Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
A Zheros linkjét betudná valaki ide illeszteni? (Nekem valamiért nem jön be az oldal)
-
Dinasti
senior tag
Napi leárazások várhatóak még?
-
Daffchy
őstag
Esetleg magyar FH2-es csoportnak tagja valaki?
-
Mankó
veterán
válasz hackeeeee #62891 üzenetére
Két embernek nincs értelme 3. profilt tartani, hacsak az nem egy későbbi terv része. Lehet h egyikőjük profiljára veszik a játékokat, s akié a profil annak nincs beállítva home társ, a másik emberke meg a játékos profillal home-ol. Így is van értelme, csak ki kellene próbálni több profillal is.
-
Mankó
veterán
válasz tunkiih #62884 üzenetére
Hogy is van akkor a történet?
1. Haverral home-oltok egy 3.profilra,de csak 1 irányban, vagy
2. Ketten vagytok, egyikőtök accountjára mennek a játékok és egymás home-jai vagytok?
Ha az első verzió van, akkor működhet többel is, de legalább 3 emberrel.
Ha van ismerős, aki most vett boxot, akkor egyszerű a történet, home-oljon ő is arra a profilra, amin a játékok vannak. Ha nem működik szerintem mindjárt kap hiba üzenetet, ha pedig nem kap, de mégsem működik, még mindig ott van 2 lehetőség a home-olásra.
Kérünk részletes tájékoztatást az eredményről![ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Most sikerült kipróbálnom a Ryse son of rome -ot. Nem semmi game. Azért érdekes hogy 2 éve ilyen játékot csináltak one ra mostanában meg sok játék nem is karcolja ezt a szintet. Természetesen a grafikára gondolok meg arra hogy teljesen simán fut és nincs fps drop 10 percenként. És elvileg még mindig 5 font az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Nem próbáltuk, csak elméletben pörgettem végig a gondolat menetet.
Mindegy mi a forrás, csak működjön!hackeee: szerintem ez nincs lefixálva, de ha le is lenne, akkor 3 lenne az, mivel 1 évben talán 3x válrhatsz home partnert. Ebben az esetben a 4es létszám már nem, de még 3an meg lehetne talán csinálni. De ez is csak feltételezés, lehet sokkal is működik, vagy eggyel se. Ki kell próbálni!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak ugye, a fiókra home-olhatók száma ugye korlátozott, szal túl sokan nem lehetnek rajta, mert ugye elvileg korlátozott ennek a száma is, ha jól tudom.
Vagyis, ugye azt hiszem 3 partner után nulláztatni kell.. Gondolom ez erre a fiókra is igaz, ugyan így.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tunkiih
őstag
tehát most akkor működik vagy nem? A csodálatos facebook csoportba olvasta a home társam, nem nagyon tartom hitelesnek azt a csoportot...
hát igen.. nálunk pont 1 profilon van minden digital.. és hárman most vettek gépet.. a többit összerakod... várok még 1-2 választ, hátha valaki probálta már.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz hackeeeee #62879 üzenetére
Az a verzió nem működne, mivel belép valaki, akkor a bent lévőt kilépteti.
Arra gondol, hogy egy profilra töltenek munden játékot, s mindenki arra profilra home-ol, de csak odafele, visszafele nem.
Szerk. ; nem is kell belépni azzal a profillal, csak a játék töltés erejéig, utána lehet offline mindig, csak home-ra kellene.tunkiih: ki kell próbálni egy már meglevő profillal.
Aztán az eredményre mi is kiváncsiak vagyunk. Mert ebben az esetben mindjárt csinálnánk egy topikos profilt, s mindent arra gyűjtenénk.[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Hali. Amennyiben a baráti körünkben 1 profilra tennénk minden játékot (ahogy eddig is), tehát nincs szükség csak 1 oldalu homeolásra, akkor ha jól sejtem ez a szám egész nyugodtan növelhető 2 partnerről? A home társam szerint igen, ilyen jellegű felállást pedig itt még nem olvastam..
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
axlfsi
veterán
Sracok!
A kovetkezo adag Games with Gold mikorra is varhato? Ertem en, hogy "shiftelve" vannak a megjelenesek es az elerhetosegnek ideje, de mikor teszik elerhetove az uj cimeket (Most ugye a Van Helsing es a Thief az aktualis One-ra).Koszi!
OKe, mar latom, hogy frissult a lista
(#62876) Blaise Igy van, koszi!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Hol lehet legolcsóbban kapni 6+1 hónapos live goldot? Én eddig ebayen találtam a legjobb áron. Köszi.
-
nagymadve
csendes tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a kontrollert ki lehet-e mérni valahogy? Mert nem tudom, hogy tönkrement, vagy mi a bánata, de néhány gombra nem reagál játék közben, játékon kívül, a menükben viszont jól működik. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót? Illetve ez garanciális probléma lehet? Köszi!
-
Buster17
addikt
Letöltött tartalmakkal miért nem tudok játszani? Kicsit zavaro
Jó, jászok akkor a lemezes forzával és akkor kipróbalom a DLC-s kocsikat... Na azok se mennek net nélkül. -
Sh4rk
aktív tag
Srácok, az lehet hogy a dirt shodown szaggat?
Köszi -
veterán
válasz s7evcsenko #62863 üzenetére
Pontosan. Természetesen nincs ilyen.
Nem egyszer kértek már be papírokat, ha érték alatti volt, nincs költség!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kiskeke94 #62867 üzenetére
Oric leírásában tökéletesen szerepel minden. A lényeg, hogy paypal-lal javasolt fizetni.
De persze, ha nem akarod, akkor nem kell erőltetni, de lehet, hogy még olcsóbban is megkapnád a játékot, mint itthoni store-ból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kiskeke94 #62865 üzenetére
Én azt hittem, hogy lejárt már az előző akció. De, akkor ezek szerint mégsem.
Ja de épp nézem, hogy igen, akciós még mindig, csak nem annyival, mint a karácsonyi akcióban. Mert most a Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card Bundle 70$ Golddal, ez karácsonykor 50$ körül volt.
Esetleg szingapúrból paypal-lal fizetve giftcard-dal nem tudod megvenni?
Ő, nem hiszem, hogy Én voltam, mert Én mér karácsonykor néztem, bár bármi lehet.
@Bogyi: Ha visszaér az Elite controller, kipróbálom!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kiskeke94
tag
válasz hackeeeee #62862 üzenetére
Hat 14,5. Golddal gondolom olcsobb. Jolenne beszerezni de kartyaval nem tudok vasarolni . Feltoltokartyat meg azert nem vettem mert talan te mondtad csak hetfoig lesz akcioban. Most meg nem tudok szerezni.
Ha valakinek lenne egy 15 ezres atveszem.kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #62858 üzenetére
Akkor jó.
Ajánlom a Killert neked is. Ma Jencinél kipróbáltam és sokat javult a játék, most már csak akkor lesz kontigyilkos a játék, ha valami nagyon durva fight közben kikapok és esetleg elhajítom.
A Dead or Alive 5 Last Round kispályás mellette most már...Csak meg kell vennem azt a Season 2 Dlc-t a Killerhez...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Teko001
őstag
Amazon USA-ból (ahogy a szövegből is kiderül) úgy adja fel a csomagot, hogy előre vámkezelteti, így ha kéne is, akkor itthon már nem kell semmit fizetned (rá is van írva a dobozra)
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bogyi007 #62857 üzenetére
Nem, mert eu-n belül nem vámköteles a csomag
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA- ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU- n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el-magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz Krapter #62851 üzenetére
Tény hogy az elmúlt fél évben nem rendeltem Uk-ból a game.co.uk oldalról semmit sem, de akkor elvileg most már az onnan rendeltekre is rádobhatnak ilyen összegeket?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kiskeke94
tag
Legyszi valaki mondja mar meg meddig lesz akcioban a Gta magyar store-ban?
Esetleg ha valakinek lenne egy 15 ezres feltoltokartyaja szivesen atvennem.kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
JamesHun
addikt
én UK ból rendeltem még 360 ra játékot és szintén semmi nem jött rá
SeriesX: JamesSHun
-
-
Krapter
tag
válasz Silent77 #62847 üzenetére
De van, ha elindítják a vámeljárást és még ha megállapítják, hogy vám és ÁFA mentes akkor is ki kell fizetned a vámeljárási illetéket (magánszemély 2e ft cégnél 10e ft). Volt egy időszak mikor mindenre rászálltak és vámeljárás alá tettek, most itt a postáról beszélünk. pl Fedex UPSnél nem volt ilyen soha,.
-
Hunt3r22
őstag
Véletlenül nem tudjátok, hogy az Assassins creed Syndicatehez jön-e még több dlc?
Gondolkozom az extra változat megvásárlásán. (season pass miatt)
Szerver hiba 500, másnál is előfordul?
Xr
-
ferensz
senior tag
válasz parandroid #62820 üzenetére
Azért szokott gebasz lenni a 360-as storenál weben, mert teljesen külön rendszer, mint a One-os. A 360-as GwG játékokat VPN-en keresztül tudom behúzni ingyen, mert az accountom (nem a gépen beállított rendszer) US régiós és csak US IP-vel megy.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Krapter
tag
válasz Silent77 #62845 üzenetére
De vámolási eljárási díjat beszed, hiába nem kell vámot vagy áfát fizetned az ő vámolásári eljárási díjukat beszedik még ha nullásra vámolnak is. Ez valami új szórakozás a postánál. Ezt tapasztalatból tudom, nekem termékmintákat vámoltatták el nullásra és szépen kiszámlázták a vámolási díjat.
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
Kössz!
A fiam leszedett holmi demo játékokat. Azokat, ill. bármilyen más játékot, ami nem tetszik, hogy kell törölni, hogy a többi még csak véletlenül se törlődjön? ( lemezes játékunk még nincs is )
Tudom, bida kérdések, de nagyon új a konzol.
[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Krapter
tag
válasz LedyGyuszi #62840 üzenetére
Mert az importot Vámot és Áfát itthon kell megfizetned + 2 e ft vámolási költséget is.
-
JackFeryll
őstag
Szerintetek lemez eladáskor egy steelbook számít annyira, hogy többet fizessenek érte vagy senkit sem érdekel ?
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Rendelt már valaki amazonról One játékot?
Van még ez más régiós függőség lemezeken? Csak azért kérdezem, mert 30$-ért Mad Max megérkezne onnan.
Xr
-
axlfsi
veterán
Lehet, hogy triviális dolog, de az Installing procedúra játék közben lassabban megy, jól gondolom? Várom, hogy egy új játék települjön, de attól félek, hogy ha a várakozás közben indítok egy másik játékot, hogy addig is múljon az idő, az Installing lassabban fejeződik be. Szerintetek is?
-
csóri
csendes tag
Sziasztok ! cdkeys.com-on one-ra a Max the Curse of brotherhood 2.93 $,akinek van gyerkőc érdemes letölteni. Ugyanez x360 ra 0.5 $ 😀 CDkeys Keresőbe beírni max és beadja.
[ Szerkesztve ]
-
kiskeke94
tag
Sziasztok. Azt lehet tudni valahonnan hogy egy jatek meddig akcios a magyar storeban?
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Daffchy
őstag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
-
Bogyi007
veterán
Killert eddig is szerettem, de ezzel az update-el ami rásegít a Combozásokra kontibarátabb lett a játék
-
-
Def26
félisten
Ebben az új dashboardban hol találom a tevékenység értesítőket?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Nayrobi
őstag
válasz parandroid #62820 üzenetére
Az a vicces, hogy az előfizetéseknél nem is írja hogy lenne goldom, 2-3 napja regeltem be a géphez kapott 14 napos kódot, így nyilván a hosszabbítást sem tudom lemondani.
-
axlfsi
veterán
A letoltesi queba rakott sorrenden ugye nem tudok valtoztatni? Sot, megszakitani sem tudom. Erre van valami megoldas? Pl. ha besorakoztatok 5-6 30GB-os jatekot, erre hirtelen kiderul, hogy par ora van meg hatra egy masik akcioban vagy egyszeruen csak egy nappal elobb szeretnek valamit letolteni, a tobbi elott, akkor mi a megoldas?
Koszonom elore is!
-
parandroid
félisten
válasz Nayrobi #62818 üzenetére
Nekem csak annyi, hogy nem sikerült a vásárlás, próbáljam később. A többi goldos játék simán lejött, meg a 360-as backward compatibility-s GoW Judgementet is meg tudtam venni.
Kezd nagyon nem vicces lenni ez az egész MS Store rendszer, elég hihetetlen, hogy a világ legnagyobb szoftvervállalata ezzel a túlbonyolított, és egészen gyakran konkrétan működésképtelen szarral képes előállni... Persze értem én, hogy rengeteg előrelépés történt a 360-as Store-hoz képest, ami még nagyobb fostenger, meg hogy a PS rendszere sem sokkal jobb, de ha már ujjal kell példákra mutogatni, akkor PC-s vonalon nekem sem Steammel, sem Originnel nem volt eddig közel sem ennyi gondom, hogy a user interface felhasználóbarátságáról ne is beszéljünk.
Amúgy meg a másik nagy szívfájdalmam, hogy a One kezelőfelülete végre elkezdett használhatóvá válni, erre a beépített Store-t úgy sikerült lebutítaniuk, hogy ami még 360-on működött, azt itt már el sem lehet érni - az akciós ajánlatokat példának okáért, de a backward compatibilitybe, vagy a profile funkcióba már ne is menjünk bele. Szóval van azért még mit reszelgetni ezen a rendszeren, még ha fent is tartom a véleményemet, hogy amúgy egy fasza kis konzol úgy általában véve.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Nayrobi
őstag
Hiába látom a webes storeban ingyenesnek a Dirt Showdownt, fizetésnél mégis le akarja vonni a 2 rugót. Nektek sikerült megvennetek? A Killer Instinctnél nem volt ilyen probléma.
-
kiskeke94
tag
B.U.É.K minden kedves forumtarsnak.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
pzstm
titán
válasz RichieTri #62813 üzenetére
enélkül is
csak az első 1-2 hónapban kellet aktiválnod egy One-t az accountoddal.
amúgy jó áron van, haver első nap 320 dollárért adta el eBayen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
RichieTri
senior tag
válasz zsolti72837 #62809 üzenetére
Ezzel az acsival a Limbo ingyenes volt egy időben...
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Sicilian
addikt
B.U.É.K mindenkinek !
nothing is true everything is permitted..
-
norbi2010
őstag
válasz zsolti72837 #62809 üzenetére
Semmire, day one xbox-okhoz adták megjelenéskor, ez egy achievement ha jól tudom.
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
parandroid
félisten
Köszi mindenkinek a válaszokat. Korán van még ebben az évben, épp a minap ajánlgattam én is az EA Accesst egy friss XBO-tulaj barátomnak, erre most magamnak eszembe sem jutott ott körülnézni.
FPS/TPS most kb mindegy, inkább arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán tudok-e előre lőni, miközben előre megyek, vagy egyszerre a kettőt teljesen reménytelen megszoknom, nem is beszélve arról, ha további irányok is bekavarnak.
A legnagyobb bajom egyébként a klasszikus gamer probléma:
Ezek szerint a felnőtt korba léptem. Itt az XBO, meg egy rakás játék, de egy-két óránál többet karácsony óta egyszerűen egyikbe sem tudtam tenni, pedig eddig mind tetszik, de pl a Fallout 4-ről annyit tudok, amennyit a lányomat láttam játszani vele... És olyan alap címeket, mint a Witcher 3, vagy a Rise of the Tomb Raider, esetleg a Thze Crew Wild Run még nem is mertem megvenni. Bár holnaptól 3 napig kettőt fizet, hármat kap akció van a helyi Saturnban minden lemezes termékre, lehet, nem bírok majd magammal már megint.
Na, most megyek, előfizetek egy havi EA Accesst.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #62798 üzenetére
Elég lenne egy havi EA access is, azzal is kitesztelhetnéd hogy mennyire megy ez a lődözés neked. BF4, hardline, titanfall, plusz a 10 óra demo SW már elég jól megmutatja mennyire jön ez be neked.
Nekem pl. semennyire sem jött be, béna vagyok hozzá -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #62798 üzenetére
A GOW az TPS, nem FPS. Teljesen más. Kezdésnek én valami single player FPS-t ajánlanék.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest