-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Allien #139513 üzenetére
Miért akarsz Fifát az MS Store-ból venni PC-re? Azt az EA boltjában keresd. Ugyanez igaz a többire is, az MS áruházban csak olyat fogsz látni Win 10 alatt, ami megy is PC-n (itt a Windows Áruházra gondolok). Az MS Store Xbox címeket mutat.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pzstm
titán
válasz Allien #139898 üzenetére
Igen. Akkor ha egyszer megvetted es lesz ujra goldod barmikor ujra letoltheted a One-os jatekokat, 360-asokat gold nelkul is.
Marmint azokat kapod meg amiket most gold tagsaggal ingyen kijelolsz letoltesre ezaltal hozzarendelodik az accodhoz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Allien #139898 üzenetére
Ha lesz egyszer konzolod, az Xbox One-os játékokat nem fogod elérni csak akkor ha újra előfizetsz a Gold-ra, tehát aktív lesz a tagságod.
Az Xbox360-as játékokat aktív Gold nélkül is el fogod érni ha lesz konzolod.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz Allien #139905 üzenetére
Most van goldod? Ha most van goldod es belepve nem engedi ingyen letolteni az para...ha nincs gold elofizetesed akkor work as intended
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Jovanny2
őstag
válasz Allien #141913 üzenetére
A kék az egy tök mezei kontroller. Kényelem szempontjából nem érdemes ezzel hasonlítgatni az elitet. Fogásra szerintem a Lunar White és a Tech szériás kontrollerek hasonló szinten vannak az elittel. Nyilván minőségérzetre a súlya miatt is jobb az elite, de hosszú játék alatt lehet hátrány a súly. A programozhatóság és a plusz gombok is az elite felé billentik a mérleget, már akiknél erre van igény. Nálam volt 2 elite kontroller is, de nem tudtam megszokni a hátsó karokat, az árukból vettem 6 másik kontrollert. Nem volt nagy kihívás eladni őket, keresik sokan. Az egyik vevő visszaírt, hogy imádja, és barátok is használják nagy megelégedéssel, úgyhogy lehet, hogy én vagyok a nehéz eset.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Allien #240700 üzenetére
Mi itt a topikban többségében online vásároljuk, nem fizikai kártyán. A Hardveraprón találsz jó ajánlatokat akár konverzióvel (Gold-ról olcsóbban GPU-ra) vagy "simán" is. A megbízható eladókról érdeklődj itt nyugodtan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz Allien #240700 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ajándékba meglehet e oldani, de érdemes musztiii-t megkeresni hardveraprón. Ő jó áron intézi, megbízható eladó. Az ajándékozás részét nem tudom, hogy hogy működne, de ő tuti képben van ezekkel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest