Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz mlinus #99158 üzenetére
Akit szereti az összeesküvés elméleteket, azoknak van egy jó tippem:
A TV gyártok szövetkeztek a két konzolcéggel, hogy beszállnak a fejlesztési költségekbe, de nyomassák már a 4K-t, hogy legyen kontent a TV-ikreA valóságban persze nem így ment, de egymást húzzák, az tény.
-
zkas90
senior tag
válasz mlinus #68815 üzenetére
"és tudod hogy úgy fog futni ahogy kell, ahogy a fejlesztők azt megálmodták."
Jelenleg ez már kb az első évben sem valósult meg, nem hogy most és 2 év múlva. Nem véletlen, hogy PC-re szebb kiadásban jelennek meg. Azt pedig nem hiszem, hogy a fejlesztők rosszabb grafikai minőséget álmodtak volna meg.
A kit-et rákötjük ötlet nekem is tetszik, de abba már csak akkor szállnék bele, ha fixen lenne egér bill támogatás is a fejlesztők által.
-
hitchins
őstag
válasz mlinus #46438 üzenetére
576 nalam is leszerepelt pedig en pozitivan alltam hozza.
Elorendeltem, telefonaltam emaileztem igergetes utan sem kaptam kodot.
Ma bementem szemelyesen hiaba volt nalam a megrendeles szam meg bizonygatnom kellett a rendelesem hogy kapjak kodot.
Kifele meg megkaptam hogy miert nem jottem be korabban....
Mondanom sem kell a kod nem jo...
Utolso rendelesem volt pedig a gepet is toluk vettem.Szgergely
Ne haragudj de ha 20ezret kernek egy jatekert akkor igenis kivancsi lennek ra hogy milyen. Sajnos a demokrol leszoktak igy kb ez az egyetlen lehetoseg mardt. Igen tudom hogy ez csak egy ujabb cod mit varok en azert megis megneznem aztan eldontom utana hogy megtartom e a rendelest.
Az meg a masik hogy mint vevo elvarom hogy az elado normalisan viselkedjen es tartsa a szavat. Foleg igy hogy eleg sok penzt hagytam mar naluk.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz mlinus #46432 üzenetére
Amit a COD beta-val művelnek egyesek, az már nevetséges. Nem veszi át a játékot, mert nem jutott neki Beta code. Ha még egy GTA 6 lenne, vagy valami értelmesebb cím.. de csak mert ingyen van, hiába BETA, neki kell. Meg vagytok bolondulva, mint tavaly, Destiny beta-kor....
Persze, ennyi légy nem tévedhet, ugye srácok.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mlinus #35994 üzenetére
Az szép. A PS4-nél az a 25-30 FPS az nagyon komoly...
#35996) plejik
Nem hiszem hogy egy RE játék miatt választja bárki is a One-t, de technikailag úgy tűnik, hogy a Revelations 2. első epizódja Xboxon jobban fut. Nem is értem azt a frame-droppot, nagyon durva, van hogy 25 FPS alá is beesik.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
válasz mlinus #26403 üzenetére
azért season pass ért cserébe egy FC4 nem rossz csere
én csak azért nem vettem meg a SP-t mert AC4 nél csak 1 single dlc jött ki és az sem ért annyit
Bár itt más a helyzet. baromi jó a multi
Főleg ha kicsit felextrázom majd a karakteremet és nem nyuvvad ki 2-3 karcsapástól, vagy 2 lövéstőlSeriesX: JamesSHun
-
-
Madwe
nagyúr
válasz mlinus #20998 üzenetére
Igen, de jelenleg ps4e van, s azt akarja lecserélni, mert nem tetszik neki a dc. Persze itt lesz fm5 meg fh2, ha az is érdekli vagy más is, siman megéri váltani, de csak azért mert nem jon be neki a dc nem feltétlen, mert jon a pc... Részemről azt csinál amit akar, csak reagáltam arra amit írtak...
-
adrian94
őstag
válasz mlinus #20885 üzenetére
Már most kompromisszumokat kell kötni ? Mi lesz később ?
(#20887) MunezXBK
Erre írtam, hogy a felbontás engem sem nagyon érdekel, de az fps legyen már 60 ha lehet... kifizetek 18-20.000 ft-ot a játékért (home-olva kevesebbet) és 30 fps-el kell játszani de helyenként 15-20?? persze a One-on már fix lesz a 30 gondolom...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz mlinus #20694 üzenetére
50"-on játszottam a Destiny Beta-t....most a véglegest ugyanazon játszom, és simán lehetne mindkettő 900p is akár tőlem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
válasz mlinus #19215 üzenetére
A relé miatt ciripel szerintem. Nálam is csinálja, de mivel ez természetes ezért nem is zavar.
Instant On mellett kikapcsolva viszont elég sokszor hallatszik a HDD hangja. Az NSA és a bildenberges bilgéc biztos vizsgálják a HDD-met... de ők még nem tudják hogy én is tudom ezt!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
FefeeX
veterán
válasz mlinus #18839 üzenetére
Azért vicces, hogy próbáljátok bebeszélni, hogy a 24 kockát látsz másodpercenként és a 24 kockát látsz másodpercenként között óriási különbség van. Fociadásra pl nem elég a BD 24 fps, de egy játék... Biztos igazatok van, és a számok hazudnak... (konkrét cáfolatot nem láttam még, csak hogy eznemaz hiddel, hanemhiszedhülyevagy szintű "fanboyszöveget")
A Horizon árkádosabb... Nem tudom, Forza5 is hiába van meg, egyelőre nem játszottam még csak egy próbáig, DE. Ha valami köszönőviszonyban nincs az élettel, arra aztán bármit lehet mondani, meg magyarázni, attól még a tény tény marad. Sajnos az analógkar ilyen szempontból nem egy álom. És igen, ehhez képest a RR3 irányítása etalon. Döntöd, és annyit fordul amennyit, kormányzáshoz sokkal több köze van. Mindegy, ez az én véleményem, nem akarok győzködni senkit.
Minden esetben bajban lennék IRL ha az autómat analóg karral kéne irányítanom
-
i@lex
őstag
válasz mlinus #18505 üzenetére
Komolyan kérdezem, mi a f.szom az a 30 fps ( persze tudom mi az) de tényleg... dögöljek meg semmit sem látok, csak törölgetem fel a saját vizeletem, mert a látványtól megint be.ugyoztam.
Én csak annyit tudok, hogy ez a nyomorult horizon 2-t is elindítottam, és nagyon mérges lettem, mert már így sem tudom mivel játsszak. Úgyhogy elmehet a next-gen a fenébe, totális bőség zavara.
és akkor még hol a Far Cry 4 és az Assassin's Creed...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz mlinus #13276 üzenetére
A másik az, hogy ne a félkész fejlesztői környezeteken összetákolt launch title-kből vonjunk le következtetést. Tessék, jön az új CoD, az is 1080p@60FPS lesz.
Nekem személy szerint nincs bajom a 30FPS-sel, előző genben hozzászoktam.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
godzsy2
senior tag
válasz mlinus #13273 üzenetére
Hát az gáz. Elvileg fogok béta kódot kapni a Destinyhez, úgyhogy ki tudom majd próbálni, de a 360-on futó Far Cry sorozatból kiindulva tuti rossz lesz. Egy fps játéknak legalább 60fps-el kéne futnia. Engem zavar forduláskor ha nem folyamatos a frissítés és szaggat és darabos. Úgy nem lehet játszani. Illetve lehet, csak zavarja a szemet.
Láttam unokaöcsém PC-jén a Black Ops 2-t és a Ghost-ot is 120 fps-el futni. Hát komolyan mondom a konzolnak is jó lenne ilyen szintet elérni. Elég szégyen, hogy a nextgen nem képes rá, ezek szerint még a 60 fps-re sem. Pedig nincs is bika gépe. A BO2 olyan smooth volt, hogy leesett az állam.
-
gianni85
veterán
-
pzstm
titán
gratula hozzá, használd egészséggel
Gondolom letöltőkódos a Forza.
Remélem Xbox Use a code elhangzott
Ha gondolod vegyél fel nyugodtan (pzstm; meg a Te gamertaged is elárulhatod) Semmilyen játékuk nem volt még? Vagy cska az EA-sek?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest