Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz NyxNyxNyx #120257 üzenetére

    Próbálom keresni de nem találom (majd este PC-n megpróbálom még).

    Télen történt valamikor az eset ebben a szezonban, Sky sportsnál meccs végén cáfolta meg magát az ex bíró (Phill Dowd ha jól emlékszem).
    Gondoltam hogy nem értettem jól, de aztán a fonaton is megerősítették hogy tényleg ezt mondta, ráadásul ugyanaz az ember aki tavaly az ellenkezőjét állította.
    Egyébként többször olvasni hogy ellent mondanak saját maguknak a volt bírók, csak hogy mosdassák a játékvezetőket, azt mondják ez valami játékvezetői szolidaritás féle, mint az orvosoknál :DDD

    Nem tudom mi erre a pontos szabály, én úgy tudom hogy minden ami nem ellenféltől kapott labda az les (már ha lesen van a játékos ugye), de ha azt mondják már ha csak irányt változtat egy szerelni próbáló védőn az onnantól már nem les azt is elfogadom, csak legyenek már következetesek bakker.

    Bár most nem vagyok benne biztos, hogy tudom melyik Tottenham elleni ítéletre gondoltál :N
    Ha tegnapira, akkor az egyértelmű kéz volt, de annyira nem volt szándékos, sem szembetűnő, sem természetellenes testhelyzet, sem lereagálható szituáció hogy az ég világon senki nem kérte számon, mentek volna szögletet végezni. Erre tizi meg még sárga is. Mire bazzeg? Arra hogy van keze a szerencsétlennek? Az meg mi már hogy Fernandinho ezt a meccset is lehozta lap nélkül :F tehát Rose papíron nagyobb vétkes volt azért a tétlen szituért, mint amit az a patkány leművelt egész meccsen :( Már csak azért az egy Kane szituért le kellett volna zavarni az első félidőben.

Új hozzászólás Aktív témák