Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz salival #42802 üzenetére

    Lehet itt sírni, meg szitkozódni, antifoci etc.. hát qrvára nem az.
    Mou egy teljesen tudatos, eltérő taktikájú húzásokat képes hozni az ellenfelek függvényében. Mi megeszereztük a Stamfordon a vezetést, mi volt? Úgy letámadott a Chelsea, hogy csak kerestük a labdát, és már a félidő előtt megfordították a mérkőzést, ami minden volt csak nem "antifoci". Miért nem tudtuk mi is levédekezni??
    Olyan egyszerű azt kimondani, hogy berak 6 VKP-t és nincs gól.. hát ha ilyen egyszerű lenne, akkor gyakrabban alkalmaznák főleg a kisebb csapatok, akik eredményből, vagyis az abból befolyó pénzből élnek. Nekünk ez még egy PL-ben legkevesebb gólt szerző Norwich ellen sem ment, pedig a 80. percben BR is behozott egy KH-t támadó középpályás helyett.
    Ezt a szárnyaló Liverpoolt otthon így lehetett megverni. Ha nem Mou ülne a kispadon játszva gurítottunk volna nekik legalább hármat, de ez az ember megint megmutatta, hogy messze a PL (de talán egész EU) legjobb edzője, mert ellenféltől függően eltérő és tudatos taktikával képes pályára küldeni a játékosait.
    Azzal egyezek, hogy undorító az időhúzás is miemez, de a bírókat úgy látszik abszolút nem érdeklik, mert általában a mi meccseinken is 5-6 percet hosszabbítanak, a mostani 4-el ellentétében.

    Totálisan megérdemelt a Chelsea siker, már a kezdő alapján (Matic, Mikel, Lampard, Ivanovic, Aspili) és 5 perc elteltével látszott, hogy ez a Liverpool ha 3 vagy 4 félidőt játszik sem fog tudni gólt szerezni.
    Nem mi voltunk gyengék, vagy hét közben az Atleti, hanem Mou taktikája kibaszott ütős.

    Elzárt minden rést, kitolta a szélekre a támadásainkat, így nem marad más csak ívelgetés az ellenfél fejére, vagy a 20+ méteres gyenge lövések a középre kapus kezébe.

    Ki lehet törölni a labdabirtoklással, ugyanúgy veszélyes volt a Chelsea is (sőt), ugyanúgy megvoltak a helyzeteik, az meg szinte borítékolható mindig, hogy a "masszív"védekezésünk tuti összehoz legalább egy gólt a semmiből is.
    Én alapból 0-0 -t éreztem a meccsben, és úgy is ültem le h jó az X, a bekapott gól után pedig a vereség már borítékolhatóvá vállt. Tök nyugodtan néztem végig az egész mérkőzést mivel más dolgom nem akadt (szokásos szar családi ebédet emiatt mondtam le).

    Ez van, nem tudom milyen csapat képes ezt a védekezést felbontani, de ha van is olyan az maximum a BL döntő egyik odajutója lesz.

Új hozzászólás Aktív témák