráfrissitéssel tér csak magához. Ez ilyen
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Azt be lehet valahol állítani, hogy ne tudjon senki ismerősnek jelölni? Mostanában valami érthetetlen oknál fogva nagyon "népszerű lettem", szinte naponta jelöl be egy-egy kamuprofil. Lehet tenni valamit ez ellen?Up the Irons!
-
buci30
addikt
Belehet állítani, hogy a hirfolyamba a "legutóbbiak" legyen az alapértelmezett sorrend?
Mert minden egyes megnyitas után újra rá kell nyomni.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Az oldalamat hogy lehet törölni? Nem én hoztam létre és nincs is rá szükségem.
Let the Zone take me if I am.
-
Arween
senior tag
sziasztok,valakinek esetleg van ötlete mobil alkalmazásból miért nem tudok posztot írni?Hozzászólások mennek,más posztjához,de ha én akarok egyszerűen nem megy.Nem enged írni olyan mintha nem érzékelné az érintést.Ellenben ha rámegyek a fénykép megosztására ,majd kiválasztom a fotót utána tudok hsz írni,de elküldeni már sehogy sem tudom... S8-telefonom van.
-
törölt tag
Sziasztok! Adott egy zárt csoport. A moderátornak vagy az adminnak van-e különleges privilégiuma a csoporttagok helymeghatározásai felett, ha azok egyébként a nyilvánosság felé nem publikusak? Tehát visszaélhet egy moderátor az emelt jogával egy taggal szemben? Követheti-e a tudta nélkül?
-
moma
őstag
Az miért van, hogy ha ott hagyok tabokon facebook linkeket akkor egy idő utàn nem nyílnak meg? Ez nálam valami dolog vagy általános?
we all deserve a bit of luck.
-
bassetka
újonc
Sziasztok!
Az alábbi problémám van.
Létrehoztam az első facebook fiókomat, nem akartam de egy sportolói oldal üzemeltetése miatt muszáj volt.
A gond az, hogy feltöltöttem egy profilképet ami engem ábrázol természetesen és a facebook két óra után kidobott és azóta sem tudok belépni.
A belépési probálkozássnál ez a kép fogad
Ennek lassan 3 napja.
Tudtok valamit segíteni a témában, hogy kihez forduljak a dolog meggyorsítása érdekében.
Sajnos amint elkészült a fiókom azonnal megkaptam a jogosultsági hozzáférést a fent említett oldalhoz, de így azzal sem tudok mit kezdeni, és nemzetközi cég pedig nem akar új jogosultságot kiadni, tehát a csinálj egy új profilt és ezt felejtsd el megoldás nem működik.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest