Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz r.levente75 #117596 üzenetére
Ahogy rádugod csak ellentétes irányba kell erőt kifejteni.
-
r.levente75
addikt
Xbox One s csatlakoztatok egy pendriveot vagy valami külső eszközt. Hogyan kell leválasztani?
-
Zsolty73
csendes tag
Sziasztok!
Ha előrendelésbe veszek digtális játékot akkor a kód csak a megjelenéskor lesz beváltható vagy hamarabb és csak a megjelenéskor engedi letölteni?
KösziGolf 7 variant, 1.4tsi (2013)CXSA 122le
-
Bogyi007
veterán
válasz Siffredi #117566 üzenetére
Ezt nagyon jól tudod, annyira jogvédett arrafelé minden tartalom hogy például a Youtubeon sem tudod elérni a VEVO csatornákat....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
boost
addikt
válasz parandroid #117590 üzenetére
Valszeg mert megveszik.èn is vettem ott pár €-ért klasszikus lemezeket kocsiba. Metallica, Doors, Guns&Roses, stb. 3-6€kért.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz a.sebi #117586 üzenetére
A konzol játék az egyetlen, ahol tarol a lemezes verzió. Egyszerűen azért, mert megunja/végigjátsza, aztán becseréli a játékot. Valahol jogos is. Egy zenei album, vagy film mennyi, 5-10 EUR, és elvagy vele 1,5-2 órát, a konzol játék meg jó esetben napokra/hetekre leköt. Pont ezért nem értem, hogy miért árulnak roskadásig rakott polc-számra zenei cd-ket nagyobb alapterületen, mint a teljes konzolos szekció hardverestül...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Silεncε
őstag
Valaki aki reggel megvette a 7k-s Halo+GoW pakkot. Meg tudnátok erősíteni, hogy megkaptátok a GoW-ot is?
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz MunezXBK #117584 üzenetére
Nálam elcsesztek valamit a német amazonos testvérek..
Hétfőn hajnalban zárolták a pénzt aztán ma reggel próbálták megint zárolni amit fedezet hiányában elutasított a bank.
Az első zárolás ott vár rájuk a bankom szerint azzal nincs gond, az amazon viszont csak a másodikat látja ami ugye elutasítva lett és várják, hogy kifizessem a cuccot..
Egy pár levélváltás Amazon Ivánnal és néhány bankos telefon után erre jutottunk illetve arra, hogy hiába adott Iván nekem egy kódot amivel fel tudják oldalni a zárolást, a bankom szerint ezt csak ők indíthatják el úgyhogy a hajamra kenhetem a kódot. Ha hétfőig nem nyúlnak hozzá akkor automatikusan feloldódik az összeg.Hajlok arra, hogy lesz amazonnál egy szabad skorpió és holnap elhozok Ricsiéktől a polcról egy simát inkább.
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz parandroid #117567 üzenetére
Akkor miert van tele ausztria , nemetorszag hasznalt jatek boltokkal ?
-
MrPeekaboo
senior tag
For Honor ingyenes hétvége indul 11.09. 20:00-tól 11.13. 08:00-ig, gold szükséges hozzá.
-
MunezXBK
nagyúr
-
gduck
addikt
Játszottam picit a SWBFII-vel...Hát szerintem ég és föld a grafika a bétához képest. Azt XO-n játszottam ezt meg XOX-en. A TV FullHD
-
twi452
senior tag
Valamelyik one x tulaj le tudná nekem mérni az xbox csomagoló dobozának (mielőtt belekötne valaki ) méreteit?
Köszi előre is.szerk:
köszi ozks
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz MunezXBK #117577 üzenetére
Rendeld meg Amazonról. Péntekre elvileg ott kell legyen. Nem tudom, mennyire megbízható a készletinformációjuk, de azt mondja, még van nekik 6 db. Amúgy nem tudom, mi van az amazonnal is, két rendelésem van náluk függőben 'not yet dispatched' státuszban, ami elvileg van készleten még mindig, és elvileg két nap alatt meg kellett volna jönnie, de már egyszer módosították a kiszállítási dátumot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
boost
addikt
válasz tepenzed #117574 üzenetére
Nem, nem, köszi. nem multiplatformozom egyelőre, de mint tárgy és technológia nagyon tetszik. Tudom, hogy megvenném, Forzáznék kicsit, aztán menne a dobozba és várná a Red Dead Redemption 2-t.
MunezXBK: Switch indulásakor 1 hónapig nem volt Switch AT+DE-ben induló készlet után. PS4kor vagy 2 hetet.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #117575 üzenetére
Ja, ott is voltam. Sindelfingenben szomszédok MM-tal.
-
RobexX10
aktív tag
Kicseréli a Konzolvilág a rossz X-et. Holnap viszi el a futár. Nagy nehezen sikerült elérni hogy PS verziót kapjak. De így a héten már nem lesz játék
-
parandroid
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #117567 üzenetére
Saturn 11-12 munkanapot ír X-re. Fogalmam nincs, hogy hol próbálkozzak még.
Rendeljek otthonról vagy mi?
-
parandroid
félisten
válasz Siffredi #117566 üzenetére
Németországban élek, évek óta nem vesz senki lemezeket, mindenki steaminget néz, meg digitálisan vásárol. Már gyűjtők sem nagyon vannak, mint pl. régen volt, hogy kedvenc sorozatokat megveszi az ember dvd-n, mert annyi kedvenc sorozat lenne, iszonyatosan felbővült a kínálat, az ingatlan viszont olyan drága, hogy helye senkinek nincs ezeknek a gyűjteményeknek, ráadásul itt a netflix, amazon prime, korábban lovefilm, watchever, apple store, google store, zenét már mindenki steamingel, nemcsak a spotify, még az aldi, meg a lidl is beszállt a digitális értékesítésbe, még a legkisebb sarki közértben, meg újságosstandokon is 20-féle feltöltőkártyát árulnak mindenféle store-okba. Aldi pl. elkezdett prémium xbox-címeket is árulni a pénztárnál (ps-t, és pc-t is amúgy), hogy témába is vágjunk.
Munez: Nézd meg a honlapon az áruházak listáját. Amúgy vicces, de náluk sincs XOX. Még csak nem is rendelhető: [link]. WTF. Amazonon látok egyedül...
p
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #117564 üzenetére
Nem, külföldön divat VENNI lemezeket...
Egyébként is, ha jól tudom, külföldön rá vannak szállva a warezra. Különösen Németországban...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #117552 üzenetére
Sosem hallottam róla, úgyhogy szerintem nincs.
Saturnban lehet vajon? Nem tudom elhinni, hogy nem lehet kapni.
Oriic: most is ez van. Beugrottunk Müllerbe, ott is hegyekben a PS4, Xbox 1db sincs.
-
parandroid
félisten
válasz Def26 #117557 üzenetére
Korábban írtam már, hogy németeknél is jóval népszerűbb a PS, ettől függetlenül egy kisebb CBA-nyi területet kap mindenhol a box is. Az tény, hogy mindig kisebb a részleg, mint a PS-é. de amin mindig őszintén megdöbbenek, hogy a PC-s játékok mennyi helyet kapnak (ki a fene vesz PC-s játékot lemezesen ), meg hogy a steaming és a digitális értékesítés korában (amit a MM is kínál) a teljes konzol- és PC-s részleg összesített méretét képesek telepakolni zenei CD-lemezekkel, meg még egyszer ugyanekkora területet DVD-filmekkel. Ilyenkor az az érzésem, hogy egyszerűen csak ekkora az áruház, és valamivel ki kell tölteni a helyet...
p
-
-
Madoc
veterán
válasz tepenzed #117559 üzenetére
Háztól házig garancia van. Ez a reddites para ragadt rád vagy a tiéddel van valami problem? Kíváncsi vagyok hogy a Gamepass árát majd levonják a visszaadandó pénzből vagy hogyan oldják meg. Majd ird be.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Jovanny2
őstag
-
tepenzed
őstag
válasz Def26 #117558 üzenetére
most mit csináljak? Egyrészt érzem, hogy ez az első széria még nagyon nem az igazi, nem szeretnék majd szervízbe járkálgatni, másrészt azt mondták nyugodtan vigyem vissza, teljes visszatérítés. Várok egy fél évet, mikor már jobb lesz a gyártósor. Egyébként az is elvette a kedvem, hogy nem akarnak egy csomó játékhoz 60 fps performance módot kiadni (ac origins, shadow of war), pedig nagoyn nem erről volt szó. Vitázni nem akarok, nekem egyszerűen nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz MunezXBK #117548 üzenetére
Én anno az elite -t vettem ausztriában, de nagyon meglepődtem milyen elnyomásban volt az MS részleg a mediamarktban. Felmentem az emeletre és szinte minden tiszta kék ps4 -es díszítésben pompázott. Xbox one elite mindössze egy fél raklapnyi helyen volt kirakva kb 20 db azt csókolom (megjelenés napján!).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tepenzed
őstag
holnap viszem visszaadni a gépet(elállok, nem jött be több szempont miatt sem), ilyenkor elég az accot törölni vagy a letöltött játékokat is töröljem egyesével?
-
Gaben360
senior tag
válasz birorichard #117551 üzenetére
Vannak gyökerek mindenhol sajnos,pedig ott vettem az oledemet magánszemélytől,és flottul ment minden,pedig az nem ekkora érték volt.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
parandroid
félisten
válasz MunezXBK #117548 üzenetére
Méltatlanul elhallgatják. Én is néztem a reklámújságokat, de semmi. A jóárasított s-es csomagokat bezzeg tolja mind ezerrel. MM-ben meg csak a földszinten voltam, asszony nem engedett fel az emeletre a konzolokhoz. Amúgy nem tudom, felétek van-e, de én xpert kleint jobban csípem. Látszatra kisebb, de ugyanúgy van minden, és sokkal áttekinthetőbb, barátságosabb, vevőbarátabb.
p
-
birorichard
őstag
válasz Gaben360 #117549 üzenetére
Értékelésben ne felejtsd majd el megemlíteni. Most olvasom csak, hogy jófogáson nézted, ott nem tudom van-e ilyen rendszer. Egyszer felraktam oda is egy hirdetésem, próba szerencse, és ugyan hardveraprón is talált már meg pár "értelmes" ember az évek alatt, de az előbbi oldalon olyan érzésem volt, mintha valami kisegítő iskola tanulói írtak volna nekem, borzasztó, tényleg, gondolom az eladók sem jobbak arányait tekintve.
(#117550) StLui: gondolom nem az a kérdés, hogy megkapja-e, hanem az, hogy miután kidumálta a zsebéből a lóvét, már le is van szarva, válaszolni se válaszol. :/
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Gaben360 #117549 üzenetére
biztos, hogy megérkezett nekik, kérdés az ránéztek-e a bankra, vagy kapnak e értesítést, szerintem holnap délelőtt még legyél türelmes. Utána hívd őket telefonon is, ha eddig nem tetted.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Gaben360
senior tag
válasz StLui #117547 üzenetére
11 előtt.De direkt mégkérdezte a párom,hogy megkapják-e ma a lóvét,a válasz igen volt.
De még arra se képesek,hogy válaszoljanak,egy egyszerű kérdésre,hogy odaért-e a pénz.
Na ennyit a 15 éve működő üzletről.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
MunezXBK
nagyúr
Nna, valaki, aki szintén Németországban él, hol kapható X? 2 MM-ban is voltam, egyikben sem tudnak a létezéséről sem.
Ma megjelent Saturn honlapján is, de oda már nem megyek el. Esetleg holnap, ha kapok valami biztos infót.
-
Gaben360
senior tag
Nem szokásom lefikázni semmilyen boltot,de ma kiverte a biztosítékot nálam a full game üzlet!
Vettem egy AC origins letöltőkódot tőlük a jófogáson kersztül,amit direkt utánvéttel kértem,de addig pofázott a tag,hogy elutaltam a zsét.Na ezt ma délután meg is kapta,azóta se kód,se kommunikáció,rohadjanak el.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
EmThor
addikt
Marketplace.xbox.com-on ott a ninja gaiden black a 360-as listában, de nincs mellette ár
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz pzstm #117539 üzenetére
Nekem nagyon utána sem.
Access mellett nem veszek. Úgyis max egy év és megkapunk mindent...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz oriic #117506 üzenetére
ha a teljeset megvettemelőrendeltem/előtöltöttem, akkoris tolhatom már? vagy trialhoz külön kell leszedni?
EA játékom nem nagyon volt még megjelenés előtt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
[4K] Diablo 3: Xbox One X vs PS4 Pro 4K Dynamic Res Graphics Comparison!
Diablo3 is megkapta ugyebár az Xbox One X patchet
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Jovanny2
őstag
válasz s7evcsenko #117528 üzenetére
Azért rémlik neked ez, mert ez volt az első ilyen fecske, adtak mellé külön PC kódot az előrendelőknek, amit faszán el lehetett adni aprón. Így lett Play Anywhere.
Ja, látom megfejtettétek.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
törölt tag
Az xboxon előrendelők kaptak ajándékba PC-s windows store-os kódot. Én is kaptam anno.
-
l.skywalker
Topikgazda
töltöm is és meglátjuk megéri-e megvenni
btw. az S-em mostanában úgy be tud lassulni (7-e óta ) hogy veszek egy X-et. Biztos véletlen
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fcb92
tag
En is azt hittem, aztan belenyugodtam, jo lesz ez Xboxon is.
-
Sify
senior tag
Nem volt az sosem.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #117239 üzenetére
Ért egy kellemetlen meglepetés...
A Quantum Break nem play anywhere...
Pedig teljesen abban voltam, hogy az, azért is vettem meg akciósan.... de nem, külön van win10-es verziója... ráadásul PC-re nem is akciós.
Ez mindig így volt? Induláskor se volt PA?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bogyi007
veterán
Körbenéztem a Settingsben 4K update előtöltések nem lehettek...
Akkor viszont jó hogy az Ms ennyire törődik az S tulajokkal is, hogy ennyi update jön. Akkor ez így okés.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz ferkoczy #117401 üzenetére
Én S tulajként miért kapok most ennyi update csomagot?!
Tegnap óta indult be igazán nem látszik de a RoTTR teljes játék is frissült...
Nekem nincs szükségem a 4K frissítésekre mivel mostanság nem tervezem az S lecserélését, a tárhelyem meg szűkös...
Hol lehet kikapcsolni ezt? Nekem csak a normál update csomagok kellenének oszt jónapot!
-
-FLY->
őstag
válasz bulikavagyok #117457 üzenetére
4K/60fps-re van belőve, ennél a résznél abbahagytam.
-
bzsolt99
tag
Ugy láttam nem volt még róla szó. Amint a limitált szériás géphez adnak game pass kodot az hibára futott nálam. A support adott egy másik kodott ami müködik jól. Nálunk van a hiba. Ha valaki más is belefut érdemes chat-elni velük ezügyben.
-
adrian360
őstag
Hello! első konzolomat venném meg, és ezt a csomagot néztem ki : Xbox One S 500GB + Forza3 + Fifa18 + kontroller = 100e Ft
Ez mennyire számít jó ajánlatnak ?
Elég az 500gigás gép ?
a tévém 1080p-s és nem is tervezem hogy 4k-sat vegyek, szóval az nem szempont. -
Sify
senior tag
Van valahol XOX vásárlása esetén régi konzol beszámítása?
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Madoc
veterán
válasz pzstm #117511 üzenetére
Ott néztem igen, és ujratöltve más felirat lett ott mint ami volt és a játék mérete is más, szinte mindnél.
És nem egyedi mert Jovanny 2 - vel pont ezt chateltük délelőtt hogy neki is van ilyen.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pzstm
titán
válasz Madoc #117504 üzenetére
ott a fejlesztők máshogy rakták össze a csomagot.
X1XE: True.
alulról második-harmadik sorban szokott lenni, ha ott van, akkor enhanced, ismeri a konzolodat és támogatva van, javítva
-
nagyúr
-
Madoc
veterán
Account - sign in security&passkeynél a no barrierst válaszd, és ott a kontrollert is lehet linkelni az accountodhoz meg auto sign in-t is be lehet állitani hozzá.
Nem oriicnak akart válasz lenni, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz sugarforce #117501 üzenetére
Ha megcsinálnák a többit is, az lenne az igazi. Remélem, az összes BC játék kap ilyen ráncfelvarrást. Nem igazán látom, hogy a renderfelbontáson kívül más változott volna, uh nagyon jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars: Battlefront II trial játszható.
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz oriic #117502 üzenetére
Az alább linkelt gombkombinácioval megnézve az Ac origins nem szedett le semmit és elindult simán ugy hogy only durango vagy mi volt az assets sorban. Most töltöm ujra és már a mérete is más!
-
Madoc
veterán
válasz krx21 #117500 üzenetére
Én elinditottam és szebb sokkal mint sima one-on.
Még ugyis hogy rájöttem hogy az S-emen hiába volt bepipálva hogy szedje le a 4k frissitéseket, mert nem szedte le csak a forza 7 demóhoz. És Igen volt 600 giga helyem a külső winyon. Most töröltem minden xbox one x enchanced játékot és szedem le ujra..Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sugarforce
addikt
válasz birorichard #117497 üzenetére
Hát ez elég király, már a tegnap linkelt AC1-en is meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest