Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #21946880 #127640 üzenetére
Magadtól vagy ilyen vagy segítenek? Az első mondatomban leírtam, hogy azért zavarna mert összekeverné a játék a kontroller és az egér+billel játszó embereket.
Utána írtad, hogy meglehetne oldani külön szerverekkel. Arra meg írtam, hogy az + költség lenne mindenkinek.
PS4-en is van egér+bill és ott szerinted mekkora számban választják szét a 2 tábort? Pont telibeszarja a Sony az egészet.Mit vártál, hogy bonyolult algebrai kifejezésekkel meg 50 oldalas prezentációval fogom elmagyarázni, hogy miért zavarna az egér és billentyűzet támogatás?
PC-ről jöttem Xboxra 2 éve. Elötte sokat FPS-eztem(CS:GO, BF3-4, COD etc etc) Pár hét alatt elég jól megtanultam használni FPS-ben a kontrollert. És mielőtt elkezdtem volna ezt én is sírtam, hogy miért nincs egér+bill támogatás.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127642 üzenetére
A mostani konzolok szerintem se lesznek képesek kiszolgálni akár már idén se a legtöbbek igényét. De. Ettől függetlenül továbbra is tartom a véleményem, hogy a jelenleg felállítás alatt lévő modell (kétévente új hardver, cserében visszafelé kompatibilis) teljesen megöli a konzol lényegét, azaz egyszer megveszed közepes áron, de akkor jónéhány évig nem kell cserélni. Cserében a vége felé grafikailag nem hozza majd a maximumot.
A fejlesztős rész tényleg butaság volt, felejtsük el.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #21946880 #127640 üzenetére
Nem az érvek számítanak, hanem a pénz... gondolom ebből a szemszögből elemzi mind az MS mind a Sony, hogy mi és mennyiért érné meg és mikor. Mivel részleteiben nem látunk bele így én maradok a saját véleményemnél. Jöjjön, hogy legyenek stratégiai játékok
Szerk: azt nem tudtam, hogy a Sony-nál már támogatott a dolog. Elnézve a támogatott játékok őrületes listáját, nem érzem úgy, hogy ez egy kifizetődő feature lenne:
Final Fantasy XIV
Overwatch
War Thunder
Elder Scrolls Online (keyboard only)
Neverwinter (keyboard only)
DC Universe Online (you can only use the keyboard)
Paragon[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127638 üzenetére
Mert ez egy újabb lépés lenne afelé, hogy összeolvasszák a PC-t a konzollal. Azt már sikerült elérni, hogy kétévente lehet gépet váltani (amihez néhányan még boldogan tapsolnak is...), ez lenne a következő szög a koporsóban. Ez a konzol-as-service model egyre kevésbé tetszik. Az igazi konzol a 360 volt a maga 11!!! évével.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #21946880 #127634 üzenetére
Single játéknál kit érdekel, hogy mivel mész? Senkit.
Itt még mindig a multin van a hangsúly. x év alatt nem érdekelt senkit az egér+bill hiánya akkor most miért akarják ezt erőltetni? Szerverpark fenttartása most sem olcsó dolog. Azért külön szervereket venni mert valaki egér+billel akarna játszani meg tök bullshit.(#127635) b(Ad-m)an
Nem fog itt bedőlni semmi PC-s ipar. PC azért még mindig többet tud nyújtani mint 1 Xbox, ha nem csak azt vesszük alapul, hogy játszani akarunk. Főleg, ha rácsapunk 1 torrent klienst a gépre. Miénk a világ kb.
A hardcore réteget meg egyértelműen nem érdekli ez a konzol téma.(#127638) ozks Azért nem jön konzolokra a játékokhoz egér-bill támogatás, mert az megölné a PC gaminget.
Ezt a hülyeséget hol hallottad?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127631 üzenetére
Teljesen igaza van. Fölösleges a bill-egér támogatás, nyugodtan vegyen PC-t, akinek nem tetszik a kontroller
Az a baj itt néha, hogy az emberek azt gondolják, egy egy feature lefejlesztése annyi, hogy felkel a kocka reggel, beír három sor kódot és már működik is. Holott rohadtul nem...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #21946880 #127631 üzenetére
Ez nem zavarás kérdése, hanem ez nem egy egyszerű válaszra váró téma, hogy Igen vagy Nem. Ennek elég sok hatása van egyes játékokra.
Személyesen én csak azért várom, hogy végre megjelenjenek Xboxra a legjobb stratégiai játékok is. Agyamat eldobnám, ha Heroes o Might and Magic vagy a Civilization kijönne... nem beszélve az AoE-ről.
Vagy talán azt elképzelhetőnek tartom, hogy megvétel után 2 féle képpen lehet elindítani a játékot, kvázi 2 ikon lenne a MyGames-ben. Egy kontrolleres és egy egeres. Esetleg így.
De azt is el tudnám képzelni, hogy megjelenne mondjuk egy-két olyan játék, ami csak egeret és billentyűzetet támogat (lévén ezek olcsóbb perifériák, mint a kontoller) - utópia, de mekkorát szólna, ha kiadná a Blizzard a WoW-ot Xbox-ra
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
axlfsi
veterán
válasz #21946880 #127247 üzenetére
Ki beszelt itt a kontrollerrel valo celzas problemajarol?! Ahh, na, latom, kepben vagy... inkabb nezz meg par ingame videot, foleg One-rol.
Csak egy (friss) kiragadott pelda, a rengeteg kozul. Ne ragozzuk szerintem. A kontrollerrel valo celzassal pedig semmi baj az eg egy adta vilagon, csupan megszokas kerdese.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
WinZol
aktív tag
válasz #21946880 #126234 üzenetére
Közben megtaláltam.
A szülői felügyeletnél tudom a korhatárt állítani nála.Viszont még mindig nem tudom, hogyan tudom telepíteni az Ő fiókja alá a játékot.
Már megvett kódról beszélünk.
A leírás telepítést nem említi.Vagy valamit rosszul ételmezek?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #21946880 #125946 üzenetére
Én ia hasonlóan megyek neki. Kezdetnek aprólékos végigjátszás megy és utána nekiállok a maradok achit összeszedni. Mivel a favorizálom, elég lassan jönnek a pontok, általában a kampányban vannak elrejtve.
120 mbites netem van, bőven elég mindenre. Egy 70 gigás játék nagyjából két óra, ez semmiség. 3-4 éve még óránként szedtem egy gigát.
[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
válasz #21946880 #125967 üzenetére
És h nem ? :-) Most éreztem azt, hogy eljött az ideje a kiruccanásnak.
Azt írja a kódra, hogy redeemed.Üdv . B
u.i.: Something happened on our end. Waiting a bit might help - ezt kaptam, közben látom. Volt már valakinek lyen?
Game-over: "12/23/2017 Microsoft account credit Redeemed $10.00" Ez van ott.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz #21946880 #124713 üzenetére
Olvastam köszi,de ezek nekem nem mérvadóak eddig 1 olyan játék nem volt aminél ~5 órát ne tévedt volna.
De egy kis pontosítás: nem vagyok acsi vadász,csak viszem a sztorit és kész.Nem azt mondom hogy végigrohanok,de nem állok le minden kis hülyeségért.nem zavar ha a végén mondjuk 1000/150 re jön ki a stati,ha éveztem a játékot. -
#TOTTI
őstag
válasz #21946880 #124644 üzenetére
Sajnos mindkét kontrolleremen rossz a bal oldali tengely, és most nem tudok játszani, ugyanaz a baja, nem jönnek ki a kezemmel.
Most jöttem X1-re fifázni, de egy ideig most állok, bár a melóhelyemen van egy kontroller. De annaknisbez lenne a sorsa, nem fogom be.
Telefonszámot köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz #21946880 #124497 üzenetére
game preview....bármit lehet....
(vicces mert internalon volt már majdnem stabil 60-as, kérdés milyen settingsekkel.....de tök jó hogy hidegen hagy és nem kell refundolni )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
KardosAttila
aktív tag
válasz #21946880 #123916 üzenetére
Én Zjunior kollégától fogok venni 60k-ért bontatlan s-t Doom-al és Fallout 3-4 el, 2,5 év garanciával, bár még sajnos nem tudtam átvenni. Nem vette le a hírdetést, bár ahogy látom nem nagyon frissítette, de hátha érvényes még:[link]
Külföldről postáz így 3500 ft még a postaköltség de jelenleg még így is jobban megéri mint bármi más ajánlat szerintem. 2 hete adtam el a fat gépemet, de konkrétan 2 hónapnak érződik. Már nagyon várom az S-t. -
Darko
senior tag
válasz #21946880 #123916 üzenetére
Már most is van pár darab, szerintem hamar el fogják vinni, ehhez nem kell telekom tagság sem, :
XBOX ONE S 500GB FH3 HOT WHEELS 74.580-ért.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
szilchi
őstag
válasz #21946880 #123876 üzenetére
Nem,nincs Homeolás senkivel.Akkor holnap felhívom a supportot mert most mennem kell dolgozni.Amúgy milyen nyelven van/lehet velük beszélni?Eddig sosem volt szükség rá.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
pzstm
titán
válasz #21946880 #123418 üzenetére
Benne is van a devblogban, hogy kovetkezo foverzioval stabil 30 FPS a cel....PVE teruleten sajnos meg az elozo joval gyengebb megjelenitesnel is diavetites volt par komolyabb harc rengeteg effektel es csapdakkal...uj verzio sokkal jobb es sokkal kevesebb ilyen fordul elo, de elofordul meg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #21946880 #123418 üzenetére
"de inkább lenne 1440p@30 fps, mintsem ez..."
Ez a grafikai szint még a 30 fps limitet sem indokolja, számomra teljes rejtély, hogy miért nem tudnak ebből egy rendes, megingathatatlan 60 fps-t kihozni. Ránézek a grafikára és sírnom kell, hogy pont ez képes megakasztani egy relatíve erős konzolt. Mindezt úgy, hogy a fejlesztő egyben a grafikus motor tulajdonosa is.
Számomra az egész Fortnite jelenség teljesen komolytalan.
-
newclass
tag
válasz #21946880 #122766 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek!
Első konzol lesz és 3 gyermekem is van (8-12 év közöttiek).
Jó lenne együtt játszani, szóval örülök amit írtatok.A helyi konzolvilágban van egy akció:
100e Ftért:
Xbox One S
+Forza Horizon 3
+ Fifa 18
+ második kontrollerez gondolkodtatott el. Korrekt ajánlatnak tűnik.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Worang
csendes tag
válasz #21946880 #122708 üzenetére
Ne is mond. 3 éve vettem tv-vel kiegészítve. Tisztán emlékszem hogy az első volt hogy ezt próbáltam beállítani de valamiért nem ment. Azóta meg mindig külön kapcsoltam a tv-t meg állítottam át a HDMI portot. Főleg akkor volt vicces mikor a gyerek eldugdosta a távirányítót. Most meg itt olvasva a dolgokat újra neki futottam és simán ment. Tv, meg a HDMI is belövi magát oda ahova kell. Fáj a szívem hogy 3 évig ilyen ret*rdált voltam
Steam: worang / Xbox One: Worcsi
-
Madoc
veterán
-
mike1334
veterán
válasz #21946880 #122247 üzenetére
Hát majd egyszer lehet beruházok egyre, de nem most lesz. Nagyjából amit mostanában akartam megvettem xboxra digitálisan, igaz csak azt, ami már szinte fillérekért volt (egyedül a witcher 3 volt kivétel), minden más ezután lemezesen lesz majd, pont a könnyebb eladhatóság miatt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Ragnar95
félisten
válasz #21946880 #122247 üzenetére
Annyira azért nem bagóért adják őket használtan, elgondolkodtam pont BF kapcsán én is egy PS4-en az exkluzívok miatt, de használtan 50k alatt nincsen gép és ennyiért is több éves, gari nélküli darabok vannak. One S-t újonnan kapsz ennyiért játékokkal... Még BF-en is a legolcsóbb PS4 ajánlat €200 volt amazon.de-n játékok nélkül, One S-t 2 idei AAA játékkal vágták az emberhez olcsóbban.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
-
Chumlee
senior tag
válasz #21946880 #121288 üzenetére
zoly: "kit érdekel a wolfenstein? Él még ebben a világban valaki, akit a wolfensteinnel fel lehet izgatni?" - legújabb otherside
Ez után a mondat után kb. le is iratkoztam
Sajnos akiknek érdekesebb volt a kritikája mind ott hagyta az OW-t .Nálam a wolfenstein az egyetlen sztori alapú játék amit imádok és mindig megveszem
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz #21946880 #121288 üzenetére
Istenem az a csávó, ne is beszéljünk róla.
A Wolfenstein II-nek csak a zenéje megér egy külön írást, Mick Gordon egy zseni !
És akkor a játékmenetről , sztoriról még egy szót szem szóltunk.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest