Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz szabog74 #236226 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy sokszor külön hangerőszabályzó van a party chatnek, meg a játékhangoknak. A konkrét típust nem ismerem. Amúgy az xboxon is meg tudod nézni az adott eszköz hangerőbeállításait az audio menüben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz szabog74 #236224 üzenetére
Milyen headset? Az xbox saját headsetjén (meg némelyik másiknál is) pl külön állítható a két oldalon a chat, és a játék hangereje. Nem lehet, hogy az utóbbit letekerted? Triviális, de na…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz szabog74 #163600 üzenetére
egyik csávó a képen iPhone-nal használja, tehát nem jó. amúgy magyar kéne
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Bogyi007
veterán
válasz szabog74 #156176 üzenetére
Első hozzászólás friss tegnapi regisztráció után. Szerinted érdekelni fogja bármilyen szankció?
Ez egy kamuregisztrált profilja valakinek akit vagy kitiltottak a fórumból vagy az eredeti profiljába nem meri ugyanezt a posztot beírni...Lapozzunk nincs itt semmi látnivaló. Majd a moderátorok elintézik...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Szaszabond
aktív tag
válasz szabog74 #148662 üzenetére
Köszönöm. Van valami hátránya ha nekem van a fő accountom és a gyerekeimnek meg sajátjuk. Én veszem a goldot és az EA Access-t, meg a játékokat. Tudni fognak mindennel játszani? Lesz saját mentésük stb. Később ha jobban megnőnek átadhatóak e a játékok? (mondjuk a golddal letöltöttek? )
GOLD: A fentiekből kiindulva: Ők is le tudják tölteni maguknak a games with gold játékokat a saját accountjukra vagy csak az enyémre? Vagy jobb ha az Ő (másodlagos userek) accountjukra veszem inkább a Goldot és az EA Accesst a későbbiekben?
-
Bogyi007
veterán
válasz szabog74 #137725 üzenetére
A cikk az eSport vonalán közelíti meg a témát, másrészt más lenne a leányzó fekvése ha a hazai IP cím alól indított de nem hazai vásárlásokat is figyelembe tudnák venni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabog74 #136754 üzenetére
Itt lehet megváltoztatni, de nem mutatja a folyamat közben, hogy jelenleg miben van: [link]
Ez a PC-s megoldás, egyébként Xbox360-on a legegyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabog74 #135101 üzenetére
Szerintem valahogy megoldjuk itt a topikban (aztán max kiszámlázzuk az MS-nek, pzs: kellenek majd a kontaktszemélyes és egy ív nyugta )
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabog74 #135094 üzenetére
Nekem már nem rémlik mi a baj. Nem tudtad behúzni a 360-as GwG játékokat? Amúgy a magyar support-ot kontaktáltad vagy pedig nemzetközit?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
parandroid
félisten
válasz szabog74 #131140 üzenetére
Most nézem, hogy a német store-ban egy huszárvágással megoldották, és Kingdom for Keflings van helyette. Szerencsére nem nagy veszteség...
A standard eljárás egyébként, hogy próbáld meg migrálni a profilodat magyarra (akkor is, ha magyaron van), ezzel szokott gond lenni. Szerk.: Persze csak ha Mo-n vagy. Ha nem, akkor nem fog menni, sőt, csak még jobban bekavarsz! A 360-as store sajnos egy romhalmaz, és már nem is várható, hogy valaha is foglalkozzanak vele érdemben. Cserébe borzasztóan szigorúan veszi a lokációs kérdéseket (mindennek passzolnia kell, fizetőeszköznek, beállított lokációnak, MS profil lokációjának, és természetesen az sem mindegy, hogy melyik store-ból próbálod indítani a letöltést).
p
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz szabog74 #124358 üzenetére
+(#124359) l.skywalker
Igen, köszönöm!
Találtam amazonon, most checkolom, jó e ez nekem vagy sem, jelentős árkülönbség van az itthon kapható és e között. Amazonos vége mindennel HUF 5.029,74. Megnézem németen is, hátha van, ott nincs tax.
De elmentem a linket, mert mentsvárként tökéletes
[ Szerkesztve ]
havri
-
mike1334
veterán
válasz szabog74 #121401 üzenetére
Úgy tudom a netes felületen is "meg tudod venni" őket. Ha 0 forintot ír ki a játékokra aktív Gold előfizetéssel a fizetésnél, akkor jó vagy
HKorn
Nekem 6-7/8, attól függ mikor érek haza. 10kor aludnom kell, különben másnap nem vagyok jó semmire
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest