-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
szandra1988 #143533 üzenetére
Köszi, nem hittem volna hogy még él a kód, de elő volt, beváltottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szandra1988 #129579 üzenetére
Ha a wifis beállításokhoz hozzáférsz, próbálj meg csatornát váltani, hátha az megoldja a problémát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szandra1988 #129572 üzenetére
A wifinél, a gyári thome eszköz wifi-je hagy némi kívánni valót maga után, őszintén szólva elég rossz.. Plusz, ha 2.4GHz-t használsz, simán lehet interferencia gond, azért dobálja le az eszközöket.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
szandra1988 #129572 üzenetére
Nem hinném hogy normális, nekem nem csinál ilyet. Kb. 3 hete elkezdte, de nem tartott tovább 1 napnál. Nem tudom hogy az javította e meg, hogy 100%-osan reseteltem a modemet (kábelen van az Xbox), vagy csak szimplán a Live vacakolt. Az is lehet csak megijedt, mivel nagyon kiabáltam.
(#129558) szupermacs
Köszi az ajánlatot, de egyenlőre félreteszek minden lövöldözős játékot.
Majd akkor kezdem el újra, ha már magát a puffogtatást élvezem, de jelenleg nagyon nagyon unom.
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz
szandra1988 #129567 üzenetére
Valaki elvitte!
-
negyven2
veterán
válasz
szandra1988 #113253 üzenetére
Itt próbáld meg szerkeszteni a címet. Írd át egy másik címre (Alaszka, Oregon). Én most írtam át az Alaszkai címem Oregonra gond nélkül.
-
Madoc
veterán
válasz
szandra1988 #113253 üzenetére
Tudod szerkeszteni a cimeidet. Szállodai telefonszám?
-
Madoc
veterán
válasz
szandra1988 #113232 üzenetére
Adómentes cimet adj meg pl. Texas.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988 #113232 üzenetére
Adót is bele kell kalkulalni.
-
v-man
őstag
válasz
szandra1988 #110812 üzenetére
Köszi, lehet nekünk is elég lesz a sima. Leginkább valami állatos kiegészítőt emlegetett, de ahogy látom az még pont nincs tervben xboxon.
-
Sicilian
addikt
válasz
szandra1988 #109708 üzenetére
Nem olvastam végig a dolgot, de ha nem kapod meg a kódot, akkor a bankodnál kérj egy chargeback-et.
-
anorche1
őstag
válasz
szandra1988 #109708 üzenetére
Nekem vagy 1.5 hete volt ilyen, a spemall -től rendeltem telefont, de sikertelennek írta a vásárlást a spemall, közben meg sikeres volt.
Írtam nekik emailt, hogy mi történt, megadtam az order id -t meg a paypal transaction id -t, és írták hogy oké, valóban fizettem, küldik a telót. -
MasterMark
titán
válasz
szandra1988 #109704 üzenetére
HDMI-n vagy optikaival.
#109708: Hát ilyet sem láttam még. Az oldal írta, hogy sikertelen?
[ Szerkesztve ]
-
szandra1988
tag
válasz
szandra1988 #109704 üzenetére
Beszéltem a bankommal és sikeres volt a tranzakció, szóval sajnos nem csak zárolták az összeget. Így nem lesz könnyű visszaszerezni a pénzem.
-
Siffredi
senior tag
válasz
szandra1988 #109697 üzenetére
Ezért vásárolok mindenhol paypal-al, ahol lehet, mégha plusz költséggel jár is. 180 napos védettséget ad, akárhányszor reklamáltam eddig, mindig visszakaptam a pénzem.
-
Jegesmaci90
kezdő
válasz
Nem véletlenül nem ajanlott oldal...de tanulopenznek jo az ilyen.
-
MasterMark
titán
válasz
Sikertelen fizetésnél a bank zárolja az összeget, nincs levonva...
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
szandra1988 #97150 üzenetére
600 MAh-s akksit adnak ehhez. [link]
Az Xboxos P&C kites akksi pedig 1400 MAh-s.
Illetve, ha már ajánlani akarnék, akkor inkább ezt venném (igaz, kétszer annyiba kerül, mint a Natec): Hama "Extra" Dual Charger for Xbox One
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz
szandra1988 #96713 üzenetére
Jah a Mad Max is Avalanche játék. Nyomorék banda... Nehogy megvedd a Just Cause 3-at, mert az a játékuk még rosszabb
-
Sify
senior tag
válasz
szandra1988 #96713 üzenetére
FCP nincs benne magyar nyelv.
-
lacy86
addikt
válasz
szandra1988 #91606 üzenetére
En mar tulleptem ezen.
Eddig is leirtam a velemenyem, kesobb is lefogom
Ha nem tetszik akkor ugord at. -
jaroslav
aktív tag
válasz
szandra1988 #91353 üzenetére
Nagyon köszönöm az információt!
Még átgondolom.
Üdv!
-
Sify
senior tag
válasz
szandra1988 #91353 üzenetére
Én meg már 1 hete megvettem de még el sem indítottam. Pedig érdekel maga a játék. De mindig van más. :-)
-
akooos
veterán
válasz
szandra1988 #90748 üzenetére
Én az új generációs AC-k közül egyikkel sem játszottam (Unity, Syndicate), de ezen kívül az összessel ami kijött X360-ra. A 2, Brotherhood és a Revelations még most is lenyomja az összeset, a három részen átívelő sztorijával, ami a jelenben is egy történetet hoz ki. Ellenben a 3, Black Flag és a Rouge-zsal, amiknél a hajózás volt a lényeg (ami nekem rohadt unalmas volt...)
Most meg fogom venni a Unityt és a Syndicatet is, utóbbi úgyis 4500 forint a Storeban
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988 #90384 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Remekül működött, már meg is van a kis fehér róka kalandjai
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988 #90357 üzenetére
Áhh, nagyon rendes vagy
Tényleg!
De szerintem is épp összeakadna az 1$-os GOLD-dal, vagy legalábbis nem kockáztatnám inkább.
Illetve, de! Utánaszámolva épp lejárna még jókor.
Már csak az a kérdés, hogy 14 napos triállal tudok akciósan vásárolni? Erről hallok ezt is / azt is.[ Szerkesztve ]
-
pappy91
csendes tag
válasz
szandra1988 #90357 üzenetére
Tegnap meg jött a gép és el is lőttem egy 14 napos goldot.. Akkor én így lemaradok? Nem írja felül?
Ha azt nézzük az nem Gold csak Trial nem?
-
Jovanny2
őstag
válasz
szandra1988 #89808 üzenetére
Azért, mert túl közel lehet hajolni a táphoz.
A kondik sercegését hallhatjátok szerintem, ez normális lehet, PC-nél is van, csak ott nem szokás olyan közel hajolni hozzá. Ilyennel nehogy szervizbe küldjétek szegény párát.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
szandra1988 #89800 üzenetére
Nálam kikapcsolva nem csinálja. One s gép de a venti mostanaban egyre jobban kerreg
ugyhogy Január környékén Szerviz
-
assalkah
tag
válasz
szandra1988 #89803 üzenetére
Akkor az hibás lehet, mert nekem ki van kapcsolva az instant on, tehát minden kikapcsolás után leáll a rendszer és teljesen elhallkul. Természetesen bekapcsolt állapotban valamennyire "serceg", de egyáltalán nem zavaró számomra. (Nem is értem, ha energy saving módban van akkor nektek, hogy mehet még a gép kikapcsolás után)
-
assalkah
tag
válasz
szandra1988 #89800 üzenetére
Ha ki van kapcsolva az INSTANT ON akkor semmilyen módon nem szabadna sercegnie, ha ki van kapcsolva.
-
ciceroo
tag
válasz
szandra1988 #89374 üzenetére
köszi, tényleg...
sikerült megvenni az Unity-t -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988 #89211 üzenetére
Hja én szeretem a horror játékokat, anno Dead Space 1-et is egy balatoni nyaralóban a full sötét házban toltam egyedül, jó kis parás volt, csak most hulla fáradt voltam, lehet az is bekavart.
Mindegy, ma este azért folytatom.
-
atees
őstag
válasz
szandra1988 #89048 üzenetére
Paypalos vegulis a penzem nem uszik ha nem jon
2db 5£ jatek meg a forza 6 18£ +3£ posta 11300at vont le, forza miatt sztem mar megerte( ja hasznalt jatekok) -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szandra1988 #88967 üzenetére
Én csak azt nem értem miért kell minden küldetés elölről kezdeni, ha lebuksz. Még akkor is, ha már csak 1 döfés hiányzik...
-
sugarforce
addikt
válasz
szandra1988 #88896 üzenetére
Az arkham játékok mindig is tetszettek, de ez a knight valami istenkirály lett. 100%-ra kipörgettem, baromi jó a sztorija, a hangulata, a zenéje is. Az egész játékot nagyon jól megcisnálták. Még a kis mellék küldetések is szolgáltatnak elég szórakozást, ha ismered a képregényeket, plusz élményt ad.
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #88896 üzenetére
Batmanhoz: Én játszottam vele, nekem nagyon tetszett. Minden küldetést megcsináltam, köztük a Riddlert is legyőztem, amihez az összes cuccát össze kellett szednem (nem kevés van
).
Blac Friday-kor gondolkodtam, hogy megveszem a teljes csomagot belőle, és a DLC missiokat is megcsinálom, de aztán elmaradt.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz
szandra1988 #88889 üzenetére
Megvan a megoldás, ez a normál hangja a gépnek.
A lényeg az, hogy zárt csapágyak vanak benne (utólag nem zsírozható), és egy rugó szorítja össze a csapágyakat, és sajnos ilyen hangot ad ki. Gépenként azért lehet eltérő, mert hang szempontjából tizedmilliméterek is számítanak. Gondolom idővel össze is kopik 1-2 dolog, úgyhogy lehet halkabb. Azért ez még messze nem hangos, legalábbis nálam.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz
szandra1988 #88886 üzenetére
Az enyémnek is van kis hangja, de nem gondolnám garis problémának még, meg halkult is az első naphoz képest. Szerintem ez alaphang.
Egyébként a FAT-nál a táp ventije hangosabb volt, mint a gépé, itt meg benne van a táp is. Gondolom alapból nagyobb a fordulat. Becsületére legyen mondva, hogy 2-3 óra intenzív játék után épp csak langyos a levegő, amit fúj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szandra1988 #87947 üzenetére
A benti gépen sajnos nem hallom.. Az enyém szó szerint kerreg, mint amikor csapágyas a ventilátor.. Vagyis, úgy fogalmaznék, hogy ahhoz hasonlóan. Valahogy így.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szandra1988 #87939 üzenetére
Ilyen hangot (1) hallotok vagy inkább ilyet (2)?
Utóbbi miatt kellett routert cserélnem, mert nekem meg az adott ki elviselhetetlen nyekergő hangot. Alapból nem hallottam, de én is csendben (meg sötétben) szeretek aludni és akkor rettenetesen irritált.
-
gianni85
veterán
válasz
szandra1988 #87942 üzenetére
úgy érti, hogy nem instant-on-ban van, hanem energy saver-ben. De ugye ilyenkor teljesen kikapcsol a gép. Ergo nincs zúgás, de a játékot se fogod ott folytatni, ahol előző nap abbahagytad
Ez pl számomra nem lenne megoldás
-
sting2
addikt
válasz
szandra1988 #87939 üzenetére
A Táp beállításon lehet változtatni -
Legyen Eco mód vagy nem
Amíg ezt nem léptem meg nekem is volt egy alap zúgása. -
sting2
addikt
válasz
szandra1988 #87910 üzenetére
Az első XO-nál nekem ezt megoldotta, a táp beállítás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szandra1988 #87910 üzenetére
Nekem kikapcsolva szinte semmi hangja, minimális, ha a HDD dolgozik, de az elenyésző.
Ezt mindenki eldönti magának, hogy esetleg megéri-e a garit pluszban, vagy sem. Az ügyfélszolgálatos Hölgy említette, hogy természetesen tudják intézni, ha zavaró. Csak akkor úgymond a szokásos, 2-3 hét.
Én még annyit próbáltam, hogy felpattintottam vertical stand-re, de semmi változás nem történt.
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #87165 üzenetére
Szintúgy azon gondolkodom, meg egy Dying Light-on.
Én is péntekig várok, majd utána döntök
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #87142 üzenetére
Europe zone 3, 2.19€
Én is akarok rendelni onnan, tapasztalataid oszd majd már velünk, ha kérhetem
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988 #86019 üzenetére
Vááá:
- Felhívtam az ügyfél-szolgálatot, hogy nem találom a GOLD trial lehetőséget.
- Nagyon kedves volt, de csak azokat az útmutatókat vette velem végig újra, amit már magamtól is megtaláltam.
- Gondoltam, akkor megadom előre a bánkártyámat, hátha az a baja. Erre levett 230 Ft-otTudom, ez azonosításra kell... de visszakapom ezt, vagy már sose
Illetve, pl. ha most kitörlöm a számlázást, és utána ismét majd egyszer beállítom, akkor megint bukok pénzt?
Gondolom igen!
- Ja, és most se látom az ingyen trial gold lehetőségetJa, arra viszont rájöttem, hogy kevesebb anomáliát produkál a webfelületük, ha IE-vel nézem PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988 #86019 üzenetére
Oh, köszi!
És miként beszéltél a support-tal?
Magyar számot hívtál? Vagy telefonon leveleztél velük? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988 #84325 üzenetére
Nekem van a 2TB-os gephez. Nincs gond vele, nekem igy jobban is tetszik.
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988 #84091 üzenetére
Hát igen! Ezzel jól oda tudnak kötni a szolgáltatáshoz
-
gianni85
veterán
válasz
szandra1988 #84088 üzenetére
360-on nem így van, de one-on igen
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #84088 üzenetére
Sajnos (nem sajnos) már így van
-
zsocy
őstag
válasz
szandra1988 #83793 üzenetére
A rezgőmotor hangja. Mindenhol csinálja, én forzánál vettem észre földúton, mintha ciripelne. Ez ilyen, nincs mit tenni.
-
válasz
szandra1988 #83377 üzenetére
FM5-6, Trackmania Turbo.
Megint egy rendszerhiba..
Csodálatos.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz
szandra1988 #83261 üzenetére
xbox.com-on kell azt aktivalni ha jol tudom. Bankkartyat kell hozzaadni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988 #83261 üzenetére
Supportot megkérdezheted, de érdemesebb benni negyedévest, vagy évest inkább szerintem.
-
gduck
addikt
válasz
szandra1988 #83131 üzenetére
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #83152 üzenetére
Akkor nem a régió miatt van, hanem a lemez
-
okibots
aktív tag
válasz
szandra1988 #83149 üzenetére
Nincsen annak sem tálcája
Magyar régión kell lennie a Xbox-nak akkor magyarul kell, hogy települjön.
A net már csak ilyen, nekem is 10Mbit/s-es van és örömködök ha 9-et érzékel belőle, de inkább 7-8 között szokott (PR Telecom) . Szóval ajánlott a kábeles használat de fixen nem fogja elérni a 10-et "soha".
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szandra1988 #83149 üzenetére
Nethez:
Mas nem hasznalja a netet? (Torrent pl. )
Esetleg hasznalhatsz Google DNS-t, de sokak szerint az csak placebo.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szandra1988 #83129 üzenetére
Bocs, de ez most felvidított
-
Hunt3r22
őstag
válasz
szandra1988 #83129 üzenetére
Semmilyen tálca sincs.. csak "beszívja" a lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest