Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
és csak most néztem az összefoglalót.
a villa 4 góljával nyert a barca 2:3-ra.
szép.
de a 2. öngól igazán guzmicsos volt.
még meg is nézte, hová fejelje. a saját kapusa szeme közé.
igaz, gizmóé szebb volt, ő rögtön a kapufa mellé helyezte.mi lett volna a barcával a 2 öngól nélkül...
nem láttam.
mit evett meg?most nézem, egy kis banánt?
zseniális reakció!
ebből mennyi mém lesz.
(habár az uefa jön riszpektelni, és letíltja.)
bünti is lesz belőle a rendezőknek.
vagy ezért csak nálunk kaszálnak?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
Mind1
Megelőztek[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
83 éves korában elhunyt a szerb edzőlegenda, Vujadin Boškov!
Játékosként olimpiai ezüstérmet szerzett. Az 1952-es olimpia döntőjében éppen a magyar válogatottal szemben maradtak alul a jugoszlávok.
Edzői sikerei:
A Real Madridot bajnoki címre vezette és spanyol kupát is nyert a Király Gárdával.
A Sampdoriával fantasztikus sikereket ért el: KEK-győzelem, olasz bajnoki cím, olasz kupagyőzelem, olasz szuperkupa-győzelem.
Többek között a jugoszláv válogatottat, az AS Romát, és a Feyenoordot is irányította.
Francesco Totti az ő edzősködése idején debütált a Romában 1993-ban.
Nyugodjék békében!!
Incredible! Villarreal fan throws banana at Barcelona's Dani Alves; picks it up and eats it(#42898) Ps Vita
Feletted.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
7600 GS
addikt
Isten fia!!!!
-
Ps Vita
őstag
Húú,ez azért nagyon szép gól volt a Barcától
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #42892 üzenetére
Jó a meccs.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #42892 üzenetére
A Realt se felejtsük el.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Napfénysüti #42891 üzenetére
Úgy néz ki a Villareal játszik Titoért is.
Jé fordítunk. Erre 1 Ft-ot nem adtam volna úgy 15 perce.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #42883 üzenetére
Megléphették volna azt, mint a United, és Puyolt megbízták volna az utolsó pár meccsre edzőnek...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
_Csaba_
senior tag
De jó.. most raktam a Barcára.. (pedig nem kedvencem), gondoltam ennyi vereség után győzni fognak, erre a Villareal is bealázza úgy tűnik..
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #42882 üzenetére
Pedig ezt most igazán megnyerhetnék Tito miatt.
-
veterán
válasz Napfénysüti #42882 üzenetére
Martino teljes csőd, év vége előtt ki kellett volna tenni...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
7600 GS
addikt
Nyom a Villarreal.
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #42871 üzenetére
Az majd még kiderül. Nem mintha én annyira reménykednék benne. Ezzel inkább csak a City-nek adtunk egy nagy sanszot.
Ez igaz, pont én ne tudnám? Nem is azért mondom, mert elítélném azt a játékot. Csak ne tegyünk már úgy, mint ha nem kb tök ugyan az lenne, mint amit Mou csinál, hol eredményesebben, hol kevésbé.
-
L_YKing
addikt
Érdekes lenne ha Özil nyáron a Barcába menne.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #42852 üzenetére
De hát lett. 0-2. 3 pont.
______A Real meg ugyan ezt csinálta (ráadásul hazai pályán), csak - mint már leírtam egyszer - Cékkel könyebben és eredményesebben lehet kontrázni. Bár nem is értem, hogy ez egyáltalán hogy lehet kérdéses.
Tanult Ancelotti Mou első szezonos reál meccseiből, ennyi történt. És ezért fordulnak 1-0-val, nem pedig 0-2 vagy 0-3-mal.
-
L_YKing
addikt
Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #42853 üzenetére
nyert a kibszott atletico??... krva életbe
nyert
kapják be. béna valencia
szarok voltak már 15éve is. az este spanyol focicsatornán a '95-ös val-atletico-t ismételték, valenciában még ott figyelt elöl a fiatal Mijatovic..
de fosok voltak akkor is már, nem bírtak egymással
legalább lett volna most is 0-0..[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz salival #42847 üzenetére
tök irreleváns kérdés. a szurkolóknak az tetszik, ha bl-t nyersz, meg bajnokságot. szerinted gondolom jobban örültek volna a chelsea szurkolók, ha látványos kontrajáték és óriási egyéni megoldások mellett 1-0-ra nyer a pool?
ez most hatásos volt, ancelotti is hatásosan alkalmazta a szigorú védekezést az egekig magasztalt bayern ellen. a lényeg az eredmény, mert a focit gólra játsszák. majd meglesz ennek is az ellenszere, ahogyan guardiola játékának is megtalálták.
#42859:
egymás elleni eredmény. szóval ha a köv két eccsen az atletico veszít legalább egy pontot, a real hozza az utolsó 3 meccsét, akkor a barca döntheti el, hogy melyik madridi csapatot utálja jobban...[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7600 GS
addikt
Atletico persze most is bekaparta azt a szaros kis gólocskáját.
-
veterán
válasz Ps Vita #42846 üzenetére
A 2. monadtod kb. azt tükrözi, amit írtam nemrég:
"Ancelotti is belépett ebbe a klubba szerdán, csak neki még jobb támadói vannak, mint múúútehénnek."(#42850) barca0519951: saját csapatnak elnézik az emberek, ha jönnek az eredmények.
[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #42837 üzenetére
nem kellett volna 5000 karaktert szentelned mourinho szopkodásának.
nem mourinho az isten, di matteo is ugyanezt meg tudta csinálni. kell pár fegyelmezett játékos, két sprinter, erőcsatár, zárt védekezés, mély védősor. ennyi, a többi a szerencse kérdése.látszik hogy kurvára nem értesz a focielmélethez, annyi hülyeséget összeírtál itt
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
veterán
válasz salival #42835 üzenetére
Semmi se jó nektek?
Amikor a Bárka meg a bajorok labdát járatnak, az sem jó...
Ez a fos vezet eredményre, BL-ben meg minden komoly meccsen. Csak a cselszki idén elQrt pár kis meccset.(#42837) DeathAdder:
"Mou egy teljesen tudatos, eltérő taktikájú húzásokat képes hozni az ellenfelek függvényében"
ugyanazt a xart eteti minden csapat ellen, csak egyénekre szabva.
Ancelotti is belépett ebbe a klubba szerdán, csak neki még jobb támadói vannak, mint múúútehénnek.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz salival #42802 üzenetére
Lehet itt sírni, meg szitkozódni, antifoci etc.. hát qrvára nem az.
Mou egy teljesen tudatos, eltérő taktikájú húzásokat képes hozni az ellenfelek függvényében. Mi megeszereztük a Stamfordon a vezetést, mi volt? Úgy letámadott a Chelsea, hogy csak kerestük a labdát, és már a félidő előtt megfordították a mérkőzést, ami minden volt csak nem "antifoci". Miért nem tudtuk mi is levédekezni??
Olyan egyszerű azt kimondani, hogy berak 6 VKP-t és nincs gól.. hát ha ilyen egyszerű lenne, akkor gyakrabban alkalmaznák főleg a kisebb csapatok, akik eredményből, vagyis az abból befolyó pénzből élnek. Nekünk ez még egy PL-ben legkevesebb gólt szerző Norwich ellen sem ment, pedig a 80. percben BR is behozott egy KH-t támadó középpályás helyett.
Ezt a szárnyaló Liverpoolt otthon így lehetett megverni. Ha nem Mou ülne a kispadon játszva gurítottunk volna nekik legalább hármat, de ez az ember megint megmutatta, hogy messze a PL (de talán egész EU) legjobb edzője, mert ellenféltől függően eltérő és tudatos taktikával képes pályára küldeni a játékosait.
Azzal egyezek, hogy undorító az időhúzás is miemez, de a bírókat úgy látszik abszolút nem érdeklik, mert általában a mi meccseinken is 5-6 percet hosszabbítanak, a mostani 4-el ellentétében.Totálisan megérdemelt a Chelsea siker, már a kezdő alapján (Matic, Mikel, Lampard, Ivanovic, Aspili) és 5 perc elteltével látszott, hogy ez a Liverpool ha 3 vagy 4 félidőt játszik sem fog tudni gólt szerezni.
Nem mi voltunk gyengék, vagy hét közben az Atleti, hanem Mou taktikája kibaszott ütős.Elzárt minden rést, kitolta a szélekre a támadásainkat, így nem marad más csak ívelgetés az ellenfél fejére, vagy a 20+ méteres gyenge lövések a középre kapus kezébe.
Ki lehet törölni a labdabirtoklással, ugyanúgy veszélyes volt a Chelsea is (sőt), ugyanúgy megvoltak a helyzeteik, az meg szinte borítékolható mindig, hogy a "masszív"védekezésünk tuti összehoz legalább egy gólt a semmiből is.
Én alapból 0-0 -t éreztem a meccsben, és úgy is ültem le h jó az X, a bekapott gól után pedig a vereség már borítékolhatóvá vállt. Tök nyugodtan néztem végig az egész mérkőzést mivel más dolgom nem akadt (szokásos szar családi ebédet emiatt mondtam le).Ez van, nem tudom milyen csapat képes ezt a védekezést felbontani, de ha van is olyan az maximum a BL döntő egyik odajutója lesz.
-
darál0w
Jómunkásember
jo szar volt ma Suarez is, meg cakkpakk az egész pool...a kékeknek meg mákjuk is volt
2x aludtam el amugy 5-5 percre olyan izgi volt
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
szami777
addikt
Mou megcsinálta megint.
MOTM Schwarzer toronymagasan.
Kíváncsi vagyok a hátralévő meccseken mit fog mutatni a Pool, nehogy a végén a City nyerjen.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
válasz Ps Vita #42820 üzenetére
az első ilyen maradandó kulafoci élményem a rehagel féle görög droidfoci volt, amivel ráadásul még eb-t is nyertek.... azóta tökélyre fejlődött ez az egész, a jövő heti meccsek sem lesznek jók. és sajnos azt kell mondjam, hogy egyre kevesebb jó, látványos, élvezetes meccs van legfelül..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
nna akkor hajrá valencia
-
KisTücsök
addikt
A Poolt is oda-vissza... Nagy kár azért a sok "kiscsapatos" pontokért.
-
Ps Vita
őstag
-
sh4d0w
félisten
Kurvaélet...
https://www.coreinfinity.tech
-
7600 GS
addikt
Ez a kék mezes csapat a jelenlegi foci nagybetűs szégyene.
-
salival
aktív tag
antifoci győzött
azért YNWA!!!!!!
egy az egyben mint a barca ellen
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
hobizoli
nagyúr
Takarodjáááááál....
több drón kell ;P
-
cyberkind
félisten
Szakadjon meg a Chelsea és Mou.
-
L_YKing
addikt
Integra! Lesz videó a pólódról?
Szerintem itt a vége ennek... Innen nincs visszaút... .NVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
20 perce nem kap levegőt Ba. Már kettőink sem lát. Cseréld már le...[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
félidő, 3:1
mindjárt sírok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
A Pool nem sokra fog menni, ha nem változtat.
Sturridge miért nem kezdett?
Mou részéről meg akkor csak taktika volt, hogy feladja a bajnokságot. De ha most győzünk, a City meg megnyeri a bajnokságot, tökön szúrom magam. (nem)
salival: Ja értem.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Jaj de örülök hogy ez az ember már nem Madridban csúfolja meg a futballt.
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #42801 üzenetére
bazmeg mi hatalmas edző azon, hogy betesz 6 védekező játékost, egy erőcsatárt, meg két gyors szélsőt és szereznek gólt egy egyéni hibából?
hagyjuk már ezt a mourinho szopkodástamúgy kell egy lucas-studge csere
undorító ez a dinamo. 20. mp-től húzzák az időt, össze-vissza csúszkálnak, embereknek után rúgnak (ivanovic, azpilicueta)
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
DeathAdder
veterán
Ezt a meccset már csak elveszíthetjük, de sztem 3 félidö alatt sem szereznénk gólt. Jó ha lesz 2 helyzet a 2. félidöben.
Egy az egybe levesz minket Mou a pályáról ahogyan arra számitani is lehetett...Hatalmas edzö, én gratulálok neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest