Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valakit érdekel a Shadow of Mordor PC-re, most 10€ a humblestore-ban
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Csabee. #100497 üzenetére
Jövő hét keddig. De mutatja is, hogy mennyi van hátra a leárazásból (ha nem is most azonnal, de olyan déltől mutatja)
És igen, ezekkel játszhatsz Gold nélkül is, csak megvenni nem tudod anélkül.
2 fogalom van Gold-ban:
Games with Gold (GWG): ezek a havi 2-2 ingyenesjáték One-ra és 360-ra (ezeket csak Gold-al tudod játszani)
Deals with Gold (DWG): ezek olyan leárazások, amiket Gold előfizetők vehetnek igényben (ezeket Gold nélkül is tudod játszani)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zjunior
veterán
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz plejik #100493 üzenetére
Kapsz pár autót és dupla pénzt a versenyek után.
Csabee.: A goldos játékok Games with Gold, a golddal akciós játékok Deals with Gold néven futnak. Ez most az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
plejik
addikt
Van ennek a Forza VIP-nek valami értelme? PL.:a nascar pakkot így is meg kell vennem ? Mert ha igen , akkor túl sok értelmét ennek a VIP-nek sem látom...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Bogyi007
veterán
Azt Q! Most néztem meg ezt a Forza csomagot
Ez tényleg nagyon jó ár!!!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz DaveHutt #100485 üzenetére
Megvan mindkettő, így nem.
De jó az ajánlat, érdemes megvenned.pzstm: tudom az amcsi időzóna.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Def26 #100488 üzenetére
7% Ausztriaval es 8% Nemetorszaggal az elonyunk
De amugy sajnos jogos....70ezres tetelnel nem 15-20euret jelent egyik sem ugyebar....
De ha belegondolok, hogy One megjeleneskor volt aki 280ezerert el tudott passzolni 4-5 500EUR-s konzolt....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Szerintem meg ez az áfa dolog hülye duma. Az a 3-4% kölönbség nem indokolja, hogy ennyivel drágább legyen. Sokkal inkább a Ungarische vállalkozó aki egy év alatt akarja megkeresni az x5 -ös bmw árát.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
pzstm
titán
Édes istenem, mekkora jó fejlődési rendszert raktak bele, egyre szerelmesebb vagyok ebbe a játékba
Shadow of War: Weapons and Gear Detailed - IGN First
páncél és köpeny meg gyűrű is számít, egyedi tulajdonságokkal, egyes új fegyvereken challengek segítségével unlockolható extra skillekkel....nagyon királynak tűnik nekem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DaveHutt
őstag
válasz eL Geri #100462 üzenetére
Nem kapcsol ki teljesen, hanem alvó üzemmódban marad, és folyamatosan frissül minden rajta a háttérben, OS és játék is. Ha bekapcsolod, azonnal vissza tudsz térni az abbahagyott játékodhoz. Ha Kinected van, az továbbra is figyel a bekapcsolóparancsra.
Tapasztalat alapján észre sem vettem áramszámlában a Boxot, pedig 3 hónapja nem volt soha kikapcsolva.
-
Siffredi
senior tag
Tudnátok linkelni oldalt, ahonnan olcsón tudnék gyári tokot venni? Van pár játékom, aminek gyalázatos a tokja...
-
zzola
titán
válasz r.levente75 #100473 üzenetére
Jó drága! Több k-val olcsóbb használt vonalon...
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Köszi, akkor nézelődöm tovább, pedig ez milyen baba kis csomag lenne ennyiért.
-
gerii
addikt
Innen rendelt már valaki, elküldik a gépet: www.game.co.uk?
Garancia gondolom érvényes lenne Mo-on is?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg nincs hír arról hogy a Battlefield 1 vault games be kerül ?
-
eL Geri
őstag
válasz pzstm #100461 üzenetére
Én is inkább hajlok rá, hogy 400-500 euró között lesz az árra.
Igazából már most is 250 körül vannak Amazonon az S-ek. Na, azért a többszöröséért nem adhatják az újat sem, mert akkor tényleg kis réteg venné meg."és kötelező lesz HoloLens-t venni hozzá 3000EUR-ért"
Ez a ONE kezdésekkor kötelező Kinekt után annyira nem is vicces
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gduck #100458 üzenetére
jó hát várjuk ki a végét még mi lesz...
lehet otherworldosok tudnak jobban mindent és 1000 EUR lesz tényleg a gép, és kötelező lesz HoloLens-t venni hozzá 3000EUR-ért
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz pzstm #100456 üzenetére
Igazad van, én vagyok még régimódi bogaras
Ugyanis én nem hagyom instant-on-ban. Van, hogy 2 hétig be se kapcsolom a gépet, de egy nap is max. 1-szer.
Amit másodjára említettél, azt pedig tőlem is megkérdezte nemrég. De számomra nem volt világos, hogy mit is jelent, és féltem, hogy ha igent mondok, akkor átteszi instant-on-ban. Így nem engedtem neki -
pzstm
titán
válasz eL Geri #100454 üzenetére
dolgozói ringen vagyok, naponta kapok buildeket, instant-on-ban használom a gépet, még sosem zavart játék, skype vagy Groove music közben meg....creator's update óta meg beállíthatod ha jól rémlik, hogy nem instant-on esetén is kikapcsolásnál keressen updateket ha jól rémlik.....de persze lehet valamit én rosszul csinálok...
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #100447 üzenetére
Szintúgy, csak én játék közben is elalszok esténként, bármi legyen; legutóbb arra ébredtem, hogy tolom még mindig előre a kart, es Scott Ryder folyamatosan fut a falnak egy ideje...
Más: Aliról megjött a vertical stand az S-hez, kb 2 hét volt, az ára asszem max 2e ft.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #100451 üzenetére
Hát a háttérben titkon lehet hogy igazad van, de én már egy ideje követem őket (az OtherWorld-ot) és elvileg a nagy szakállú srác (Zoly) épphogy rosszban van a Sony-val. Nem is kap tőlük ingyen játék példányokat / gépet, mert ő keményebben meg szokta mondani a véleményét (néha jogosan, néha nagyon nem), és ezt nem honorálta a Sony Hungary
A fejlesztő viszont most jobban benne van a VR témában, mert épp HTC-re fejleszt valamit. És ő szakmailag van nagyon óda a Sony VR-ért, mert szerinte nagyon jó ár/érték arányú termék, ami megfoghatja a tömegeket is.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #100451 üzenetére
beletekertem 5 másodpercet...ha nagyon nem bírok magammal pár dolgot megnézek...azt mondja Xbox rámerőltet mindent... hát ne vedd meg.....
Erőszakos az Xbox----megerőszakolta a csávót?
sokat nem változtak a csávók
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #100441 üzenetére
nincs velük gond. most megnéztem pár részt (eddig nem ismertem őket) és nagyon jól érezni, hogy miket kritizálnak és miket dicsérnek. nagy valószínűséggel van valami kapcsolatuk a Sony-val (akár közvetve vagy közvetetten), mert alig-alig mondják ki a Microsoft szót, szinte csak eMeS-ként emlegetik és "véletlenül belefutnak" olyan játékokba, amikről azt gondolnák, hogy nem lesz jó és mégis órákra leköti őket. És véletlen ezek mind PS Exclusive címek. Illetve az AR (Hololens) VR (PS4_Pro) témában is az előbbi halott dolog...
Mindenképp jó, ha születnek ilyen podcastak, de nem kell szakmainak vagy tartalminak kezelni őket, hanem reklámnak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pelenka35
őstag
válasz l.skywalker #100447 üzenetére
20.00-ra gyerekeket ágyba ,anya olvassa a mesét apa meg játszhat.
Gamertag:Rob3rt75
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #100446 üzenetére
Én egészen Titanfall 1-ig nem multiztam. Azzal kezdtem el pár hónapja játszani. Azóta tolok multit.
Mondjuk ehhez közrejátszik az is, hogy gyerekes éjjel játszó apa vagyok és ha nem ilyen játékkal játszok: elalszok
-
Zoleee83
addikt
válasz istvankeresz #100443 üzenetére
Dettó.
Inkább egy jó Single player story!
Mióta megvan a ONE S egyszer próbáltam ki a multit, de 25 perc után feladtam BF1-ben volt, hogy kettőt nem léptem már feküdtem.
(Lehet ez az én noobságom' is, de abszolút nem vonz, ellenben végigtoltam jópár single-t)[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
én már akkor is mondtam mikor elmondták hogy 300ezer forint meg PC alkatrészből mennyi lenne és mekkora, hogy showder klub helyett kell nézni inkább
-
eL Geri
őstag
válasz istvankeresz #100443 üzenetére
99.9%-ig én is single kampányos vagyok Szóval megértelek!
-
istvankeresz
aktív tag
-
eL Geri
őstag
Jól kell nézni ezt a műsort és akkor nincs vele gond
Sokszor látszik a fejlesztő csávón, hogy kissé túlsarkítja a véleményét, és ezt ő maga is tudja, csak hogy egyértelmű legyen, ő mit gondol buktatónak a dologban. De ha nyitott szemmel nézed, akkor csupán a hangulatát, véleményét fejti ki, természetesen a saját gondolatvilágából kiindulva. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem szabad egy dokumentum filmként nézni, csupán kvázi (nagyon nem Microsoft közeli) szakmabeliek diskurálnak szabadidejükben. -
frankdelgado
őstag
válasz Silεncε #100440 üzenetére
Hello, nem tudom nézitek-e ezeket a videokat, de a kockásinges csávó a múltkor már előadta az 1000 dolláros konzol elméletét, meg hogy a hűtés, meg egy pc vga egy pc házban fog csak elférni ezért hatalmas lesz a skorpio. Ehhez képest kiderült, hogy nem lesz csak 500 dolcsi, vagy még annyi sem [link] . Az is kiderült, hogy egyedi fejlesztésű vga lesz benne. Ilyen mellébeszélés után még gúnyosan röhög és beszéli a hülyeségeit, pedig valami fejlesztő. Mondjuk a másik csávó teljesen jogos aggályokat fogalmaz meg. Elhiszem, hogy a fanság az fontos, mert ha én hülyeségeket beszélek technikai kérdésekben, az elmegy, de azért ha már profinak vallom magam, akkor legyek már profi és úgy közelítsem meg a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Szerintem ide vehetjük a játékok közé még a Rocket League-t is. Eszméletlenül poén játék és elég sokan játszanak vele. A store-ba normál áron is 4k, de ha akciózzák 2-3-ra lemegy.
-
eL Geri
őstag
válasz istvankeresz #100438 üzenetére
Engem egyedül a Titanfall 2 vesz rá néha egy kis multira... ha már ilyen új dolgok felé is nyitnál
-
istvankeresz
aktív tag
válasz norbi2010 #100437 üzenetére
+1 az Unity-nek. Több mint 100 órám van benne. Annyi kis mellékküldetés van és egy kis rövid dlc. De ennyi pénzért ajándék. A Unity elérte nálam azt, hogy az acsi-vadászat egyáltalán nem volt jellemző rám, azaz végigtoltam a főszálat és a mellékküldiket és ennyi volt a játék. Ellenben most élvezem az acsi-vadászatot. A multit még most sem preferálom.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Bishi
tag
válasz l.skywalker #100408 üzenetére
"Kéne egy poszt, ahova mindenki beírhatná, hogy melyik kevésbé ismert játékot ajánlja másoknak."
Szerintem ezek a játékok jók voltak, persze nem egy kategória ezek, elég vegyes felhozatal, de talán 1-2 neki tetszőt mindenki talál köztük
The Legend of Korra
Elite Dangerous
Assassin's Creed IV Black Flag
Rogue Legacy
Ori and the Blind Forest
Unravel
Knight Squad
Dying LightTalán ezek mind goldosok voltak, de szerintem jók voltak - azoknak, akiknek nem volt akkor goldja:
World of Van Helsing: Deathtrap
Hand of Fate
Defense Grid 2
Gems of WarAmire meg mostanában vagyok rágyógyulva, az meg a Middle-eart: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition. ( akciókor vettem, nagyon megérte )
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz bulikavagyok #100413 üzenetére
Tetszik az ár!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #100424 üzenetére
launch napján legtöbb boltban nem volt az a csomag ami kellett volna, vagy előrendelésben sem jött meg....MS-es igazolvánnyal is az ottani kollégák segítségével végül 3 helyről tudtunk ennyit hozni...3an
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz konzolbéci #100428 üzenetére
A TV hangját vettem le, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz l.skywalker #100427 üzenetére
ja csak ennyi? jólvan mert még nem próbáltam,a másik joy-om meg nem jackes ahhoz sima headsetem van amiről nyilván csak a beszéd jött-ment azthittem a boxon belül is kell valamit csavarni a sztoriba de ha nem akkor zsír!
Köszi szépen
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz konzolbéci #100426 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy beledugtam
-
csendes tag
lehet láma kérdés, de ha van egy jack dugós controllerem, hogy tudom elérni, hogy arról szóljon a játék hangja, ne csak a beszéd?!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #100418 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Én tuti, hogy a német amazonról fogom megrendelni. Amire megjelenik összegyűjtöm a pénzt és ha sikerül, elsők között fogok rendelni
-
eL Geri
őstag
Én annyira nem kapkodok. Meg tudom várni, még pár hónap múlva már nem lesz akkora újdonság / hiánycikk!
-
nagyúr
válasz l.skywalker #100415 üzenetére
Szerintem sem lenne irreális az 500 EUR sem. De a verseny szempontjából szerencsésebb a 400, mert a PS4 Pro ára akár 300-ig zuhanhat az ünnepi szezonra.
Def26:
eL Geri: Persze, pletyka. Ha itthon nem lesz elérhető akkor kitúrázunk Bécsbe. Vagy keresünk vkit aki hazahozza nekünk.
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #100416 üzenetére
'Eleségnek már pedzegettem, hogy karácsony környékén a német amazonról ismét rendelnék valamit. De előtte eladom a One-t.
erre csak:
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Hát ezt még mindig csak pletykának kezelem.
De én is max. olyan 500 dollár / eurós árat képzeltem el.
Ha 400 lesz, az csak jó lesz Bár gondolom errefelé egy ideig még nem lesz készlet(Valami rokongyereknek el kellene passzolni a FAT ONE-omat majd akkor )
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Stauffenberg #100410 üzenetére
Az ABZU-val épp a Firewatch miatt szemeztem sokat. Úgy voltam vele, hogy ha lesz One-om, ezeket beszerzem. De a Superhot is ugyanennek a sorozatnak tűnik, amit szívesen beszereznék, de gondolva a családra megvárom a Game Pass-t, hátha belekerülnek ezek is
(#100413) bulikavagyok: ha valóban nem lesz több, mint 400, de tudásában valóban azzal a kevéssel viszont igen, mint a PS4 PRO, akkor welcome. De ha valamivel több lenne, inkább 500 körüli, az sem lenne szerintem irreális.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
400€ elég fasza.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
interstate76
addikt
A The Turing Test és a Valiant Hearts: The Great War nagyon tetszenek, thx! Azért csak ezt a 2-t emeltem ki, mert a többit vagy már ismertem, vagy elsőre nem az én világomnak tűnnek.
Mindenesetre ma kaptam legalább 3 nagyon jó játékajánlást - már megérte bekukkantani!
Teljesen OFF itt, bocs érte, de nem állom meg, hátha valakit érdekel: egyre több jó játék készül el androidra (is). Pl. a ma is említett This War of Mine és a Valiant Hearts : The Great War is. Ha szeretnék megvenni valamit, akkor - mióta nemcsak telón, hanem monitorra és/vagy TV-re kötött mini pécéken is használok androidot - rákeresek a Play Store-ban is.
(#100411) eL Geri Igen, ezek is nagyon jók!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
eL Geri
őstag
Nekem még ez a két játék jutott az eszembe, de volt már többször szó itt róluk:
Never Alone (főleg lokál coop-ban buli)
Brothers: A Tale of Two Sons -
Stauffenberg
nagyúr
"Kéne egy poszt, ahova mindenki beírhatná, hogy melyik kevésbé ismert játékot ajánlja másoknak."
Én az utóbbi években inkább PC-n játszottam, de nagyon sok indie cím megjelent konzolra is. Az említett This War of Mine és Firewatch különösen ajánlott, ezeken kívül még tudom ajánlani:
Divinity: Original Sin
The Banner Saga
Valiant Hearts: The Great War
Superhot
The Turing Test
Dear Esther
ABZU
Ori and the Blind Forest
Child of LightNyilván ezek egyéni érdeklődési kör alapján számítanak ismertnek vagy kevésbé ismertnek. Van köztük ami elég hosszú szórakozás, van ami pedig kifejezetten rövid, már-már experimentális cím, ami a videojáték, mint művészi önkifejezés határterületeit feszegeti.
-
interstate76
addikt
A This War of Mine is az a fajta játék, ami kellően egyedi ahhoz, hogy hosszú távon is érdekeljen - én is az ilyeneket szeretem! A Firewatchot eddig nem ismertem, köszi a tippet, jónak tűnik! A Mount & Blade: Warband-et pedig ki kellene próbálni, teszt és gameplay videó alapján nem tudom megítélni, hogy bejönne-e.
Amúgy szerintem elférnek itt a játékajánlók - a nagy címekről úgyis mindenki tud, szóval kifejezetten jól jönnek a kevésbé ismert, de egyedi játékok linkjei. Szerintem. De szóljatok, ha rosszul látom, vagy ha van erre külön topik!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #100406 üzenetére
Igen. Méltatlanul kevés szó jut a kisebb, de vagy meglepően jó, vagy meglepően vicces játékokra.
Én pl. mióta tudom, hogy meglesz a van, azóta tudom, hogy egyszer megveszem a This War of Mine-t és a Firewatch-ot. Illetve minden idők kedvenc PC-s játéka nálam a Mount & Blade: Warband. És én arra számítok, hogy a Game Pass ilyenekkel lesz tele. Szóval lesz sírás egyfelől, de az olyan speciális ízlésvilággal rendelkező játékosok mint én nagyon elégedettek lesznekKéne egy poszt, ahova mindenki beírhatná, hogy melyik kevésbé ismert játékot ajánlja másoknak. Mert az MS Store ebben hiányos, hogy az ottani értékelések/visszajelzések fasorban sincsenek a realitással.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #100385 üzenetére
A széles Xbox One-os játékkínálat jegyében megemlítenék még egy játékot: Thimbleweed Park. Az alapszituáció (bűntény egy fura lakókkal teli kistelepülésen) Twin Peaks-es, a kivitel és a humor (lásd a 2. kép válaszlehetőségeit ) pedig Monkey Island-es.
-
Bogyi007
veterán
Ma este hiába van idő játszani ma meccset nézünk!
Hajrá Madrid!!!
-
kresz2
aktív tag
válasz l.skywalker #100401 üzenetére
Köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kresz2 #100400 üzenetére
Ha megnézed az elmúlt 3 nagy leárazást (Black Friday, Year End, Spring Sale), akkor láthatod, hogy a nagyobb címek közül jócskán kerültek bele, de a kedvezmény mértéke sok esetben elvárás és pénztárcafüggő, mert egy 19-20ezer forintos játék esetében a 30%-os kedvezmény is jelenthet 6ezer forint könnyedséget, de elképzelhető, hogy azok a címek amik éppen meg-megjelentek, csak 10-20%-ot kapnak. De azért figyelnek rá az MS-nél, hogy időnként legyen egy nagyobb leárazás, a következő ha jól emlékszem a nyári akció lesz várhatóan június 27-től vagy július 4-től. Oda érdemes lesz némi pénzt félretenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest