Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
válasz l.skywalker #142999 üzenetére
Szerintem MS-exclusive-ra gondolt.🙂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #142996 üzenetére
A Remedy fog hozni új játékot. De én várom a Cyberpunk 2077-t is és a CD Projekt Red valami új RPG-t is be fog mutatni.
És persze Division 2-ről remélem többet megtudunk
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szaszabond #142997 üzenetére
Az összessel játszhatsz, de csak amíg él az előfizetésed.
Live-Die-Respawn
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, Most tervezek venni egy One S-t. Az lenne a kérdésem, hogy a veszek egy Game Pass-t akkor tulajdonképpen korlátlanul játszhatom azzal a kb 100 játékkal ami benne van? (Egyszóval ugyanolyan mint az EA Access?) ...vagy csak havi 2-2 random játékkal vagy csak max 30 napig?
köszi -
turikoczka
aktív tag
Az E3 közeledtével milyen pletykák vannak?Várhatóan lesz pl Ori, FH4,Crackdown stb.De esetleg valami merészebb?Hátha valaki többet sejt
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #142992 üzenetére
Te jó ég, most nézem, valóban rengeteg challenge-et betettek, és ugyanúgy 1 hét van a teljesítésükre...
Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen a fh3 történelmében...
-
mj1981
tag
Sziasztok tudnátok abban segiteni hogy az x milyen módon formában frissit 4k-ra azokat a játékokat amik támogatják, mert amit hdd-n hoztam át rá azoknál nem sikerült eddig sehogy.
Hozzátenném gondolom itt több gigányi anyagról lenne szó mert amit uratöltöttem ott sem vettem észre nagyobb helyigényt.[ Szerkesztve ]
-
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #142988 üzenetére
A wolfeinstein volt az, írta is. Az a német törvények miatt kivétel, más verziójú játékot el se lehet indítani Németországban (náci jelképek, stb. miatt cenzúrázták).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz #95558144 #142964 üzenetére
Nem írtad, melyik játék, de ezek után érdekelne. Németországban élek, az összes játékom német dobozos, a német store-t használom, de a box angolra van állítva. Eddig az összes játékom angolul beszélt, akár digitális, akár lemezes volt, már az x360-on is, pedig ahhoz vetttem anno pár tucatot lemezesen, meg az xbo-hoz is párat azért (bár az utóbbi időben szinte minden digitális vásárlás már). Egyetlen kivétel volt a dishonored, ami a német doboz ellenére csak és kizárólag franciául volt hajlandó megszólalni. Mondjuk ezt azóta sem értem...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
garage112
aktív tag
Sziasztok! S.O.S.
Egyik barátomnak mára azt produkálta az xbox, hogy letörlődött minden játéka, és 200 Gb helye maradt a gépen. 500 Gb FAT + 1 Tb külső HDD. Mitől lehet ez? Minden játék a külsőre volt telepítve.
Winchester mehetett gallyra? Ready to installban meg van minden játék.[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor egy márciusban megszerzett achi-t ma kaptam meg.. Szép..
Jelzett a teló, nézem, achi.. mondom wtf? Nem játszik senki.. Majd megnéztem, megszerzés időpontja március közepe.. szép volt..
Véleményem szubjektív...
-
mike1334
veterán
válasz #95558144 #142974 üzenetére
Feljelented, de miért? Ez polgári jogi kategória max szvsz, de még az se biztosan, hiszen írta, hogy angol? ha nem írta, hogy angol, Te meg nem kérdezted, akkor neki honnan kellett volna tudni, hogy neked nem jó a német? Tudom pofátlanság, de semmiképpen sem büntetőjogi kategória.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
x360elite
őstag
válasz #95558144 #142974 üzenetére
Nézd. Ez az angol nyelv mizéria csak annak egyértelmű, aki abban nő fel, de mondjuk Szombathelyen és környékén több a német nyelvű játék mint az angol. Aki 8-12 évig német nyelvet tanult, annak a német a "default". Nekem pl. az olasz és az angol tökéletesen megfelel.
"De még ha feltételeznénk azt, amit ugye nyilván nem feltételezek, hogy ő ezt elfelejtette, akkor sem megmagyarázható hogy miért tiltja le mind a két telefonszámot amiről ez ügyben keresem. Valamint azt sem hogy miért nem reagál a szöveges üzenetre, valamint a privát üzenet megkeresésemre. Tehát itt jóhiszeműségről még csak távolról sem beszélhetünk." <-- ugyanezt mondtam....
Viszont arra készülj fel, hogy 7000 forint miatt a rendőrség nem fogja terroristaként kezelni.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
törölt tag
válasz x360elite #142971 üzenetére
Ezt azért egy picit másképp gondolom. Nem hiszem, hogy meg kellene azt kérdeznéd meghirdetett játéknál, hogy speciális lokáció ra vonatkozó kiadás-e. Mindannyian jól tudjuk, hogy a default egy játéknál az hogy angol nyelvű. Ha ő korrekt eladó, akkor feltünteti a hirdetésben, hogy figyelem kizárólag német nyelv van benne.
De még ha feltételeznénk azt, amit ugye nyilván nem feltételezek, hogy ő ezt elfelejtette, akkor sem megmagyarázható hogy miért tiltja le mind a két telefonszámot amiről ez ügyben keresem. Valamint azt sem hogy miért nem reagál a szöveges üzenetre, valamint a privát üzenet megkeresésemre. Tehát itt jóhiszeműségről még csak távolról sem beszélhetünk.
Nem a 7000 Ft kell, megfogom és meghirdetem a játékot, vagy beviszem egy konzolboltba és 5000 Ft-ért otthagyom. Hanem ez a kisstilu sunyi parasztság az ami bicskanyitogató számomra.
Nekem ez lazán megér egy feljelentést, pláne, hogy még messzire sem kell mennem, egy emeletet kell kényelmesen lesétálnom a bajtársaimhoz.
-
AMD Power
titán
Lassan kesz vagyok a BF Hardlineal. Meg szerencse,hogy nem a jatektesztek alaljan valasztok jatekot. Eddig ez a BF teszik a legjobban az BF 1 ota.
-
x360elite
őstag
válasz #95558144 #142966 üzenetére
Én pont az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése végett mindig kiírom a hirdetésembe, ha egy kis esélyt is látok arra, hogy később probléma lehet bármiből, hogy "vásárlás előtt kérdezz meg mindent ami számodra fontos a termékkel kapcsolatban, mert a hibás működést leszámítva utólag más reklamációt nem fogadok el" Azért biggyesztem ezt a kis mondatot a szövegbe, mert nem mindig jut eszembe minden apróságot leírni, és ami nekem egy abszolút lényegtelen semmiség, lehet hogy a vásárlónak az jelent mindent a termékkel kapcsolatban. Viszont ebben a konkrét esetben (mivel az eladó nem kommunikál veled) esélyes, hogy direkt nem szerepelt a német nyelvről egy szó sem a hirdetésben.
Azért valljuk be a vásárló is egy fura állatfaj. Egy delikvens azért akart visszaküldeni egy játékot, mert nem volt füzet hozzá és állítólag elfelejtettem ezt jelezni felé. Nos: 1; a fent említett felhívás ellenére egyetlen egy kérdése nem volt leszámítva azt, hogy mikor tudom küldeni. 2; A hirdetéshez feltöltött képek közt nem szerepelt füzet, szóval végig nem értettem miért reklamál, de láttam rajta, hogy neki ez nagyon szívügye, ezért visszavettem a cuccot annak ellenére, hogy egyáltalán nem lettem volna köteles megtenni. 1 napra rá vitte másvalaki a játékot boldogan, elégedetten.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #142965 üzenetére
Nekem az Evil Within lett teljesen német, egyelőre pihengél emiatt.
-
törölt tag
Csak volt értelme az Xbox One X-nek tavaly. 15%-kal több Xbox fogyott.
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #142965 üzenetére
Tuti. Komplett in Deutsch.
Azt gondolom ez alap, hogy ha a sztenderdtől bármiben eltérő árut hirdetek, akkor kiírom a hirdetésben, hogy német/japán akármilyen nyelvű. Az pedig, hogy nem reagál a megkeresésekre, egyértelműen jelzi, hogy az volt a szándéka, hogy valakire rásózza inkorrekt módon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #142927 üzenetére
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem tudom meg. Itt a hardveraprón vettem a játékot, és az eladó elfelejtette beleírni a hirdetésbe, hogy az teljesen német nyelvű, a szinkron, a menü, nincs benne nyelvállítási lehetőség. Ha beleírja, meg sem veszem, németül sajnos nem tudok.
Azóta kerestem telefonon ötször, mind az ötször foglaltra nyomta a hívást, írtam neki szöveges üzenetet kultúráltan, valamint privát üzenetet is itt a rendszeren, egyelőre nem reagál
Már jelentettem itt a moderátoroknak is az esetet.
Szegény felhasználó, nem tudja, hogy kivel kezdett, ha a hétvégén sem jelez vissza a megkereséseimre, hétfőn reggel 8-kor felveszem a szolgálatot, és egyúttal feljelentést teszek ellene.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Erős pletyka kering hogy jön a Nier Automata GotY X1-re is.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
parandroid
félisten
válasz bandi0000 #142957 üzenetére
Saját akkuja van, nem kell hozzá tölthető elem pluszban. 2,5 éve használom a Venom dokkolót, teszi a dolgát, semmit nem tudok felhozni ellene. Gyerekek nyúzzák eleget, még sosem merült le játék közben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bandi0000
nagyúr
Ezek a kínai töltőállomások + aksik jók? pl Venom, talán trustnak láttam hasonló cuccát
Xbox One: bandymnc
-
lanszelot
addikt
válasz szimszonos #142922 üzenetére
Hello,
Legalább 3ik helyezetet kellelerni a playground játékban /online-games/
Rengeteg autotnagyon konnyu most beszerezni, es meg tobb xp t, es penzt. Ha tobb is érdekel gyere fel Amino -ra, ott keresd "Don Joewon Song" ot, ott folyamatosan teszem közzé mit hogyan tudsz megszerezni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #142843 üzenetére
Hm.. És akkor még freesync sem lesz, csodás. Vagyis, azoknak lesz, akiknek az extended range 30hz-től indul..
Azért érdekes, hogy akkor miért kell nagyot mondani, ha tudták, hogy mégsem..
Bár lehet, hogy képes leszek lemenni 1080p-re csak azért, hogy inkább 60 fps legyen.. nem tudom.. Majd meglátjuk.. A RotTR is simán élvezhető volt 30 fps-sel 4K-ban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Turtle Beach Stealth 600 első élmények:
Meghoztam a fülest. Másodpercek alatt bekonfigoltam, volt update, gép is felismeri, minden rendben van. Kicsit talán mintha halk lenne, de lehet hogy ez csak placebo. Eddig elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Sziasztok. Most még ingyenes a Korgan című játék us storeból. [link]
Szerintem ennyit megér. Van benne iap, de azt nem tudom mit old fel.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Baky1987 #142934 üzenetére
Van egy köztes megoldás még. A Tech széria. Az minőségében épp egy picivel jobb mint a sima. Nekem Combat Tech van és a bumber/trigger-ek tűnnek jobbnak ill. a hátsó fogása gumírozott.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BigStraw
senior tag
válasz Baky1987 #142934 üzenetére
Nekem elite controller van és igen ennyi a különbség. Sokkal masszívabbak a stickek. Nem recseg, ropog össze-vissza. Most az, hogy nem csúszik rajta a kezem az annyit nekem nem számít, de tényleg jó a fogása.
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #142933 üzenetére
Akkor marad a HDMI kábel. Mert xbox ra rá van kötve monitor azon játszok nem a tv-n. Box és a tv között van kis távolság szóval kell vennem egy 15 m es HDMI kábelt. Így is jó lesz ugyanúgy a film minősége, ha ilyen hosszú kábelen vezetem el a tv-hez? köszi
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserélem a "sima" eredeti kontrollerem egy minőségibb darabra.
2 lehetőséget néztem:
Elite controller és Razer Wildcat controller.
A kettő közül melyik lenne jobb választás? Tényleg ennyivel jobban, mint a "sima"? Mert nem olcsók...
köszönöm a válaszokat
-
nagyúr
válasz #42706048 #142932 üzenetére
Az XBOXra letöltött vagy HDD-n rákötött filmeket szerintem egy telepített Kodi vagy Plex szerver meg tudja oldani... gyk. egy DLNA szervert kell csinálnod a XBOX-ból.
Persze ehhez okos tévé kell ami lejátszik DLNA forrásból/vagy rakható rá Kodi/Plex kliens.
Máskülönben sehogy... marad a HDMI kábel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy xbox ról a tv re hálózaton keresztül le tudjam játszani a filmeket? Csak hálózatról vezetékesen szeretném megoldható valahogyan ? Nem HDMI-vel semmi ilyesmit nem szeretnék! Köszönöm aki esetleg tud segíteni itt vagy akár privátban
-
F_Peter
őstag
válasz oriic #142928 üzenetére
Fura hogy bekerült hogy az LG C7, miközben tudtommal az ugyanaz mint a B7 csak más szín és talp kialakítás.
Mindenesetre köszi a listát.Más: most elsőnek néztem a boxon a chat küldések és kommunikációs lehetőségeket. Két acc van a gépen az egyikről írtam másiknak de semmi jele. Fordítva sem sikerült. Van valami tipp hogy mi lehet a gond?
-
nagyúr
válasz oriic #142928 üzenetére
+ állítólag a Samsung idei tévéi kapnak majd Freesync támogatást is, de egyelőre ez nem garantált még.
Majd később valami FW update-el... mármint a tévé fw update.Szép lassan azért csak megoldják ezeket is... de nagyon lassan őrölnek ezek a malmok.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
[Insider Support] List of Confirmed 120Hz Monitors and TV's to Use With Latest Update
TV's (2017 Only):
Samsung MU8000
Samsung MU8500
Samsung MU9000
Samsung MU9500
Samsung Q7F
Samsung Q7C
Samsung Q8C
Samsung Q9FVizio P Series
Sony X850E
Sony X900E
Sony X930E
Sony X940E
Sony Z9D
Sony A1E
LG SJ8500
LG SJ850A
LG SJ8570
LG SJ9500
LG SJ9570LG C7
LG E7
LG G7
LG W7Monitors (With FreeSync Enabled @ 120Hz Over HDMI 2.0):
Agon AG251FWG4/AG251FX (30-120Hz)
Agon AG241QX (30-120Hz)
Acer KG271A (48-120Hz)
Agon AG352QCX (30-120hz)
AOC G2460PF (35-120Hz)
AOC G2770PF (35-120Hz)
Acer XG270HU (40-120Hz)
Asus VG278Q (40-120Hz)
Acer ED273A (48-120Hz)
Acer XFA240 (48-120Hz)
Agon AG322FCX (48-120Hz)
BenQ EX3200R (48-120Hz)
HP 27x (48-120Hz)
Lenovo Y27F (48-120Hz)
Viewsonic XG3202 (48-120Hz)
Samsung LC27FG70FQ (62-120Hz)
BenQ XL2540 (48-120Hz)
Agon AG251FZ (48-120Hz)
Viewsonic XG2530 (48-120Hz)
Asus XG258Q (48-120Hz)Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #95558144 #142925 üzenetére
Szerintem nehezebb, mint az első rész volt. Azt kiezreztem, ezt biztosan nem fogom a legnehezebb fokozaton végigtolni.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Goldosoknak Free Weekend: Just Cause 3, For Honor, XCOM 2
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Annyira szántam már az X1X-et, hogy ott porosodik november óta, hogy ma megvettem lemezesen a Wolfenstein II-t, mielőtt felvágta volna a konzol bánatában az ellenállásait.
A kérdésem az lenne, hogy a játék melyik nehézségi foka az ajánlott//hasonlóan van-e belőve, mint az előző részek? A könnyebb szinteken feszesítettek-e kicsit, vagy ugyanúgy hagyták?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NoOne1976 #142918 üzenetére
Arra jó, hogy ha a digitális TV menüjét azon keresztül tudod irányítani - nem kell 2 irányító és nem kell váltani a HDMI-k között.
(#142920) szupermacs: Nem
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Jade Empire beszerezhető magyar régióban? Nekem nem engedi megvásárolni böngészőn keresztül.
-
NoOne1976
őstag
A box "hdmi in" csatlakozóját mire és hogy tudom használni?
Ha bedugok oda egy egy eszközt, ami eddig a tv-be volt kötve hdmi kábellel, akkor annak a képét hogyan fogom látni? Mert úgy veszem észre, hogyha a box ki van kapcsolva, akkor nem történik semmi. Ha meg bekapcsolom a boxot, akkor a box képe látszik a tv-n.
Elnézést, ha amatőr a kérdés, de nekem eddig olyan "in/out"-os dolgaim voltak, amik átengedték magukon a jelet, amit az in-be kaptak, ha meg bekapcsolatm aőket, akkor a saját jelük ment a tv-re.
Segítsetek, mert nincs elég hdmi csatlakozóm a tv-n, így használni kellene a box in bemenetét is.
-
törölt tag
Pinball FX3 update. Csináltam egy Skyrim kihívást, még négy napig lehet próbálkozni. (SwitcX69 néven)
-
pauliboy23
senior tag
válasz Döglött Róka #142889 üzenetére
Gewehr M95 infantry a leggyorsabb, vagy Martini Henry. Szinte csak ezekkel megyek. Állítólag az Arisaka sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Forza Horizon 3 ban egy hetig nem javitjak a hibat, azaz ha valaki szeretne egy FERRARI 599XX -et nyerni a hétvégén, az irjon rám /gold tagság kell hozzá/ -
szupermacs
veterán
válasz szimszonos #142904 üzenetére
Maradok inkább az egyszerűbb irányítású játékoknál: Diablo 3. Azzal most elvagyok szezon alatt.
(#142907) oriic: Nincs az a pénz, amiért én ezt rátenném az X-re!
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Sziasztok! Két kontrollerem van, és még a boxszal együtt vettem hozzá Speedlinkes aksi+töltőt, amiből az egyik aksi meghalt. A kérdés, hogy milyen akkukat vegy(AA-ra gondoltam) amiket lehet tölteni a dokkolójával? Vagyegyéb javaslat?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki klasszikus skint szeretne Xbox One X-re.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz #87082240 #142905 üzenetére
Várjál, lehet az asszony volt akkor a squad leaderem? Mondjuk nem hiszem, hogy hajnali kettőkor végigsöpört Monte Grappán monarchiai oldalról. Squad leaderemmel ádáz harcokat vívtunk a tabella első helyéért, a győzelem nem rajtunk múlt, az biztos. Jokes on me: ő medic, én assault. Tőlem csak ez a satnya 3.84-es K/D-re fussa csak három hónap kihagyás után.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
válasz szimszonos #142904 üzenetére
Nekem asszony tol 40/10-es KD-s köröket BF1ben. Szokni kell, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz szupermacs #142859 üzenetére
A BF3 irányítása annyira nehéz hogy a fiam tavaly 10 éves korában lazán végigtolta controllerrel ps3-on 😀.One S-en is nyomjuk az fps játékokat,BF1,BF4 meg a Homefront Revolution is könnyen megy.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz NORBl #142901 üzenetére
Mi az összefüggés?
Ha most beaktiválod akkor nem tudod megvenni a 200 Ft-os ajánlatot. (Egyébként alapesetben hozzáadódna valóban.) Utána meg már nem lesz az ajánlat se.
Megoldás, ha most megveszed a 200 Ft-os ajánlattal, aztán ha lejárt, akkor újra fel fogja dobni a 14 napos trial-t. Akkor beaktiválod azt.
A kecske is megmarad meg a káposzta is jóllakik.
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NORBl #142901 üzenetére
Igen de ha a trialt bajszos választod akkor két hétig lesz aktív előfizetésed aminek lejárata után már nem 200 lesz a havi GP. Azonban ha a 200-ast veszed meg, akkor egy hónapig fog tartani.
-
NORBl
aktív tag
válasz MasterMark #142878 üzenetére
De a 14 napos trial is marketplacen van. Ha rámegyek game pass re, ott kínálja fel, hogy tudok venni egy hónaposat 200-ért, vagy válthatok ingyen trialt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest