Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Krystal_s #34345 üzenetére
Ugyanez a problémám nekem is hogy nem jegyzi meg a böngészőt pedig Chromeot használok csak gépen illetve a telefonon vagyok belépve. Ez a hiba hónapok óta van. (Útóbbi pár hónapban már csak telefonon használtam az FB appot) Csak szerezzem vissza a profilom,letörlöm magam erről a szemétdombról! (Semmi olyat nem csináltam hogy a profilom tíltva legyen....sms+kétfaktoros hítelesítés is be van kapcsolva (Google Autentikátor)
Egyszerűen szánalmas az egész,kezdve a belépési hülyeségeitől a messengeres szarakodásain át a nem oda való hírdetések mutogatásával+adj el valamit a Marketplacen csak a kamu profilok törlését kapom! Jobb lenne az élet ha az FB nem lenne mint régen.
Szándékosan csinálják ezeket a hibákat.
[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
válasz Krystal_s #34367 üzenetére
Még mennyiszer kell vele megjegyeztetnem ezt a böngészőt????
Végtelen + 1x. Semmi értelme, szar az egész. Én a múltkor akartam email címet változtatni, de nem engedte, mert "ismeretlen" böngészőből jelentkeztem be (nem).
Megoldottam végül, de nálad más a helyzet. Nem tudnék rá most megoldást. -
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #34367 üzenetére
Csak érdeklődőm, hogy a próbálkpzás más módszerre mit ad?
Emellett bárkitől: van aki csak TOTP-t, vagy fizikai kulcsot használ és baja van a belépéssel?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #34352 üzenetére
Undortó, amit művel. 😂 Még mennyiszer kell vele megjegyeztetnem ezt a böngészőt???? 7 hónapja használom folyamatosan. Soha nem jelentkezek ki erről sem. Sütiket nem törlöm, UB tiltva. Most magától valamiért kijelentkezett restart után és sima belépés helyett ilyennel nyaggat. Ennek még mindig az a böngésző a szent, ami már nem a fő böngészőm és többnyire be van zárva. Azért sem úgy léptem be, hanem kértem másik módszert, email és sms. Nem az a probléma, hogy nincs kódom, hanem, hogy tőlem ilyet mer kérni. Hát megnézném, akik Nigériából ellopják a fiókokat, azok mivel igazolják magukat.
ui: Annak is (továbbra is) a "szájábalépnék", aki kitalálta, hogy ne lehessen beállítani, hogy egy poszt alatt az ÖSSZES választ mutassa és jegyezze már meg! Napi 1000-szer is hiába állítom át, amikor már a 20. családfaágazatnál tartok és egy visszalépésre megyek, akkor újra az összeset megkeveri és átváltja a legrelevánsabbra, mert egy zavarodott algoritmus biztos jobban tudja kinek mi a fontosabb.
Tudom, hogy kísérleti módon működik az egész, de szerintem már a fejlesztők is bekattantak és a jó lett a rossz, a rossz pedig a jó. -
nagyúr
Nálam hasonlók a beállítások, leszámítva, hogy mindent is igyekszem blokkolni böngészőből és AdGuarddal, és FBP is fent van, de nálam semmi hasonló hibát nem produkál a FB Vivaldi alatt. A kétfaktoros hitelesítés menüpont is rendben működik. Nálam ezek a beállítások:
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ledgeri
nagyúr
Már nem tudom én sem mi lehet, csak vadászok infókat, arra az esetre, ha ilyen jönne szembe .... Egyébként meg tényleg borzalom!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #34345 üzenetére
Ha bejutsz, akkor bármely felületen látszódik az a régi firefox, vagy bármi más korábbi bejelentkezés helye a te általad aktívan használtakon kívül? (Régiekre gondolok, nem "lopottakra"...)
-
nagyúr
válasz Krystal_s #33059 üzenetére
Igen, csak az adott beszélgetésre vonatkozik, én a különböző népesebb csoportoknál használom főként, ahol 5 percenként jönne értesítés. A némított chateknél ha van is j üzenet, nem tesz ki olvasatlan gombócót, csak a beszélgetés neve lesz bold a listában, ha van új üzenet.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Cs1csó
félisten
válasz Krystal_s #33023 üzenetére
Az egész Facebook abnormális de ez is a céljuk, hogy elvessz a részletek közt, és inkább ne is foglalkozz vele. A tetejébe még "fejlesztik" (így hívják azt amikor pár havonta szétbarmolják a felületet vagy a beállításokat) kisebb-nagyobb mértékben.
Engem a legjobban az idegesít amikor van egy poszt és vannak alatta hozzászólások és arra nem képes hogy alapértelmezett legyen hogy ha rákattintok a hozzászólások kibontására akkor azokat MINDIG IDŐRENDBERN mutassa, hogy rendesen végig tudjam követni a kialakult párbeszédet mert mindig csak a "népszerű" (az sem tiszta, hogy mi az hogy népszerű egy beszélgetésben egy hozzászólás nonszensz mert ha egy okfejtésre a válaszom IGEN és ezt millióan lájkolják akkor ez a népszerű de ebből a hozzászólásomból semmit az ég adta világon nem lehet megtudni) hozzászólásokat látom és sokszor többször is kattintani kell, hogy minden hozzászólás megjelenjen mint ha külön kérvényt kellene benyújtani nekik.
A "népszerű" hozzászólások metodikára egy régi vicc:Jereváni rádió
Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak. Válasz. "A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."
Ha a legtöbb kapcsolata nem itt lenne a mostani 30-50 közöttieknek lehet fenn sem lennének.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Krystal_s #32183 üzenetére
Aha, nem érdekel, de onnantól hogy valaki kerüli az oldalt, és az azon írtakat valamint azokat magukbaszippantókat, vagy csak szimplán nem hajlandó az agymosó, téged irányító oldalra mégcsak felmenni sem, nos.. egyből agresszívan reagálsz,
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Krystal_s #31965 üzenetére
Ez mind hagyján, nálam mobilon teljesen véletlenszerűen úgy működik pár napja, hogy kb. 12 órával le van maradva, nem jelennek meg a valóban friss kommentek. Aztán néha összeszedi magát, és sikerül, 5 perc múlva már megint nem, egy vicc... (Desktopon legalább jó...)
-
classic B
senior tag
válasz Krystal_s #31967 üzenetére
Hát igen. Sajnos egy ideje csak azokat bünteti a meta, akik látszólag semmi irányelvbe ütköző tevékenységet nem követtek el. Persze a sok kamu hirdetést és profilt nem törlik. Én is jelentgettem már ezt-azt, de még csak ki sem vizsgálták.
A topikban mostanában megemlített problémák majdnem mindegyike valamilyen bug vagy korlátozás, amire nincs ráhatása a felhasználónak. -
classic B
senior tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #31745 üzenetére
Elnézést, semmi szándékosság nincs benne, csak azért nem válaszoltam, mert meglepődtem a kérdésen, és meg akartam nézni, hogy is működik. Amikor még régebben feltettem valamint Marketplace, akkor külön be kellett állítani, hogy az ismerősöknek is megossza a hírfolyamon keresztül. Azt hittem változtattak valamit, és így nem akartam hülyeséget írni.
-
classic B
senior tag
válasz Krystal_s #31745 üzenetére
Normális esetben nincs automatikus posztolás és megosztás. Különböző alkalmazások, játékok, kvízek stb. marhaságok szoktak kikerülni "automatikusan", de igazából ahhoz is kell felhasználói jóváhagyás. Ja, és ott vannak a különböző vírusos posztok, amik tényleg a felhasználó tudta nélkül kerülnek ki. Apróhirdetés esetén nem tudok arról, hogy lenne bármilyen automatizáló funkció, ami x időnként aktiválódik és kiteszi a hírfolyamba.
Simán elképzelhető, hogy az algoritmus rossz, gondolok arra, hogy igazából nem 30 perce osztotta meg, hanem régebben, de valamiért 30-at ír. Fentebb már írtam, hogy egyre rosszabb az egész facebook, persze nekem kéne javítani rajta, vagy menjek máshová. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #31500 üzenetére
Akkor továbbra sem érted a kettő közötti különbséget és annak lényegét. Nézz utána, rendesen, és utána várlak, akár privátban!
#31502 csako Ha tényleg FB rendszer szintjén az SMS egyenértékű az TOTP-vel, akkor meg a TOTP használata nem igazán ér sokat, pontosabban nem engedi a fb, hogy érjen annyit amennyit -jó implementációja esetén- érhetne.
Akad valaki itt hardvare kulcsos? Mert ha az is vissza van fokozva SMS-re (lényegében), akkor az egész gagyi.#31505 zorzy4 Ha a te nevedre gondolsz, mint adat, persze, mert az TE vagy, ha a te mailcímedre (hasonlók), ami esetleg még csatolva van (törléskérelem után is) egy fiókhoz, akkor én azt passzolom... egy fiókot csináltam, egyszer... pl a mailcímed biztos nem járt hasonlóképp, mint a FB?
-
veterán
válasz Krystal_s #31500 üzenetére
Szerintem az sms kód, amit a fórumtárs kap nem a kétlépcsős része, hanem mondjuk egy jelszó visszaállításához használatos, ezért nem egyenrangú vele.
Szerk.: Kipróbáltam, mivel nekem be van állítva sms is, ezért beengedett azzal is.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #31498 üzenetére
Ez a téma az ami miatt a TOTP-set be kellene állítani, míg nem az teszi aki lopta az egészet.
Kétfaktoros és kétfaktoros közt is van különbség. Az egyik lehet SMS, ami függ a FB és vele szerződött szolgáltatótól, a felhasználó és a vele szerződött szolgáltatótól, és a két szolgáltató közti tértől. Vagy lehet TOTP, ami egyszeri, biztonságos kapcsolat meglététől, utána viszont csak az időtől. Egyik ki tudja mennyi kapcsolat, másik egyszeri. Egyik mindig nyitott csatornán leshető, másik lehet full oflline. Nem mindegy melyik kódról beszélünk!
A linkelted pont csak az SMS-esről szól, mig az aktuális a TOTP-sről is, ami nagy különbség.
Én is egyszer egy hétig izzadtam, mert a gmailemhez nem jött meg az SMS... tudom milyen az.Olvasd el a szöveged és gondold el, hogy milyen lenne fordítva. Mi lenne, ha te mész el valahova, teljesen máshova, egyik napról a másikra (20 óra alatt lehet 18000Km-t repülni), és ott próbálsz meg belépni, és a rendszer nem enged mert szerinte nem te vagy, pedig juj de fontos lenne. Ezalatt meg valaki -mondjuk tudván, hogy te utazol- pont bemegy adategyeztetni a szolgáltatódhoz, épp lekenyerzvén Marikát aki átírja a számot egy új sim-re, és haverja meg az alapból is változó-IPs házad zónájában kilyukadó VPN-nel "épp a környéken van". A facebooknak ezt hogy kéne kezelni? Mi alapján valósabb az egyik mint a másik? Ja hogy vitted magaddal a TOTP-s kódodat. TE vagy te...
A facebook jogosan vonhatja a vállát, hisz ma már minden a lopkodásokról szól, arról, hogy miért kell a jó(!) többfaktor. Ad lehetőséget, hogy megadjon a felhasználó megbízható embereket, ilyesmik. Ha az adott felhasználó ezekkel nem él, és elveszíti fiókját nem tehet kivételt, mert annak hitelességét pont úgy meg lehet játszani rendesen, mint kijátszani nem rendesen: "elég ha az arcod és a neved látszik"... persze. Ha igaz akkor egy jó plasztik kártya simán elmegy hitelesnek, ha meg látszódnak a számok is, akkor vajon hozzáfér-e a facebook ahhoz az adatbázishoz amihez pl a szolgáltatóknak feltöltős adategyeztetéskor kell, és a FB tudja-e azonosítani a felhasználót, akiről egyébként alapból csak annyit tud amit beírt, és pl sosem töltött fel képet magáról, mások meg be sem tag-elték képen?
Aki egyszer veszít így, megtanulja. Aki utánanéz, megtanulja. A köztes meg majd beleesik valamelyikbe, vagy szerencsés, hogy nem. Minden védelmi funkció ésszerű használata nem paranoia. A facebookot nem mi, innen fogjuk megváltani, megváltoztatni. De addig meg, ha számunkra fontos adatokat generálunk benne, akkor azt védjük is ha annyira fontos!
-
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Krystal_s #30098 üzenetére
Ahhoz hogy az ÖSSZES hozzászólást időrendben végig tudd olvasni kb. Gandhi szintű nyugalom kell és erős ujj a az egér kattintgatásához. Botrány.
Nekem olyan is volt, hogy rákattintottam a hozzászólásokra - mert írta, hogy 2 azaz kettő darab hozzászólás van - és annyi történt, hogy megjelent a villogó kurzor, hogy én is hozzászólást írhassak. -
totron
addikt
válasz Krystal_s #30098 üzenetére
4? Volt, hogy 12-t (számoltam) kellett kattintanom a csoporthozzászólások teljes kilistázásáért, ebben benne volt az időrendi sorrendbe tevés/mind mutatásra hozása, az egyes kommentekre adott alszálak kibontása nem, az menet közbeni, külön történet. Nagyon releváns* párbeszédnek kell ahhoz lennie, hogy ennyit szenvedjen az ember, de rendszerint egy jól becsomagolt, darab szar a jutalma a szorgosan bontogatónak. A birkafolyamot erősbítő egykomment népszerűvé tétele külön botrány, nem is tudom volt-e a neten már ennél szellemgyilkosabb megoldás.
*a felhasználó saját(!) elképzelése szerint, nem a rendszer szerint
(#30101) amdboy, az ismerősök kép alapján való felismerését nevük kiválasztásával című játékot nem ajánlja fel neked a bedőlt accounton?
(#30102) szasza_1, külső tárhelyről való belinkelés. Nem akarják, hogy rajtuk keresztül küldj képet, te se ragaszkodj hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Krystal_s #28886 üzenetére
A szín manapság változó, de a jelentés ugyanaz, amíg nincs profilkép, addig nem olvasta. A "sent" az elküldve, "delivered" a kézbesítve. (Én értelmezésem)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Nwis86
aktív tag
válasz Krystal_s #27194 üzenetére
Dettó ugyanez nálam is, több csoportba is ezt csinálja, olvasom a kommenteket azt visszaugrik, először azt hitem az egerem görgője szart be és tévesen érzékel vagy valami ilyesmi... aztán 1 másik oldalon olvasgattam vagy 1 órát és nem jelentkezett a hiba, rájöttem hogy ez a fészbuk szarabb mint gondoltam!
Nagyon remélem lesz valami megoldás a felületre mert ez a új egyszerűen katasztrófa, de amúgy tök komolyan nem értem hogy ezt mégis hogy gondolták jónak, hogy bólintottak erre rá és miért? Egyszerűen egyetlen 1 funkció nincs benne amire azt mondanám hogy jobb mint a régi, használhatatlan átláthatatlan szar az egész -
Essejó
veterán
válasz Krystal_s #26987 üzenetére
Már értem mire gondolsz, esetleg ne a csoport leírást hanem a beszélgetést nézd, ott sokkal keskenyebb a két szélén a szürke csík. Mondjuk az sem szimpatikus, reméljük javítják.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #26983 üzenetére
Korábban is volt egy nagy átalakulása a Facebooknak, az sem tetszett, de ennyire azért nem volt durva, sokan elégedetlenek emiatt bízom benne, hogy megadják a visszautat a klasszikus felülethez...
Eleinte nekem sem nagyon tetszett a PH új felülete, de mobilról nagyon kényelmes a használata, vagyis néhány bugot leszámítva, de ezeket már nem jelzem, mert nem szeretik, ha szólsz érte...
-
Essejó
veterán
válasz Krystal_s #26983 üzenetére
Nem értelek! Nálam a 24"-os wide monitor teli van vele, semmi üres nincs a két oldalán.
Ja, a Logout is megkapja majd az új felületet, szóval ne keseregj mert hiába. Haladni kell a korral. 😀Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Márton
nagyúr
válasz Krystal_s #26963 üzenetére
De eddig az is a "hivatkozások" címszó alatt volt.
A "csoportoknál" a korábbi felületen sem jelezte ki az új postok számát.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
krizmo_
Topikgazda
Nekem is ma váltott át, hát szőrnyű... szintén zavarja a szemem, és olyan kusza átláthatatlan az egész...
Kisszámok valóban eltűntek a csoportok mellől, lehet idővel visszakerülnek, jó lenne... Visszalépésként élem meg az új felületet, mintha valami kezdeti fejlesztés lenne... -
Márton
nagyúr
És ha bemész egy csoportba, a bal oldali hivatkozások segítségével, te tudsz azonnal másikra ugrani? Ott marad bal oldalt a lista?
Mert engem meg az őrjít meg, hogy nem tudom, gyorsan végignézni a csoportokat, mindig vissza kell lépnem a főoldalra. Mi ez, ha nem marhaság? Igen, tudom, ott van fennt a csoportok gomb, de nem akarok arra menni, ha egyszer kinnt van bal oldalt a hivatkozásokban.
A régi felületben ment. Miben fejlesztés ez, ha megszüntetik?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #26808 üzenetére
Az újításokat sosem kapta meg egyszerre mindenki, de mindig folyamatosan utolért minden felhasználót, szerencsére még nekem is megvan a régi felület, de szeptember hónapban mindenkinek átvált majd, legalábbis ezt nyilatkozták...
Én időnként átváltottam, hogy lássam milyen, hogy működik az új felület, de borzalmas, nem tudtam megszokni, úgyhogy, amíg tudom használni a klasszikust, addig marad az... -
kidnou
őstag
válasz Krystal_s #22345 üzenetére
Igen, tud írni, csak nem kapod meg egyáltalán. Nem tudom így mi értelme, ezt a FB fejlesztőket kell megkérdezni.
Ami zavaróbb ha olyannak akarsz írni akit nem tudsz ismerősnek jelölni a beállításai miatt, mert az életben nem látja meg. Mert ki az aki megnyitja az üzenetek- engedély majd a szűrt üzenet részt. Ráadásul semmi értesítés nincs hogy ott van üzenet. Idegennel igy esélytelen felvenni a kapcsolatot -
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #22345 üzenetére
*Az értesítés pedig nem mindig működik.
Közben találtam egy leírást.
Igazán "korrekt". Figyelmen kívül hagyja valaki, nem olvasta, vagy elutasítja az üzenetet sosem derül ki a másik fél számára, csak, ha elfogadja. Azaz bármikor lehet írni az illetőnek, olyan mintha a levegőnek menne. Elutasításnak az lenne az értelme, mint blokkolásnál, hogy többet ne lehessen írni. Figyelmen kívül hagyásnál pedig (ha esetleg nem vette észre az üzenetet, ami FB-n simán előfordulhat), akkor második alkalommal még elfogadhatná, de mivel nem kap majd róla értesítést sosem tudja meg.
Nem értem mire jó ez a titkolózás. Nem csak aberráltak használják az üzenetküldést és elég rossz érzés, amikor nem tudni mi történt. -
EmberXY
veterán
válasz Krystal_s #22317 üzenetére
Nem kizárt, bevett szokás, hogy bizonyos oldalak kezelői (és/vagy "ismert" emberek) lájkokat vesznek, ezzel növelve a nívójukat. Eleve szinte minden 2. profil vagy kamu vagy duplikált, szóval csak idő kérdése volt, hogy mikor látják meg benne az üzleti rést.
Up the Irons!
-
szabacsik
őstag
válasz Krystal_s #21861 üzenetére
Nincs ilyen mint neked. Nálam ilyen
Viszont meglett, hogy bele kell menni az "idővonalra feltöltött fényképek" albumba. Ott módosítás és minden képnél van jobb fent egy lefelé mutató nyilacska. Na oda bújt nekem az áthelyezés. Itt ni
Köszi mindenkinek
/\____/\
-
törölt tag
válasz Krystal_s #20567 üzenetére
Pedig kénytelen leszel üzenni, ha beszélni akarsz az illetővel. Elvileg évek óta értesítést küld, ha 1 idegen csetet kezdeményez az emberrel, gyakorlatilag ez még mindig nem tökéletes és 1 harmadlagos mappában landol az üzenet amit az illető vagy észre vesz vagy nem... 10 ből 9 ember a mellékes mappát nem nézi szóval valószínű ott észre se veszi, anno én mondtam 1 illetőnek ezt a mappát 2-3(!!) éves üzenet csücsült benne azt hitte az emberke nem írt neki akire ráírt, közbe meg igen de az eldugott mappába landolt mert nem voltak ismerősök a FB szerint ... ...
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz Krystal_s #20041 üzenetére
"örülök" hogy nem csak nálam van a hiba. Az egészben az a legszebb, hogy igy már mondhatni nem látok semmit az ismerősökből, csak a követett oldalakat, mert ugye a főoldalon csak a megosztásokat mutatja a lájkolásokat nem. A megosztások meg ugye nem annyira gyakoriak. Bezzeg az általam nem követett oldalakat állandóan pofámba tolja hirdetésként ajánlásként. Ez igy már nem nevezném közösségi portálnak
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Krystal_s #20041 üzenetére
Szerintem ez még az enyhébb esetekhez tartozik, mert lehet, hogy csak a képek kamuk (vagyis azok biztosan), de az illető valós... Ismerőseim közt is rengeteg olyan van, aki nem rak ki magáról képet, hanem a gyerekéről, kutyájáról, macskájáról, plüssállatról, stb rak fel képet.
Nálam a kamu ott kezdődik, hogy a neve is jól láthatóan kamu, illetve ami a legdurvább, amikor bejelöl egy ismerősöd és vakarod a fejed, hogy "nem vagyunk mi már ismerősök?", és aztán látod, hogy kétszer szerepel az ismerősök közt.
Sokszor még a profilkép is ugyanaz és az ismerőseik is, szóval frankón 2 profiljuk van, és nem egy ilyennel találkoztam már. Ha nem jelölöm vissza, megsértődik, ha visszajelölöm, akkor van egy kamu ismerősöm.
Ami még bosszant, az a rajongói oldalak/csoportok kezelése, ha már egy dologhoz van egy hivatalos, az nem elég, kell még1200 másik is, biztos ami biztos....Up the Irons!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #13069 üzenetére
Üdv,
Ez érdekes, mert nekem sosincs bekapcsolva a chat, de most megnéztem, hogy látok másokat...Én csak azokat látom, akik be vannak lépve, másokat nem jelez... Viszont engem mutat másoknak, mert volt ebből már bonyodalom...
Amúgy, tényleg felháborító, inkább be sem lépek, ha ez tényleg így megy, nem véletlenül kapcsoltam ki a chatet....így akkor annak sincs értelme, amikor azt beállítom, chaten, hogy ki láthat, mert mindenki lát... -
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11775 üzenetére
Sajnos ilyen lett az oldal, és a kezelhetősége sem a legjobb, adminként én is jobban örülnék a régi felületnek.
Nem lehet visszaállni, volt lehetőség próbaverzióra, de az átállás mindenképpen bekövetkezett volna.
Nem tudsz mit kezdeni ezzel a legnépszerűbb-legfrissebb marhasággal sem, de adminként sincs erre befolyás, az alap sémákon nem lehet változtatni.
Sok minden rosszabb lett és átláthatatlanabb, pl. már a kiemelést is elvették, csak egy szalagot kapsz, ami tök hülyeség...nem lehet már "kinyújtani" a szöveget, úgy mint régen.
A másik, ami még nagyon zavar, hogy nem mindenről kapok értesítést, amikor úgy van kedve a facebooknak nem küld, mióta megkaptuk az új felületet. Ezért sokszor megyek és nézem nem jött-e valami, mert illik reagálni a hozzászólónak... -
Bjørgersson
félisten
válasz Krystal_s #11700 üzenetére
Angolul használom én is, de nekem Recently added van a Following helyén.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11681 üzenetére
Nyilván ilyen beállítás sincs, mert azok a beállítások érvényesek, amiket az beállít akihez likeolni vagy hozzászólni mész. Ha, senkire nem tartozik, amit írsz, akkor írd meg privátban, ilyen egyszerű a dolog...
Szerintem, nem gondolta ő ezt ilyen részletesen, hiszen az azért durva lenne, ha így nyomon lehetne követni bárkit is...
(#11682) Satyricon
A likokat is látod, ha olyat likeolt, ami nyilvánosan van kitéve, vagy engedi számodra is a láthatóságot.
Ez az a beállítás, amivel a legtöbbet látsz másoktól, amit itt látsz annyi, ennél többet nem mutat senkiből a facebook.[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
válasz Krystal_s #11614 üzenetére
Nekem Chrome és Firefox böngészőn egyaránt előjött a lassulás. A böngészők mindig a fbstatic-a.akamaihd.net válaszára vártak perceket.
Tegnap Firefox-on próbálkoztam több dologgal. Például telepítettem a Firefox Facebook Phirshing Protector kiegészítőt. Utána pedig az általam linkelt oldalon ajánlott (és nem ajánlott) YesScript-et, amivel jelenleg blokkoltam a fbstatic-a.akamaihd.net elérését.
A böngésző most normálisan, gyorsan működik. Érdekes, hogy a Chrome is, amihez nem nyúltam.
Igen, T-Home-os VDSL netem van.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11020 üzenetére
Nem lehet visszaállítani. Én is viszek egy oldalt, kaptunk próbaidőt, hogy beállítsuk ezt az új kinézetet, ismerkedjünk vele, ami mindegy is volt, mert közölték, hogy átáll magától. Nekem sem tetszik így, mert pl. a kiemelések nem látszanak már, ami elég jól jött. Minden máshogy mutat... és nem pozitívan változott kezelői szempontból sem, nem csak felhasználói szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest