- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
A Bp-i autósokat szidod miközben a végére már te is a halálát akarod néhány olyan embernek, akivel nem egyezik meg a véleményed...
Évente talán 2x meg szoktam nézni egy Bp-i autósok videót, de nem azért megyek, hogy kommenteket olvassak. Alapvetően szerintem van annyi tanító jellege, hogy
a) ne legyél barom az utakon, mert legközelebb te is fent leszel
b) mindig figyelmesen vezess, mert bármikor, bármi történhet.A többi dolog amit leírsz az is olyan, hogy ha felcsesz, akkor meg minek nézed meg.
Be happy -
Alusky
senior tag
Nem is szoktam, PC-n le van tiltva, blokkolva, mindenezve. A telefonon lustább vagyok ott még nem kerestem meg hogyan tudom teljesen eltüntetni, a hülye Facebook reklámokat is onnan látom. Meg az unatkozó emberek képesek a YT videókat Facebook reelsbe áttenni. Valahonnan úgyis szembejön az emberrel.
Tavaly, meg tavalyelőtt az volt a baja az otthonülő anyukáknak meg nyuggereknek, hogy le van nyírva mindenkinél a fű és a méhek nem tudnak virágport szedni, nincs méhlegelő (mert ugye vadvirágok nőnek az udvarodon, ha nem nyírod le, véletlenül sem méteres fű meg gaz
), előtte években is volt valami, de már nem emlékszem micsoda amire panaszkodtak. Mondtam is, hogy na vajon idénre mit fognak kitalálni, mert minden évben van valami új és az előző kifúj (a kutyásmacskás posztok már nem ütik meg az ingerküszöböt nekik, meg azt amúgy is tolják mint a levegőt tüdőbe) hát már megvan az idei, a robotfűnyíró az sün gyilkos. Minden második robotfűnyíró hirdetés alá be van téve legalább 10 sünös fotó. Ezek rosszabbak, meg hülyébbek, mint az aszfaltra ragasztósok. Bár még mindig jobb, ha a digitális világban maradnak, de jobb lenne, ha a kopor.... Szóval valahol máshol lennének.
Abba nem is megyek bele, hogy a szétvágott sünös képeket biztosan nem az a kacat robotgép okozta ami elkezd berregni egy közepesebb fűcsomón és visszatolat
, hanem rendes benzines volt az amit rátoltak mert nem vették észre.
Visszatérve, nagy kedvenc még az eljárás indult szöveg minden videón, mikor több helyről jelezték már, hogy az eljárások nagy része megáll és szekrénybe dobják kb. Sok értelme van akkor, ez is csak a nézők hergelése meg jóllakatása. És teljesen valós is, nemhogy kevesebben lennének, egyre több az idegbeteg az utakon, mert akit el is kapnak csinálja tovább ugyanúgy.
Nem is csodálom, hogy mindenki idegbeteg, kattints bárhova mindenhol a fos ömlik meg a hülyeségek. Én is hárítom át tovább a PH tagokra. -
-
Alusky
senior tag
A jelöljük meg a C választ Vágó Úr?
Nyilván van alapja ahogy minden sztereotípiának, de persze nem minden videóban C lesz a helyes válasz.
Másik gyakori ami minden videó alatt legalább 20x le van írva a "hátravinni és agyonlőni".Engem úgy maga az egész csatorna felbasz, mert nem azért létezik, hogy jobbá tegye a közlekedést, hanem stresszpanel, meg jó megélési lehetőség hogy a sok stresszes birka küldi be a videókat tök ingyen. Alatta meg mehet a szófosás meg a tombolás generálva a végtelen igény, hűen tükrözve a magyar mentális állapotokat. És pont maguk a kommentelők azok akik végül kikerülnek videóba is a mentális állapotuk miatt.
Én betiltanám a francba a nyilvános megosztását a dashcam felvételeknek, csak rendőrség és biztosító nézhesse meg vagy magáncélra. Magyar ember nem tudja ezt sem normálisan használni, ahogy sok mást sem.
Ez nem most kezdődött, már 15 éve. A bringások elől, hátul kamerával direkt cinkes helyzetekbe belementek aztán meg szidták az autósokat, hogy mekkora retkek velük. Aztán szépen felszopódott autósokra is, a BP autósok csatornával meg kiteljesedett.Fosásig van a YT ilyenekkel ahol a lelki sérült egyén kiakad rajta, mert ő 89-cel ment és megelőzték őt 100-zal, ahol még a traffi sem kattan és húdevilágvége történt. És végül persze mindig eljutunk Orbánékhoz is.
Időnként félelmetes belegondolni, hogy ezekkel autózol együtt és mennek veled másfél tonnás lemezzel 90-et, hogy mikor fröccsen szét az agya és gyalul le téged. -
Alusky
senior tag
Atya Úr Isten. Ez a reklám engem eltántorítana az autótól, nem ösztönözne a vásárlására.
Baleseti helyszínelést már kerültem ki így amúgy nem is egyszer, persze nem repülve, hanem az útról lehajtva, mögöttük meg vissza, nem szóltak semmit a rendőrök se, miért is szólnának. Bezzeg ha felkerült volna BP autósok csatornára ott mindenki egyből jogász lenne hogyan kéne bedarálni engem az autómmal együtt, miközben ők ugyanúgy kikerülték volna ha terepjáróban ülnek, de csak személyautójuk van, ezért én dögöljek meg.
-
Alusky
senior tag
Ma egy ilyen reklám azonnal be lenne tiltva, mert az emberek lemennének vele a domboldalról és a gyártót hibáztatnák amiért a kocsi összetört és ők lebénultak benne, meg leszakadt egy végtagjuk. Lásd Nissan reklám.
Éljen a snowflake pc meg a hülyék paradicsoma. -
Autós reklámban nálam ez az etalon Mazda B-series.
(Buszosban meg a holland Das Bus).
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- Új, épített félkonfig GPU nélkül - i5-14400F/16GB DDR5/1TB SSD/3TB HDD/WiFi+BT/Win11Pro
- DDR2 DDR3 (1.35V és 1.5V) DDR4 (1.2V) és DDR5 rampárok 2x1GB, 2x2GB, 2x4GB és 2x8GB
- be quiet! DARK ROCK PRO TR4 processzorhűtő
- Asus Ac87U router
- DELL Latitude 5491 i7-8850H nVIDIA 16GB RAM gyári magyar világító billentyűzet újszerű
- Lenovo X1 CARBON i7-6500u 8GB RAM 256GB SSD gyári magyar világító billentyűzet 4G LTE WWAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest