- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Programozás topic
- ASUS routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
OK, most már megvan hogy kell
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
gorgo
őstag
PC-n nyomom.
Oda csak ezen az úton lehet eljutni, felteszem. Archdragon szerencsére opcionális.
Van még a Painted world, arra el tudok menni, addig is fejlődök, ott a másik nagy mumus boss akit eddig nem sikerült legyakni."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
MageRG
addikt
Kitartás!
Nálam is nagy mumusok a Lothric tesók.De ha Loriannek a hátában maradsz, akkor nem teleportál (annyit). Ha begyakoroltad a moveset-jét az első fázisban, akkor a másodikban csak két dologra kell figyelni: 1. Addig csak dodge-olj amíg el nem tűnt az összes kis varázslövedék (+Lothric lő egy extrát). Speedrunnerek úgy csinálják, hogy a ködfal közelében fejezik be az első fázist, és addig csak jobbra-balra gurulni kell amíg el nem tűnik a sok lövedék (Lorian nem teleportál bele a ködfalba, csak vánszorogni tud feléd a terem másik végéből.) 2. Lorian nagy lövedéke után Lothric is mindig lő egyet A gesture-re ötletem nincs Ez PS4?
Nem lehet hogy ott van a meglévők közt, csak nem találtad meg?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Rohadt Twin Princes halálra szopat.
Mennék Archdragon Peakra, veszem észre, hogy nincs meg a gesture. Pedig felvettem és mégsincs meg!. Ez hogy lehet???
-
Gothmog
senior tag
Köszi a választ!
Az LKSS nagyon baba cucc, bár én a greatsword típusúakat preferáltam, így csak megsuhogtattam kicsit, amikor dobott ilyet valamelyik lovag.
Black Knight "fegyvertárból" a greatswordöt próbálgattam egy időben. Az brutális szecskavágó volt, csak az én ízlésemhez már kicsit lassú.
Endure. In enduring, grow strong.
-
gorgo
őstag
válasz
Gothmog #8761 üzenetére
1. Lothric Knight straight sword (most +9)
2. Black knight sword (most +4)
Ezt a kettőt használom felváltva. Néha jobb a nagyobb, főleg a vastagabb bőrűek ellen, mint pl. Gargoyle-ok, Cathedral és egyéb kurva nagy knightok ellen.
Claymore most nem tudja megcsillogtatni magát, mert valahogy a kettő között van és csak most kerül rá sor, hogy felhozzam szintben.
Valami jó kard kéne amit titanite scale-lel lehet fejleszteni, annyi van mint a szemét, csak kard nincs alá..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Valahogy nem áll kézre, tegnap a Chaos bladet megtaláltam, nem tetszik a move set, annyira béna voltam vele, hogy ihajj.
Az elhagyott Firelink hú de creepy volt. Nagyon állat ez a DS3 egyértelműen a kedvencem.
-
MageRG
addikt
Ha visszaadod a szemet, megváltozik a zene Firelink Shrine-ban.
Csak a játék befelyezése lesz más.
A katanák jó cuccok, de dedikált dex builddel érdemes megpróbálni.
Most néztem, a hollow dark blade is érdekes lehet egy hibrid quality/luck builddel.[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Egész jól haladok, tovább eljutottam mint a SRT buildemmel, bár a két mumusnak még nem mentem neki (twin princes).
Van a Prisoner's Chain gyűrű, elég jó, de még nem tudom eldönteni hogy jobb-e mint nélküle.
Sajnos elnyomkodtam a párbeszéd elejét azzal aki az egyik trónon ül és a boss soulokat váltja be, amikor a Fire keeper szeméről beszélt. Így hát visszaadtam szegénynek a szemét, az megköszönte de nem történt semmi. Nem tudom, jól tettem, vagy nem kellett volna, vagy kb. mindegy. Felteszem a történetszál lehet másképp, azaz tán mégse mindegy(?).Valahogy egyik katana se tetszik, kár értük.
-
MageRG
addikt
Ha kipucolod Archdragon Peak-et (Dragon Chaser's Ashes), akkor tudsz majd a Firelink-es nyanyától chunkot venni.
A játék végére, DLC-kkel együtt simán össze lehet szedni 8-9 slabet is.
A fegyver teljesen a te stílusodtól függ, de a black blade-et hanyagolnám. Vannak jobbak."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Begyűjtöttem pár jó kardot, a bőség zavara. Döntési pont van, mert Chunk-ból már sem lesz elég.
Astora UGS: jó nagy sebzés és méret, cserébe a leglassabb
Black Knight GS: ez is rendeset üt és gyorsabb mint az Astora
Claymore: kiegyensúlyozott sebzés/sebesség
Lothric Knight SS: gyors és nagyon jó moveset
Black Blade: gyors de nem az igazi, pedig nagy reményeim voltak vele. Pár ellenfelet csak karcolgat, 1/3, 1/4 akkorát sebez mint a többi, amit nem értek, de ha ez többször előfordul, akkor ez no-go. Mondjuk ha marad upgrade-re titatnite kap egy elemi sebzést ez is.2+1 kard lehet a +1 valszeg nem lehet maxos csak +9. A Black Knight az egyik, mert twinklingeket már belenyomtam. Talán télleg a Lothric lesz a fő kard sharp +10, és még a Claymore +9 hollow. Még filózok, hogy a Dex-et nyomjam 40 fölé és úgy jobb, cserébe nem hollow lesz a Claymore sem, hanem sharp.
-
Rony949
őstag
Nem tudom mennyire illik ezt ide kiírnom, de külön soulslike topik tudtommal nincs, ahogyan magának a játéknak sincsen, szóval röviden ideböfögök egy kis véleményt, aztán vagy törlik a kommentet, vagy nem.
Kipróbáltam a The First Berserker: Khazan demóját és ez egy egész szórakoztató darab lett. A grafika nekem alapvetően tetszik, nem kell szuper részletességre számítani, a környezet semmi extra, PS4-es szint, a karakterek viszont rajzolt/animés stílusúak és maga a grafika emiatt emelkedik ki az átlagból, szerintem rohadt jól néz ki, illik hozzá. Emellett az optimalizációval sincs baj. Nekem minden maxra feltekerve megvan az átlag 120-130 fps (FSR/DLSS OFF), 1440p-ben.
Engem személy szerint az Elden Ring, a hatalmas openworld-jével teljesen kikészített már, addig a Khazan fullosan lineáris, de ezt úgy kell érteni hogy a pálya szinte csak cső felépítésű és őszintén szólva, nekem ez jobban bejön. Viszont a pályadizájn sajnos túl egyszerű, ahogyan maga a térkép kinézete is. A demóban csak is kizárólag egy havas, hegyes vidéken bolyongunk és a térképnek a közepe és vége is pontosan ugyanúgy néz ki mint az eleje, szóval nem igazán látványos és emlékezetes.
A harc meg: szuper fun. Egy From Software játék után szokni kell, főleg a stamina menedzsmentet, mert itt irtó gyorsan ki tud fulladni a karakterünk és ha kifullad csata közben, akkor nagyon könnyen bedarálhatnak, mert olyankor védtelenek vagyunk. Van benne parry/deflect mechanika is, ami mellesleg erősen hajaz a Sekiro-ra.
A mezei ellenfelek nem vészesek, viszont a bossok könnyen fel tudják mosni velem a padlót. Az első boss-hoz olyan 7-8 próbálkozás kellett, az utolsót pedig még mindig nem sikerült megölnöm, nagyon durva kombókat tud produkálni, csak pislogok hogy mi van.
Szóval demo alapján én élveztem, VISZONT az árazása érdekes. Játékmenet alapján nekem ez AA játéknak érződött, ennek ellenére az ára 60 kemény euro. 40-ért gondolkodás nélkül behúznám, de 60 az irtózatosan sok. Szóval én várni fogok egy leárazásra és nyáron vagy télen behúzom majd.
[ Szerkesztve ]
-
Go Gunners!
-
Bad Pritt
félisten
Két teória létezik erre: az egyik, hogy leesik jobboldalt a lenti platformról. Kevésbé valószínű, mert ha a játékos nincs a közelében nem igazán aktív. A másik, és ezt produkálták többen, hogy az egyik nagydarab kígyónépséggel egy bug valahogy összekapcsolja a hp-ját és azt megölve meghal a sárkány is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MageRG
addikt
Gondoltam előveszem én is a DS3-at.
Az Ancient wywernnél járok. Gondoltam megyek a hosszabb úton.
Épp az egyik nagy kígyóemberrel harcolok, amikor hallom hogy megmurdelt a sárkány. Most mi van? Mi történt?
Legutoljára csak security patchet kapott a játék, nem?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
A critical azt a sebzést módosítja amit riposztnál/backstabnél viszel be.
Nem csak a sebzést érdemes nézni. A calculator szerintem nem nézi a DPS-t.
Az LKSS hiába gyengébb, gyorsabban tudsz csapkodni vele.
Ráadásul az olyan fegyverek, mint pl. a sellsword twinblades kétszer üt, tehát nem is biztos hogy helyes értéket kapsz."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Én is erre tippeltem, ezért megyek egy könnyebb karddal, nem valami vér-baltával.
Weapon calculatorba beraktam a kiválasztottakat, az alapján az Astora > Claymore > Lothric KS a sorrend. Amit nem tudok ilyen egyszerűen számszerűsíteni, hogy a critical, ami pont a Lotrich KS esetén 110, emiatt lehet, hogy nem az a leggyengébb a háromból.
A legjobb imbune pedig a Hollow, és csak aztán a Sharp.
-
válasz
Gothmog #8746 üzenetére
Nekem is tetszett. A történet+hangulat elviszi nálam az egészet. A harc sem rossz, de valóban megvan hogy milyen típusú támadást mivel lehet hárítani/elkerülni. (Jelenleg a ragnaokot nyomom, ez is jó de a 2018-as jobban bejött)
A leginkább fromos része a játéknak a valkűrök elleni harc szerintem, az már közepes nehézségen is izzasztó lehet a vége fele (+itt is olyan mintha táncolnál velük a sebzéseket kerülve
)
Go Gunners!
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x #8745 üzenetére
Nahát, éppen a GoW-ot tolom én is (de én még - fáziskéséses lemaradásban - a 2018-as alkotást)!
A harcrendszere - számomra - a Fromsoft játékokhoz képest kicsit "következetlen". Például vannak ellenfelek (Viken, Traveler), ahol a fejlesztők érezhetően úgy gondolták, hogy inkább dodge-old a támadásaikat. Úgyhogy ezeknél a dodge mechanika kifejezetten megengedő - kis túlzással még bénázhatsz is, akkor is viszonylag nagy időablakod van, és jó eséllyel elkerülöd a csapást. Másoknál viszont, ahol mondjuk block vagy parry lenne az üdvözítő a fejlesztők szerint, a dodge sokszor nem is működik rendesen, mert már dodge közben rád fordul az ellen (például duplafejszés draugr ellenfelek), és csomószor "beér" és eltalál, hiába gurultál.
Illetve furcsa az is, hogy a szintkülönbség mennyit számít. (Pl. ha alattam van 1 szinttel az ellen, akkor hagyhatom, hogy üssön, csak karcolgatni fog, míg ha felettem van eggyel, már combos pofonokat tud kiosztani. De ez vonatkozik a támadások megtörésére, az ellenfél ütésekkel lökögetésére mindenre. Nem mondom, hogy szar, csak furcsa...Tegnap rápróbáltam (egyszer, kíváncsiságból) egy valkűrre is: ott meg a locknak értelme sem volt, mert 5 másodpercig nem maradt rajta soha. (Nem nagyon használtam lockot a GoW-ban, de bizonyos ellenfelek ellen - pl. egymagában megjelenő traveler -, azért hasznosnak bizonyult. Nem bántam volna, ha a valkűrnél is működik - vagyis le tudja követni a kamera az ellen cikázását...)
Azért ezt leszámítva nagyon élvezetes, viszonylag könnyű/könnyed (balanced nehézségen - azért a valkűr elp*csázott elsőre, de majd úgyis a játék vége felé akarok rájuk menni majd), és a legelején ugyan nem éreztem, hogy ez vajon miért "hű, mekkora játék!", de az első pár óra alatt azért elkezdett behúzni, az apa/fiú páros (Kratos "előéletét" nagy vonalakban ismerem), no meg a többi megjelenő karakter egyre érdekesebbé válni, és egyre jobban élveztem/élvezem, s most már én is azt mondom, hogy ez egy nagyon-nagyon korrekt módon összerakott, kiemelkedő élményt adó játék!
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Én Claymore tapasztalotokról tudok beszámolni. Refined (quality) módban mentem.
Mint írtam, számomra tökéletes volt a fegyver, mert elég nagyokat csapott (poise dam-et is osztott, még ha nem is black knight GS szinten), viszonylag gyors volt (az UGS-ekhez képest mindenképpen), és remek volt a move set. Egy és két kézre is érdemes volt fogni időnként (javarészt azért két kézben tartottam), jó volt a reach is stb.Lothric tesókkal én megszenvedtem. A második DLC-ben volt egy opcionális boss, akit otthagytam (ő volt az egyetlen a játékban), mert ott a kamera az idegeimre ment (lock nélkül bénáztam ellene, míg a lock pár másodpercenként esett le róla). Őt leszámítva a bratyókkal szívtam a legtöbbet, mert valahogy nagyon nehezen álltam rá arra a "ritmusra", amit a harc megkövetelt. De ez valószínűleg fegyvertől függetlenül is így volt.
Friede-éket - ha jól emlékszem - harmadik próbálkozásra letoltam, szimplán csak a refined claymore-ral. (Meg is lepődtem + büszke is voltam magamra, mert olvastam, hogy vért fosatós bossok lesznek.) Az első és harmadik fázis nagyon feküdt a játékstílusomnak (refelxből dodge, és abból visszabüntetés), inkább a középső fázis volt para, bár ott a nagydarabot hamar le lehet kapni jó helyezkedéssel, és akkor vége is a fázisnak.
Ha már eldöntötted, hogy magas dex, s úgy is fejlesztettél, akkor egy sharp astora greatsword, amit a szükségleteknek megfelelően a megfelelő elemmel (tűz vagy villám pl.) buffolsz boss harc előtt, szerintem bőven járható út lehet.
De majd valami nálam (jóval) tapasztalt fórumtárs úgyis biztosan ír ideálisabb megoldást.Endure. In enduring, grow strong.
-
MageRG
addikt
Ha végigcsinálod Greirat questjét, tőle tudsz venni Lothric K GS-t.
Szerintem az említett bosszoknál inkább az számít, hogy gyors vagy lassú a fegyvered, meg persze mennyire gyakoroltad be őket.
A Lothric tesóknál én UGS-el nagyon szenvedtem, broadsworddel meg majdnem vicces volt."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Azon filózok még, hogy előző nekifutásra Sister Friede és a Twin princes nem ment a str builddel és hogy lehet, hogy a kardnak valami egyéb sebzést kéne adjak. Hátha az segít. Csak ez ugye 3 boss, lehet így már lenyomnám, de ott az összes többi boss, ami közül meg lehet hogy ami korábban ment most nem menne, mert immunis pont tűzre, akármire. Szal nem tudom, milyen gem-et kéne belerakni. Magas dex miatt ha csak fizikai sebzésre gyúrok, akkor sharp. De ha fire-t teszek bele, úgy az összes sebzés (a mostani statok mellett) még magasabb is. Egyrész nem tudom ez hogy változik, lehet, hogy lvl90-100 környékén a magas dex miatt a sharp majd jobb lesz.
Szóval sharp v. fire? Illetve lehet ÉS, csak melyik karba melyiket?
Sajnos Lortich KGS-t nem sikerült farmolni, de az másnak se nagyon megy, pedig azt még kéne szerezzek.
Claymore: sharp v. refined
Astora: vmi elementális (de melyik?)
Illetve még az a baj, hogy mindkettő titanite-tal upgradelhető, azaz kimaxolni csak az egyiket tudom."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Weareus
addikt
Én az irithyll jeges kardot és az astora ultra gs-t használtam. Mindkettőnek van szúrása ès a szúrás ált. az összes from játékban jó.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
MageRG
addikt
válasz
Tasunkó #8739 üzenetére
Igen, mert a DS sorozatban a sebzéselnyelés nem lineáris, hanem breakpointok vannak.
Tegyük fel, hogy a bossz egyformán rezisztens a phys és a tűz sebzésre.
Ha van egy 500 phys sebzéses fegyvered, meg egy 250 phys + 250 tüzet adó fegyvered, akkor az utóbbi mindig kevesebbet fog sebezni.Csak vannak olyan fegyverek, ahol az infuse durván megdobja a sebzést.
Pl. egy heavy Lothric knight GS bazi nagyot sebez, de lightning infuse-olva, megfelelő builddel brutálisan nagyot."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Az 1/2-ben az volt a problémám hogy végeredményben egy más fegyvert tisztán fel tudtam úgy húzni, hogy a statommal a legnagyobb ütéspontot adta fizikailag. És ezek a tuningok meg a mágia, vagy villámmal alacsonyabb szintre lehetett felhúzni és együtt adtak mondjuk egy másik fegyvernél ugyanannyit, de azt az infuse részt az ütésben vagy belevitték vagy nem, vagy rosszul fordítottam le, de a sima fizikai sebzésre felhúzott fegyver, mintha többet vitt volna le mindig. Talán ha érzékeny a boss valamire, de azt nem tudtam megfigyelni hogy az mennyire számít, ha sokat szenvedtem vele, kiválasztottam egy bevált fizikai fegyverem és kész. De ng + ban is str vagy dexre adtam pontokat, a mágia, hit meg hasonlókra nem igazán.
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
Én is sokat nyomtam a claymore-ral. A másik felállás meg az irithyll straight sword+ pajzs volt.
Go Gunners!
-
Gothmog
senior tag
Ha esetleg a kriptáknál csonti dobna Carthus Curved Greatsword-öt (kicsi rá az esély, de ki tudja?), érdemes megnézni/próbálgatni, mert nagyon faintos fegyver az is! (Sharp infuse-zal S scaling dexre, míg refined (quality) esetén B/B scaling (str/dex). Bónuszként: véreztet is.
Kérdés persze, hogy bejön-e neked a curved greatsword moveset.Én egyébként kicsit próbálgattam anno az Astorát, de megmaradtam a Claymore-nál. Valahogy az adta a legjobban. (Általában két kézre fogtam, de néha egy kézre vettem át, ha a vízszintesen keresztbe suhintás előnyösebb volt bizonyos ellenfelekkel szemben.)
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz
Tasunkó #8734 üzenetére
Arra jó, hogy a statjaidhoz alakítsd a fegyver skálázódását. Persze ehhez a megfelelő fegyver kell.
Van infusion ami ezt egy plusz effekt hozzáadásával éri el (lightning, crystal, chaos).
Ha lesz@rod a statjaidat, csak kell valami jó sebzés, arra jó a raw. Vagy ha ugyanez kell, csak valamilyen elementális sebzéssel: fire/deep.
Aztán van amivel rosszabb lesz a skálázódás, de van valami más előnye: pl. HP/FP regeneráció, bleed, poison.
Aztán van hollow, ami csak szimplán bénának tűnik és elvileg luck-kal skálázódik. Fogalmam sincs az hogy működik."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Kösz kösz! Vagy a Lotric KSS vagy az Astora GS lesz majd, addig is megyek a Claymore-ral. Kár hogy már felnyomtam a STR-et 21-re, nagyobb bajom mondjuk ne legyen...
-
válasz
Bad Pritt #8733 üzenetére
A DS1, DS2 után még nem sikerült rájönnöm mire jó az infuse meg ezek a mágikus. Csináltam esetleg egy max kardot beoltva, hátha kelleni fog valamelyik boss ellen NG+-ban, de talán a tüzes fegyver kellett még csakcsak, általában viszont a simát tovább lehetett javítani, és erősebb lett. Arra gondoltam mágus, vagy félig mágus karakter kell hozzá, hogy akkor arra skálázódjanak.
-
MageRG
addikt
-
Gothmog
senior tag
Őszintén szólva, én végig (beleértve a DLC-ket is) leragadtam a Claymore-nál. Az a kard szvsz egyszerűen tökéletes
Írtad, hogy az ultra nem érdekel, de az Astora Greatsword-re azért érdemes lesz majd egy pillantást vetned. (Könnyű, gyorsabb is a többi ultránál, ha jól rémlik, és kellemes a move setje. Refined-ban B (str) és B (dex) skálázást tud, dea legkeményebb sharp infuse-zal, mert ott a dex skálázás felmegy S-ig (str pedig D-n lesz).Szerk: Bad Pritt megelőzőtt, míg pötyögtem. +1 arra is, amit írt! (A Hollow GS nem jutott eszembe, pedig az is jó cucc. De nálam Claymore az ász.)
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Quality Claymore végigvisz a játékon DLC-kig bezárólag. Amit még sokan dicsérnek az a Hollowslayer GS, nekem viszont a go to quality kardom az Astora GS volt, ez utóbbi ugyan ultra, de súlyra meg movesetre inkább egy egyedi gs-nek érződik, nagyon szerettem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gorgo
őstag
Újra nekifutok a DS3-nak, mivel előző karakterrel nem sikerült a végéig eljutni. Az egy STR + heavy greataxe vonal lett, ez pedig valamiféle STR/&DEX + kard, de nem ultra, inkább valami gyorsabb. Egyenlőre a Claymore szépen aprít. A későbbiekben mi lehet ez a kard?
-
Boldog Karácsonyt!
Go Gunners!
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8724 üzenetére
Én közvetlenül az ER DLC-s végigjátszásom után raktam vissza a DS3-at, és ugye akkor (200+ órás ER végigjátszást követően) benne van valahogy az ember fejében/kezében, hogy mi merre mennyi. És ahhoz képest éreztem azt, hogy kisebb a lockolhatóság távolsága. De a nyakamat azért nem merném rátenni...
ER-ben a második végigjátszásomtól kezdve sok nagytestűnél már én sem lockoltam (vagy hibrid módban - szituációtól függően hol fent a lock, hol nincs lock - toltam), de azért összességében eléggé lock-függő vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8722 üzenetére
Hát, pedig pár ellenfélnél (pl. rögtön a legelején a kifejlett crystal lizardnál) az emlékeim szerint nagyon könnyen elveszítette az ember a lockot. Midir egyenesen beleégett az elmémbe ebből a szempontból. (Illetve az a távolság, ahonnan rálockolhattál ellenfélre, az is mintha rövidebb lett volna az ER-hez képest.)
Oké, a legtöbb ellenfélnél (főleg a humanoid jellegűeknél) nem volt probléma. De nyilván nem azt jegyzi meg az ember, amikor minden szuperál, hanem azt, amikor hirtelen szar kerül a palacsintába... Bennem pedig megmaradt, hogy pár esetben szívtam a lockkal, de erősen. (Ezzel együtt is az abszolút kedvencem a DS3 az eddig kipróbált souls stílusú játékok közül.)
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
[link] Big if true
DS3 remaster lehet a láthatáron.
-
Rony949
őstag
Én mindig azt mondom mindenkinek, aki szerint Seath vérkönnyű, hogy próbálja levágni a farkát. Na OTT kezdődik az igazi harc.
-
S e t h
nagyúr
Én rápihentem, ismertem már minden mozdulatát, úgy láttam mint Neo és meglett elsőre este.
De előtte mennyit szívtam vele.....
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
válasz
S e t h #8713 üzenetére
Ja, és sokáig életben lehet maradni, de kell az átok feloldó, vagy védőital, védőgyűrű, talán ellenméreg is, elég kellemetlenek a fagyasztótüskéi, ha nem sikerül elszaladni, úgy hogy ezek farmolásához lehet mégis jobb NG 1+ön akkor jól rá tudsz készülni. Megfelelő páncél, sokat próbáltam ennél de valahogy mindig a black leather felsőnél kötöttem ki maxra húzva.
-
válasz
S e t h #8711 üzenetére
Igen. Egy youtube videóban találtam az infót. Ezt csak azért írtam, hogy értsd kb. hogy működik, de az a 67 százalék az már valamelyik NG+ra jön össze, az első játékban kevesebb volt, lehet 27 vagy így. Gondolom arra szól ha csak a farkát ütöd meg és úgy viszed le az életét, akkor ha eléred akkor már várható hogy leszakad. Tényleg nem nehéz, csak a technikát kell kidolgozni amivel eléred időben hogy csak azt üsd, mert ha összevissza eltalálod akkor lehet nem a farokéletét viszed le, hiába csapkodtad. Előtte áltam és körbefutottam, amikor a fagyasztásra gyűjti az energiát. De rögtön az elején elbújhatsz a szívhez, és nem töröd össze, csak ha fagyaszt, akkor összetöri ő maga, és akkor pár másodpercig lebénul, az is néhány plusz csapás.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
S e t h #8706 üzenetére
Nekem NG4+on kellett rájönnöm hogy az még nincs meg, ott már katasztrófa volt. Kellett csalni egy sarokba, hogy szemben legyen a fallal, és volt egy körbefutási technikám, amennyire emlékszem van olyanja hogy erőt gyűjt és akkor a jó pillanatban kell szaladni, marad idő egyet kettőt ráütni aztán spuli, a neten megnéztem hol az ideális pont, valahol kb. A közepétől a vége felé, ha nagyon a tövén, azt lehet sima sebzésnek veszi és kell vigyázni, nehogy megöld amíg nincs lent a farka. Asszem Claymore-al két kézbe, próbáltam a nagyobbik ütést azzal horizontálisan lecsap, de asszem nem számít bárhogy lehet hadonászni, több fegyverem van, a sarló, alabárdokkal nyomulok, de itt a kard rémlik. Arra kell koncentrálni hogy ne sebződj és ne üsd máshol, tehát csak kerülgetni és a farkát, majd ha nagyon lemegy a csíkja akkor halj meg és újból.
De sima játékban, sokkal könnyebb, ott több idő van, és nem is olyan hisztis mint Ng+on. YouTube videókon elmagyarázzák, volt valami 60százalék is talán, akkor fog leválni róla, de ez már 27 nél is tán lehetséges a sima játékban.
Nekem a Priscilla nem sikerült mert már ezen a szinten, vagy túl hamar kinyírom, vagy kipofoz, azzal sokat táncoltam de láthatatlan, szerintem az első játékban azt mindenképp le kell vágni, mert utána csak rosszabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz
S e t h #8706 üzenetére
Semmi.
Az egyik legbiztosabb módja, hogy great combustionnel, fullos pyro kesztyűvel lerobbantod a farkát. Csak k sok soul elmegy amíg felfejleszted a kesztyűt.
Emlékeim szerint Seath eléggé rezisztent a mágiára, szóval az enchanted upgrade lehet hogy nem nyerő.
BK Greatsword, BK halberd, vagy valami nagy fizikai/tüzes/villámos sebzést okozó fegyver is jó szokott lenni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
S e t h
nagyúr
Seath the scaleless farka kifog rajtam. Eddig szerintem rossz helyen csapkodtam, nem a végét, plusz mivel a sebzést sem látom, így nem tudom hatékony-e az enchantolt claymor, de vannak kétségeim.
Természetesen summon már nincs, aki el tudná terelni a figyelmet, ki kéne találni valami fegyvert amit érdemes lenne felfejleszteni.
Az utat már becsukott szemmel is tudom a bonfiretől, megvárom, azt is hogy seath támadja a kristályt, de ez a faroklevágós kihívás feladja a leckét.
Még pyros combustionon is gondolkodtam, de nem tudom milyen követelményei vannak, nem ismerem a pyromancer ágat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
válasz
S e t h #8704 üzenetére
Úgy vettem észre szakaszfüggő, és ott meg szokott jelenni, ahol megjelent, lehet rá számítani. Van hogy gyorsan átmész akkor nem jön, de volt egy hídon ott mindig megjelent, max a hátam mögött ha nem vártam meg. Kellemetlen figura tud lenni. Mintha érne az esélye, tehát ha sok szakaszon elbliccelted ahol kolbászolgat, akkor egyre valószínűbb hogy egyszercsak betoppan.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Weareus #8703 üzenetére
Köszi szépen, akkor először is megkeresem ezt a bosst, a terület már megvan, elkezdem felfedezni.
Még egy kérdés, ebből a Forlorn nevű invaderből mennyi van? 2-3 helyen már tuti megtámadott és le is nyomtam, elég váratlan, hogy még mindig jön.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Weareus
addikt
Jól èrtelmezed, és bonfire ascetic kell hozzá. Az adott, hogy melyik bonfirènèl kell elègetni, ès igen, először meg kell ölni, hogy elègesd. Ràadàsul ha több scrollt is akarsz a c. s. spearból, újra és ùjra meg kell ölni. Amúgy az a spell 2 db slotot foglal el.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem lenne, csak hogy jól lássak.
Dark Souls 2 Scholar of the first sin.Szeretném megszerezni a Moonlight greatswordot és Crystal soul speart.
Ha jól értelmezem akkor ehhez legalább 3x le kell győznöm Duke's Dear Freyat, mert először nem dobja a szükséges soult, utána meg még kétszer ng, meg ng+ mert ugyanabból a soulból lehet ezeket elkészíttetni amit csak ng-ben dob és ehhez akkor kelleni fog 2 db(nem jut eszembe a neve) tárgy amit adott bonfirenál elégetve ng nehézsége vált az adott környezet ahol a boss van?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- Ukrajnai háború
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...