Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joocek
aktív tag
Sziasztok Fifa 18 letöltő kódot honnan érdemes vennem most! Ajándékba lesz! azért a kod kel!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
Köszönöm az egész évi segitséget minden fórum társnak!
https://www.youtube.com/watch?v=-YuUgPVfZZc
-
joocek
aktív tag
válasz IntelKiller7 #88305 üzenetére
Én kedden 5 DB csomagot kaptam. 2 A sima kézbesítő hozott.1 et az egyik csomagos kocsi délelőtt 2 DB délután egy másik csomagos. jeee Mind emagos.
JA TÉNYLEG LEHETETT VENNI BOXOT MEGÉRKEZETT !!!!XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
norbi2010 tol redelt már valaki livet.
megbizhazo?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
A CDkeys nél van most olcsobb live? ami megbizható?
-
joocek
aktív tag
válasz ferensz #87604 üzenetére
köszi mindenkinek
Tisztelt peterkeT ez felhábórit az enagon akár 10-12 mp is volt rá! A szomszédom szomszédja halott egy tagrol aki látor valakit akinek sikerült venni egyet....
viccet félre nekem sikerült ugy néz ki! De hiszem ha megérkezett!!!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
köszi!!!
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Csak 1 játékot akarok venni.
A farcry 4 végig játszottam de bele untam! Most COD BO3 játszok.
így mit válaszak?
Far car p.
JC 3
Mad maxköszi
-
joocek
aktív tag
valaki nem tudja ma a web címe annak az oldalnak amin meg tudom nézni azt. hol a leg olcsóbb egy digitális játék.
-
joocek
aktív tag
El kelt!!!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
Fifa 2016 Delux kód ajándékba aki kéri jelezze!!!
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Az járható út?
A játékot átmásolom a külső HDD re el viszem egy másik gépre, Ott be lépek a saját acontommal, Van net csak 2-4 Mb/s ( soha nem tölti le a 30 GB-t) plusz van limit is. ugy is le akarja majd újból tölteni a játékot?
Vagy tudok játszani azonnal?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
Skacok!
Rendelt már valaki a sógóroktól a mediabol Boxot?A második Joyt hogy kapjuk meg mert a csomagban nem volt benne!!!
-
joocek
aktív tag
válasz Medocsabi #78830 üzenetére
Amíg nekem is 500 volt. le takartam mindig egy spéci ronggyal. Ami nem karcolta. Utána sikerült egy matt beszerzése! Mindenkinek ajánlom! matricát is meg próbáltam. 3 félét rendeltünk az ismerösi körben. abból 2 kb 1-2 hét és elkezdett felválni. a 3. kb 1 hónap. persze vissza lehet simítani 2 naponta!
-
joocek
aktív tag
válasz frankdelgado #77785 üzenetére
ha digi neted van!
van egy jo akcio amiben érdemes le cserélni a routered!
-
joocek
aktív tag
válasz Bluerainbow #77698 üzenetére
OOOO!
kicsit gyermeteg hiba!
na ez nem ugrott beee!XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
A ben hur-t !
más sem kapta meg?
be huztam a játékot weben de nem jelenik meg a boxon! (ready to install)XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
válasz zsolti72837 #76593 üzenetére
Köszi
Itt is igy jartunk magyarok.
-
joocek
aktív tag
Valaki aki ismeri a fifa 16 ott. Az l
Otp ligat hol t7dom letölteni.Köszi
-
joocek
aktív tag
válasz #48967168 #76569 üzenetére
Én is elosztót használok régóta! Ha monitor meg a tv között kb 6 méter. Ha multi COD Pl. akkor csak is a monitor. A Tv szanaszét vertek mindig. Ha kinect vagy látványra megyünk akkor meg a nagy tv. itt már a hang kérdés is megoldott nem úgy mint a 360 nál. ott szivás volt kicsit az elrendezés.
-
joocek
aktív tag
Tudom nem teljesen ide illik!
A DIGI neteseknek. Euronics és a digi akciója. 22000ft ben el tudod hozni a tp-link archer c5 öst.
én rá is hajtottam.
nem tudja valaki hogy két hálozatnak látja a box. akkor most az 5ghz re csatlakozzak? vagy mindegy?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
lecserélném a routerem! Érdemes a box ért meg venni az 5 Ghz nek?
TP-LINK TL-AC1200
vagy elég csak ez?
TP-LINK TL-WR1043ND 450M
-
joocek
aktív tag
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Hol volt akció ban multkor a Live+ Ryse ? Köszi!
-
joocek
aktív tag
Skacok!
Maestro kártyát nem lehet regelni?
-
joocek
aktív tag
srácok!
senki ne vegye meg a RYSE DLC ket! egy fos! nem tudok társat találni! bele radadtam a sziklákba 3 játékban egymás után!
Siralom!!!Ha meg van a pár nem tölt be STB...
-
joocek
aktív tag
Skacok!
Biztos én vagyok a béna!
De sehol nem látom az akciot! A xbox.com on tizen ezer! a batman és csak olyan az akcio mint a szokásos heti![ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
ne haragudj nem vitatkozni akarok! De volt olyan HDD 3.0 usb vel ami nem volt igazán jó! 2DB is
az egyik egy 500Gb AData. Soho nem áll le hiába kapcsol ki a BOX. meg egy maxel. mindkettő pörgött....A razer onza igen problémás volt! sok tönkre ment nagyon! Én akartam venni de mikor az ismerősök között mindenkin be halt a az anolog akkor . fel adtam!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
Azért bárki bármit mond. Nem mindig az nyert a a fejlődésben ami jobb volt. rengeteg példa van rá! ( VHS v. BETE; Coca V. Pepsi; Mc v burger king)
-
joocek
aktív tag
Jó reggelt!
Vettem egy új boxot. A gépnek nem én vagyok a tulaja (home) el kezdtem le tölteni a játékokat. De szinte mindegyik meg áll 40-70% nál és várakozik!A régi gépem külső HDD jéröl is 3-4 játékot tudtam át másolni. a jelenség ugyan ez.....van valakine tippje mi a gond?köszi
Na ilyen nincs egész éjszaka semmit nem töltött! egyszer csak meg indult!!!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
sziasztok!
Tudja valaki? Minden képen kel egy regisztrált tulaj a boxra?
a lényeg van három fiók és három gép amit nem akarunk mozgatni. vennénk egy 4. et a a mamához. Igy minden gyerek a saját fiókot használná. Meg oldható. vagy csináljunk rá egy kamu tulajt?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
-
joocek
aktív tag
sziasztok!
COD balc ops ot. elővettem 360rol. DVD-s változat. volt hottá sesonpass om. igy meg volt az összes DLC. de one ra kéri hogy vegyem meg ujbol. Mért van? A mentéseim áthozhatoak?
-
joocek
aktív tag
srácsok!
valaki tudja ez most csak új köntös vagy a storis is új! 360 on meg van! végig játszottam.szeretem nagyon!Dead Island: Riptide Definitive Edition!
Érdemes meg venni?
-
joocek
aktív tag
válasz Tejföl #72210 üzenetére
egy ilyen kütyü! van itthon is a somogyinál!
http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Signal-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-WK-/281926979918?hash=item41a428514e:g:ef4AAOSwFqJWs0Z~
vagy a hardverapron van hasonló csak komolyabb kb 10000ft ért! ha érdekel segitek
-
joocek
aktív tag
válasz winfos #70526 üzenetére
Ezt is használom és nekem be jön! annyi a gond ha van jack adaptered meg kel vágni a szilikon tokot. mert nem érzékeli az adaptert! viszont így kicsit csúszkál a közepe. kétoldalú ragasztó meg oldotta a gondot.
sőt ez is nekem be jött!
http://www.ebay.com/itm/Xbox-360-Controller-4-x-Gummi-Kappen-Caps-Thumbstick-Daumenschoner-Silikon-Neu-/400893790540?hash=item5d5721c94c:gV8AAOSwNSxVFozj
-
joocek
aktív tag
válasz s7evcsenko #70562 üzenetére
Én ilyent használok. nagy csalódás. Nem világit. alig lehet csatlakóztatni. ha van szilikon védő akkor csak ha szét vágod! vagy a dokkoloból vágsz ki!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
A Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition ban Zombi mod van vagy rendes CO-OP mod?
-
joocek
aktív tag
Valaki aki használ 2.5" HDD-t külső tárolónak. Neki is folyamatosan pörög a HDD még ha ki is van kapcsolva a box?
-
joocek
aktív tag
Jó füles!
Nekem nagyon be jött. Adapter nincs de 8-9000 ft! jól szol és elég nagy nem nyomja a fülem.
Genius hs-g550
-
joocek
aktív tag
srácok meg vette valaki a ryse sezon passt?
Megéri?
csak a multi lessz nagyobb?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
válasz powerade73 #66038 üzenetére
Én is sokat szenvedtem!
Mi a baj?
A bankártyádat be tudtad regisztrálni?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
van valakinek tip?
Sikerült az argentin storne ben regelnem a bankkártyám. elfogadta de nem akarja fizetéskor elfogadni. mi lehet a gond?
-
joocek
aktív tag
Ha esetleg valakinek kéne ! nekem bevált. Genius G550V vel
http://www.ebay.com/itm/181969663355?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
joocek
aktív tag
válasz Something_ #64840 üzenetére
Amikor pirosan támad nem tudom vissza verni a támadást az a baj! Itt sikerül neki de hogy???
-
joocek
aktív tag
ryse!
Tudja valaki hogy az az igazi r.. ribit hogy tudom leverni a végén??? Igy el cseszni egy játékot!!!
Mért kel egy fő ellenséget 3X le verni? én rá verek 20x de alig muzdol az élet erő persze 1 nél többször nem lwhet meg ütni!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
joocek
aktív tag
Tudom unalmas már!!!
De használ valaki ilyen fülest?HAMA Insomnia Ice Fejhallgató
-
joocek
aktív tag
válasz zsolti72837 #64260 üzenetére
nem Feltétlen! Én 6000ft ért adtam el bontatlan állapotban! Nem könnyen! 2500 volt kb a letöltő kod!
-
joocek
aktív tag
-
joocek
aktív tag
válasz zsolti72837 #64229 üzenetére
Nekem nagyon be jön! Csak jó lenne magyar társ a coop modban!
-
joocek
aktív tag
-
joocek
aktív tag
FIFA 16 Deluxe Edition
https://store.xbox.com/hu-HU/Xbox-One/Bundle/FIFA-16-Deluxe-Edition/a66e1ebf-0d47-4679-8cfc-f1d5df1b07a1FIFA 16 Super Deluxe Edition
https://store.xbox.com/hu-HU/Xbox-One/Bundle/FIFA-16-Super-Deluxe-Edition/db16b048-7f7b-43da-bb06-974a7e792839#gameDetailsSection
Tud valaki segiteni???
mi a kettő között a külőmbség? Egy fúl amatőrnek elég az olcsóbb? Nem nagyon fog live-n játszani!(63358) Ez szép!!!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
válasz Daffchy #63222 üzenetére
Én vettem egy adaptert. Ami gyári. Egy JBL E30 headset itt a hardverapron (5000ft) és simán meg felel. de rendeltem EBAY ról egy Jack átalakítót amivel elvileg bármilyen 2Xjack-es PC füles használható lesz. kíváncsian várom. De amúgy a az őszes olyan Headset jó hozzá ami android-dal jó!
-
joocek
aktív tag
játszik valaki a Ryse vel??? Ha poros az ellen mért nem tudom ki védeni a támadást?
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #63123 üzenetére
ezzel nem megy a media vezérlés rendesen!!!
ugyan az mintha a joyt használnám!!!XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #63117 üzenetére
melyik apk-t használod?
ilyenen gondolkozom én is de nem használom csak nagyon ritkán...XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
Van valaki akinek sikerült össze hozni android telefonon a média távirányítót? Note 3 mal próbálom meg S4 de nem megy. nem vennék feleslegesen egy táv-ot. ritkán nézem videót rajta.
Más: Alan Wake szerintem is nagy játék volt!
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Az alient érdemes ennyiért meg venni?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest