Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyi007
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #63496 üzenetére
Köf.
Ha lesz magyar felirat, akkor zsír. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
JamesHun
addikt
válasz zsolti72837 #63492 üzenetére
fél perc google
Több infó
Applikációk fejlesztés alatt.
Hogyan telepíthetem?
Telepítési útmutató
SeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CtiveR
tag
Az xboxom egész vígan ment wifin keresztül egészen idáig, most istennek se akar csatlakozni, restart volt xboxnál is és routernél is. Valakinek valami ötlet?
Aláírás.
-
s7evcsenko
addikt
válasz JackFeryll #63479 üzenetére
és bulikavagyok:
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hölgyek Urak, a CES-en bejelentik, hogy jön idehaza is a Netflix. Végre lehet One-on is mókolás nélkül filmezni, sorozatozni.
(#63482) bulikavagyok
Nem off annyira, mert van Netflix One-ra is. Ami eddig is működött, csak ugye kicsit ügyeskedni kellett vele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #63478 üzenetére
8x10, azaz 80 - "In total, that’s 80 cars.."
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
JackFeryll
őstag
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
zkas90
senior tag
Szerintem nem. Hacsak nem te pont azokat az autókat várod ami DLC-ben jön. Például porsche nincs az alap játékban (ha jól emlékszem) és dlc-ben jön majd pár kocsi.
Szeretnél porschékat vezetni? Ha igen, akkor extra editiont vegyél ami tartalmazza majd.Amennyiben csak vezetni akarsz és néha kikapcsolni, akkor untig elég az alap játék. Rengeteg kocsit tartalmaz. Rengeteg fajta féle erősségű minőségű blablabla. Tehát a kocsikat nem fogod megunni.
-
StLui
veterán
-
Bishi
tag
Köszi a választ Neked is!
Már csak azt kellene tudnom megéri-e azt a pluszt. Tudom ez szubjektív mindenkinek, de sajnos játéktechnikailag sem tudom eldönteni, mivel nem ismerem annyira a progit. A standardhoz külön megvéve - egy esetleges későbbi hiányérzet esetén - meg drágább úgy jóval ha jól látom. -
lmno
őstag
NEM lehet hozzájutni a simában azokhoz az autókhoz amiket a Deluxe-hoz/Ultimate-hez adnak, csak ha megveszed külön (igazi) pénzért.
Plusz az Ultimate-hez kapsz Car Pass-t is, amivel megkapod minden hónapban az új DLC autókat (amiket amúgy szintén pénzért kellene megvenni). -
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik májusban jön a Homefront: The Revolution.
Live-Die-Respawn
-
Bishi
tag
A Forza 6-ból melyik változatot érdemes venni? Várok valami jó akciót rá, sajna SGből sokallottam a karácsonyi akciót, de nem kellett volna kihagynom.
A standard kiadásban lévő 450 autó elképesztően soknak tűnik nekem. Csak a demóval játszottam eddig. Csekély ismeretemből kiindulva furcsa a sok különféle car pack hozzá. Azt hinném, hogy az alapokkal is elvan az ember jó sokáig. Igaz nem tudom milyen autók azok -
i@lex
őstag
válasz Meghivott #63451 üzenetére
Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12Mezek már a szekrényben vannak.
Igen vászon, és projektor következik, csak megvárom már a jó időt, mert a nappalit is picit meg kell majd bontani, már a lámparészt, mert mindenképp motoros vásznat szeretnék, amit valamilyen dobozban elszeretnék rejteni. Még tervezési fázis van, meg persze pénzgyűjtés... sajnos nem sz@rom én sem a pénzt.
A tégla ezen az egy főfalon van csak, arra meg nem volt nagy összeg, de tényleg, csak jó helyen kell keresni.
A Tv egyébként 107 cm-es, csak nagyon tré fotós vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Még mindig keresem home partneremet.
Ha nem baj, akkor pár naponta kiírom újra ide.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
-
pCarsHungary
csendes tag
Senki nem kapott karácsonyra Project Cars-ot?
Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
Döglött Róka
veterán
válasz Hunt3r22 #63450 üzenetére
Vitorlavirág Az kéthetente változtatja állapotát, ha folyamat öntözöd, kirohad Most épp öntözés előtt van
@pzstm: Grat! Főleg a legendary-ért! Nekem a reach volt az első solo legendary-m, hetekig tartott
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pzstm
titán
-
Hunt3r22
őstag
-
Döglött Róka
veterán
válasz zkas90 #63448 üzenetére
Az direkt asszimetrikus Felette van még egy zöld eltolva, valahogy meg kell törni a rendet alatta. A tévé felett egy kép van még kicsit a közepe felé. Nem szeretem a patika elrendezést inkább a rendezett káosz híve vagyok
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zkas90
senior tag
válasz Döglött Róka #63447 üzenetére
Durván jól néz ki ez is (a felső polcot leszámítva, azt középre raknám)
Este tv fény mellett frankón nézhetnek ki a tv alatti világító ledek. -
Döglött Róka
veterán
válasz zkas90 #63445 üzenetére
Mint irtam a led latszik mivel fekete helyen tarolom, sotetben kikapcsolt allapotban fel se tunik, igy ertettem az eldugast. Legkozelebb ovatosan banok a szinonimakkal mert szo szerint ertitek De gondolom ezek utan ertheto, miert tartom hulyesegnek a matricat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zkas90
senior tag
válasz Döglött Róka #63440 üzenetére
"en eldugom az ilyeneket"
szerintem sejteti a rejtegetem szót magában(#63444) StLui
méretéből adódóan helyezném át, szeretem a szimmetriához hasonló dolgokat[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Döglött Róka #63440 üzenetére
azt írtad nem látszik, de egy polcon látszik
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Game-over
aktív tag
válasz bulikavagyok #63434 üzenetére
A TR demója a teljes játék mellett van.
-
zkas90
senior tag
-
sting2
addikt
válasz gianni85 #63431 üzenetére
..és Döglött Róka!
Hát ezt mondom én is.
Én sem az étkező asztalon tárolom őket, hogy vacsora közben is azt simogassam.
Viszont nem is fiókos polcokban dugdosom őket, mert egyrészt árt nekik, másrészt jó ízléssel elhelyezhetőek úgy, hogy az bőven beleolvadjon a környezetbe és ne rontson az enteriőr összképén.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
confuser
senior tag
Sziasztok! Karácsony óta én is One tulaj lettem, követem háttérből a topikot és az általam követett MS-sel foglalkozó oldalak Xbox híreit is. Tegnap jelent meg a winbeta-n ez a cikk, és igazából csak egy (elméleti) kérdésem maradt. Mi van, ha Gold akcióval veszek egy címet, és később Gold lejárata után próbálnék vele játszani?
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz gianni85 #63431 üzenetére
Nekem minimál bútoraim vannak, a tévéállványom fekete és jó széles. Egy polca van de abba sorba 4 one elfér, itt van egy bluray erőlködő kombó meg a konzol jó szellősen felette a tévé mellette két oldalon a két magas szögletes fronthangfal.
sting2: Ízlések és pofonok, nem szeretném ha a tévé állvány uralná a nappalimat.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz Döglött Róka #63419 üzenetére
Azért egy komolyabb AVR, player és egy - két konzol, szépen ízlésesen elhelyezve egy dekoratív állványon nem rossz látvány.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Game-over
aktív tag
válasz JackFeryll #63408 üzenetére
Én is ilyen céllal vettem lemezen az új TR-t, kijátszom, aztán eladom
Kérdés: Ha matricázok egy kontrollert, akkor nem fog lekopni róla egyhamar?
Mert ugye erőteljesen igénybe van véve(szerintem), és nehogy egy hét után már kopott legyen. -
StLui
veterán
válasz Döglött Róka #63425 üzenetére
Hivalkodó meg az izléses két külön dolog, ami mindenkinek más és más, ezért nem beszélünk arról, hogy szép-e az adott matrica. Nem erről van szó, hanem hogy zárod el egy ajtó mögé, hogy szellőzzön, nemrég valaki megszólt tt még egy szellősebb polcot is szellőzés miatt. És így akkor kizárod persze a lemezes használatot, ami ha nem kell megértem. ha viszont látható akkor sokaknak lehet ronda a fényes fekete műanyag doboz.
Arról ne is beszéljünk mi az olcsóbb egy külön szekrényrész a boxnak vagy egy meglévőre (szekrényre vagy TV álványra) rárakni. Gondolok itt ara, hogy anno azt a szekrényt biztos nem azért vette valaki, hogy box-ot tegyen bele. tehát vagy kell még egy szekrény vagy ki kell pakolni egy meglévőt ami valamire volt használva.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Meghivott
addikt
válasz Döglött Róka #63425 üzenetére
Erkély?
-
Döglött Róka
veterán
Igen, az is csak egy kutyu, nem szeretem a hivalkodo dizajnu cuccokat Lemezeket is utalom, masok vagyunk na. A hutes meg nem para mivel szellos helyen van.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Játékdemok már egyáltalán nem léteznek?
A live-on régebben még sok-sok demot lehetett letölteni, most meg kb. látatlanba kell minden játékot megvenni. (vagy csak én nem találom őket? ) Gyakorlatilag az elmúlt fél évben csak a Fifa demoja jelent meg, ahhoz képest, hogy a karácsonyi szezonban mennyi premierjáték jött ki, demok sehol... -
StLui
veterán
Akkor az erősítő is csak egy kütyü, stb, stb és gencsak szép darabok tudnak lenni, amúgy meg nem könnyű eldugni már elve a hűtés miatt, pláne ha lemezeket is használni szeretnél (játék vagy BD)
-
Bogyi007
veterán
válasz kelzsoca #63416 üzenetére
Azok szoktak lenni általában, de szerintem ez új lehet. Benne volt abban a kis fehér puha csomagolóban is amin a gyári kódszám is van és az elemek is érkeztek hozzá - a múltkor nem kaptam.
Múlt hét hétfőn este négy körül vitte el a futár szerdán reggel ért Frankfurtba másnap indították vissza, most meg hozta a postás. Gyorsak voltak ismét. Csillagos ötös az Ms Supportnak ismét!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
JackFeryll
őstag
#deaPS4díszkéntisjólmutat
Amúgy ezeket a matricákat le is lehet szedni ? Ha igen akkor ilyen dzsuva marad alatta ?
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz b_alazs #63411 üzenetére
Nem tudom disznek felfogni, en eldugom az ilyeneket, ne legyen zavaro. Nameg ez is csak egy kutyu. Diszkent korakok egy kepet vagy egy olyan dolgot amihez emlekem fuzodik
-
StLui
veterán
válasz Gergőke88 #63398 üzenetére
Na jó, de az egyik egy arcade, a másik szimulátor, illetve már csak úgy csinál, mivel a fő támogatott irányítóeszköz nem a kormány. Szóval ha szimulátor akkor Project Cars, könnyed szimulátor féle (már nem tudom magam sem hova tegyem) akkor lehet kár az FM6, arcade autós akkor FH2, persze ezek mind izlés kérdése. De semmiképpen nem egy kategóriák.
Vagy ha az FM6-ra is azt mondjuk arcade, akkor már FH2 sokkal érdekesebb, FM6-ban csak a versenyeket darálhatod és kész.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Something_
őstag
Tegnap valami oknál fogva átállítottam magyarról amerikaira a régiót a boxban.
Mennyivel normálisabb a store ki vannak emelve az akciók, normálisan vannak összegyűjtve.
Találtam is egy nekem tetszőt. hongkongi gta 10 dollárért
Nem tudtam megvenni usa regio miatt ugye, átállítottam magyarra, ott meg csak 2000 huf volt.Háát ezek a felújított változatok nagyon kellenek one-ra.. főleg új áron 10-12e-ért............
.. nagy csalódás. -
nagyúr
-
b_alazs
tag
válasz Döglött Róka #63406 üzenetére
Ékes dísze lesz a szobának, így számomra fontos, hogy jól nézzen ki.
Egyébként valamiért úgy vagyok kódolva, hogy nem szeretem, ha látszanak a cuccaimon, hogy használtak.
Telefont pl. cserélem, ha karcot látok.Tudom-tudom, én hülyeségem, de ez van...
MÁS:
Épp Live után vadászok, itt a HA-n találtam 9,5eFt-ért, de emlékszem, hogy visszamenőleg javsoltatok egy oldalt (talán cd-key.com), hogy ~8,5eFt-ért lehet vásárolni.
Pay-Pal-on kívül lehet valahogy fizetni? Mondjuk OTP MC?Üdv,
B[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #63403 üzenetére
írjál rám mikor tudsz lenni, fent vagyok Live-on.
Oricra is ugyanez igaz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zkas90
senior tag
válasz Döglött Róka #63406 üzenetére
Ha nincs elrejtve az eszköz, akkor eléggé markáns darabja a szobának. Felhívja magára a figyelmet. Így számít hogy miként néz ki.
(#63402) b_alazs - Üdv és jó szórakozást.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz b_alazs #63402 üzenetére
Csak egy kerdes (nameg szol a tobbi matricasnak is mert nem ertem): A konzolt nezed jatek kozben vagy a kepernyot? Marmint en csak annyit latok belole hogy vilagit a feher gomb az elejen, igy felolem nezhetne ugy is ki a felulete, mint egy kopott vaskalyhanak.
Mielott nekem ugrotok, nem kotekedes, csak szeretnem megerteni ennek a hozzaallasnak a gyokeret.
-
Jovanny2
őstag
válasz b_alazs #63402 üzenetére
Üdv itt. Én vettem flip-flop karbonfóliát (lila-bronz), azt kivágogattam méretre, és nagyon jó lett. Most vettem selyemfényű feketét, majd lecserélem szerintem, megnézem azzal milyen. Az első gépemen fehér karbon volt, de azt beküldtem gariztatni és újat kaptam. Jótanács a jövőre nézve: csak digitálisan vegyél majd játékokat (általában gyorsan akciózzák az új címeket is, és Szingapúrból még olcsóbb).
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ma csatlakozom a ONE közösséghez!
Már rég óta gondolkodtam a cserén, de nagyon szerettem a gépemet így viszonylag nehezen vettem rá magam.Átolvastam a kommenteket 2015. februártól, sok kérdés nem magadt bennem...
Már itt ül mellettem a masina két játékkal (evolve, mw2) alig várom, hogy vége legyen a melónak és kipróbáljam.
Szeretném lematricázni a konzolt (használtan vettem és a zongoralakk-műanyag kicsit karcos) tudnátok ajánlani magyar oldalt, ahonnan rendelhetnék? Én nem nagyon találtam sajnos...
Egy ilyen dizánjt pl. el tudnék viselni: [link]
Előre is köszönöm,
Balázs[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest