-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
IntelKiller7 #142897 üzenetére
Érdekelne engem is, addig meg elleszek a másik gépen a holnap beszerzendő konkurenciával (Gran Turismo Sport Day One edition 5000 forintért)
-
negyven2
veterán
The Xbox Insider community is moving–join us at r/xboxinsiders!
Végre!
Az Xbox.com-os Insider fórum úgy látszik nem csak nekem volt totálian átláthatatlan katyvasz.
Mostantól a Redditen itt érhető le a hivatalos Insider topic. Ide kell ezentúl írni az észrevételeket/kívánságokat. Az Xbox-os Insider fórumot pár héten belül lezárják.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker #142893 üzenetére
Nagyon jó játék, köszi az infót! Sokan lehordták, de a történet fordulatos és változatos, amennyire emlékszem a helyszínek száma volt kevesebb, mint az előző részben.
-
gyuro
tag
válasz
MasterMark #142891 üzenetére
Köszönöm szépen akkor sajna újra meg kell vennem.
-
gyuro
tag
Sziasztok.Most vettem xboxot és azt szeretném megkérdezni hogy,a pc játékokat átlehet rakni konzolra gondolok itt Steam Origin Blizzard stb.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Mister_X #142883 üzenetére
Na ha már ekkora nagy kedvencek emlegetése megy, akkor ittvannak nekem is:
Assault: MP18 Trench (avagy nincs szükség bal ravaszra), Smg OP lett az új buffal.
Medic: Mondragon Storm (középtáv császára), Autoloading Extended (ez túl OP közelre), távolra meg ami tetszik, nekem az RSC bejön.
Support: az új DLC-s fegyver, amit annyira nem használtam, hogy a nevét megjegyezzem, egyébként Bar.
Scout: meg fogtok kövezni.Russian 1895 Infantry/Trench (pályától függően) Mosin Nagant Inf, Type 1 Infantry.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült ma kemény 3900 Ft-ért (
) megszereznem a Forza Motorsport 7-et használtan.
Az lenne a kérdésem, hogy most értem el a kupát a Seekerben (az első versenysorozat), de még maradt 4. Érdemes azokat is megcsinálni, vagy inkább haladjak tovább? Van valami értelme befejezni az előző kimaradtakat?
-
negyven2
veterán
válasz
oriic #142882 üzenetére
Ez olyan gyenge PS2-es grafika kb amúgy nem?..
Amúgy még mindig komoly dilemmában vagyok attól, hogy lemezesbe vegyem meg, vagy digitálisan (igen tudom a válszt: Why Not Both?). Jelenleg egy db lemezes játékom a ~350 közül, az AC Syndicate. De ezt most kaptuk meg Gold mellé.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Döglött Róka #142881 üzenetére
Lehet túl fiatal vagyok én ehhez, mit dúdoljak?
Látszik, hogy nem vagyunk egy nevezőn, szerintem a medic fegyverek OP-k. Autoloading 8.25 Extended minden visz, de szintén vadállat a Federov Avtomat is, aztán van a Turning Tide-os borzalom is a 20 lövedékével, jó kezekben (mint pl. az enyém
) csodákra képes
Apocalypse fegyvereim mondjuk még nincsenek, 3 hónapja most indítottam el a játékot.
Assault: Hellriegel
Medic: Autoloading 8.25 / Federov Avtomat
Support: Huot Automatic (pontos) / Perino Model 19 (ratatatatata)
Scout: Martini-Henry - nem, nem megengedett más. Bolt-action <<< One-shot-one-kill (legfeljebb kiegészíted másodlagossal, ha túl közelről kínáltad meg) -
DaveHutt
őstag
válasz
Döglött Róka #142861 üzenetére
Na jól van
Bezzeg amikor nem éleszt újra senki is ezt mondod?
-
NORBl
aktív tag
Ha válltok 14 napos ingyen game pass-t, akkor utána még meg tudom venni a 200 ft-os 1 hónapig szóló promóciót, és akkor az érvényességi iőtartam összeadódik ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Döglött Róka #142841 üzenetére
Dúd, mint szintén “assault scout” hallottam mind az öt lövedék sírását
-
hati
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
Feltűnően keveset beszéltek a Rainbow Six Siege-ről. Az senkinek sem jött be?!
-
Ragnar95
félisten
válasz
sting2 #142840 üzenetére
Ja, csak nagyon nem mindegy, hogy csak az átvezető videók kell renderelnie a grafikus motornak, ergo kb az összes erőforrás a rendelkezésére áll vagy közben a játéklogikának is futnia kell.
Számomra inkább azért aggasztó hogy még mindig csak cinamatic trailert kapunk, mert ez nem arra enged következtetni, hogy ne csúszna tovább a megjelenés, hiszen ha jól állna a játék, mutatnának feltételezem valódi gameplayt is. -
szupermacs
veterán
válasz
Döglött Róka #142861 üzenetére
Nekem a bill+egér kényelmesebb, mivel sztori mód ugyan az általában, mint PC-n. Így nekem már az is nehézséget okoz, ha a multi még tényleg teljesen máshogy is működik.
Az egyetlen lövölde amiben most nagyon jó vagyok, az a BF1 és BF2 ami végre bekerült BC-be. Abban nagyon jó az aim assist és sokat segít, hogy ne kelljen bénázni. -
Döglött Róka
veterán
válasz
szupermacs #142859 üzenetére
Sajnálom, hogy nem ment át a litániám. De pont, hogy semmi szükség bill+egérre. Nem attól leszel jobb játékos
De természetesen tiszteletben tartom a véleményed.
@Davehutt: Az iróniadetektorod cserére szorul
Vegyük észre a smiley-t a link mögött, pont azért raktam fel hogy látszódjon, hogy bénázok én is néha. Igaz, okoskodni könnyebb
Tessék, néha beakad egy-egy lövés, mellesleg a medic pancsereknek való.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Már ne haragudj, ezen az látszik BF1ben, hogy nem tudsz célozni egylövetűvel, gyakorolj Medic classzal előtte, a félautomaták sokat segítenek. Tippre egyébként túl alacsony az Aim Sensitivityd, vagy most emelted és még nem vagy hozzászokva.
-
szupermacs
veterán
válasz
Corpuscle #142856 üzenetére
Biztos érdekes, de most van vagy 100 játék amit ki kellene pörgetnem. Pont az 2015-ös SWBF jutott tegnap este eszünkbe, hogy mennyire lapos és unalmas. Annyira rossz a fejlődési rendszere, annyira nehéz kitapasztalni melyik fegyver jó (és persze fizetőeszközt grindolni arra, hogy megvegyem őket), hogy elment a kedvem. A pályák is ugyan azok, csak más színűek, de a felépítésük is ugyan az. Sajnálom, hogy konzolon már az elejétől kezdve nem volt bill+egér támogatás, hogy ne legyen ennyire szenvedős egy PC-n élvezettel játszható játék boxon agyvérzés. BF3 annyira nehéz, hogy végigtolni se tudom a sztorit. Pedig nagyon szeretném.
(#142857) Döglött Róka: Ha más filozófiát igényel, miért jön ennyi lövöldés FPS konzolra? Ennyire szeretnek az emberek hónapok után is szenvedni és botladozni?
-
turikoczka
aktív tag
válasz
De rég haloztunk együtt..
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szupermacs #142855 üzenetére
Én is estem keltem eleinte, konzolon teljesen más filozófiát igényel egy multi shooter mint pc-n. Én nagyon sokáig ugyanezt az elvet vallottam hogy az egér mindenek felett. Szerintem a célzás a játék talán leginkább túlértékelt része.
-
Corpuscle
őstag
válasz
szupermacs #142853 üzenetére
Részben ezért is tetszik nagyon a Wildlands multija. Elsősorban nem a gyors gombnyomkodásról, ide-oda kapkodásról szól, hanem a taktikus becserkészésről (azért van, hogy felgyorsulnak az események). Az elején kapsz közel teljes értékű karaktereket, nem kell napokig grindelni. Én imádtam a Titanfall 2-t, de kisebb kihagyás után is idő kellett a visszarázódáshoz, itt ilyen nincs. Emiatt sokaknak lassú lehet, de érdemes tenni vele egy próbát.
-
szupermacs
veterán
válasz
Döglött Róka #142854 üzenetére
Mindig Casualban toltam, ott is tele van egyébként profikkal. De nagyon durván. Ranked meccseket kevesen tolják már a harmadik részben (negyedik mechanikája már nem jött be annyira, ott keveset multizok).
Sniperekkel viszont nem nagyon találkoztam még PvP-ben, nem érdemes azzal nyomulni a pörgős menetek és a kis pályák miatt.
PC-n viszont amilyen pro voltam Unreal 3-ban, konzolon annyira béna vagyok. Itt már a kampányban is kikaptam a második pályán, PC-n meg multiban sokszor első voltam. Sajnálom, hogy a 360-on megszűntek a szerverek. Ahogy Quake Warst se tolja senki. -
Döglött Róka
veterán
válasz
szupermacs #142853 üzenetére
Mondjuk a Gears is nagy kedvencem, ott is kiváló a ranking ezért nem szaladsz feltétlenül bele ebbe a problémába. De ott a snipereknek tényleg a mamikájukat
-
szupermacs
veterán
válasz
Döglött Róka #142851 üzenetére
Nekem eddig a legkeményebb tapasztalataim nem is kifejezetten a Battlefieldekkel volt, hanem Gears of Warral. Ott két fegyvert +gránátot használsz, miközben gyorsan kell egyik fegyverről (vagy grátántra) váltani és megközelíteni az ellenfelet, vagy távolabbról lekapni fejlövéssel (mivel Lancerrel keveset sebzel, csak fejre érdemes lőni, mert a gyors health regen miatt csak pazarlod a töltényt). Vagy gyorsan fedezékről-fedezékre megközelíted és Gnasherre váltasz, miközben már célzás nélkül betájolod a fejét vagy mellkasát és elsütöd amikor mellé érsz. Ezért is hanyagolom már a PvP multikat, inkább co-opban szeretem tolni az összes játékot, nincs időm annyit kockulni, hogy felvegyem a versenyt azokkal, akik évek óta tolnak egy címet és begyakorolták. Easy to play, hard to master.
-
twi452
senior tag
válasz
goblin1983 #142826 üzenetére
Most már tudod mit éreznek az FPS játékok ai katonái akiken eddig nevettél, hogy összevissza lőnek és nem találnak el
-
Döglött Róka
veterán
PUBG-vel nem játszom mert az ízlésemnek túl kommersz. De az ilyen helyzet mindig 50-50 és csak azon múlik hogy kialakul benned egy olyan reflex, hogy azonnal mozogj és végig gondolod hogy nem egy félautomata puskával mész be szűk terembe mert az bizony hülyeség.
Ellenség a háborúban van, ezek játékok
Ennek a végén meg a példa hogy mikor ne mozogj.
Félreértés ne essék, nem vagyok profi csak van pár év rutin konzolon.
@bandi0000: A bemegyek az ajtón helyzet sajnos max lanon igaz, sajnos a netkód beleszól az ilyen helyzetekbe erősen, érdemes a steamen elolvasni source netkódjának elméletét:
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Source_Multiplayer_Networking
Rettentő száraz olvasmány laikusoknak de nagyon sok helyzetre magyarázatot ad, mivel minimális az eltérés a többi motorban.
-
-
hati
addikt
válasz
Ezzel egyet is tudok érteni, de nem ad tippet arra, hogyan reagálj arra, ha meglepnek, azaz hirtelen előtted terem az ellenség, pl. a PUBG-ban. Mire én ráirányítom a fegyvert (nyilván ő mozog közben), már régen bekaptam pár golyót. Ami nagyon nem megy, hogy én is mozogjak és közben tartsam rajta a célkeresztet. Ha nem mozgok, akkor még könnyebb préda vagyok.
-
Gondolom PS4 Pro-ra is pont ugyanezek lesznek, ahogy eddig is.
Ez a legnagyobb közös osztó.
-
-
pzstm
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
++1
-
Döglött Róka
veterán
válasz
goblin1983 #142831 üzenetére
Sok sok év pc majd konzol multi fps után (8+ év mindkét oldalon) nekem ez a tapasztalatom:
PC-n egyetlen egy dologra koncentrál az átlagos játékos, hogyan céloz/milyen gyorsan reagál, a mozgás abszolút másodlagos.
Konzolon akik próbálkoznak PC után szenvednek én is szenvedtem mert mindenáron a gyors célzást és a reaktív modort erőltettem. Óriási hiba. Konzolon tanultam meg igazán térben mozogni és taktikusan megközelíteni az ellenfelet, így van az egyszeri játékosnak ideje célozni.
A Battlefield 1 pocsék játék kezdésnek konzolon mivel minden szarban elakad az ember és nem lehet megtanulni térben mozogni rendesen. Célozni nehéz a fegyverek miatt és nincs ranking.
Haloval kell kezdeni, ott megtanulsz játszani konzol fps-t es a ranking rendszernek köszönhetően élvezni is fogod.
-
kerti008
aktív tag
válasz
Nezz korul a XIM 4 topicban itt a Prohardveren. Ott leirjak hogyan nem szabad multiplayer-t jatszani Xbox one-on (is) billentyuvel es egerrel. A XIM 4 utodja a XIM APEX de kell hozza egy jo eger is ami extra koltseg. (billentyu barmilyen lehet szinte) Internetrol rendelheto, mobil telefonos applikacioval beallithato 2 perc alatt.
Az elso evben jatszal single playert gyakorolj es menni fog kontrollerrel is. Gyorsra kell allitani a forgast BF1-ben es a pontos celzashoz a lassura kell allitani a masodlagos celzast.
De a leglenyegesebb soha ne probald ki PC-n egerrel jatszani ezutan mert En masfel ev kontrolleres gyakorlas utan elkovettem ezt a hibat. Ujra jatszottam a Return to Castle Wolfeinstent pc-n egerrel es utana a kontrollert ki akartam vagni az ablakon. Pedig mar vegre azt hittem jol megy a kontrolleres celzas.Most pl a Far Cry-al jatszom pc-rol Steam linkkel tv-re kirakva wireless egerrel es billentyuvel. (grafika fullra huzva
)
-
szimszonos
őstag
-
negyven2
veterán
válasz
szupermacs #142834 üzenetére
Gold-od van? 360-on csak Gold-od működik a felhő mentés.
-
szupermacs
veterán
Valaki tudna segíteni? SWKOTOR mentéseket szerettem volna felhőbe áttenni, de nem engedi a 360. Nem szeretném elölről kezdeni One-on. Se egy másolás, se egy áthelyezés opció nincs a mentéseimnél. Tudom, hogy 360-as kérdés, de hátha valaki tud megoldást.
-
Ragnar95
félisten
válasz
negyven2 #142823 üzenetére
Jó kis easter egget raktak amúgy a trailerbe, 1:40-nél érdemes megnézni alaposan ki is tűnik fel a videóban
Úgy néz ki, mégiscsak szerepelni fog John a játékban, bár lehet hogy nem lehet majd irányítani, de ettől függetlenül jó húzás, hogy megismerhetjük jobban az ő háttértörténetét is. -
DaveHutt
őstag
válasz
Szintén hónapokba tellett beletanulni, beállítani a kontrollert, szokni a mapeket, kigrindolni a népgyilkos fegyvereket. Tanulásra ajánlom TheBrokenMachine videoit!
-
smokiii1
aktív tag
válasz
Bátor vagy.
Én nem merek online játszani fps-t. Single playerben is benán célzok, multiban szerintem kidobnám a kontrollert az ablakon.
-
Gijon
senior tag
válasz
Ilyesmiket keressél, hátha bejön valamelyik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Nekem két hónap után ment úgy hogy már élveztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lényegében ennyi, gyakorolni kell.
-
goblin1983
tag
Sziasztok!
Nem találtam külön topicot, de lehet nem ide kellene írni.
Szóval nem régen vettem a gépet. Eddig csak PC-m volt, nem volt "kedvem" költeni rá, így a konzol elérhető alternatívának tűnt.
Battlefield 1-et próbálgatom, de nagyon gyengén megy benne a célzás, lövés. A single részben kicsit húzza a fegyvert célzás közben, ez multiban nem, vagy csak nagyon gyengén jelentkezik. Próbálok nem kommandózni, a többiekkel együtt mozogni, viszont alig tudok kilőni kb 10 embert. A halás jobban megy, abban az "elsők" között szoktam lenni...Milyen videót nézzek, mit olvassak el, hogy kicsit jobban menjen? Jó, gyakoroljak...
-
MrPeekaboo
senior tag
Aki gold-dal rendelkezik és szeretné kipróbálni a DS: Remastered Network Test-et, az május 9 előtt töltse le, mert utána leveszik a store-ról, így kimarad!
Holnap délelőtt 9-től hétfő délelőtt 9-ig a gold-osok a Free Play Days keretén belül szabadon játszhatnak a Just Cause 3-mal. Az a hír járja, hogy már most tölthető.
-
DaveHutt
őstag
válasz
MasterMark #142811 üzenetére
Köszönöm, ment a vote. Mondjuk úgyse lesz belőle semmi.
-
DaveHutt
őstag
válasz
szupermacs #142815 üzenetére
Ennyit találtam én is, nem tudom ezen mi került 500 MB-ba.
-
-
negyven2
veterán
-
DaveHutt
őstag
válasz
MasterMark #142806 üzenetére
Értem és gyökérségnek tartom.
-
EmThor
addikt
17-kor Red Dead trailer
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, garanciális kérdésem lenne. Játék közben megadta magát az LB gombom az elite kontrolleren. Garanciális vajon gariba megcsinálják vagy csak fizetősen? Nem volt leejtve szétszedve vigyáztam rá.
köszi
-
DaveHutt
őstag
válasz
Dreimus #142788 üzenetére
1080p streamingre használom, netes források szerint ez kőkemény 20!!! megabit/sec forgalmat generál. Ezért kell lekorlátozni a 180/150 megabites forgalmamat. Röhejes.
-
kazuma921
aktív tag
Sima One S-en nem volt baj a Halo Reachel, nyilván homályos volt kicsit mivel 360 játék, de nem volt mikroakadás meg ilyesmi.
Egyébként a Homefront the Revolutiont én is ajánlom mindenkinek!
Azért lett bukta, mert nagyon bugosan jelent meg. Ezeket mára nagyjából kiírtották, én kétszer vittem végig PC-n, a legnehezebb fokozaton, jobban élveztem mint a FarCry-t.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #142798 üzenetére
Visszaolvasva az itteni hírek alatti kommenteket, nekem különösebben nincs kedvem veled egy ilyen átlagos játékon vitatkozni. Engedjük el a témát.
Amd power, okés, lehet még ma leszedem. Tudtommal van benne co-op küldetés, majd azt lezúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Alig használt Nintendo Switch játékok eladóak!
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest