- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Sungoo #31311 üzenetére
Feleségem is most vett nem régen Heavy Tools kabátot, ugyancsak jó minőségűek, néztem többet is akkor férfiből is (Polgár Heavy Tools outleten láttunk többet is; én nem vagyok fázós, ill. ált csak a kocsiból kiesek és beesek - így kihagytam). Szerintem is vedd meg nyugodtan
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Én most egy save the duck dzsekit használok, ami elvileg -5 fokig jó,.
Alapvetően elégedett vagyok vele, csak az illeszkedese annyira nem jön be, jobban szeretem a columbia omni heat dzsekimet, csak azt meg kevésnek érzem. Mondjuk jobban alaoltoznek biztos jó lenne az is.
Ami érdekes hogy idén elkezdett a labam fazni melegítőben, vastagabb farmerban szerencsére nem.
Pennyben akartam venni azt a cat aláoltozetet, de már elvitték sajna.
Futni is már veszek két réteget alulra is, szerencsére vettem egy adidas testhezálló futónadragot és arra rá még egy bővebb.
Pont jó igy
Tavaly még nem kellett, idén már szükségét erzem. Hiaba, a kor.... -
jjeahh
nagyúr
válasz Sungoo #31311 üzenetére
A Forclaz pufiban fázol? Én mindíg azt mondom, hogy ha egy ahhoz hasonlóban fázik valaki magasabb hőmérsékleten, mint amire szánták, akkor egy vastagabb kabát nem biztos, hogy jó irány. Persze lehet venni -10/-20 fokba való kabátokat és pamut pólóval viselni, de ezek gyakran vaskosak, terjedelmesek, soha nem lesz olyan kényelmes és praktikus, mintha a vékonyabb Decás pufi vagy hasonló alá felvennél egy aláöltözetet és egy polárt vagy gyapjút. Szóval régen én is úgy képzeltem el, hogy az a jó téli dzseki, ami alá nem kell szinte semmit felvenni, de aztán rájöttem, hogy meg kell tanulni rétegesen öltözködni. Azóta a -20 fokra szánt Csecsua sajnos a fogason porosodik, évente 2x veszem fel, amikor -15 fok alá csökken a hőmérséklet, de túrázni még akkor sem, mert belerohadok . Mondjuk városban -5 fok fölött esetleg akkor lehet még értelme az extrém meleg kabátoknak, ha a munkahelyed miatt alatta elegánsan kell öltözni, akkor az aláöltözetek, polárok elhiszem, hogy nem opciók.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Sungoo
addikt
Segítsetek! Ezzel a Haevy Tools kabáttal van valakinek tapasztalata? Ilyet, vagy hasonlót keresek, fázik a picsóm a Decás túrakabátban! Az sem lenne hátrány, ha a dereka gumis, nem szeretem, ha lóg az alja. Unoka bratyónak egy Firetrap tollal töltött van, a földön nrm kapható már.
-
gamegod
senior tag
zalandora van valami extra kupon most?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
zaskar
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy az About You szállításra 1 hónapig várt? Évek óta rendelek tőlük, de ilyenre még nem volt példa. December 13-án rendeltem egy Timberland cipőt, és a mai napig nem érkezett meg. Még a múlt év végén érdeklődtem náluk, részletes választ adott az ügyfélszolgálat, hogy miért késik, de megint eltelt két hét, és a csomag sehol. Azóta már volt másik rendelésem is onnan, az megjött pár nap alatt.
-
zgospel
őstag
New Balance szürke kapucnis pulcsi 11 489 Ft S, M, L, XL
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Szabi®
addikt
válasz czanga #31303 üzenetére
Jah, azt nem írtad . . . Egyébként mindegy milyen márkát nézel outdoorból, téli szezonban ők a funkciós ruháikat nem nagyon akciózzák. Örök szabály, pulóvert/kabátot ezektől a márkáktól tavasszal/nyáron kell venni, akkor vannak a legnagyobb akcióik.
Mountexnél tél végén, tavasz elején elég durva akciók szoktak lenni. Patagonia kabát szezonjában 90-120 ezer, tavasszal 60-40 ezer . . . Az a filléres bestbuy mint aboutyoun a sima divatmárkákból, ezekből a márkákból soha nem volt. (pedig jó lenne) -
zgospel
őstag
New Balance BB80UFG fehér zöld 17 669 Ft, 43 kivételével egész sok méret van még.
New Balance BB480LKB fehér piros 22 089 Ft, szinte minden méret. Van ilyen 480-as szériám, elég merev a talpa amíg be nem járatod, és több hét volt betörni.newbalance.hu-n van sok egész jó leárazás, érdemes lehet körülnézni.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
-
czanga
őstag
Sziasztok,
The North Face cuccokat merre vadásztok mostanság? Külföldi webshopok előnyben részemről, de hazai is rendben van. Eddig volt egy lengyel, de már 1 éve nincs semmilyen jó akció, így máshol keresgélnék. Általában férfi póló, meg kapucnis pulóverek az érdeklődési kör.
-
jjeahh
nagyúr
Juj, tényleg . Bocsi akkor, én Erdélyi vagyok, azt hittem ha ide szállítanak, akkor biztosan Magyarországra is, de ezek szerint nem . Vinted esetleg nem játszik? Én az oldalukról is rendeltem már, de a dzsekimet vintedről vettem, újan, sosem volt használva, kb. 2500ft-ért . Nagyon egyszerű dzseki, semmi extrát nem tud, nincs cipzáros zseb, nincs belső zseb, nincs összehúzható derék, semmi ilyesmi, de cserébe viszonylag meleg, eléggé szélálló, a külső héja sokkal strapabíróbb, mint a decathlonos Forclaz dzsekiké, meglepően lélegző is, ebbe nem rohadok bele hegymenet, mint a Forclazokba, emelkedőn gyakran ki sem kell cipzároljam.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #31295 üzenetére
Á dehogy . A kabátaim az egyetlen ruhadarabjaim amúgy amiket még nem váltottam le drágább márkásabb verzióra, de 90% elégedett vagyok velük, igaz a mostani kedvenc low budget kabátom is tényleg drágább valamivel, mint a linkelt GAP: [link] . Szerintem egy ilyen pufi dzseki ha legalább 0, -5 fokig nem elég meleg, akkor vagy gyenge minőségű, vagy az alatta lévő ruházatok nem megfelelőek, vagy mindkettő. A túrázások, erdei séták és téli montizások alatt annyit tényleg megtanultam, hogy:
1. ma már lehet vékony, kényelmes, nagyon könnyű ruházat is extrém meleg
2. a jó minőségű aláöltözet és középső réteg csodára képes. Ha pl. felveszek egy pólót, rá polárt, rá pufi dzsekit, 0 fok körül már szétfagyok, de ha a pólót kicserélem aláöltözetre, akár egész nap is sétálhatok a szabadban anélkül, hogy fáznék . De egy jó aláöltözet még bestsecreten leárazva is annyiba kerül, mint az a GAP dzseki...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #31248 üzenetére
Ezt amúgy nem értem, most lemértem kíváncsiságból két hasonló pufidzsekimet, mindkettőt használtam -20 fokban is, szvsz elég melegek, pedig én nagyon fázós vagyok:
- tollal töltött pufi: 280g
- szintetikus, poliamid pufi: 530gRáadásul mindkettő kapucnis, ami plusz súly... Ha egy 500g fölötti pufi dzseki nem elég meleg, az nem azért van, mert vékony vagy könnyű, hanem azért mert vacak
-
rellif
senior tag
Méretezésről jut eszembe...
AY-n a testszkennelést használta már valaki? -
margithid
veterán
válasz bbsofficial #31291 üzenetére
Kabatbol nekem L-es, pulcsibol M-es kell onnan
184/82 -
bbsofficial
aktív tag
Ha már méretek
Springfieldnél milyen a méretezés?
198/105-el mindig az L, XL határán vagyok. -
margithid
veterán
Január 3.-án rendeltem, ma jött meg, vám és áfa nem volt 100 vagy 150 euróig nincs, de ez nem biztos, lehet nagyobb összegnél sincs.
Ki lehet fogni most is jó dolgokat, csak a szállítás sok sajnos.
-
margithid
veterán
Megjött a sportsdirectes rendelés.
Jók a pólók, M-es adidas.
Ami érdekes hogy kuldtek egy plusz pólót ami oldalán szakadt.
De jó lesz az is, simán megvarrom én . -
Szabi®
addikt
válasz fahrii #31281 üzenetére
Oké, de ez póló. Egy Columbia , North Face, Aeropostale, Hollister pulover m-es méretben rád se menne. Én 10 centivel vagyok alacsonyabb, de ezeknek már az ujjhossza sem jó sok esetben. Úgy helyes az állításod, hogy bizonyos ruhadarabokban m-es méretet hordasz. Már a 190 centi kizárja ennek a ""kis" méretnek a hordását sok ruhatípusban nálad.
-
margithid
veterán
Én 184/82 vagyok, poloból pulóverekből M-es kell, kabatokbol inkább L-es. (Adidas, puma mondjuk M-es is jó)
Nadrágok téren meg 32-34-esek a jók. (Adidas es puma esetén itt is M-es jó.
Régebben volt rajtam plusz 10 og és a sportot is elhanyagoltam, akkor nem volt jó az M-es...[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz fahrii #31273 üzenetére
Az érdekes, akkor te sztreccses ruhákba jársz ? Mert egy alap amerikai outdoor ruhának a méretezése úgy indul, hogy az m-es felső háthossza 67-70cm. Ez hogy áll rajtad a 190-centidhez ? ér kb a köldöködik. Vállszélesség ?
Én 180 centi vagyok, régebben gyúrt, edzett testalkat kevés testzsír százalékkal 93kg-val és rám az M-es pulóverek fel sem jönnek . . . -
őstag
-
fjudors
aktív tag
válasz Lackki #31271 üzenetére
ez átlagos mérettel működik csak.
aztán ~185 cm felett nincs élet, mindennek rövid a szára/ujja...veheted a 3-4 XL méretet a hossz miatt, pedig szélességre elég az l-xl
normál fazon:56-os nadrág
idióta gyártó 56-64 bárminormál farmer w36 l36
idióta w34-42 l38-42[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Szabi® #31270 üzenetére
én sose nézem, hogy mit ír a leírás, hogy mekkorát visel a model.
Szimpla márka size chartot szoktam nézni a gyártó oldalán. Nyilván lehet lyukra futni így is, főleg az ilyen nem classic formájú termékeknél, mint a slim vagy oversize.Vagy ki kell rendelni több méretet, csak ezzel meg óvatosan, mert innen is került már tiltólistára user, mert 10ből 9et visszaküldött...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Szabi®
addikt
válasz Lackki #31257 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne bárki is tisztában a méretekkel, amikor ezeknél a trágya oldalaknál úgy indul hogy : " a modell 193 cm magas 87 kg, M-es méretet visel". Ami ugye egy nonszensz képtelenség . . .
Majd először fogják meg ezek a csodás boltok a sz@rjaikat, és mérjék le, tételesen, hogy mi mekkora is, és akkor utána tudok tisztában lenni azzal, hogy mi a jó számomra, addig ez csak egy zsákbamacska. És nem, nem azért zsákbamacska mert az emberek nem tudják magukról hogy milyen dimenziókkal is rendelkeznek. -
istnag
addikt
válasz Alteran-IT #31264 üzenetére
Mérd meg amit most hordasz. Nekem eddig mindig bejött ez.Sok függ attól pl, hogy a cipő milyen széles.
Hidd el én is meglepődtem, amikor a G-Star cipőim 44-es mérete helyett vettem egy 46 os 270-et és egy 46 os Huarache -t -
bajnokpityu
félisten
válasz Alteran-IT #31265 üzenetére
Szvsz az egyetlen helyes mód elsőre jót venni ha bemegy a boltba. Ha ezt nem lehet akkor venni mind3 méretből, és a fölöslegeset visazakuldeni.
Nekem nem volt elég nagy méret konkrétan a boltban. Mert ugyanúgy 46ig voltak számozva, de ezek még kicsik voltak nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz bajnokpityu #31263 üzenetére
Mik a mostani tapasztalataid? Érdemes újabb cipőknél az új mérettáblázat szerint választani és kb. 2 mérettel nagyobbat venni?
Mondjuk chat-en is azt mondták, ha nem jó a méret, akkor nem baj, ingyenesen vissza lehet küldeni, csak szeretném azért a felesleges küldözgetést elkerülni.[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz mert_csokis #31261 üzenetére
Csak ebben az az érdekes, hogy én eddig a régi felállás szerint vásároltam és akkor is ugyan így a lábfejhosszt mértem és úgy pont jó volt, kivéve mondjuk egy szűkebb modellt, mert annál pl. próbánál is eggyel nagyobbat kellett nézni, de egyébként megfelelt, csak ugye a mostani táblázat szerint meg gyakorlatilag 2 mérettel nagyobbat kellene vennem és nem egy, hanem gyakorlatilag minden cipőből, mert minden cipőre ez a mérettáblázat az irányadó, ami számomra érdekes. Írtam most nekik, felülvizsgálják a dolgot.
#31262 istnag: Köszönöm, meg is néztem 3 cipőt, de elég vegyesek a mért méretek:
Ez gyakorlatilag azért érdekes, mert a 44-es és a 44,5-es között 1,5 cm különbség van, a 43-as és a 44-es között pedig csak 0,4 cm, ráadásul a 45 és 45,5-es között 1,4 cm a különbség, a 45,5-es meg 0,5 cm-el kisebb, mint a 46-os, a 47-es meg 0,1 cm híján kisebb csak a 45,5-estől, valaki érti ezt?
Jelenleg pl. ezt a cipőt hordom, de 43-asnál biztos nem 27,2 cm a belső méret, mert ami kicsit is kisebb 27,5-nél, az szorít, ez a cipő pedig szerintem még nagyobb is egy kicsit:
Ez pl. egy Monarch-nak a mérettáblázata, talán ez az egy, ami úgy valós is, mert tényleg éppen hogy 27,5 a 43-as, ugyanis ennél már úgy vagyok, hogy lehet hogy kellene egy mérettel nagyobb méret, viszont az meg már nagy lenne, ami számomra is érthetetlen, de a próbánál is ez jött le.
Viszont az első két táblázat az így is eléggé csalóka nekem, az első meg főleg, szerintem azt ők sem gondolták komolyan, csak akkor na, mi szerint nézzen az ember cipőt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz mert_csokis #31261 üzenetére
Sztem nem maradhat a megszokott meretnel. Valóságban se 46 kell nekem az új Nike kbol , bár 30 éve 46ost hordok...
-
istnag
addikt
válasz Alteran-IT #31260 üzenetére
ecipon nézd meg a kiszemelt modell mérettáblázatát. Ott fent írják, hogy munkatársaink ezt egyedileg mérték, ha ezt látod az 99,9 %-ban úgy van.
Nekem AF1 -ből 44,5 kell, 270-ből meg 46-os -
mert_csokis
senior tag
válasz Alteran-IT #31260 üzenetére
Az eredeti felállás a cipő belső talphosszát jelöli. A frissített táblázat pedig a lábfej hosszára vonatkozik. De erre az oldalon is figyelmeztetnek.
Maradj a megszokott verziónál. Ha valaha volt már Nike cipőd, akkor nagy általánosságban maradhatsz a megszokott méretednél. Nyilván modellfüggő azért a dolog.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Bocsi, nem teljesen ideillő a kérdés, de szeretnék új Nike cipőt rendelni a Nike.com oldalról, viszont azt nézem, hogy az ott lévő mérettáblázat nemrég nagyon megváltozott, ugyanis most vagy két mérettel nagyobbat kellene rendelnem US és EU méret szerint is, hogy cm-ben jó legyen, viszont más webáruházaknál nem frissült a táblázat, most akkor a Nike.com-on van elírva és a régi méret szerint rendeljek, vagy ha onnan rendelek, akkor az új mérettáblázat szerint? Már nem tudok kimenni belőle.
-
gamegod
senior tag
aboutyoura van most kulon pluszba?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Lackki
őstag
ha vki ennyire nincs tisztában a méretekkel, akkor boltban kell vásárolni és próbálgatni.
Neten 1perc alatt megtalálod a GAP saját mérettáblázatát és ha az alapján se megy, akkor nem a bolt hibája...Az meg, hogy winter jacketet írnak... inkább az a fail az oldal részéről, mert ránézésre is látszik, hogy ez lótúró.
4camping saját márkás ZULU kabátjai is jobb választás ennél.[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Mercutio_
félisten
Szakik, Springfield-nél most váltott 70%-ra a leárazás.
Mi a tapasztalat, megy még 80-ig, vagy itt lesz a vége, esetleg más egyéb akcióval megfejelik még?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
RexpecT
addikt
Springfielden fut akció, de rengeteg ruha méretezése ilyen:
02 03 04 05 XXL
A mérettáblázatban persze csak a szokásos méretek szerepelnek: XS, S, M stb.WTF
-
WayneGace
őstag
válasz Mr.Csizmás #31241 üzenetére
A linkelt kabáton hol van a felírat?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
Xtomi
tag
Bestsecret kritika - nem először
Rendeltem egy GAP téli dzsekit
1. ezt még átmenetinek sem nevezném, a valóságban nagyon vékony. Sejtettem amikor a nyomkövetésben csak 0,75 kg volt ...
2. a méret, azt írják "Sizing runs large. We recommend choosing one size smaller"
így XL helyett L-est rendeltem ami így szűk is lett
Ok, ment vissza mindenképpen és korábban volt már olyan hogy nem vettem figyelembe a méret figyelmeztetést és persze jó lett csak bosszantó. -
zgospel
őstag
válasz margithid #31236 üzenetére
Hát figyelj, én évek óta csak ezt használom, és látom a pár hónap eltéréssel vásárolt ugyanolyan típusú (olcsóbb noname és drágább márkás egyaránt) pólókon, hogy a régebbi érezhetően fakóbb.
Ez persze csak így egymás mellé téve látszik, nem mondanám számottevőnek az eltérést, de azért fakul.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
-
Ka999
tag
-
margithid
veterán
Van ez a perwool renew black mosószer. Használja valaki?
Tényleg több mosás után helyreállítja a megfakult fekete ruhákat, vagy ez egy ordas nagy kamumarketing? -
pohár
félisten
válasz Mr.Csizmás #31230 üzenetére
ú na erre nem is gondoltam, majd akkor bedobom hozzájuk, csak az árat helyszínen meg kell nézzem, az nincs fent a honlapjukon
többieknek is köszi az ötleteket, a szárítógépről (+teniszlabda bele akár) tudtam, de olyanom nincs, csak egy szaros felültöltős gépem, plusz panelban kiteregetni sem tudnám úgy, hogy száradjon rendesen, mint kertesnél, ahol csak kivinném a kertbe (meg mire megszáradna magától, rendes centrizés nélkül, huh... napok)
rá akartam erre kérdezni márkaboltban, de nem jutottam még el odáig, itt megkérdezni meg csak most jutott eszembe, itt sok az okos, sokat látott ember
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
nem igazán BB ruhás kérdés, de jobb ötletem nincs: van egy Columbia Pike Lake télikabátom, amire lassan ráférne egy mosás... ki hogy mossa/mosta a sajátját, hogy megmaradjon a töltelék olyannak, mint amilyen?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
margithid
veterán
Sportfactory-n a második akciós termék -50%!
Vannak terrexes adidas cipők 20-25k körül, ha kettőt vesz az ember, akkor igencsak megérős lehet. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz luikay #31224 üzenetére
már beraktak egy pontot is, úgy nem nehéz [Versace Puts the Smackdown on Copycat "Versace 1969" Brand] (itt még nem volt)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
luikay
tag
válasz Mr.Csizmás #31222 üzenetére
Azért a nevet azóta is használják mindenhol.
[link] -
pohár
félisten
válasz Mr.Csizmás #31222 üzenetére
akkor nem csak nekem tűnt fel valamilyen hasonlóság
akkor ez is olyan, mint a Beverly Hill Polo Club, mint a szegény ember Ralph Laurenje (kinézetre ofc)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz margithid #31218 üzenetére
az mintha (kinézetre legalábbis) ilyen Versace almárka lenne
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz PainKiller13 #31219 üzenetére
Bestsecreten.
Szürke színben.
Tennék vele egy próbát, de lehet megvárom amig megjön a sportsdirectes rendelésem.
Puma sneaker zokni is jó áron van BS-en.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
19v69 italia milyen minőséget képvisel?
2 darab póló 5-6k. -
blueye
veterán
-
joe979
aktív tag
BS-en rengeteg Olymp ing található jó árasítva , aki szereti nézze át , hátha talál még valamit belőle .
Szissz
-
-
-
rbalint88
addikt
-
-
oszy
veterán
válasz Soulfly842 #31209 üzenetére
És az melyik típus?
rbalint88! Érdekelnének a márkák.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
-
Téli túrázáshoz milyen bakancsot tudnátok ajánlani? (Bihar, Hargita, 40cm hó azért van most is) 50e max. Lehet ennyiből venni jót? Korábban egy Quechua volt, de mászás közben egyszerűen lejött a talpa. kb. 8db 10+ km túrát bírt. Na olyan kéne, ami túra közben a Hargita tetején nem esik szét
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
oszy
veterán
HallyHansen vagy Timberland bakancsot keresek BB áron. Láttátok valahol jó akciót? Köszönöm!
Igazából más is szóba jöhet, de nem akarok már CCC vagy Deichmann saját márkásat venni.[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
hatala
tag
válasz tomszli11 #31195 üzenetére
Én biztos nem vennék tőlük még egyszer semmit.
Múlt nyáron rendeltem a Trek INN szekciójukból 2 db Fjallraven Keb 52-es méretű nadrágot tőlük kb 100 e Ft-ért, (szerencsére) a német Amazonon keresztül, de sikerült egy 56-os és egy 58-as méretű nadrágot küldeniük az 52-es méretek helyett.Írtam többször is az ügyfélszolgálatuknak, valamint az Amazonon keresztül is az INN üf-nek, de azóta sem válaszoltak. Természetesen azonnal vissza küldtem az Amazonnak, ahonnan 2 héten belül korrektül visszakaptam a pénzem, de ha az INN webshoptól várnám vissza a pénzem, na azt azóta sem látnám, annyit sem válaszoltak hogy bocsi a tévedésért. Pedig visszaérkezett hozzájuk az árú és ők visszajeleztek az Amazonnak, hogy visszakaphatom a pénzem, de tojnak innentől a vevőre, hát ezt várhatod ha valami reklamációd van vevőként. Azt hiszem spanyol webshop, robot ügyfélszolgálat, letojják ezek szerint a dolgokat, sok panasz van rájuk. Én nem ajánlom innen a vásárlást.
Itt egy független vásárlói értékelés, 1,7-es az 5-ből, háát.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB