- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik a 8T, de elférhetett volna benne a 8 Pro kamerarendszere - persze akkor az nem fogyna.
Közel 1 év 7T használat után viszont még nem érzem úgy, hogy érdemes lenne váltani."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Jó teszt lett, a jelen felhozatalból nálam magasan visz mindent a 8t. Amint kapható lesz a telekomnál abban a pillanatban lecserélem rá a p30-am. Egy fájó pont a 90hz hiánya. Ezt később vajon szoftveresen belerakhatnák egy frissítéssel?
-
c1kk m36j3l3n353n3k 1d3j3: 13:37
-
juuzer
addikt
Nézegettem tesztet a telefonról YouTube-on. Nagyon sokan elég kapufának mondták, mert ennyiért van már jobb ajánlat is. Kár érte. Inkább a 8/8Pro, vagy ha a kamera annyira nem lényeges, akkor a sima Nord.
Vamos a la playa.
-
eddie17
addikt
Nekem ez még mindig tetszik és esélyes, hogy erre cserélem a mostanit.
-
mongoose66
tag
Na érdemes volt várni a 8t-re.
A három éve használt lg q6-ot lecserélni erre, üdítő változás lesz.I have spooken!
-
enginev3.0
félisten
Nincs edge, nem kell
"OnePlus 8 Pro kompatibilitásának biztosítása is folyamatban van. Viszont a OnePlus 8-é nem, az új modellekre fókuszálnak"
Jah, a 8 már egy rohadt régi telefonA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Noukoum
veterán
Van ahol csak 215e forint, annyiért még jobb vétel.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kcsa
veterán
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Ezen akadtam fent én is, kezdek örülni hogy nem OP-t vettem.
-
ADAM1337
nagyúr
Elírás van a cikkben, gondolom itt a 8 akart lenni simán.
"A kamerarendszer tök ugyanaz, mint a 8T-ben"gamertag: cars1dA
-
anorche1
őstag
Tetszik. Ha telenornal kaphato lesz, lehet lecserelem ra az i8+ -t.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
bakkir
tag
Lehet, hogy végre megvan a OP6 utódja, a Nord nem tűnt nagy előrelépésnek, így lemondtam róla.
A 8T-t már láttam 600 dollárért is, ami nagyon jó ajánlatnak tűnik. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Beszéltünk a OnePlus-szal. A OnePlus 8 Pro felkészítése ugye már folyamatban van, a OnePlus 8-ról pedig eddig nem kaptak információt, de utánakérdeznek konkrétan és tájékoztatnak, hogy mi a helyzet. Nem esélytelen, hogy a OnePlus 8 is működni fog a hazai 5G hálózatokon, de megígérni egyelőre nem tudták.
(#12) ADAM1337 Köszi, javítottam
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Mono_G
tag
#4 .PG.
és
#11helixPLefordítom:
cikk megjelenésének ideje 13:37 vagyis leet.
[leet wiki][ Szerkesztve ]
-
mbotnd
tag
Jól összerakták, vennék egyet, ha lenne rá pénzem és kéne új telefon.
-
törölt tag
P30 és i8+ :
Teljesítmény: plusz
Kamera: mínusz -
foximaxi248
lelkes újonc
Mindig is szimpatikusak voltak a vélemények alapján ezek a kínai telók (onePlus, Xiaomi), csak egy dolog tart vissza a vásárlástól. Ezek mennyire kémkednek a felhasználók után (személyes adatok, jelszavak, kártyaadatok stb.)? Az ilyen kínai cuccokról nem sok jót mondanak ilyen téren, azt meg nem szeretném, hogy a kommunisták kezébe kerüljön bármilyen jelszavam is.
-
törölt tag
válasz
foximaxi248 #25 üzenetére
Mind kémkedik, csak nem kérdezi.
Google (GMS) engedélyt kér - vagy nem tudod használni.
Ellenvetés?
#27 Noukoum: butát se, mert ott is 3-szögellnek.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz
foximaxi248 #25 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni akkor ne használj okostelefont.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
vacs
addikt
Ez a 8T végre tetszik, erre már érdemes lenne lecserélnem az 5T-t, bár a mai napig mindenre elég nekem!
Fél/ egy év múlva gyári garanciával 170-ért jó vétel lesz!#14 bakkir.
Valóban jó az Aliexpress spanyol raktáras cucc, de sajnos UK töltővel küldik, le van írva itt.
(NOTE: Sending from FR&ES, it is global version with UK Plug.)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Január/február a végső határidő, szerintem, mert akkortájt fogják bejelenteni az újabb csúcsot (szerintem), és addigra kifuttatják.
Az 5(T)-hez képest a balta is minőségibb telefon; a kamerája (meiner meinung nach) pocsék, ki fog kerekedni a szemed a 8-sorozatúaknál.
És ehhez képest jobb fél-fényévvel pl. a P30 (Pro).
Nem elég neked mindenre: frissítési periódusnak vége, max. biztonsági frissítés lesz, főverzió már nem.A 8 series OIS-os minden tagja, P30 (Pro) meg sokszor olyan érzés, mintha csak szoftveres lenne, nem hardveres; persze ez videónál érdekes, fotóra sokkal jobb.
Szerintem.
-
gstm
tag
En epp most vittem vissza egy 8T-t az Alzaba, mert nem mukodott az 5G (nem is volt ilyen opcio a menuben se) Vodafone halozaton. Csak halozati xml-ek szerkesztesevel, meg szervizmenuvel lehetett elohozni az 5G-t, az meg csak a kovetkezo restartig volt aktiv. Szoval nem tudom ez az 5G problema halozati fuggo, vagy attol fugg, hogy milyen forrasbol milyen szoftverrel erkezik a telefon.
-
vacs
addikt
válasz
#90305280 #32 üzenetére
Páromnak 7T van, el akartam már lopni tőle, de mindig válással fenyegetett!
Tehát látom, hogy mennyivel jobb ez is az 5T-nél.
Fél év múlva használtan venném gyári garanciával!
A custom rom csere nem probléma, értek hozzá, idővel simán lehet, hogy 5T-re valami egyedi szoftvert teszek.
(^)(>.<)(^)
-
gstm
tag
válasz
#90305280 #34 üzenetére
Gyorsan kellett egy, a hivatalos oldalon meg azt irtak, hogy csak 3-4 napon belul tudjak csak szallitani, ezert az alzaban vettuk. Ezen felul nem volt egyertelmu, hogy szoftveresen gond lesz (ugyanugy a global KB2003 modelt aruljak).
Egyebkent ugyanigy 8 pro-n is be lehet aktivalni az 5G-t, szoval nem ertem az oneplus miert szivatja az usereket a szoftveres korlatozassal... -
törölt tag
-
Gerybut
tag
Nos én ilyen mobil árak mellett inkább beruházok egy iPAD-re...nevetséges, hogy ha méltó utódot szeretnék a Mate 10-nek 350-400 ezret ki kéne csengetnem. (Tudom ez egy fokkal olcsóbb, de nem is kéne..)
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
Willninety
újonc
Kár, hogy nem kapott ip védettséget..
-
törölt tag
válasz
Willninety #44 üzenetére
Ahhoz képest jól bírja a vizet :) link Attól nem kell félni hogy beázik ha esőben előveszed.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
5g azért lesz majd jó, mert egyrészt sokkal több eszközt ki tud szolgálni, és nem lesz az, ami már manapság is megtörténik néha, hogy 1-1 cella annyira túlterhelt 4g-n, hogy szinte használhatatlanra lassul. És az egyre több netre csatlakozó eszköz miatt ez csak rosszabb lesz. Másrészt ha elterjed a hálózat és az azt használó készülékek, akkor tehermentesítik is a 4g-t így akinek nem lesz még 5g-s telefonja, az is profitálhat belőle az első pontban leírtak miatt, hiszen nem lesz annyira terhelt a 4g háló, nem lesz lassulás, akadozás.
De jelenleg még nem tényező. Plusz látható, hogy elég sok márkánál akadozik az 5g normális támogatása, hiszen a legtöbb helyen dual simes módban nem megy, vagy nem támogat minden frekvenciát, vagy nincs felkészítve minden hálózatra, meg a lefedettség is elég gyér. szóval eléggé gyerekcipőben jár a dolog, de igenis hasznos lesz. Még annak is, aki nem használ majd 5g-s készüléket.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Füleske
őstag
Nagyjából ez egy Poco F2 Pro, 100 ezerrel drágábban. Ajánlott.
-
törölt tag
3mm-rel magasabb és 1mm-rel szélesebb a Poco, tényleg egy tégla, a 8T meg szinte kompakt már
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Samsung Galaxy A52s 5G, gyári garanciával
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 7 FEKETE 128GB K1241 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 11 FEKETE 128GB K1240 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 11 FEHÉR 64GB K1239 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XR PIROS 64GB K1238 100% AKKU
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest