Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz sh4d0w #127164 üzenetére

    Azt hiszem igazad van, ez tényleg rajta ment el.
    Óriási bravúrnak tartom, hogy nyertünk, nem sok pénzt tettem volna fel még a döntetlenre sem, le a kalappal a srácok előtt, pedig látszott, hogy tényleg a határaikat feszegetik.
    Dénes elképesztő formában, élete formájában véd hetek óta, ha nem egy sorsdöntő utolsó meccs lenne a Wales elleni, lehet hogy Őt védetném Gula helyett (akinek az összeszokottság miatt szerintem biztos a helye). Nem tudom, Gróf érkezése hozta-e ki ezt belőle, de most nem tenném rá a nyakamat, hogy egy év múlva Dibusz még Fradi mezt fog viselni.

    Visszatérve: igen, szerintem ez Nikolicon ment el. Neki kellett volna esnie a Fradinak, szétfuttatnia a csapatot, a második félidő elejére összeeshettünk volna annyira, mint amennyire így - szerencsére - csak a végére. Ha a Vidi találta volna az első gólt, akkor meg kb. le is főtt volna a kávé.
    A játékvezető bőven tévedett ide is, oda is, őszintén szólva szerintem Ignatenko-t ki kellett volna szórnia azonnali pirossal, viszont a fehérvári gól sem tűnt szabályosnak. Nagyobb meglepetés volt, hogy megadta, mintha lefújta volna - legalábbis nálam.

    Lényeg a három pont, a szép siker, azt pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt a három kőkemény rangadót így lehozzuk, emelem a kalapom a CSAPAT előtt. :R

Új hozzászólás Aktív témák