- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L_YKing
addikt
Ha azt valaki 11esnek fujja be akkor gondolkozzon el melyik meccset nézte.
Barca jó ha 30%-ot ment ezen a meccsen ami a gyors gólnak volt köszönhető, persze azon felül volt még helyzet ami be is ment volna ha nincs De Gea.
A Barca megmutatta, hogy lehet antifocit is játszani.
Grat a MUnak, egyébként jó szar meccs volt.[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #120280 üzenetére
Engem meglepne, TAA a modern szélső hátvéd egyik úttörője, legtöbb támadásunk rájuk van építve, és rengeteg kulcs és gólpasszuk van.
Ebben a rendszerben a szélső hátvédek kvázi szélsők.
Na a szélsők meg inkább a támadók, a támadó meg inkább védekező középpályás, a középpályások meg inkább a visszazáró szélső védők Hacsak jövőre nem lesz valami új rendszer akkor kizártnak tartom hogy a jelenlegi pozíciójából el legyen mozdítva, kb. az egyik legfontosabb játékosunk a két szélső hátvéd ebben a rendszerbenDe valaki(ke)t tényleg kellene oda még hozni, mert nagyon nincs alternatívájuk. Igaz a front3-nak sem, meg a védelemben és a középpályán is vannak olyan embereink akik alkalmatlanok a futballra a madárcsontjaikkal.
-
DeathAdder
veterán
Young kurvaszar volt ma (is), de hihetetlenül.
Barsza se volt toppon, de azért látszott hogy más dimenzió, mégis ha Young nem lenne ennyire suta (és a mu-nak több szerencséje van) simán lett volna keresnivalójuk. Nyáron szerintem 50-60-70 milliót ki fognak perkálni Wan-Bissakaért, mert borzalmasak azon a poszton.Ole azért nagyon nem meccselt jól. Írtam már korábban hogy ugyanazt érzem az Ole eufóriában, mint amikor Kenny Dalglish, a klub legendája átvette Roy Hodgsontól a Liverpoolt, és varázsütésszerűen szarrá vertek mindenkit ilyen 4 gólokkal, úgy tűnt nincs lehetetlen (csak az egy középszer keret volt), ennek hatására megszavazták neki a bizalmat hosszú távra is, aminek azonnal nagy lebőgés lett a vége, a csapat ugyanis belülről rohadt. Jó.. Ole fiatal még, van hova fejlődnie, de egyelőre nagyon érezhető a párhuzam.
A játékosok szerződése körül kész káosz van, minden jel arra utal hogy még mindig terveznek sportigazgatóval, csak az új edzői impulzusban bíznak.__
Na meg a Leeds is nyert, és visszavette a 2. helyet. Mi harc megy már ott is
-
Cartevo
őstag
Ron hozta az idegenbeli gólt (+lekötötte a fél Ajaxot). Mi lenne veletek nélküle?
Na ez maradhat költői kérdés, mert köztudott a válasz... -
törölt tag
válasz Cartevo #120291 üzenetére
Én örülök neki, hogy nem vártak a szezon végéig és ő írt alá.
3,5 hónapja nem úgy nézett ki, hogy egyáltalán a 4. hely közelébe kerülhetnek, ennél más edzővel sem állnának jobban, meg valószínűleg ugyanúgy nem ütnék ki a Barcát sem.Ole számára legalább jelent valamit a United és jól kijön a játékosokkal, tiszteli és szereti őt mindenki. Többet ér, mintha jönne egy újabb nagynevű, angolul alig beszélő "taktikai zseni", akit fél év után már legszívesebben elkergetnének a szurkolók, meg a játékosok is.
Várjuk meg az igazolásait is, mert jelenleg nincs egy normális védő a csapatban, úgy meg nehéz nagyot alkotni. Talán egyedül Shaw ér valamit, amikor jó napot fog ki.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
A MU kupaszereplése lezárult, és 4. sem lesz, de a Gúnár 3 évre aláírt...
-
Viszlát
addikt
Hát, kicsit bíztam benne, hogy felpörögnek a srácok erre a meccsre, de sajnos ez nem történt meg. Sokat elmond, hogy megítélésem szerint Fred volt a csapat legjobbja, sokat melózott, labdákat is szerzett, jó indításai is voltak.
Gyorsan el kell ezt felejteni és valahogy kivergődni a gödörből...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Cs1csó
félisten
Hasznos gyerek ez a Luke, még egy sárgát összehozhatna - talán megy neki - és akkor emberelőnyt is kapna a Barca.
-
addikt
Olyan dolgokon vagytok megbotránkozva, amilyeneket már 10 éve folyamatosan látunk a Barcától. Már csak a kamutizi hiányzik, meg egy kamu piroslap egy MU-játékosnak. De azt majd csak akkor, ha véletlenül a MU vezetne.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Most kicsit mérges lennék, ha a Unitednek szurkolnék. Nem túl sok szimpatikus dolog van ebben a barcában. Kb Messi és ennyi.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
vond
MODERÁTOR
Mi a kezezés, ha ez nem az? Eszem megáll, komolyan.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #120279 üzenetére
Bazzeg, az a zsordialba színjáték. Mi lesz a következő? Rákiabálnak valakire, az meg összeesik?
Tényleg elég gyenge meccs. A Barsza is bőven tudása alatt játszik. Hazai részről meg sajnos nagyon sok a pontatlanság. Shaw is hol kolbászolt a gól előtt?
Lukaku a pályán van? Mert nem nagyon látszik. Már rég behoztam volna Martial-t.
A meg nem nézett büntetőre meg már nem is írok semmit. Így aztán végképp semmi értelme ennek a nagy varozásnak.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
addikt
A Juve legalább 40 másodpercig őrizte az előnyt.
Cancelo támadásban remek, viszont védekezésben szar.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
Cancelo megint milyen labdát adott... ez a gyerek minden pénzt megér, el kéne hozni a Juvéból... TAA úgy is ahogy egyre tapasztaltabb lesz, elvileg középpályást csinálnak majd belőle, azt hallottam valahol.
-
Viszlát
addikt
válasz Motion_Blur #120270 üzenetére
Sokkal fájóbb az öngól.
Mindkét csapat formán kívül játszik, jó szar a meccs. Jordi Alba be is mutatta a futball legalját, nem véletlen hívom én ezeket sutyerákoknak.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
addikt
válasz DeathAdder #120275 üzenetére
Erre szoktam mondani, hogy a mezőnyben százszor érnek így egymáshoz és nem történik semmi. Nem vitatom a kontaktot, de ez egy ilyen sport, a játékosok érintkeznek egymással.
Nálam az az alapvető kérdés, hogy megakadályozta-e az ellenfél játékát szabálytalan módon: pl elgáncsolta, vagy olyat rúgott bele hogy az már fáj, stb...
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
Szerintem se volt tizi. Meg azt vedd számításba, hogy abból a "labdaszerzésböl" lett az a szitu, amikor Smalling letarolta-karmolta-ütötte-csapta Messit. Mert az meg sárga minimum.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
DeathAdder
veterán
-
addikt
válasz DeathAdder #120271 üzenetére
Nálam ez sem büntető, de azért a másik oldalt a Barca javára biztos hogy befújják.
-
DeathAdder
veterán
Vétlen kezezések instant tizik bárhogyan és bármikor, a boxon belüli egyértelmű szabálytalanságot egyáltalán nem is vizsgálják, pofám leszakad...
-
Motion_Blur
félisten
Rokki tudja, Barca ellen tizenegyest befújni nem illik!
mod: már szabadot SE!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
addikt
Csak néha nézek át az Ajax meccsre, de annyi így is látszik, hogy már megint szemkápráztató focit játszanak.
-
addikt
válasz DeathAdder #120267 üzenetére
Még jobb lett volna, ha góllal fejeződik be.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #120258 üzenetére
A híres 2-2-es meccsre gondoltam, amit te is írtál. Ha megpattan, akkor les, de ha van rúgó mozdulat, akkor már olyan, mintha a védő játszotta volna oda neki.
Igen, Fernandinho-t ki kellett volna szórni simán azért. Oké, hogy Kane paraszt módon beletolatott, de a szándékos könyöklés mióta nem piros lap? Aztán még támaszkodik is a fején a büdös paraszt.
Elég félreérthető volt korábban a rühes szaros mondat
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #120261 üzenetére
"Rohadt kíváncsi lennék, hogy milyen az amikor 70%-ban birtokol labdát mindkét csapat"
a közönség biztos látott már ilyet az orosz bajnokságban.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #120261 üzenetére
a united és az old trafford sokkal tradicionálisabb... a szar cityre nem vagyok kiváncsi
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #120260 üzenetére
A csemegék csemegéjével szinte egyet is értek, mégis valahogy inkább most a barsza-szitit gondolom annak a jelenlegi erőviszonyokat illetően.
Rohadt kíváncsi lennék, hogy milyen az amikor 70%-ban birtokol labdát mindkét csapat. Erről a zsíroskenyér esete jut eszembe, amit a macska hátára ragasztasz majd eldobod, csak ott már tudjuk hogy egyik sem esik le, hanem csak egy helyben forog az idők végeztéig de barsza sztiti még nem láttunk, lehet megszűnne a téridő-kontinuum
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #120259 üzenetére
hajdú b. lesz a szpíker
-
DeathAdder
veterán
No, de vajon Krézi Jenő ma Londonból Manchesterbe utazott, vagy Budapestre?
Ha előbbi, akkor izgi meccs elé nézünk ma is
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #120257 üzenetére
Próbálom keresni de nem találom (majd este PC-n megpróbálom még).
Télen történt valamikor az eset ebben a szezonban, Sky sportsnál meccs végén cáfolta meg magát az ex bíró (Phill Dowd ha jól emlékszem).
Gondoltam hogy nem értettem jól, de aztán a fonaton is megerősítették hogy tényleg ezt mondta, ráadásul ugyanaz az ember aki tavaly az ellenkezőjét állította.
Egyébként többször olvasni hogy ellent mondanak saját maguknak a volt bírók, csak hogy mosdassák a játékvezetőket, azt mondják ez valami játékvezetői szolidaritás féle, mint az orvosoknálNem tudom mi erre a pontos szabály, én úgy tudom hogy minden ami nem ellenféltől kapott labda az les (már ha lesen van a játékos ugye), de ha azt mondják már ha csak irányt változtat egy szerelni próbáló védőn az onnantól már nem les azt is elfogadom, csak legyenek már következetesek bakker.
Bár most nem vagyok benne biztos, hogy tudom melyik Tottenham elleni ítéletre gondoltál
Ha tegnapira, akkor az egyértelmű kéz volt, de annyira nem volt szándékos, sem szembetűnő, sem természetellenes testhelyzet, sem lereagálható szituáció hogy az ég világon senki nem kérte számon, mentek volna szögletet végezni. Erre tizi meg még sárga is. Mire bazzeg? Arra hogy van keze a szerencsétlennek? Az meg mi már hogy Fernandinho ezt a meccset is lehozta lap nélkül tehát Rose papíron nagyobb vétkes volt azért a tétlen szituért, mint amit az a patkány leművelt egész meccsen Már csak azért az egy Kane szituért le kellett volna zavarni az első félidőben. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #120255 üzenetére
Tudsz küldeni linket a Crystal Palace-os esetről? Csak kíváncsi vagyok, mert szerintem (tök elfogulatlanul) jó döntés volt a Tottenham elleni ítélet, ha gázul is jött ki, hogy beismerte, hogy nem látta.
-
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #120248 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy arra is tizit adtak volna a barmok, nagyon nem jó irány ez
Egyedül azért nem tették szerintem (ugyanis vizsgálták) mert nem volt egy olyan kameraállás ami egyértelműen bizonyította volna, hogy az alapvonalon kívül vagy belül történt az eset. kb mint az Ajaxnál az oldalvonali eset, inkább nem változtattak az ítéleten, mert nem volt rendes oldalvonali kamera ami ezt egyértelműen cáfolni, vagy megerősíteni tudta volna.
Rohadtul nem várom a PL-ben a VAR-t. Tavaly az egyik ex PL bíró azt magyarázta hogy Jon i have no idea, i am giving a penalty Moss miért döntött jól hogy nem fújta be lesnek egy védőn irányt változtatott labdát ami elérte a lesen álló játékost. Pár hete meg egy Crystal Palace meccsen elmagyarázta hogy milyen jó döntést hozott a játékvezető, hogy annak ellenére is befújta a lest hogy a védőn irányt változtatott.
És ezek fogják jövőre a képernyők előtt osztani az észt, mennyivel szarabb már így szurkolni is
Megkérdezném azért ezeket a bírókat, hogy szerintük mi a helyes testtartás egy bevetődni kívánt játékostól a blokkolt lövésre. Talán természetellenesen maguk alá kell szorítani a kezüket miközben lendületből bevetődnek a labdába? Szabály szerint önmagában a kéz tartása, nem dönt semmiről és mégis ahogy Te is mondod minden szarért szabálytalanságot (+ sokszor) sárga lapot adnak.
Nem kellene ezt túlcifrázni: minden hasonlóért közvetett szabadrúgást kell adni oszt kész, szándékos kezezésért meg tizi + instant piros lap, mert ez így nagyon izé
"Amúgy Salah inkább feküdjön el ha aprítják"
Na ez a baj.. rá kell játszanod hogy a kcsg bíró úgy döntsön hogy ezt szankcionálni kéne, mert ha tovább mész akkor az rendben van.. (btw egyszer rá is játszott rém ügyetlenül, jól szét is szedte az angol média)
Szép melegágya ez a latin fodballnak, majdnem elhánytam magam tegnap is amit ez a portugál brazil csapat összefetrengett és a bíró kétpofára zabálta[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #120250 üzenetére
teljesen mindegy, mi lesz pajtás, egy united-barca meccs mindig is a csemegék csemegéje lesz, ahol bár barca-győzelem a jobban várható, de a lényeg a szórakozáson és a látványon lesz. minden manu-fcb meccs ígyencfalat volt eddig, ez is az lesz várhatóan. csak ez a lényeg
komolyan, ha egy nemzetközi klubösszecsapás párost kellene mondani, ami a legjobb, legínyencebb fogás a világon, amit úgy egy este a legjobban szeretnék látni, részemről az egy jó united-barca..
győzzön a jobbik!..a másik oldalt meg szopassa szét a holland csikó a juventust és nagyon boldogok leszünk.
-
Viszlát
addikt
válasz KisTücsök #120238 üzenetére
Nagyon-nagyon meglepő lenne, ha a PSG esete után a Barca elkövetné ugyanazt a hibát. Reálisan tisztes helytállást várok a csapattól, tehát ne kapjunk ki sok góllal. Persze a szurkoló bennem imádkozik, hogy olyan eredmény szülessen ami nyitva hagyja a kérdést a visszavágóra. Sajnos épp gödörben van a csapat, egy ilyen meccs mondjuk jó alkalom, hogy kimásszanak belőle, de na...
-
Cs1csó
félisten
válasz DeathAdder #120245 üzenetére
A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED! Az Arsenal egy szürke közép csapat ideje megszokni a helyüket.
-
BenHans
addikt
válasz Citroware #120236 üzenetére
Persze hogy nem, még az sem amit befújtak...
Akkor jó lesz ha szólnak minden játékosnak hogy nyugodtan jelentkezzenek mint az iskolában, mert ha nem elég nagy a fejük és mellőle kipaskolják az is szabályos.
Természetes test/kéz tartás v2.0 7:35-től...
Csak összehasonlításképp v1.0DeathAdder: Nagyon kikelsz mindig a City ellen és megemlítetted a bíráskodást, úgy jön ide.
Amúgy Salah inkább feküdjön el ha aprítják, legyen annyi esze hogy kipontozza a hentest, ez nem mentség."jólvan bazdmeg" csak mondom, hogy ilyen kezezésért többször adnak tizit mint nem.
Még az angol cikkek is úgy írták, hogy megúszta a 'pool.
Ha nem indiánszökellésben ugrik és nincs ott a keze eljuthatott volna az ellenfél játékosáig.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
bruh. Ez akkor nagyon szar így.
Hát... Rip Arsenal. Majd jövőre...
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #120243 üzenetére
Sajna nem
Ha a Chelsea EL-t nyer, Mu BL-t (úgy hogy 5. és 6. helyen lesznek a bajnokságban), az Arsenal meg negyedik lesz akkor az Arsenal megszívta, 5 csapatnál több nem indulhat egy bajnokságból.
Napfénysüti - úgy érzem Te nem bízol Smalling-ban, aki tudja a módját hogyan állítsa meg Messit, de természetesen nem mondja el senkinek
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz KisTücsök #120243 üzenetére
A bajnokságok erősorrendje alapján osztják ki a helyeket pl. PL-ből 4-en jutnak a BL-be de nem tudom hogy ebből mindegyik azonnal főtáblás lesz vagy lesz olyan akinek ha nem is sokat de legalább 1-2 selejtezőt játszania kell.
A magyar bajnokság annyira gyenge, hogy az első helyezett is csak BL selejtező helyet ér méghozzá nem is elég 1 selejtezőt túlélni ha a főtáblára akar jutni 2-3 kört kell túlélni - nem tudom pontosan -
Az új szabályok szerint az Európa-liga címvédője biztosan a csoportkörben indulhat. A rangsor szerinti első négy ország negyedik helyezettjei is közvetlenül a csoportkörbe kerülnek
Gondolom az Angol-Spanyol-Olasz-Német csapatok.
Ahogy nézem a Francia bajnokságból csak az első 2 jut főtáblára és a 3-ik helyezett selejtezőt játszik.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #120240 üzenetére
Bármennyi csapat indulhat a BL-ben egy bajnokságból, ugye? Vagy hogy van ez jelenleg?
Chelsea EL-t nyer, Mu BL-t, Arsenal meg négyben végez. Az úgy nem lenne rossz.
-
Cs1csó
félisten
válasz Tibiajax #120235 üzenetére
Minimum annyi+1 gólos győzelem, amennyi a zárójelben fel van tüntetve.
Ha pl *(0-1) Chelsea-Everton van, és hazaira fogadod, akkor 2 góllal kell nyerni a Chelsea-nek, ha döntetlent tippelnél, akkor csak 1 gólos hazai győzelemre fizet. Ha pedig vendégre fogadod, akkor a döntetlen és az Everton győzelem is fizet.
A legegyszerűbb úgy nézni, hogy a végeredményhez hozzáadod a zárójeles eredményt és aszerint nyertél-e. Pl, ha a Chelsea 3-2re nyer, akkor az a hendikep szerint 3-3nak felel meg, tehát D.
-
KisTücsök
addikt
Én megkockáztatok egy MU BL győzelmet. Nekem ez olyasminak tűnik, mint 12-ben a Chelsea esete.
Meglátjátok.
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #120231 üzenetére
Hogy a frászba jön ide a pool? azért mert nekik szurkolok vagy mi? A bíró egy rakás szar volt ott is, rohadtul nem várom a VAR-t a PL-ben, annyira utálatossá teszik az egész sportot hogy elmondani nem tudom, kiábrándító az egész
Kézilabdázott Arni jólvan bazdmeg ha az neked tizi akkor lecummantom magam Rosé sem volt az meg Kimpembeé sem, nem hogy az amit 20 cm-ről ráütnek a játékos kezére, aki már talán az alapvonalon kívül is helyezkedett. Az már kérdés hogy egy gyanúsan egy vonalban levő gólt elvettek les gyanánt, de ilyet is láttunk már sajnos korábban.
Salaht le kellett volna küldeni azért, de tudod mi volt annak az előzménye? Hogy egész meccsen erősen rúgdosták, piros lapot érően felrúgták csak a hülye felpattant és ment tovább..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BenHans #120231 üzenetére
Ezek nem büntetők. Fél méterről, 0,2 másodperc alatt nincs idő reagálni, teljesen vétlen.
Ha az ilyeneket be kéne fújni, akkor minden csatár szándékosan arra játszana, hogy rárúgja a hátvéd kezére a labdát és már lehet is rúgni a büntetőt. Nincs értelme.
Éppen ezért nem volt büntető a tavalyi eset sem a Roma ellen, az sem amit befújtak, az sem amit nem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #120206 üzenetére
Dehogy mondtam azt
sziti kapott egy tizit ami ha Kimpembe esete nincs akkor a kutya nem törődött volna vele nem hogy VAR-ozzák, a játékosok sem reklamálták + Rose még sárgát is.. pofám leszakad. Aztán Fernandinho nekimegy Kane fejének, sima piros helyett még sárgát sem kapott.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #120202 üzenetére
Értem, hogy nagyon utálod a Cityt, de a 'pool meccset is nézted? Ott jó volt a bíró?!
Újfent kézilabdázott Arni, az ég kék, a bírók debilek. Hasonló kéztartás, csak idén már jó a kapus, így rá merte bízni a védést, ő csak tisztázott...
Most már itt volt a VAR, meg is állt benne a sz@r, de büntető az nuku.
Salah? Elment megyébe edzeni? "Hééé! Ha szemét, tudod mi va', 10 centivel a labda fölé..."️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz Tibiajax #120226 üzenetére
Nekem ilyenkor egyszerre két meccs megy streamen a böngészőben. Tegnap este is elsősorban a 'pool meccset néztem, de másik lapon meg volt nyitva a Spurs meccs is és amikor éppen állt a játék, kiment a labda vagy valaki haldoklott akkor átkattintottam mindig a másik meccsre, így pl a büntetőt pont láttam, meg a gólt is de a hangot az előbbi meccsen hagytam hogy tudjam mikor kell visszakattintani..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
picsába, hogy egy időben lesz az ajax-meccs a clash-el.. a tökömért kellett így sorsolniuk. lenne inkább ma a béna porto-meccs és tegnap az ajax. mire feldobják az ajax-meccset warezra, már rég lespoilerezik az eredményt, akármennyire is csinálok hírzárlatot
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Citroware #120220 üzenetére
ki a fene gondolja aztat, hogy sima Barca, édes, egyetlen Citró....
senki nem gondolja azt
azt gondoljuk - és azt várjuk -, hogy egy fasza meccs lesz, garantált gólokkal. nem ilyen szar, tegnap esti angol ökölre menés..
ha Messi-t le is tudják majd fojtani, ott lesz vércse Suarez, aki szintén elég jó formában van és lecsap. de ott lesz még Dembelé is, Malcolm, is, Kutinnyó is, Rakitic egy távoli lövése is, Piquet fejese is... vannak egy páran a keretben
a Barca jobb csapat, sokkal jobb játékosokkal, de a United ha ott lesz fejben (by Lukaku), Messiék meg valami oknál fogva szar napot fognak ma ki, akkor simán kikaphatnak egy, akár két góllal is -
Cs1csó
félisten
válasz Napfénysüti #120223 üzenetére
A junájtidd bele lesz tapposva a fűbe!!
-
Viszlát
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz forceberg #120211 üzenetére
Pont MATS ugrott be, ezért is tartom őt az egyik legjobb igazolásunknak az utóbbi években. Elképesztően jó lábbal.
Ezt a Son lövést még szerintem én is röhögve védtem volna lábbal.
Emlékeztek a 2000-es EB döntőre? Az olaszoknak szurkoltam és ott Toldo ugyanígy szívta meg Wiltord lövésénél, kézzel akart lemenni ahelyett hogy simán kispárgázta volna a labdát. Na tegnap rögtön ez a gól ugrott be.Més que un club!
-
veterán
válasz Napfénysüti #120209 üzenetére
A 11-es: amikor valaki a testét a kezével megnagyobbítja, majd azzal akadályozza a labda útját, azt én mindet befújnám.
Ez egy baromi rossz beidegződés sok kapusnál, vagy arra apellálnak, hogy ha meg sarokra megy, akkor csak úgy érheti e, ha előre kezd ledőlni... Ter Stegen lekezelte volna. Rossz döntést hozott Ederson, ennyin múlik.
Lásd Lloris, a pulinak odamakkolt egy gólt, most meg kivédte a tizit.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz Napfénysüti #120209 üzenetére
Szerintem ez is természetes testtartás volt. Aki vetődik, csúszik, mindenkinek kilóg a keze...
Maximum álló helyzetben lehet azt mondani, hogy legyen a kéz leszorítva a test mellé, de ilyenkor valamivel kell támaszkodni és egyensúlyozni is.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Citroware #120208 üzenetére
Az szerintem adható volt, Rose keze nem épp természetes testtartásban blokkolta a labdát.
Szerencsépre Ederson elbalfaszkodta Son lövését. Sose értettem a nagypályás kapusokat miért nem tanítják meg rendesen lábbal védeni főleg ha csillió pénzt érnek (tisztelet a kivételnek)…
Més que un club!
-
addikt
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #120203 üzenetére
Pedig igaza van.
Az egy dolog, hogy ez a mostani City Guardiolával egy korszakos csapat, még az is lehet, hogy a Premier League-ben minden idők legjobbja, de azért már menjenek a f**zba, hogy minden sorozatban, szinte minden sorsolás nekik kedvez (az FA kupában, a ligakupában, és a BL-ben is rendszeresen olyat sorsoltak nekik ami kedvező, hogy véletlenül se kelljen lefáradniuk sem), és erre ráadásként még a bírók is az ő javukra tévednek rendszeresen, vagy a kétes nehezen eldönthető szituációkat nekik adják, a PL-ben és a BL-ben is, gyakorlatilag minden formában segítenek nekik abban, hogy az összes trófeát elvigyék a szezon végén.
És ezzel nem is azt mondom, hogy egyébként ne jutnának tovább ezeken a meccseken, csak azt, hogy ha nem könnyítik meg a dolgukat az "égiek", akkor legalább jobban leizzadnának ezeken a meccseken és kevesebb energia maradna a többire, illetve több sérülés is sújtaná őket mert többet kellene kockáztatniuk.
Szóval az a legjobb a tegnap esti meccsben, hogy a Spurs így is behúzta és a City-nek vért kell majd izzadnia a visszavágón, ha tovább akar jutni, és ez nekünk liverpooliaknak elég jó előjel, mert akkor fáradtabbak lesznek a PL-meccseken.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #120202 üzenetére
"Rühes szarokat azért jól megfújta Kujpers"
-
DeathAdder
veterán
Rühes szarokat azért jól megfújta Kujpers, de így szoptak szokás szerint a negyeddöntőben
Persze ne vegyük el az ellenfél érdemeit, durván jó edző Pochettino.
Sissoko levette Szilvástól sziti középpályáját, egészen hihetetlen hogy Poch abból az ostoba ügyetlen emberből hogyan tud ilyen hasznos játékost csinálni (szerintem olyan korlátok közé helyezi és úgy betaníttatja vele hogy álmából felkelve és fújja).... és meccs közben úgy váltogatja a formációkat, finomhangolja a csapatát amilyet asszem még sosem láttam (Allegrire mondják még ezt, de nem tudom, nem nézek Juvet).
Ilyenek a jó edzők, oszt jöhetnek azzal hogy nem nyert semmit, pályáról finanszírozzák a stadiont miközben a riválisok kb. azt igazolnak akit csak akarnak. Ez egy kibaszott nagy eredmény tőlük, sokkal többre tartom mint aki egy rahedli klasszissal eredményes. (persze ahhoz is nagyon kell érteni).
De az milyen már hogy Kane nélkül tud nyerni a Spurs? Amióta visszatért nem megy nekik, erre lesérül és megint egy nagy skalp. Ezt hívják féknek Jó tudom.. hülyeség, eszméletlenül sokoldalú és hasznos játékos a mezőnyben is, fényévekre a tipikus magas angol jól fejelő csatártól, aminek szegény szerencsétlen Puhl Sanyiék hiszik..
Amúgy a két mai meccs szépen tükrözte a szitinél és a poolnál is hogy PL>BL
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Warhammer 40.000
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest